🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #ترشی_لیته_مخلوط 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#ترشی_لیته_مخلوط
🔻مواد لازم برای ۱ نفر
بادمجان قلمی یا دلمه ای ۳ عدد
هویج ۳ عدد
شلغم ۳ عدد
چغندر ۲ عدد
به ۲ عدد
لوبیا سبز ۱۵۰ گرم
کرفس ۱۵۰ گرم
دانه انار ۱ کیلوگرم
سرکه (4 لیوان) ۱ لیتر
سیر ۱۰ حبه
نمک به مقدار لازم
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
سبزیجات معطر شامل ترخان، نعنا، مرزه، ریحان، برگ کرفس ۲۵۰ گرم
🔻طرز تهیه
۱- هویج ، لوبیا سبز ، کرفس ، به ، چغندر را به تکه های ریز خرد کنید.
۲- لوبیا سبز، هویج ،کرفس، به و چغندر با 2 لیوان سرکه به مدت 30 دقیقه بپزید.
۳- در ظرفی جداگانه بادمجان ها را تکه تکه کنید و با پوست به همراه شلغم تکه تکه شده با پوست با یک لیوان سرکه به مدت 20 دقیقه بپزید.
۴- هر دو مخلوط را بعد از زمان پخت در مخلوط کن بریزید و پوره کنید.
۵- سبزیجات معطر و سیرها را ریز ساطوری کنید.
۶- دانه های انار را در مخلوط کن بریزید و بعد از پوره شدن با باقی مانده سرکه به مواد پوره قبلی اضافه کنید. روی حرارت قرار دهید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
۷- بعد از این زمان سیر و سبزیجات را اضافه و بعد که مواد سرد شد، ادویه را اضافه کنید.
۸- مواد را در ظرف شیشهای خشک و تمیزی بریزید، در دمای 10 تا 15 درجه سانتیگراد به مدت 3 روز کنار بگذارید و بعد مصرف کنید.
🔻سایر نکات
می توانید از سبزیجاتی مثل فلفل دلمه ای قرمز و سبز و کلم پیچ هم استفاده کنید.
یا به و انار نریزید به ذایقه تون بستگی داره.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #بامیه_خانگی 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #بامیه_خانگی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#بامیه_خانگی
🔻مواد لازم برای ۱۰ نفر
🔻مواد خمیر :
آرد سفید ۱ لیوان
شکر ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
آب ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
🔻مواد شربت :
شکر ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری
🔻طرز تهیه
۱- روش تهیه شربت: دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده و روی شعله بگذارید تا به جوش آید بعد زعفران ،گلاب و آبلیمو را اضافه کرده شعله را کم می کنیم 5-6 دقیقه تا شربت قوام بیابد سپس شربت را کنار بگذارید تا سرد شود.
۲- روش تهیه بامیه : یک لیوان آب را با کره ( از روغن هم می توانید استفاده کنید ) داخل قابلمه ریخته روی حرارت گذاشته تا جوش بیاد سپس آرد و شکر را کم کم اضافه کنید شروع به هم زدن می کنید تا بوی خامی آرد از بین بره وقتی خمیر پخته شده از روی حرارت بر می داریم بیشتر از 2-3 دقیقه نباید بمونه و بگذارید تا سرد شود.
۳- برای اینکه خوش رنگ تر شود 2 قاشق از شربت رو داخلش اضافه کرده هم زده بعداز خنک شدن( نباید زیاد سرد بشه در حدی که تخم مرغ توش نپزه ) تخم مرغ رو اضافه کرده هم زده تا خمیر یکدستی بدست بیاد بعد تخم مرغ دوم رو اضافه کنید و باز هم زده تا خمیر یکدست و نرمی شود.
۴- خمیر بامیه را داخل قیف مخصوص ریخته از ماسوره دندانه دار بامیه استفاده کنید و داخل روغن داغ بیاندازید البته انتهای آن را با چاقو یا قیچی چرب شده جدا گنید و بعد از طلایی رنگ شدن بامیه را از روغن بیرون بیاورید و داخل شربت سرد انداخته و چند لحظه بمونه بعد بیرون کشیده درون آبکش بگذارید تا شربت و روغن اضافی آن گرفته شود.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
﷽
💫 یا ارحم الراحمین💫
ای مهربانترین مهربانان
🌱🌸 سلام صبح بخیر 🌱🌸
💫سه شنبه💫
💫 ۹ اسفند ۱۴۰۱
💫 ۷ شعبان ۱۴۴۴
💫 ۲۸ فوریه ۲۰۲۳
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #دسر_پادیشاه_سارماسی
🔻مواد لازم
شیر ۴ لیوان
شکر ۵ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
آرد معمولی ۳ قاشق غذاخوری سر پر
شکلات تلخ ۸۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی پور ۱ بسته
خامه فرم گرفته به مقدار دلخواه
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #دسر_پادیشاه_سارماسی 🔻مواد لازم شیر ۴ لیوان شکر ۵ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ی #دسر_پادیشاه_سارماسی
✍ مرحله ی اول کرم شکلاتی را تهیه می کنیم :
در ابتدای کار قابلمه ای بزرگ انتخاب کرده و پودر کاکائو، شیر، شکر و آب را داخل آن می ریزیم و بر روی حرارت ملایم می گذاریم. و موادمان را به شکل مداوم هم می زنیم تا به غلظت برسند. پس از آنکه غلیظ شدند حرارت را خاموش می کنیم. سپس شکلات تلخ، وانیل و کره را داخل قابلمه ی حاوی پودر کاکائو ریخته و با میکسر مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
✍ مرحله ی دوم بیسکویت پتی پور را همراه با کرم شکلاتی داخل ظرفی ریخته و در یخچال می گذاریم :
در این مرحله بیسکویت پتی پور را به خوبی پودر می کنیم. سپس ظرفی مستطیلی انتخاب کرده و بیسکویت پودر شده را به شکل یکدست ته ظرف می ریزیم. سپس کرم شکلاتی را بر روی بیسکویت ریخته و به شکل کامل پخش می کنیم. در ادامه ظرف را داخل یخچال می گذاریم و زمان می دهیم به مدت دو الی سه ساعت داخل یخچال بماند.
✍ مرحله ی سوم خامه را اضافه کرده و دسر را برش می زنیم :
در مرحله ی آخر ظرف را از یخچال خارج می کنیم. سپس خامه ی فرم گرفته شده را که به صورت آماده می توان از قنادی ها تهیه کرد را روی کرم شکلاتی می ریزیم و به شکل کاملا یکدست پخش می کنیم. حالا دسرمان را برش می زنیم و به کمک لیسک رول می کنیم. در پایان هم آن را در ظرف مورد نظر قرار داده و به همراه میوه سرو می کنیم.
نوش جان 😘
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مثلِ بهار باش ڪہ🌱
حتے سرسختترین درختها هم در هوایش🌳
چارهاے بہ جز سبز شدن ندارند💚
•| #صبح_بخیر |•
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
💢يك #ميان_وعده سالم و خوشمزه
ذرت رو بخارپز كرده و با سس زير سرو كنيد؛
قاشق پر آرد رو با کمی کره تفت میدیم بهش یه لیوان شیر اضافه می کنیم نمک و فلفل ، آویشن،پودر سیر و کمی پودر پاپریکا رو هم ریخته خوب هم می زنیم کمی غلیظ که شد قارچ تفت داده شده رو بهش اضافه می کنیم بعد خاموش می کنیم اگه مایل بودید یه قاشق خامه صبحانه هم بهش اضافه کنید و کمی پنیر پارمزان رنده شده . وقتی خوب سرد شد دو قاشق سس هزار جزیره توش می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم و رو ذرت های داغ سرو می کنیم و نوووش جان 😘
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #آیس_پک_خانگی 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #آیس_پک_خانگی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#آیس_پک_خانگی
🔻مواد لازم برای ۸ نفر
شیر ۱/۲ استکان
بستنی وانیلی ۵۰۰ گرم
موز ۲ عدد
پودر کاکائو یا قهوه ۱ قاشق غذا خوری
شکلات خرد شده ۱۰۰ گرم
خامه زده شده ۱۰۰ گرم
مغز گردو ۵۰ گرم
مغز پسته ۵۰ گرم
🔻طرز تهیه
۱- موز را در مخلوط کن ریخته تا له شود.
۲- بعد از آن گردوی خرد شده , پودر قهوه , بستنی و شیر را ریخته تا با موز کاملا مخلوط شود.
۳- (اگر احساس کردید خیلی سفت شده کمی شیر به آن اضافه کنید، ولی زیاد نریزید که بستنی شل و آبکی شود).
۴- بعد مخلوط آماده شده را در لیوان مورد نظر ریخته و روی آن را با شکلات خرد شده و خامه فرمی تزئین کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #سوپ_مرمر_خانم 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سوپ_مرمر_خانم 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#سوپ_مرمر
🔻مواد لازم برای ۳ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سبزیجات (تره،جعفری،گشنیز،مرزه،شنبلیله) ۲ لیوان
جو (پرک شده) ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
آبلیمو به مقدار لازم
نعنا (خشک) ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا در ظرفی مناسب پیاز داغ كنید و زردچوبه و ادویه را به آن اضافه كرده و خوب تفت دهید. حالا جوپرك را به مواد بیفزایید و كمی تفت دهید و آنگاه 2 لیتر آب به مواد اضافه كنید و اجازه دهید بجوشند. سپس زیر غذا را ملایم كرده و اجازه دهید جو بپزد.
۲- در ظرفی جداگانه گوشت چرخ كرده ،نصف سبزی،مقداری زردچوبه و نمك را با هم مخلوط كرده و خوب ورز بدهید و به صورت كوفته های ریز در بیاورید و وقتی غذای شما نیمپز شد آنها را به سوپ اضافه كرده و بقیه سبزی را هم بیفزایید.
۳- اجازه دهید سوپ كاملا جا بیفتد و در مرحله آخر پخت در ظرفی مقداری روغن داغ كنید و زردچوبه و نعنا را كمی تفت دهید و به سوپ اضافه كنید و پس از مدتی برای سرو آماده كنید.
🔻سایر نکات
سوپ مرمر یا همان مرمر خانم سوپی اصیل و متعلق به نواحی شمالی كشور است
می توانید به جای آب از آب قلم یا آب مرغ در این سوپ استفاده كنید
اضافه كردن زعفران به این سوپ آن را فوق العاده خوشمزه تر می كند
برای آن كه كوفته های شما وا نرود 2 نكته را حتما در نظر بگیرید اول آنكه تا جایی كه می توانید مواد را ورز دهید تا كاملا منسجم شوند و دوم اینكه زیر غذا را زیاد كنید تا كاملا به حالت در حال جوشیدن برسد و سپس كوفته ها را دانه دانه به غذا اضافه كنید این جوری آنها اصلا وا نمی روند.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡