🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کشک_بادمجان 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#کشک_بادمجان
🔻مواد لازم:
بادمجان یک کیلو،
پیاز سه عدد،
سیر دو بوته،
کشک یک شیشه متوسط،
نعناع خشک دو قاشق غذا خوری،
نمک، فلفل، زردچوبه
🔻طرز تهیه:
ابتذا بادمجان ها را پوست کنده و در محلول آب و نمک ب مدت پنج دقیقه قرار می دهیم سپس آبکش کرده می گذاریم تا خشک شود.
بادمجان ها را در روغن فراوان سرخ می کنیم.
پیاز و سیر خرد شده را جداگانه سرخ می کنیم (حین سرخ شدن کمی زردچوبه به آنها اضافه می کنیم.)
نعناع خشک را در کمی روغن تفت می دهیم.
بادمجان های سرخ شده را له می کنیم و در ماهیتابه می ریزیم سپس پیاز و سیر سرخ شده را به همراه دو قاشق نعناع داغ به بادمجان ها اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم ب مدت پانزده دقیقه تفت می دهیم تا آماده شود.
نکته : حتما روغن بادمجان ها را بگیرید
نکته۲: می توانید از بادمجان کبابی هم استفاده کنید
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #کرانچی_خونگی 🍳
سلام
امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه
این یک نوع فینگرفود خوشمزه هست که حتی می تونید بجای شام هم ازش استفاده کنید و می تونه برای بچه های گل تون جذاب باشه.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کرانچی_خونگی 🍳 سلام امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه این یک نوع فینگرفود خوشمزه هست که ح
#کرانچی_خانگی
🔻مواد لازم برای ۳ نفر
آرد ۲ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر صبحانه ۵۰ گرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
پنیر پیتزا ۱ لیوان
جعفری خردشده نصف لیوان
فلفل دلمه ای ریز خرد شده نصف لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
آب یک سوم لیوان
پودر آویشن ،پودر سیر، فلفل سیاه (ازهرکدام) نصف قاشق چای خوری
🔻طرز تهیه
۱- تخم مرغ و ادویه هارو با نمک و پنیر صبحانه که بهتره خامه ای باشه رو با چنگال خوب هم بزنید.
۲- بعد فلفل دلمه .جعفری.و پنیر پیتزا رو با آب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۳- حالا آرد و بیکینگ پودر و اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد نباید به دست بچسبه و خیلی هم سفت نباشه.
۴- تو این مرحله روی یک سطح صاف زیر خمیر یکم آرد بپاشید و خمیر و با وردنه باز کنید و به شکل دلخواه تون برش بزنید و در روغن سرخ کنید حتما روغن تون داغ باشه و با شعله ملایم بپزید تا کامل مغز پخت و طلایی بشه.
۵- کرانچی های خوشمزه تون آماده س می تونید با سس مورد نظر تون سرو کنید.
نوش جان.😘
🔻سایر نکات
تنها نکته ای باید گفته بشه بهتره کرانچی هاتون رو یک ساعت قبل سرو سرخ کنید و میل کنید و بیشتر از مقدار مصرف تون درست نکنید.
و دوم این که سعی کنید آرد رو بیشتر از مقدار گفته شده استفاده نکنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_تبریزی 😋
این کوفته بدون آرد نخودچیه و اصلا وا نمیره 😋
هر جای ایران کوفته رو یه جور میپزن ولی کوفته تبریزی معروفترینشه 😍
مواد لازم برای ۴ عدد کوفته🔻
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد اب گرفته شده
لپه ۱ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
سبزی خشک معطر شامل🔻
ریحان ، نعنا ، گشنیز ، شوید ، جعفری
نمک ، فلفل ، زرد چوبه
تخم مرغ ۱ عدد
اب لیمو ۳ ق غ
سرکه ۱ ق غ
رب گوجه ۲ ق غ
گردو و الو
زرشک
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #ترشی_لیته_مخلوط 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #ترشی_لیته_مخلوط 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#ترشی_لیته_مخلوط
🔻مواد لازم برای ۱ نفر
بادمجان قلمی یا دلمه ای ۳ عدد
هویج ۳ عدد
شلغم ۳ عدد
چغندر ۲ عدد
به ۲ عدد
لوبیا سبز ۱۵۰ گرم
کرفس ۱۵۰ گرم
دانه انار ۱ کیلوگرم
سرکه (4 لیوان) ۱ لیتر
سیر ۱۰ حبه
نمک به مقدار لازم
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
سبزیجات معطر شامل ترخان، نعنا، مرزه، ریحان، برگ کرفس ۲۵۰ گرم
🔻طرز تهیه
۱- هویج ، لوبیا سبز ، کرفس ، به ، چغندر را به تکه های ریز خرد کنید.
۲- لوبیا سبز، هویج ،کرفس، به و چغندر با 2 لیوان سرکه به مدت 30 دقیقه بپزید.
۳- در ظرفی جداگانه بادمجان ها را تکه تکه کنید و با پوست به همراه شلغم تکه تکه شده با پوست با یک لیوان سرکه به مدت 20 دقیقه بپزید.
۴- هر دو مخلوط را بعد از زمان پخت در مخلوط کن بریزید و پوره کنید.
۵- سبزیجات معطر و سیرها را ریز ساطوری کنید.
۶- دانه های انار را در مخلوط کن بریزید و بعد از پوره شدن با باقی مانده سرکه به مواد پوره قبلی اضافه کنید. روی حرارت قرار دهید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
۷- بعد از این زمان سیر و سبزیجات را اضافه و بعد که مواد سرد شد، ادویه را اضافه کنید.
۸- مواد را در ظرف شیشهای خشک و تمیزی بریزید، در دمای 10 تا 15 درجه سانتیگراد به مدت 3 روز کنار بگذارید و بعد مصرف کنید.
🔻سایر نکات
می توانید از سبزیجاتی مثل فلفل دلمه ای قرمز و سبز و کلم پیچ هم استفاده کنید.
یا به و انار نریزید به ذایقه تون بستگی داره.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #بامیه_خانگی 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #بامیه_خانگی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#بامیه_خانگی
🔻مواد لازم برای ۱۰ نفر
🔻مواد خمیر :
آرد سفید ۱ لیوان
شکر ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
آب ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
🔻مواد شربت :
شکر ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری
🔻طرز تهیه
۱- روش تهیه شربت: دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده و روی شعله بگذارید تا به جوش آید بعد زعفران ،گلاب و آبلیمو را اضافه کرده شعله را کم می کنیم 5-6 دقیقه تا شربت قوام بیابد سپس شربت را کنار بگذارید تا سرد شود.
۲- روش تهیه بامیه : یک لیوان آب را با کره ( از روغن هم می توانید استفاده کنید ) داخل قابلمه ریخته روی حرارت گذاشته تا جوش بیاد سپس آرد و شکر را کم کم اضافه کنید شروع به هم زدن می کنید تا بوی خامی آرد از بین بره وقتی خمیر پخته شده از روی حرارت بر می داریم بیشتر از 2-3 دقیقه نباید بمونه و بگذارید تا سرد شود.
۳- برای اینکه خوش رنگ تر شود 2 قاشق از شربت رو داخلش اضافه کرده هم زده بعداز خنک شدن( نباید زیاد سرد بشه در حدی که تخم مرغ توش نپزه ) تخم مرغ رو اضافه کرده هم زده تا خمیر یکدستی بدست بیاد بعد تخم مرغ دوم رو اضافه کنید و باز هم زده تا خمیر یکدست و نرمی شود.
۴- خمیر بامیه را داخل قیف مخصوص ریخته از ماسوره دندانه دار بامیه استفاده کنید و داخل روغن داغ بیاندازید البته انتهای آن را با چاقو یا قیچی چرب شده جدا گنید و بعد از طلایی رنگ شدن بامیه را از روغن بیرون بیاورید و داخل شربت سرد انداخته و چند لحظه بمونه بعد بیرون کشیده درون آبکش بگذارید تا شربت و روغن اضافی آن گرفته شود.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
﷽
💫 یا ارحم الراحمین💫
ای مهربانترین مهربانان
🌱🌸 سلام صبح بخیر 🌱🌸
💫سه شنبه💫
💫 ۹ اسفند ۱۴۰۱
💫 ۷ شعبان ۱۴۴۴
💫 ۲۸ فوریه ۲۰۲۳
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #دسر_پادیشاه_سارماسی
🔻مواد لازم
شیر ۴ لیوان
شکر ۵ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
آرد معمولی ۳ قاشق غذاخوری سر پر
شکلات تلخ ۸۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی پور ۱ بسته
خامه فرم گرفته به مقدار دلخواه
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #دسر_پادیشاه_سارماسی 🔻مواد لازم شیر ۴ لیوان شکر ۵ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ی #دسر_پادیشاه_سارماسی
✍ مرحله ی اول کرم شکلاتی را تهیه می کنیم :
در ابتدای کار قابلمه ای بزرگ انتخاب کرده و پودر کاکائو، شیر، شکر و آب را داخل آن می ریزیم و بر روی حرارت ملایم می گذاریم. و موادمان را به شکل مداوم هم می زنیم تا به غلظت برسند. پس از آنکه غلیظ شدند حرارت را خاموش می کنیم. سپس شکلات تلخ، وانیل و کره را داخل قابلمه ی حاوی پودر کاکائو ریخته و با میکسر مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
✍ مرحله ی دوم بیسکویت پتی پور را همراه با کرم شکلاتی داخل ظرفی ریخته و در یخچال می گذاریم :
در این مرحله بیسکویت پتی پور را به خوبی پودر می کنیم. سپس ظرفی مستطیلی انتخاب کرده و بیسکویت پودر شده را به شکل یکدست ته ظرف می ریزیم. سپس کرم شکلاتی را بر روی بیسکویت ریخته و به شکل کامل پخش می کنیم. در ادامه ظرف را داخل یخچال می گذاریم و زمان می دهیم به مدت دو الی سه ساعت داخل یخچال بماند.
✍ مرحله ی سوم خامه را اضافه کرده و دسر را برش می زنیم :
در مرحله ی آخر ظرف را از یخچال خارج می کنیم. سپس خامه ی فرم گرفته شده را که به صورت آماده می توان از قنادی ها تهیه کرد را روی کرم شکلاتی می ریزیم و به شکل کاملا یکدست پخش می کنیم. حالا دسرمان را برش می زنیم و به کمک لیسک رول می کنیم. در پایان هم آن را در ظرف مورد نظر قرار داده و به همراه میوه سرو می کنیم.
نوش جان 😘
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مثلِ بهار باش ڪہ🌱
حتے سرسختترین درختها هم در هوایش🌳
چارهاے بہ جز سبز شدن ندارند💚
•| #صبح_بخیر |•
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡