eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.5هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه 🍳 راتا به انواع فینگر فود قالبی گفته می شه که با کاتر های گرد مربع مستطیل یا ستاره و... قالب و کات زده می شه عموما بهترین روش اینه که بیس راتا نان تست باشه که تو همین دستور هم شما می تونید کف راتا رو نون تست رو با همون قالب کاتر گرد کات بزنید و مواد رو روی اون پر کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #راتا_مکزیکی 🍳 راتا به انواع فینگر فود قالبی گفته می شه که با کاتر های گرد مربع مستطیل یا
🔻مواد لازم برای ۶ نفر ذرت مکزیکی یک پیمانه ژامبون به مقدار لازم تخم مرغ ۵ عدد قارچ یک پیمانه ماکارونی کمی خیارشور یک دوم پیمانه سس مایونز نصف پیمانه جعفری یا گشنیز یا شوید به مقدار لازم خامه‏ نصف پیمانه 🔻طرز تهیه ۱- مرحله یک تخم مرغ رو آب پز کنید و نگینی خورد کنید و ماکارونی هم بذارید بجوشه و بعد ده دقیقه آب کش کنید میزان ماکارونیش خیلی کم باشه بیشترین ماده باید تخم مرغ باشه و در واقع طعم تخم مرغ قالب باشه. ۲- قارچ رو نگینی خورد کنید و یکم تفت بدید و با تخم مرغ و ماکارونی ترکیب کنید ۳- ژامبون رو خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید ۴- حالا سس و خامه رو اضافه کنید میزان سس برای من انقدر بود ولی شما دقت کنید میزان سستون بستگی به غلظت خامه و سس داره نباید فینگرفود تون شل بشه چون اون موقع وقتی از قالب در بیارید می ریزه و فرم نمی گیره. ۵- قالب کاتر گرد رو میذارید و مواد رو داخلش می ریزید و یکم فشرده می کنید می تونید کف کار رو نون تست بذارید که خیلی شیک تر هم میشه ۶- و در آخر با گشنیز یا جعفری یا شوید تزئین می کنیم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍🍉🍇 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 لوبیا سبز یک گیاه غذایی کم کالری و بسیار مغذی است که می توان آن را به صورت خورش لوبیا سبز، خوراک یا در لوبیا پلو طبخ نمود 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #خوراک_لوبیا_سبز 🍳 لوبیا سبز یک گیاه غذایی کم کالری و بسیار مغذی است که می توان آن را به ص
🔻مواد لازم برای ۴ نفر پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد سیر خردشده ۱ حبه روغن به مقدار لازم گوشت خورشتی (خردشده) ۴۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری لوبیا سبز (خردشده) ۴۰۰ گرم سیب زمینی (نگینی خردشده) ۴ عدد هویج (نگینی خردشده) ۴ عدد رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری 🔻طرز تهیه ۱- در قابلمه‌ای مناسب، پیاز و سیر را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس گوشت را به آن افزوده و کمی تفت دهید. ۲- فلفل و زردچوبه را به گوشت بیفزایید و کمی دیگر تفت دهید. سه پیمانه آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به مدت لازم روی حرارت بماند تا پخته شود. ۳- پس از پختِ گوشت، لوبیا سبز را به آن اضافه کنید و بگذارید بماند تا گوشت و لوبیا کاملاً پخته شوند. ۴- در ٣٠ دقیقه آخر پخت خوراک،  سیب زمینی و در ٢٠ دقیقه آخر هویج را به آن اضافه کنید. ۵- رب گوجه‌ فرنگی را در تابه‌ای حاوی یک قاشق سوپ‌خوری روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و خوش رنگ شود، سپس در ١۵ دقیقه آخرِ پختِ خوراک به آن اضافه کنید و بگذارید کاملاً جا بیفتد. ۶- در اواخر پخت، نمک و زعفران را به خوراک بیفزایید و بگذارید به مدت ١٠ دقیقه روی حرارت بماند. پس از این مدت، از روی حرارت بردارید  و آب لیمو را به آن اضافه کنید و در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#خوراک_لوبیا_سبز 🔻مواد لازم برای ۴ نفر پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد سیر خردشده ۱ حبه روغن به مق
🔻سایر نکات ١. هر چه مواد تازه تر باشند، روند پختِ خوراک کوتاه تر می‌شود. ٢. در هنگام طبخِ خوراک، آن را هم نزنید تا از له شدن هویج و سیب زمینی جلوگیری شود. ٣. من برای لعاب دار شدن خوراک، بعد از اضافه کردن تمامی مواد، ١ عدد گوجه فرنگی را رنده کرده و داخل خوراک میریزم که بسیار خوشمزه می شود. ۴. برای ترش شدن خوراک با توجه به سلیقه خانواده به جای آبلیمو من یک قاشق چای خوری رب آلوچه شمالی به خوراک اضافه می کنم. ✿✿✿✿✿ 🔻تمیز کردن لوبیا سبز: لوبیا سبز را قبل از خرد کردن، شسته و ضد عفونی کنید، سپس سرو تهِ آن را بگیرید، همچنین سعی کنید ریشه غلاف کنار لوبیا را بگیرید. لوبیا سبز خرد شده سریعاً خراب و خشک می‌شود، در این صورت لوبیا سبز را به مدت یک دقیقه در قابلمه‌ای حاوی آب جوش ریخته، سپس به مدت ٣٠ ثانیه در ظرفی حاوی آب و یخ بریزید و آبکش کرده و استفاده کنید. ✿✿✿✿✿ خوراک از آن دسته غذا هایی است که علی رغم زمان پختِ تقریباً طولانی (البته اگر از زود پز استفاده کنید، زمانِ پخت کمتر می‌شود) غذایی بسیار راحت است. شاید برای تهیه این غذا به حضور شما در آشپزخانه کمتر از ١۵ دقیقه هم نیاز نباشد. خوراک را معمولاً در کنار نان یا برنج سرو می‌کنند. برای زیبا به نظر رسیدن این غذا بهتر است قطعات هویج و سیب زمینی مرتب و یکدست خرد شده باشند. ✿✿✿✿✿ ✓ در این دستور پخت خوراک لوبیا سبز، می توانید از گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید. بنابراین دیگر نیازی به اضافه کردن آب نمی باشد. هویج و سیب زمینی را در قطعات کوچکتر سرخ کرده، همچنین گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز و ادویه های دلخواه و نمک تفت می دهیم و سپس هویج و سیب زمینی سرخ شده را همراه با لوبیا سبزهای بخارپز شده به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و برای کمی آبدار شدن مواد، رب گوجه فرنگی را به همراه گوجه فرنگی های رنده شده اضافه می کنیم و می گذاریم گوجه فرنگی و رب به خورد مواد برود و سپس زعفران و آبلیمو را می افزاییم و نمک آن را اندازه می کنیم. در این مرحله خوراک لوبیا سبز آماده سرو می باشد. ✿✿✿✿✿ ممنون که همراهم بودید. ツنوش جان 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍🍉🍇 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍🍉🍇 ریختن دیپ داخل کلم بنفش هم فکر بسیار خوبیه بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 مارمالاد پرتقال یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #مارمالاد_پرتقال 🍳 مارمالاد پرتقال یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه بین المللی است که با د
🔻مواد لازم برای ۳ نفر پرتقال ۷ عدد شکر ۲ پیمانه پودر ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری آب لیمو ترش ۱ قاشق غذا خوری آب سرد ۱/۴ پیمانه 🔻طرز تهیه ۱- برای تهیه مامالاد پرتقال خوشمزه ابتدا پوست پرتقال ها را جدا می کنیم، سپس قسمت های سفید روی پرتقال ها را جدا می کنیم، و فیله های پرتقال را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. ۲- البته برای اینکه با سرعت بیشتری پرتقال ها را آماده کنیم، می توانیم پوست نازک روی فیله های پرتقال را جدا نکنیم و پرتقال ها را به همان صورت درون میکسر یا مخلوط کن بریزیم تا به طور کاملا یکدست به پوره تبدیل شوند ۳- در این مرحله پرتقال های آماده شده را به همراه شکر داخل قابلمه می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا پرتقال ها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند. در ادامه پودر ژلاتین را به همراه آب سرد داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم ۴- حالا کاسه حاوی مخلوط آب سرد و ژلاتین را روی بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم و اجازه می دهیم ژلاتین به طور کامل در آب سرد حل شود. حالا باید صبر کنیم تا مارمالاد به قوام برسد و به اندازه کافی غلیظ شود ۵- برای اینکه مطمئن شویم مارمالاد به قوام رسیده است، یک قطره از شربت درون قابلمه را داخل یک لیوان آب سرد می ریزیم، در صورتی که شربت به صورت یکدست به ته لیوان رسید یعنی مارمالاد به قوام مناسب رسیده است. ۶- اما در صورتی که شربت در آب سرد متلاشی شود، یعنی مارمالاد هنوز باید روی حرارت بماند. در پایان پخت آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و پس از چند جوش ژلاتین را اضافه می کنیم و پس از ۲ دقیقه مارمالاد را از روی حرارت کنار می گذاریم. ۷- پس از اینکه مارمالاد آماده شد، صبر می کنیم تا به دمای محیط برسد و کاملا خنک شود، سپس آنرا درون ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و درب شیشه را محکم می بندیم و در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت یک شب مارمالاد آماده استفاده است 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 یه غذای محلی و اصیل گیلانیه که خیلی خوشمزه و گیاهیه . حالا این که چرا به این غذا دختر لوس میگن خودش داستان داره! آخه گیلانی ها توی اکثر غذاهاشون از گوشت و مرغ و اردک محلی و یا حداقل تخم مرغ استفاده میکنن و دختر لوس در عین حال که مواد لازم زیادی داره ولی نه گوشت داره و نه مرغ و نه حتی تخم مرغ! اینه که گیلانی ها اسمش رو گذاشتن دختر لوس که کلی قر و فر داره ولی گوشت نداره! 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #خورشت_دختر_لوس 🍳 #خورشت_دختر_لوس یه غذای محلی و اصیل گیلانیه که خیلی خوشمزه و گیاهیه . حال
🔻مواد لازم برای ۴ نفر بادمجان کبابی ۳۰۰ تا۳۵۰ گرم گوجه فرنگی کبابی ۴ عدد پیاز ۱ عدد سیر و برگ سیر ۴ حبه سبزی معطر ۱ قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زرد چوبه و گلپر به مقدار لازم رب انار ۱ قاشق غذا خوری آبغوره ۲ قاشق غذا خوری گردو آسیاب شده ۱۰ عدد 🔻طرز تهیه ۱- پیاز را ریز خرد کنید و تفت دهید و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید پوست بادمجان ها و گوجه ها را جدا کنید و ساطوری کنید به پیاز اضافه کنید سیر و برگ سیر رو له کنید به بادمجان ها اضافه کنید تفت دهید. ۲- گردوی آسیاب شده سبزی معطر را به بادمجان ها اضافه کرده و رب انار و آبغوره را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کرده مخلوط کنید و در آخر نمک و گلپر و فلفل سیاه را به غذا اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و شعله روخاموش کنید. 🔻سایر نکات این غذارو به صورت سنتیش کاملا له میکنن ولی من یه مقدار بادمجان هارو درشت تر خرد کردم. به جای سبزی چوچاق و خالواش از سبزی های معطر استفاده کنید من از نعناع استفاده کردم. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡