🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #ترشی_لیته_مخلوط 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۱ نفر بادمجان قلمی یا دلمه ای ۳ عدد هویج ۳ عدد شلغم ۳ عدد چغندر ۲ عدد به ۲ عدد لوبیا سبز ۱۵۰ گرم کرفس ۱۵۰ گرم دانه انار ۱ کیلوگرم سرکه (4 لیوان) ۱ لیتر سیر ۱۰ حبه نمک به مقدار لازم زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری سبزیجات معطر شامل ترخان، نعنا، مرزه، ریحان، برگ کرفس ۲۵۰ گرم 🔻طرز تهیه ۱- هویج ، لوبیا سبز ، کرفس ، به ، چغندر را به تکه های ریز خرد کنید. ۲- لوبیا سبز، هویج ،کرفس، به و چغندر با 2 لیوان سرکه به مدت 30 دقیقه بپزید. ۳- در ظرفی جداگانه بادمجان ها را تکه تکه کنید و با پوست به همراه شلغم تکه تکه شده با پوست با یک لیوان سرکه به مدت 20 دقیقه بپزید. ۴- هر دو مخلوط را بعد از زمان پخت در مخلوط کن بریزید و پوره کنید. ۵- سبزیجات معطر و سیرها را ریز ساطوری کنید. ۶- دانه های انار را در مخلوط کن بریزید و بعد از پوره شدن با باقی مانده سرکه به مواد پوره قبلی اضافه کنید. روی حرارت قرار دهید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید. ۷- بعد از این زمان سیر و سبزیجات را اضافه و بعد که مواد سرد شد، ادویه را اضافه کنید. ۸- مواد را در ظرف شیشه‌ای خشک و تمیزی بریزید، در دمای 10 تا 15 درجه سانتیگراد به مدت 3 روز کنار بگذارید و بعد مصرف کنید. 🔻سایر نکات می توانید از سبزیجاتی مثل فلفل دلمه ای قرمز و سبز و کلم پیچ هم استفاده کنید. یا به و انار نریزید به ذایقه تون بستگی داره. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡