#گراتین_ژامبون_و_سیب_زمینی
🔻طرز تهیه
۱- سیب زمینی ها را پوست بکنید. 2 برابر سیب زمینی ها آب داخل قابلمه بریزید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک و سیب زمینیها را اضافه کنید. 20 دقیقه بعد، وقتی سیب زمینی ها نرم شدند ؛ آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خشک شوند
۲- درون یک تابه تفلون کمی کره ریخته و روی حرارت کم گرم کنید. ژامبونهای خرد شده را درون تابه تا جایی که قهوهای رنگ شوند تفت دهید. ( ژامبونها تا 3 دقیقه روی حرارت باشد). ژامبونها را از تابه خارج کنید تا سرد شوند
۳- ظرف پخت مناسب فر با ابعاد متوسط را با کره چرب کنید
۴- خامه، شیر و جوز رنده شده را در یک ظرف مخلوط کنید
۵- سیب زمینیها را حلقه حلقه کنید
۶- ⅓ سیب زمینیها را کف ظرف مناسب فر که با کره چرب شده، بچینید. ⅓ ژامبون و کمی نمک و فلفل سیاه را روی آن بپاشید.
۷- ⅓ مخلوط خامه را رویش بریزید. همین کار را ادامه بدهید تا تمام سیب زمینیها و ژامبون ها تمام شوند و لایه آخر را مخلوط خامه قرار دهید و نمک و فلفل بزنید
۸- یک طرف فویل را با کره چرب کنید. ظرف را با فویل چرب شده بپوشانید. سمت کرهای روی خامه باشد
۹- فر را تا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. 30 دقیقه ظرف را درون فر بگذارید. بعد از آن، فویل را از روی ظرف بردارید و به مدت 25 دقیقه نیز بگذارید بپزد؛ وقتی طلایی شد گراتین شما آماده است
🔻سایر نکات
جوز هندی را همان موقع که میخواهید استفاده کنید، رنده کنید تا عطر و طعم آن از بین نرود. برای سرو این غذا میتوانید از ذرت و زیتون استفاده کنید. برای اینکه گراتین خوشمزه تری داشته باشید از سیب زمینی استانبولی برای طبخ این غذا استفاده کنید.
#پای_و_گراتین
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮
@zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡