#ترشی_لیته_مخلوط
🔻مواد لازم برای ۱ نفر
بادمجان قلمی یا دلمه ای ۳ عدد
هویج ۳ عدد
شلغم ۳ عدد
چغندر ۲ عدد
به ۲ عدد
لوبیا سبز ۱۵۰ گرم
کرفس ۱۵۰ گرم
دانه انار ۱ کیلوگرم
سرکه (4 لیوان) ۱ لیتر
سیر ۱۰ حبه
نمک به مقدار لازم
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
سبزیجات معطر شامل ترخان، نعنا، مرزه، ریحان، برگ کرفس ۲۵۰ گرم
🔻طرز تهیه
۱- هویج ، لوبیا سبز ، کرفس ، به ، چغندر را به تکه های ریز خرد کنید.
۲- لوبیا سبز، هویج ،کرفس، به و چغندر با 2 لیوان سرکه به مدت 30 دقیقه بپزید.
۳- در ظرفی جداگانه بادمجان ها را تکه تکه کنید و با پوست به همراه شلغم تکه تکه شده با پوست با یک لیوان سرکه به مدت 20 دقیقه بپزید.
۴- هر دو مخلوط را بعد از زمان پخت در مخلوط کن بریزید و پوره کنید.
۵- سبزیجات معطر و سیرها را ریز ساطوری کنید.
۶- دانه های انار را در مخلوط کن بریزید و بعد از پوره شدن با باقی مانده سرکه به مواد پوره قبلی اضافه کنید. روی حرارت قرار دهید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
۷- بعد از این زمان سیر و سبزیجات را اضافه و بعد که مواد سرد شد، ادویه را اضافه کنید.
۸- مواد را در ظرف شیشهای خشک و تمیزی بریزید، در دمای 10 تا 15 درجه سانتیگراد به مدت 3 روز کنار بگذارید و بعد مصرف کنید.
🔻سایر نکات
می توانید از سبزیجاتی مثل فلفل دلمه ای قرمز و سبز و کلم پیچ هم استفاده کنید.
یا به و انار نریزید به ذایقه تون بستگی داره.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮
@zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡