🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #خوراک_لوبیا_سبز 🍳 لوبیا سبز یک گیاه غذایی کم کالری و بسیار مغذی است که می توان آن را به ص
#خوراک_لوبیا_سبز
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد
سیر خردشده ۱ حبه
روغن به مقدار لازم
گوشت خورشتی (خردشده) ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
لوبیا سبز (خردشده) ۴۰۰ گرم
سیب زمینی (نگینی خردشده) ۴ عدد
هویج (نگینی خردشده) ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری
🔻طرز تهیه
۱- در قابلمهای مناسب، پیاز و سیر را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس گوشت را به آن افزوده و کمی تفت دهید.
۲- فلفل و زردچوبه را به گوشت بیفزایید و کمی دیگر تفت دهید. سه پیمانه آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به مدت لازم روی حرارت بماند تا پخته شود.
۳- پس از پختِ گوشت، لوبیا سبز را به آن اضافه کنید و بگذارید بماند تا گوشت و لوبیا کاملاً پخته شوند.
۴- در ٣٠ دقیقه آخر پخت خوراک، سیب زمینی و در ٢٠ دقیقه آخر هویج را به آن اضافه کنید.
۵- رب گوجه فرنگی را در تابهای حاوی یک قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و خوش رنگ شود، سپس در ١۵ دقیقه آخرِ پختِ خوراک به آن اضافه کنید و بگذارید کاملاً جا بیفتد.
۶- در اواخر پخت، نمک و زعفران را به خوراک بیفزایید و بگذارید به مدت ١٠ دقیقه روی حرارت بماند. پس از این مدت، از روی حرارت بردارید و آب لیمو را به آن اضافه کنید و در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#خوراک_لوبیا_سبز 🔻مواد لازم برای ۴ نفر پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد سیر خردشده ۱ حبه روغن به مق
🔻سایر نکات
١. هر چه مواد تازه تر باشند، روند پختِ خوراک کوتاه تر میشود.
٢. در هنگام طبخِ خوراک، آن را هم نزنید تا از له شدن هویج و سیب زمینی جلوگیری شود.
٣. من برای لعاب دار شدن خوراک، بعد از اضافه کردن تمامی مواد، ١ عدد گوجه فرنگی را رنده کرده و داخل خوراک میریزم که بسیار خوشمزه می شود.
۴. برای ترش شدن خوراک با توجه به سلیقه خانواده به جای آبلیمو من یک قاشق چای خوری رب آلوچه شمالی به خوراک اضافه می کنم.
✿✿✿✿✿
🔻تمیز کردن لوبیا سبز:
لوبیا سبز را قبل از خرد کردن، شسته و ضد عفونی کنید، سپس سرو تهِ آن را بگیرید، همچنین سعی کنید ریشه غلاف کنار لوبیا را بگیرید.
لوبیا سبز خرد شده سریعاً خراب و خشک میشود، در این صورت لوبیا سبز را به مدت یک دقیقه در قابلمهای حاوی آب جوش ریخته، سپس به مدت ٣٠ ثانیه در ظرفی حاوی آب و یخ بریزید و آبکش کرده و استفاده کنید.
✿✿✿✿✿
خوراک از آن دسته غذا هایی است که علی رغم زمان پختِ تقریباً طولانی (البته اگر از زود پز استفاده کنید، زمانِ پخت کمتر میشود) غذایی بسیار راحت است. شاید برای تهیه این غذا به حضور شما در آشپزخانه کمتر از ١۵ دقیقه هم نیاز نباشد.
خوراک را معمولاً در کنار نان یا برنج سرو میکنند. برای زیبا به نظر رسیدن این غذا بهتر است قطعات هویج و سیب زمینی مرتب و یکدست خرد شده باشند.
✿✿✿✿✿
✓ در این دستور پخت خوراک لوبیا سبز، می توانید از گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید.
بنابراین دیگر نیازی به اضافه کردن آب نمی باشد. هویج و سیب زمینی را در قطعات کوچکتر سرخ کرده، همچنین گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز و ادویه های دلخواه و نمک تفت می دهیم و سپس هویج و سیب زمینی سرخ شده را همراه با لوبیا سبزهای بخارپز شده به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و برای کمی آبدار شدن مواد، رب گوجه فرنگی را به همراه گوجه فرنگی های رنده شده اضافه می کنیم و می گذاریم گوجه فرنگی و رب به خورد مواد برود و سپس زعفران و آبلیمو را می افزاییم و نمک آن را اندازه می کنیم.
در این مرحله خوراک لوبیا سبز آماده سرو می باشد.
✿✿✿✿✿
ممنون که همراهم بودید. ツنوش جان
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دیزاین_میز_نهار 😍🍉🍇
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دیزاین_سالاد_مجلسی 😍🍉🍇
ریختن دیپ داخل کلم بنفش هم فکر بسیار خوبیه
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#سالاد_سبزیجات
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #مارمالاد_پرتقال 🍳
مارمالاد پرتقال یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود،
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #مارمالاد_پرتقال 🍳 مارمالاد پرتقال یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه بین المللی است که با د
#مارمالاد_پرتقال
🔻مواد لازم برای ۳ نفر
پرتقال ۷ عدد
شکر ۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذا خوری
آب سرد ۱/۴ پیمانه
🔻طرز تهیه
۱- برای تهیه مامالاد پرتقال خوشمزه ابتدا پوست پرتقال ها را جدا می کنیم، سپس قسمت های سفید روی پرتقال ها را جدا می کنیم، و فیله های پرتقال را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
۲- البته برای اینکه با سرعت بیشتری پرتقال ها را آماده کنیم، می توانیم پوست نازک روی فیله های پرتقال را جدا نکنیم و پرتقال ها را به همان صورت درون میکسر یا مخلوط کن بریزیم تا به طور کاملا یکدست به پوره تبدیل شوند
۳- در این مرحله پرتقال های آماده شده را به همراه شکر داخل قابلمه می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا پرتقال ها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند. در ادامه پودر ژلاتین را به همراه آب سرد داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم
۴- حالا کاسه حاوی مخلوط آب سرد و ژلاتین را روی بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم و اجازه می دهیم ژلاتین به طور کامل در آب سرد حل شود. حالا باید صبر کنیم تا مارمالاد به قوام برسد و به اندازه کافی غلیظ شود
۵- برای اینکه مطمئن شویم مارمالاد به قوام رسیده است، یک قطره از شربت درون قابلمه را داخل یک لیوان آب سرد می ریزیم، در صورتی که شربت به صورت یکدست به ته لیوان رسید یعنی مارمالاد به قوام مناسب رسیده است.
۶- اما در صورتی که شربت در آب سرد متلاشی شود، یعنی مارمالاد هنوز باید روی حرارت بماند. در پایان پخت آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و پس از چند جوش ژلاتین را اضافه می کنیم و پس از ۲ دقیقه مارمالاد را از روی حرارت کنار می گذاریم.
۷- پس از اینکه مارمالاد آماده شد، صبر می کنیم تا به دمای محیط برسد و کاملا خنک شود، سپس آنرا درون ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و درب شیشه را محکم می بندیم و در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت یک شب مارمالاد آماده استفاده است
#مربا
#کمپوت
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #خورشت_دختر_لوس 🍳
#خورشت_دختر_لوس یه غذای محلی و اصیل گیلانیه که خیلی خوشمزه و گیاهیه . حالا این که چرا به این غذا دختر لوس میگن خودش داستان داره! آخه گیلانی ها توی اکثر غذاهاشون از گوشت و مرغ و اردک محلی و یا حداقل تخم مرغ استفاده میکنن و دختر لوس در عین حال که مواد لازم زیادی داره ولی نه گوشت داره و نه مرغ و نه حتی تخم مرغ! اینه که گیلانی ها اسمش رو گذاشتن دختر لوس که کلی قر و فر داره ولی گوشت نداره!
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #خورشت_دختر_لوس 🍳 #خورشت_دختر_لوس یه غذای محلی و اصیل گیلانیه که خیلی خوشمزه و گیاهیه . حال
#خورشت_دختر_لوس
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان کبابی ۳۰۰ تا۳۵۰ گرم
گوجه فرنگی کبابی ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر و برگ سیر ۴ حبه
سبزی معطر ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه و گلپر به مقدار لازم
رب انار ۱ قاشق غذا خوری
آبغوره ۲ قاشق غذا خوری
گردو آسیاب شده ۱۰ عدد
🔻طرز تهیه
۱- پیاز را ریز خرد کنید و تفت دهید و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید پوست بادمجان ها و گوجه ها را جدا کنید و ساطوری کنید به پیاز اضافه کنید سیر و برگ سیر رو له کنید به بادمجان ها اضافه کنید تفت دهید.
۲- گردوی آسیاب شده سبزی معطر را به بادمجان ها اضافه کرده و رب انار و آبغوره را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کرده مخلوط کنید و در آخر نمک و گلپر و فلفل سیاه را به غذا اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و شعله روخاموش کنید.
🔻سایر نکات
این غذارو به صورت سنتیش کاملا له میکنن ولی من یه مقدار بادمجان هارو درشت تر خرد کردم.
به جای سبزی چوچاق و خالواش از سبزی های معطر استفاده کنید من از نعناع استفاده کردم.
#خورشت
#خوراک
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه
#گراتین_ژامبون_و_سیب_زمینی 🍳
🔻مواد لازم برای ۶ نفر
سیب زمینی ۱۲۵۰ گرم
ژامبون ۱۵۰ گرم
خامه ۱ پیمانه
شیر ۱/۳ پیمانه
جوز هندی به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #گراتین_ژامبون_و_سیب_زمینی 🍳 🔻مواد لازم برای ۶ نفر سیب زمینی ۱۲۵۰ گرم ژامبون ۱۵۰ گرم
#گراتین_ژامبون_و_سیب_زمینی
🔻طرز تهیه
۱- سیب زمینی ها را پوست بکنید. 2 برابر سیب زمینی ها آب داخل قابلمه بریزید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک و سیب زمینیها را اضافه کنید. 20 دقیقه بعد، وقتی سیب زمینی ها نرم شدند ؛ آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خشک شوند
۲- درون یک تابه تفلون کمی کره ریخته و روی حرارت کم گرم کنید. ژامبونهای خرد شده را درون تابه تا جایی که قهوهای رنگ شوند تفت دهید. ( ژامبونها تا 3 دقیقه روی حرارت باشد). ژامبونها را از تابه خارج کنید تا سرد شوند
۳- ظرف پخت مناسب فر با ابعاد متوسط را با کره چرب کنید
۴- خامه، شیر و جوز رنده شده را در یک ظرف مخلوط کنید
۵- سیب زمینیها را حلقه حلقه کنید
۶- ⅓ سیب زمینیها را کف ظرف مناسب فر که با کره چرب شده، بچینید. ⅓ ژامبون و کمی نمک و فلفل سیاه را روی آن بپاشید.
۷- ⅓ مخلوط خامه را رویش بریزید. همین کار را ادامه بدهید تا تمام سیب زمینیها و ژامبون ها تمام شوند و لایه آخر را مخلوط خامه قرار دهید و نمک و فلفل بزنید
۸- یک طرف فویل را با کره چرب کنید. ظرف را با فویل چرب شده بپوشانید. سمت کرهای روی خامه باشد
۹- فر را تا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. 30 دقیقه ظرف را درون فر بگذارید. بعد از آن، فویل را از روی ظرف بردارید و به مدت 25 دقیقه نیز بگذارید بپزد؛ وقتی طلایی شد گراتین شما آماده است
🔻سایر نکات
جوز هندی را همان موقع که میخواهید استفاده کنید، رنده کنید تا عطر و طعم آن از بین نرود. برای سرو این غذا میتوانید از ذرت و زیتون استفاده کنید. برای اینکه گراتین خوشمزه تری داشته باشید از سیب زمینی استانبولی برای طبخ این غذا استفاده کنید.
#پای_و_گراتین
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
💫﷽💫﷽
✨ یا رب العالمین✨
ای زنده و پاینده
🌱🌸 سلام صبح بخیر 🌱🌸
شنبه
💫 ۲۲ بهمن ۱۴۰۱
💫 ۲۰ رجب ۱۴۴۴
💫 ۱۱ فوریه ۲۰۲۳
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه
#چیزکیک_سن_سباستین 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡