eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.7هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
مثلِ بهار باش ڪہ🌱 حتے سرسخت‌ترین درخت‌ها هم در هوایش🌳 چاره‌اے بہ جز سبز شدن ندارند💚 •| |• 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
💢يك سالم و خوشمزه ذرت رو بخارپز كرده و با سس زير سرو كنيد؛ قاشق پر آرد رو با کمی کره تفت میدیم بهش یه لیوان شیر اضافه می کنیم نمک و فلفل ، آویشن،پودر سیر و کمی پودر پاپریکا رو هم ریخته خوب هم می زنیم کمی غلیظ که شد قارچ تفت داده شده رو بهش اضافه می کنیم بعد خاموش می کنیم اگه مایل بودید یه قاشق خامه صبحانه هم بهش اضافه کنید و کمی پنیر پارمزان رنده شده . وقتی خوب سرد شد دو قاشق سس هزار جزیره توش می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم و رو ذرت های داغ سرو می کنیم و نوووش جان 😘 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #آیس_پک_خانگی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۸ نفر شیر ۱/۲ استکان بستنی وانیلی ۵۰۰ گرم موز ۲ عدد پودر کاکائو یا قهوه ۱ قاشق غذا خوری شکلات خرد شده ۱۰۰ گرم خامه زده شده ۱۰۰ گرم مغز گردو ۵۰ گرم مغز پسته ۵۰ گرم 🔻طرز تهیه ۱- موز را در مخلوط کن ریخته تا له شود. ۲- بعد از آن گردوی خرد شده , پودر قهوه , بستنی و شیر را ریخته تا با موز کاملا مخلوط شود. ۳- (اگر احساس کردید خیلی سفت شده کمی شیر به آن اضافه کنید، ولی زیاد نریزید که بستنی شل و آبکی شود). ۴- بعد مخلوط آماده شده را در لیوان مورد نظر ریخته و روی آن را با شکلات خرد شده و خامه فرمی تزئین کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سوپ_مرمر_خانم 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم سبزیجات (تره،جعفری،گشنیز،مرزه،شنبلیله) ۲ لیوان جو (پرک شده) ۱ لیوان پیاز ۱ عدد آبلیمو به مقدار لازم نعنا (خشک) ۱ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا در ظرفی مناسب پیاز داغ كنید و زردچوبه و ادویه را به آن اضافه كرده و خوب تفت دهید. حالا جوپرك را به مواد بیفزایید و كمی تفت دهید و آنگاه 2 لیتر آب به مواد اضافه كنید و اجازه دهید بجوشند. سپس زیر غذا را ملایم كرده و اجازه دهید جو بپزد. ۲- در ظرفی جداگانه گوشت چرخ كرده ،نصف سبزی،مقداری زردچوبه و نمك را با هم مخلوط كرده و خوب ورز بدهید و به صورت كوفته های ریز در بیاورید و وقتی غذای شما نیمپز شد آنها را به سوپ اضافه كرده و بقیه سبزی را هم بیفزایید. ۳- اجازه دهید سوپ كاملا جا بیفتد و در مرحله آخر پخت در ظرفی مقداری روغن داغ كنید و زردچوبه و نعنا را كمی تفت دهید و به سوپ اضافه كنید و پس از مدتی برای سرو آماده كنید. 🔻سایر نکات سوپ مرمر یا همان مرمر خانم سوپی اصیل و متعلق به نواحی شمالی كشور است می توانید به جای آب از آب قلم یا آب مرغ در این سوپ استفاده كنید اضافه كردن زعفران به این سوپ آن را فوق العاده خوشمزه تر می كند برای آن كه كوفته های شما وا نرود 2 نكته را حتما در نظر بگیرید اول آنكه تا جایی كه می توانید مواد را ورز دهید تا كاملا منسجم شوند و دوم اینكه زیر غذا را زیاد كنید تا كاملا به حالت در حال جوشیدن برسد و سپس كوفته ها را دانه دانه به غذا اضافه كنید این جوری آنها اصلا وا نمی روند. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
پر سودترین معامله زندگی این است؛ حال خوب را جایگزین حال بد کنیم. همین! @aramkadh. ❤️
طرز تهیه ( کپه )🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کبه ( کپه )🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
(کپه) 🔻مواد لازم برای ۳ نفر نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری گوشت (چرخ شده) ۱۰۰ گرم زرشک ۵۰ گرم پیاز ۲ عدد کشمش ۵۰ گرم عدس قرمز ۱/۲ پیمانه برنج ۱ پیمانه زعفران به مقدار لازم گردو (آسیاب شده) ۵۰ گرم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم روغن به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- قبل از پخت غذا برنج و عدس قرمز را به مدت دو ساعت همراه با نمك خیس كرده و سپس با مقدار مناسبی آب روی حرارت می پزیم و تا زمانی كه برنج و عدس قرمز دیگر هیچ آبی نداشته باشد به پخت ادامه می‌دهیم. ۲- مخلوط ما كه خنك شد این مواد را میكس یا چرخ می كنیم.درون تابه ای جداگانه پیاز را خرد كرده و با مقداری روغن سرخ كرده و بعد گوشت را به آن اضافه می كنیم و تفت می‌ دهیم ، سپس گردوی خرد شده را به همراه كشمش و زرشك خیس‌خورده به آن افزوده و ادویه مورد نظر را به آن می‌افزاییم و بعد از آن كه عطر ادویه به مشام رسید شعله را خاموش كرده و مواد را كنار می‌گذاریم. ۳- از مخلوط برنج و عدس قرمز مقداری برداشته و داخل دست گلوله كرده و باز می‌كنیم . مواد داخل كبه را به اندازه یك قاشق مرباخوری درون آن می‌ریزیم و به شكل بیضی در می‌آوریم. ۴- برای این كه كپه شكل بیضی به خود بگیرد نشاسته ذرت را با مقداری آب حل می كنیم و با دست روی كپه می كشیم. این كار باعث می‌شود كه كپه‌ها درون روغن باز نشود سپس آنها را داخل روغن داغ سرخ می كنیم. 🔻سایر نکات 1) یا همان است كه به اشكال بسیار متفاوت پخته می شود. 2) اضافه كردن زعفران به عدس و برنج غذای شما را خوشرنگ تر می كند. 3) حواستان باشد اگر كبه ها زیاد در روغن سرخ شوند وا میروند. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 نوعی کباب تابه ای ترکیه ای که بیشتر در فر پخت میشه و بدون سرخ شدن و سیخ کشیدن و با سبزیجات پخته میشه،، 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #تاوا_کبابی 🍳 نوعی کباب تابه ای ترکیه ای که بیشتر در فر پخت میشه و بدون سرخ شدن و سیخ کشی
🔻مواد لازم برای ۸ نفر گوشت چرخ کرده ا کیلوگرم پیاز بزرگ ۲ عدد سیر ۴ حبه سیب زمینی ۳ عدد گوجه فرنگی ۳ عدد روغن مایع یا کره ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم فلفل سبز تند و دلمه به مقدار لازم 🔻مواد لازم سالاد نخود پخته ۲ لیوان شوید خردشده ۲ قاشق غذا خوری پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذا خوری فیله گوجه فرنگی ۲ عدد روغن زیتون یا سس مایونز ۴ قاشق غذا خوری ذرت پخته ۱ لیوان نمک و فلفل به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- برای تهیه تاوا کبابی ابتدا گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ، سیر ، نمک و فلفل خوب ورز میدیم تا مواد بخورد هم رفته و چسبندگی پیدا کنن ۲- سپس ظرف مناسب فر رو با روغن چرب کرده و سیب زمینی رو حلقه حلقه ، به ضخامت ۱ سانت برش زده کف آن می چینیم بعد گوشت ورز داده رو روی سیب زمینی به خوبی پهن می کنیم و گوجه فرنگی قاچ خورده و فلفل دلمه، تند را روی گوشت می چینیم و ۲ قاشق کره یا روغن رو ریخته و سطح ظرف رو با کاغذ روغنی خیس شده به خوبی می‌ پوشانیم . ۳- سپس داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱ تا یک و نیم‌ ساعت طبقه وسط فر اجازه پخت میدیم و در نیم ساعت آخر سطح کباب رو باز کرد و فر رو از بالا روشن می کنیم تا کمی برشته و طلایی شود ۴- برای تهیه این سالاد راحت، تمام مواد رو با هم ترکیب می کنیم و در آخر سس و سرکه رو ریخته و داخل یخچال میزاریم تا مواد کمی مزه بگیرن سپس آماده سرو هست. 🔻سایر نکات هنگام‌ پخت کباب نیازی به افزودن آب نیست چون خود گوشت و سبزیجات به خوبی آب انداخته و می پزن ، این کباب به همین روش روی گاز هم پخت میشه، نگران پخت سیب زمینی کف کباب نباشید به خوبی و بسیار لذیذ پخت میشه، 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍🍉🍇 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡