eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.5هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه 🍳 مارمالاد پرتقال یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #مارمالاد_پرتقال 🍳 مارمالاد پرتقال یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه بین المللی است که با د
🔻مواد لازم برای ۳ نفر پرتقال ۷ عدد شکر ۲ پیمانه پودر ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری آب لیمو ترش ۱ قاشق غذا خوری آب سرد ۱/۴ پیمانه 🔻طرز تهیه ۱- برای تهیه مامالاد پرتقال خوشمزه ابتدا پوست پرتقال ها را جدا می کنیم، سپس قسمت های سفید روی پرتقال ها را جدا می کنیم، و فیله های پرتقال را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. ۲- البته برای اینکه با سرعت بیشتری پرتقال ها را آماده کنیم، می توانیم پوست نازک روی فیله های پرتقال را جدا نکنیم و پرتقال ها را به همان صورت درون میکسر یا مخلوط کن بریزیم تا به طور کاملا یکدست به پوره تبدیل شوند ۳- در این مرحله پرتقال های آماده شده را به همراه شکر داخل قابلمه می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا پرتقال ها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند. در ادامه پودر ژلاتین را به همراه آب سرد داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم ۴- حالا کاسه حاوی مخلوط آب سرد و ژلاتین را روی بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم و اجازه می دهیم ژلاتین به طور کامل در آب سرد حل شود. حالا باید صبر کنیم تا مارمالاد به قوام برسد و به اندازه کافی غلیظ شود ۵- برای اینکه مطمئن شویم مارمالاد به قوام رسیده است، یک قطره از شربت درون قابلمه را داخل یک لیوان آب سرد می ریزیم، در صورتی که شربت به صورت یکدست به ته لیوان رسید یعنی مارمالاد به قوام مناسب رسیده است. ۶- اما در صورتی که شربت در آب سرد متلاشی شود، یعنی مارمالاد هنوز باید روی حرارت بماند. در پایان پخت آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و پس از چند جوش ژلاتین را اضافه می کنیم و پس از ۲ دقیقه مارمالاد را از روی حرارت کنار می گذاریم. ۷- پس از اینکه مارمالاد آماده شد، صبر می کنیم تا به دمای محیط برسد و کاملا خنک شود، سپس آنرا درون ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و درب شیشه را محکم می بندیم و در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت یک شب مارمالاد آماده استفاده است 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 یه غذای محلی و اصیل گیلانیه که خیلی خوشمزه و گیاهیه . حالا این که چرا به این غذا دختر لوس میگن خودش داستان داره! آخه گیلانی ها توی اکثر غذاهاشون از گوشت و مرغ و اردک محلی و یا حداقل تخم مرغ استفاده میکنن و دختر لوس در عین حال که مواد لازم زیادی داره ولی نه گوشت داره و نه مرغ و نه حتی تخم مرغ! اینه که گیلانی ها اسمش رو گذاشتن دختر لوس که کلی قر و فر داره ولی گوشت نداره! 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #خورشت_دختر_لوس 🍳 #خورشت_دختر_لوس یه غذای محلی و اصیل گیلانیه که خیلی خوشمزه و گیاهیه . حال
🔻مواد لازم برای ۴ نفر بادمجان کبابی ۳۰۰ تا۳۵۰ گرم گوجه فرنگی کبابی ۴ عدد پیاز ۱ عدد سیر و برگ سیر ۴ حبه سبزی معطر ۱ قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زرد چوبه و گلپر به مقدار لازم رب انار ۱ قاشق غذا خوری آبغوره ۲ قاشق غذا خوری گردو آسیاب شده ۱۰ عدد 🔻طرز تهیه ۱- پیاز را ریز خرد کنید و تفت دهید و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید پوست بادمجان ها و گوجه ها را جدا کنید و ساطوری کنید به پیاز اضافه کنید سیر و برگ سیر رو له کنید به بادمجان ها اضافه کنید تفت دهید. ۲- گردوی آسیاب شده سبزی معطر را به بادمجان ها اضافه کرده و رب انار و آبغوره را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کرده مخلوط کنید و در آخر نمک و گلپر و فلفل سیاه را به غذا اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و شعله روخاموش کنید. 🔻سایر نکات این غذارو به صورت سنتیش کاملا له میکنن ولی من یه مقدار بادمجان هارو درشت تر خرد کردم. به جای سبزی چوچاق و خالواش از سبزی های معطر استفاده کنید من از نعناع استفاده کردم. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🔻مواد لازم برای ۶ نفر سیب زمینی ۱۲۵۰ گرم ژامبون ۱۵۰ گرم خامه‏ ۱ پیمانه شیر ۱/۳ پیمانه جوز هندی به مقدار لازم کره به مقدار لازم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #گراتین_ژامبون_و_سیب_زمینی 🍳 🔻مواد لازم برای ۶ نفر سیب زمینی ۱۲۵۰ گرم ژامبون ۱۵۰ گرم
🔻طرز تهیه ۱- سیب زمینی‌ ها را پوست بکنید. 2 برابر سیب ‎زمینی ‎‌ها آب داخل قابلمه بریزید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک و سیب ‎زمینی‎‌ها را اضافه کنید. 20 دقیقه بعد، وقتی سیب ‎زمینی ‎‌ها نرم شدند ؛ آن‌ها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خشک شوند ۲- درون یک تابه تفلون کمی کره ریخته و روی حرارت کم گرم کنید. ژامبون‎‌های خرد شده را درون تابه تا جایی که قهوه‎ای رنگ شوند تفت دهید. ( ژامبون‎‌ها تا 3 دقیقه روی حرارت باشد). ژامبون‌ها را از تابه خارج کنید تا سرد شوند ۳- ظرف پخت مناسب فر با ابعاد متوسط را با کره چرب کنید ۴- خامه، شیر و جوز رنده شده را در یک ظرف مخلوط کنید ۵- سیب ‎زمینی‎‌ها را حلقه حلقه کنید ۶- ⅓ سیب زمینی‎‌ها را کف ظرف مناسب فر که با کره چرب شده، بچینید. ⅓ ژامبون و کمی نمک و فلفل سیاه را روی آن بپاشید. ۷- ⅓ مخلوط خامه را رویش بریزید. همین کار را ادامه بدهید تا تمام سیب ‎زمینی‎‌ها و ژامبون ‎‌ها تمام شوند و لایه آخر را مخلوط خامه قرار دهید و نمک و فلفل بزنید ۸- یک طرف فویل را با کره چرب کنید. ظرف را با فویل چرب شده بپوشانید. سمت کره‎ای روی خامه باشد ۹- فر را تا 200 درجه سانتی‎گراد گرم کنید. 30 دقیقه ظرف را درون فر بگذارید. بعد از آن، فویل را از روی ظرف بردارید و به مدت 25 دقیقه نیز بگذارید بپزد؛ وقتی طلایی شد گراتین شما آماده است 🔻سایر نکات جوز هندی را‌‌ همان موقع که می‌‎خواهید استفاده کنید، رنده کنید تا عطر و طعم آن از بین نرود. برای سرو این غذا می‌‎توانید از ذرت و زیتون استفاده کنید. برای اینکه گراتین خوشمزه‌ تری داشته باشید از سیب ‎زمینی استانبولی برای طبخ این غذا استفاده کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
💫﷽💫﷽ ✨   یا رب العالمین✨        ای زنده و پاینده 🌱🌸 سلام صبح  بخیر 🌱🌸          شنبه 💫 ۲۲ بهمن   ۱۴۰۱ 💫  ۲۰ رجب ۱۴۴۴ 💫  ۱۱ فوریه  ۲۰۲۳ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #چیزکیک_سن_سباستین 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~
4 عدد تخم مرغ 400 گرم پنیر لبنه 400 میلی لیتر خامه 400 گرم پنیر سفید پر چرب ( پنیر ماسکارپونه ) 100 گرم سر شیر یک و نیم پیمانه پودر قند یک پیمانه سرخالی آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 بسته وانیل (۵گرم) تخم مرغ و شکرو می‌زنیم تا یکدست بشن . توی یه کاسه جداگانه ، خامه و پنیر سفید رو خوب مخلوط می کنیم. سپس پنیر لبنه رو اضافه می کنیم ، خوب مخلوط می کنیم و در آخر سرشیر رو اضافه می کنیم و می‌زنیم در آخر آرد ، نشاسته و وانیل رو اضافه و خوب مخلوط می کنیم. مخلوط تخم مرغی رو که قبلاً آماده کردیم اضافه و مخلوط می کنیم تا یکدست بشن.بعد مواد رو داخل قالبی که کاغذ روغنی کشیدیم میریزیم و در فر با دمای 240 درجه به مدت 25-30 دقیقه می‌پزیم . (من 27 دقیقه گذاشتمش توی فر) اگر میخواید همون روز سروش کنید و به مدت 30 دقیقه بزارینش بپزه ، اگه روز بعد میخواید سروش کنید ، 25 دقیقه می پزیمش. اگه حداقل به مدت 4 ساعت استراحت کنه مزه اش عالیتر میشه.. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍🍉🍇 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پیتزا_فوری_نان_تست 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
. . بچه ها رو من به این شکل درست می کنم : روی سس کچاپ می زنم ، پنیر پیتزا ، کالباس ، پنیر پیتزا ، قارچ ، فلفل دلمه ای رنگی ، برش های نازک گوجه فرنگی ، زیتون و ریحون هم می تونین بریزین ، گذاشتم داخل فر ۱۸۰ درجه حدود یک ربع تا پنیرش طلایی بشه... ( می تونین اطراف نون تست که خشک هست رو برش بدین ) .‌بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو 😘 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡