❇️ خط تحریف
🔴 با آمریکا مذاکره کنیم، وضع بهتر میشود!
🔻روزنامه اعتماد در مطلبی به قلم «ولی نصر»، آورده است: «اگر امریکا درک خود از منافع ایران در خاورمیانه را بالا ببرد، میتواند ایران را تشویق کند قدرت خود در منطقه را به شکلی سازندهتر به کار گیرد. ایران میخواهد امریکا به سیاست مقابله با جمهوری اسلامی پایان دهد، اکثر نیروهای خود را از منطقه خارج کند و بپذیرد که ایران یکی از قدرتهای منطقه است که منافع مشروع خود را دنبال میکند. طی ۴۰ سال اخیر ایران برای تحقق این اهداف مجبور شده گزینه تقابل را انتخاب کند. البته این رویکرد تهاجمی نتوانسته به اهداف خود دست یابد. ترور سردار قاسم سلیمانی، فرماندهی که مسئول اجرای راهبرد تقابل بود، باعث شد ایران و امریکا در ماه ژانویه سال جاری در آستانه جنگ قرار بگیرند. از سوی دیگر مشکلات اقتصادی و اعتراضات داخلی نیز در ایران تشدید شده است. در چنین شرایطی اگر امریکا مسیر بهتری را به سران جمهوری اسلامی پیشنهاد کند، شاید اتفاقات بهتری بیفتد. البته مقامات ایران بهصورت غریزی نسبت به وعدههای امریکا و چراغ سبز این کشور به صلح با جمهوری اسلامی بدبین و مشکوکاند اما همانطور که ایران توانست با دولت اوباما به توافق برسد، اگر رهبران این کشور ببینند امریکا در تلاشهای دیپلماتیک خود جدی است و مذاکره میتواند ایران را به اهداف خود برساند، بعید است از آن صرفنظر کنند». مهمترین تحریف صورت گرفته در این نوشته که متأسفانه بهآسانی از سوی رسانه مکتوب داخلی به مخاطب خورانده میشود، متهم کردن ایران به اتخاذ گزینه تقابلی در مقابل امریکا است. سؤال این است، زبان گفتگو با دولتی که هیچ نقطه سفیدی در کارنامهاش با ایران ندارد و علاوه بر تحریمهای اقتصادی چهار دهه علیه یک ملت، هزاران نیروی نظامی خود را در مرزهای ایران مستقر کرده چگونه باید باشد؟ آیا با دولتی که هرروز یک مشکل امنیتی علیه کشور ایجاد میکند؛ یک روز با بهرهگیری از مزدورانی مثل داعش و النصره به دنبال ناامن کردن منطقه است، روز دیگر بهقصد جاسوسی به حریم هوایی ایران وارد میشود و نهایتاً به ترور علنی فرمانده سرشناس کشورمان که پرچمدار مبارزه با تروریستها در منطقه بود، دست میزند، میتوان مذاکره کرد؟ و آیا سوابق مذاکراتی که با آن شده مثبت و سازنده بوده است که همچنان امید به اتخاذ مسیر دیپلماتیک از سوی آمریکا را دارید؟!
🍃🍃🍃🍃
مقاومت.doc
68.1K
🌀نسخه word
🛑 یادداشت
✅مقاومت لبنان؛ پیروزی بزرگ دیگر
✍️به قلم: سعدالله زارعی-کارشناس مسایل سیاسی
🍃🍃🍃🍃
مقاومت.pdf
1.34M
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت
✅مقاومت لبنان؛ پیروزی بزرگ دیگر
✍️به قلم: سعدالله زارعی-کارشناس مسایل سیاسی
🍃🍃🍃🍃
🔴 نشریه آمریکایی: وقت تجدید نظر در رابطه شرمآورمان با عربستان سعودی رسيده است
🔹 نشریه آمریکایی «نشنالاینترست» در گزارشی با اشاره به جنایتهای ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی در یمن خواستار تجدید نظر واشنگتن در رابطه با این کشور شد.
🔸 این نشريه در یادداشت روز چهارشنبه خود خاطرنشان کرد كه رئیسجمهور بعدی آمریکا، صرفنظر از اینکه «دونالد ترامپ» باشد یا «جو بایدن» باید در رابطه با عربستان سعودی تجدیدنظر کند.
🍃🍃🍃🍃
اقتصاد دانشبنیان.doc
54.8K
نسخه word
❇️یادداشت/ روایتگری اقتصاد دانشبنیان جایگزینی برای اقتصاد نفتی
🍃🍃🍃🍃
31.pdf
1.03M
نسخه pdf
❇️یادداشت/ روایتگری اقتصاد دانشبنیان جایگزینی برای اقتصاد نفتی
🍃🍃🍃🍃
🛑 پیشنهاد مقام صهیونیست به امارات درباره محل احداث سفارتخانه این کشور
🔻«موشه لیون» شهردار بیتالمقدس روز چهارشنبه گفت، قصد دارد درخصوص محل احداث سفارت امارات متحده عربی در فلسطین اشغالی پیشنهادی ارائه کند.
🔺به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، لیون گفت، از اماراتیها خواهد خواست، سفارتخانه خود را در بیتالمقدس احداث کنند تا شرایط تبادلات تجاری میان دو طرف تقویت شود.
این مقام رژیم صهیونیستی گفت: «میخواهیم درخواست کنیم سفارت خودشان را اینجا در اورشلیم بسازند و مشتاقانه منتظر ورود مقامات و ساکنین امارات هستیم. چیزهای زیادی برای پیشنهاد کردن داریم».
🔸یک مقام ارشد وزارت خارجه امارات روز چهارشنبه به نشریه «اسرائیل هیوم» گفت که ابوظبی به دنبال تسریع روند و امضای توافق عادیسازی روابط با اسرائیل است تا بتواند هرچه سریعتر در فلسطین اشغالی سفارتخانه و کنسولگری تاسیس کند.
🔹این مقام اماراتی همچنین گفت که ابوظبی احتمالاً طی سه تا پنج ماه آینده در «تلآویو» سفارتخانه افتتاح میکند و زمانی که این اتفاق بیافتد صهیونیستهایی که قصد سفر به امارات را دارند میتوانند برای دریافت روادید اقدام کنند.
🍃🍃🍃🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدقه برای امام زمان(ع)
تبیین
فرج یعنی گرهگشایی، حل شدن چالشها، رسیدن به مقصد و هدف.
طبیعتاً هم در زندگی فردی گرههایی وجود دارد و هم در زندگی جمعی.
هر فرد و جمعی که برای خود اهدافی را ترسیم کرده باشند، در مسیر نیل به اهداف، اولاً با گرهها و چالشهایی مواجه خواهند بود و ثانیاً دائم انتظار رسیدن به هدف را دارند.
اما مواجه با چالشها، قطعی است، زیرا اَلدُّنيا دارُ بَلاءٍ وَ مَنزِلُ بُلغَةٍ وَ عَناءٍ(۱)دنیا محل دست و پنجه نرم کردن با سختیهاست. لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ(۲)
واما انتظار، مهمترین نشانِ انتظارِ رسیدن به مقصد، حرکت است و تلاش و قانع نبودن به وضع موجود. انتظار یک مقولهی عمومی و جاری و ساری در تمام شئون زندگی فردی و جمعی است. بهنظر میرسد انتظار -به معنای قانع نبودن به وضع موجود- جزو مهمترین عوامل موفقیت و نیل به اهداف است.
وقتی هیچگاه به وضع موجود قانع نباشیم، پس لابد باید دائم در تلاش جهت رسیدن به وضع مطلوب باشیم.
وقتی در مسیر کسب فضایل، به آن مقدار از فضیلتهای موجود قانع نباشیم، قطعا به دنبال کسب فضیلتهای بیشتر خواهیم بود.
وقتی در مسیر کسب علم و آگاهی، به وضع موجود قانع نباشیم، پس علیالدوام به دنبال بیشترها خواهیم بود. وقتی اوضاع زندگی جمعی را مطلوب نمیبینیم، قاعدهی انتظار میگوید، حرکت کن، تلاش کن تا به مطلوب برسی.
پس در یک کلام، انتظار یعنی قانع نشدن و حرکت برای رسیدن به وضع مطلوب.
آدم ساکن، منتظر نیست. اصلا ساکن، آدم نیست. آدم بودنِ آدم به قانع نبودن به وضع موجود و حرکت برای رسیدن به بیشترهاست.
حال روشن شد چرا #انتظارالفرج افضل اعمال است؟!
۱. کتاب اعلام الدّين، ص۳۴۲
۲. سوره البلد(٤)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشف بزرگ دکتر محمود انوشه در مورد اسلام
✅ یادداشت/
🔴 تأملی در نخستین سفر استانی رئیس مجلس
🔻نخستین سفر استانی رئیس مجلس شورای اسلامی به استان خوزستان که چهار روز به طول انوجامید، دیروز جمعه به پایان رسید. تا اینجا همهچیز عادی و مسبوق به سابقه است، چراکه سفر مقامات و رؤسای قوا به استانها پیشتر نیز انجام میشده است؛ اما سفر آقای قالیباف به استان خوزستان از جهات مختلف حائز اهمیت است:
🔹نکات تحلیلی: 1- یکی از وظایف مهم مجلس شورای اسلامی در کنار تقنین، نظارت بر حسن اجرای قوانین و نیز نظارت بر عملکرد بخش اجرایی و مدیران قوه مجریه است. نظارت اما شقوق مختلفی میتواند داشته باشد. آنچه تاکنون از کارکرد نظارتی مجالس گذشته قابلمشاهده و ارزیابی است، این بوده که یا این کارکرد انجام نمیشده و در حد نظارتهای کلی و ستادی صورت میگرفته است. 2- مجلس کنونی با تعریفی جدید از شأن و کارکرد نظارتی خود پا به عرصه گذاشته است. نظارت میدانی و مستقیم، حتماً نظارت مؤثر و دقیقتری خواهد بود و تصمیمات و قانونگذاری را واقعیتر خواهد ساخت. رئیس مجلس در سفر به خوزستان بیان داشتند که نظارت ما از جنس نشستن در تهران نیست. وی حتی در حوزه کارکردی مجلس، شأن نظارتی مجلس را مقدم بر قانونگذاری معرفی مینماید. 3- تا اینجا آنچه آقای قالیباف گفتهاند منطبق بر واقعیتهاست. امروز حتی درک کسانی که موضوعات مربوط به سیاست و اقتصاد و اجتماعیات را از راه دور مینگرند نیز این شده است که مشکل یا مشکلات کشور ضرورتاً ارتباطی با قانونگذاری ندارد، بلکه علتالعلل، به فقدان نظارت مؤثر و مستمر ارتباط پیدا میکند.
🔸نکته راهبردی: در این که نظارت دقیق و محاسبه شده یکی از شئونات اصلی مجلس است، جای تردید نیست و در این که ریشه بخشی از مسائل کنونی به نبودن نظارت بر حسن اجرای قوانین برمیگردد، باز ابهامی وجود ندارد؛ اما باید نظارت مجلس بر اجرائیات کشور و مدیران قوه مجریه منتهی به حل مسائل مردم و گشوده شده گرهها و مشکلاتی باشد که در این مقطع در کار و زندگی مردم پدید آمده است.
🔺حضور ساده و در عین حال جدی و مصمم یکی از سران قوا در بین مردم خاصه مناطق محروم، پدیده امیدوارکننده و موردنیاز کشور است، اما باید مراقبت کرد مردم در یک بازه زمانی مشخص ثمرات این سفرها را لمس کنند و اگر چنین چیزی رخ ندهد، دردی بر روی دردهای قبلی اضافه خواهد شد. تحقق این مهم از مسیر تعامل جدی و فعالانه سه قوه، بخصوص دولت و مجلس میگذرد.
✅ (نویسنده: عزیز غضنفری)
✅ یادداشت/
🔴 ویترین رسانهای کشور؟
🔻معروف است که رسانهها افکار مردم را میسازند و افکار آنها پایه کنشگری جامعه می باشد.
🔸بخش رسانهای دو جریان عمده سیاسی، ویترین رسانهای کشور را می آرایند:
🔹جریان سیاسی الف، مواردی همچون عدم آزادی، ناکارآمدی نظام دینی، تشکیک در آرمانهای انقلاب، زیر سوال بردن دفاع مقدس، تطهیر آمریکا و غرب و ... را در ویترین رسانهای کشور قرار می دهد
🔸جریان سیاسی ب، بیعرضگی و ناکارآمدی دولت، اختلاسهای مختلف، بیتوجهی مسئولان به مشکلات مردم، فساد در وزارت نفت و مواردی از این دست را در ویترین رسانه ای قرار می دهد.
🔺 با این اوصاف افکار عمومی و کنشگری جامعه چگونه خواهد بود؟ با این وضعیت میخواهیم محاصره تبلیغاتی دشمن علیه ایران را بشکنیم؟ و یا به جامعه امید بدهیم؟
❇️ اخبار خوب در کشور کم نداریم، فقط باید اراده کرد که آنها را نیز در ویترین رسانهای کشور قرار دهیم.
تنها در این صورت می توان با جنگ تمام عیار دشمن علیه ملت که محور آن جنگ روایتی است، مقابله نمود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️کلاسهای درسِ اسرائیل و آموزشِ خواندنِ #روضه #امام_حسین به زبان فارسی🤔
1_445548105.mp3
8.08M
﷽
🔸نوحه منم باید برم آره برم سرم بره
....
منم یه مادرم پسرمو دوسش دارم
ولی جوونمو به دست بی بی میسپارم
...
🎤رضا نریمانی
#ما_ملت_امام_حسینیم
#امام_حسین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج قاسم :منطق امام حسین(ع) در کربلا منطق دیپلماسی نبود.
عبرت های عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 بچه ها از ما یاد میگیرند...☝️
🌱 حضرت آیتالله خامنهای: در ذهن کودک، پدر و مادر منشاء الهام است. ۶۲/۷/۲۱
🏴
رهبر انقلاب در پیامی در پی اهانت یک نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر اعظم
🔰 سخننگاشت | محکوم نکردن این جرم بزرگ به بهانه آزادی بیان، عوام فریبی است
🔻رهبر انقلاب: گناه بزرگ و نابخشودنی یک نشریّهی فرانسوی در اهانت به چهرهی نورانی و قدسی حضرت رسول اعظم (صلّی الله علیه و آله) بار دیگر عناد و کینهی شرارتبار دستگاههای سیاسی و فرهنگی دنیای غرب با اسلام و جامعهی مسلمانان را آشکار ساخت. بهانهی آزادی بیان برای محکوم نکردن این جرم بزرگ که از سوی برخی سیاستمداران فرانسوی گفته شده کاملاً مردود و غلط و عوامفریبانه است. ۹۹/۶/۱۷
#امام_خامنه_ای
AUD-20200906-WA0000.opus
1.61M
🔴 صوتی/
✅ موضوع: مرزها و پیامدهای افشاگری
🎙حجت الاسلام و المسلمین تویسرکانی
🔷افشاگری: یعنی افشای اطلاعات افراد یا گروههایی با هدف تخریب و دور کردن آنها از موقعیتهای قدرت، ثروت و رانتی که در اختیار دارند.
🔶شعارهای افشاگری: فساد ستیزی، عدالتخواهی و حفظ انقلاب از انحراف
❌ افشاگری از نظر عقل، شرع مقدس، اخلاق و اصول عقلی و معاشرتهای اجتماعی حرام و امر پسندیدهای نیست؛ چرا که بزرگترین اشکال افشاگری و این نوع فساد ستیزی نداشتن معیار، مبنا و دلیلِ راه است.
❇️پیامدهای شوم افشاگری:
✔️ گسترش بیاعتمادی و سوءظن در جامعه
✔️ افشاگری زمینه فساد را فراهم می کند
✔️موجب فرار فاسد و مفسد از مبادی قانونی میشود
✔️مظلومنمایی انسانهای مفسد را فراهم می کند
❌ادامه دارد...
🔴 فرزند یزید و اقدامی شگفتانگیز :
پس از مرگ یزیدبنمعاویه، فرزند او به نام (معاویه) به خلافت رسید. ولی معاویهبنیزید پس از چند روز، از خلافت کنارهگیری کرد.
خطبه عجیب معاویه بن یزید و اعلام کنارهگیری از خلافت :
اى مردم، ما به وسيله شما امتحان شديم و شما به وسيله ما.
از اینكه از ما خوشتان نمیآید و از ما بدگويى میكنيد باخبریم!
پدربزرگ من (معاوية بن ابو سفيان) با کسی در امر خلافت جنگید، که در خویشاوندی با پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله وسلم) کسی از او سزاوارتر؛ و در اسلام، کسی از او شایستهتر نبود.
علی بن ابیطالب (علیه السلام)، پيشرو مسلمانان بود و اولمؤمنان و پسر عموى رسولالله( صلی الله علیه و آله وسلم) و پدر فرزندان خاتم پيمبران.
جَدّ من نسبت به شما گناهانى مرتكب شد كه میدانيد. سرانجام مرگش فرارسيد و در گرو عمل خويش گرفتار آمد.
سپس پدرم را عهده دار حكومت ساخت با اينكه از او اميد خير نمیرفت!
پدرم بر مَركب هوس نشست و گناه خود را نيكو شمرد. ليكن آرزو به دستش نيامد و اجل، دست او را كوتاه ساخت. مدت او به پایان رسید و در گورش، اسير بزهكارى خويش گرديد.
چقدر ناگوار است که از رسوايى پدرم آگاه هستیم، زیرا او خاندان پيامبرخاتم( صلی الله علیه و آله وسلم) را كُشت و حُرمتها را از ميان برد و كعبه را سوزاند.
و من، آن کسی نیستم كه حکومت شما را به عهده گيرم و مسئوليتهاى شما را تحمل كنم. اكنون خودتان میدانيد و خلافتتان.
به خدا قسم اگر دنيا غنيمت است، ما از آن بهره برديم، و اگر هم خسارت است، آلابو سفيان هر چه خسارت دیده، دیگر بس است.
تاریخ الیعقوبی، ج - ۲ ، ص - ۲۵۴
📖 # نکته_تاریخی
💔 یا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
✅ یادداشت: رکورد کمنظیر
🔴 در پی تکمیل و تحویل فازهای دوم و سوم پروژه آبرسانی به روستاهای غیزانیه اهواز و سرعت بالای اجرای این پروژه و رفع مشکل آب این منطقه، سردار سرلشگر پاسدار حسین سلامی، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با قدردانی از اهتمام جهادی و انقلابی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا(ص) در این عرصه گفت: «خدای بزرگ را شاکریم به فرزندان ملت ایران در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و قرارگاه حضرت خاتمالانبیا(ص) توفیق داد در لبیک به مطالبه رهبر عظیمالشأن انقلاب اسلامی، با سرعتی مثالزدنی، کاری که باید طی چندین ماه صورت میپذیرفت، در یک مدت کوتاه و ۲۵ روزه، دغدغه مردم خونگرم، مؤمن، مقاوم، مجاهد و فهیم خوزستان، با اجرای پروژه آبرسانی به روستاهای غیزانیه اهواز، مرتفع و یک رکورد کمنظیر در اجرای پروژههای آبرسانی رقم زده شود.»
❇️نکات تحلیلی: بهترین روش برای رضایتمندی مردم که ولینعمتان نظام اسلامی هستند، توسعه و تعمیق خدمترسانی دلسوزانه توسط دستگاههای اجرایی و نهادی، آنهم با سرعت و دقت بالا است که باید سرلوحه متولیان امر قرار گیرد. 2- همافزایی، تعامل گسترده بین قرارگاه خاتمالانبیا(ص) و بنیاد مستضعفان و سایر مجموعههای استانی در اجرای فازهای دوم و سوم این پروژه که شامل ۳۰ کیلومتر خط انتقال لوله پلیاتیلن بود، نشاندهنده این نکته کلیدی است که بسیاری از پروژههای نیمهتمام را میتوان با همین شیوه تعاملی، همراه با روحیه جهادی و در وقت کم به سرانجام رساند. 3- مسئولین و متولیان امر با اقدامات پیشدستانه، نباید بگذارند که تقاضاها و مطالبات واقعی مردم تبدیل به اعتراض و انتقاد شود و پس از امنیتی شدن فضا و جریحهدار شدن افکار عمومی، در فکر علاج و چاره کار بیفتند.
🔵نکات راهبردی: نزدیک به دو دهه در کشور ما بحران آب به مسئلهای مهم برای مردم و سیاستمداران تبدیل شده است. کشور ما به دلیل قرارگیری در کمربند خشک و نیمهخشک، منابع آبی کم و کاهش نزولات جوّی از یکسو و رشد جمعیت و توسعه کشاورزی و صنعت از سوی دیگر، سبب شده اگر سیاستگذاری مناسبی در جهت مدیریت آب انجام نگیرد تنشهای آبی گسترش مییابد. در این وضعیت حل بحران آب بهعنوان یکی از اولویتهای اصلی کشور باید موردتوجه کافی و جدی قرار گیرد. سیاستهای منسجم و مشخص در زمینه درک بحران آب و چارهجویی اصولی همراه با برنامههای مدون و قابل عملیاتی شدن باعث خواهد شد تا وضعیت منابع آبی کشور بهتر و تبعات آن کاهش یابد.
☑️(نویسنده: علی قاسمی)
✅ درخواست عربستان برای همکاری نظامی با عراق
🔻عبد الامیر رشید یارالله، رئیس ستاد کل ارتش عراق با دعوت از سوی همتای سعودی خود مواجه شده که او را به منظور بررسی همکاری بین ارتش های دو کشور به عربستان دعوت کرده است.
🔹وزارت دفاع عراق در بیانیه ای با اعلام این موضوع، تصریح کرد: رئیس ستاد کل ارتش عراق، میزبان وابسته نظامی عربستان در عراق بوده و زمینه های توسعه همکاری های مشترک را بررسی کرده اند.
🔺در این دیدار از عبد الامیر یارالله برای سفر به عربستان و دیدار با همتای سعودی خود دعوت شده است.
گفتنی است، پیشتر خبرهایی درباره حضور نیروهای نظامی سعودی در پایگاه التاجی منتشر شده بود که تحسین الخفاجی، سخنگوی فرمانده عملیات مشترک عراق در واکنش به این خبر آن را تکذیب و تاکید کرد: نیروهای موجود در پایگاه هوایی التاجی همه عراقی هستند.
.
🔴 جزئیاتی از بازگشت دست خالی «آبه» از تهران/ وقتی ایران پیشنهاد نفت در برابر غذای آمریکا را رد کرد
💢 وبسایت ایندیپندنت فارسی: منابع دولتی میگویند، شینزو آبه، نخستوزیر مستعفی ژاپن در تلاش برای کاهش تنشها بین ایران و ایالاتمتحده، به طور مخفیانه پیشنهاد معامله نفت ایران در برابر غله آمریکایی از طریق ژاپن را مطرح کرده بود که به شکست انجامید.
💢 این طرح تابستان سال گذشته در جریان سفر آبه به تهران مطرح شد.
به گفته منابع مطلع، آبه این طرح چند میلیارد دلاری را به طور رسمی با روحانی مطرح کرد و نخست با واکنش مثبت تهران و واشینگتن مواجه شد. به موجب این طرح، ژاپن پس از کسب مجوز از آمریکا، محصول ذرت و دانه سویای ایالاتمتحده را با نفت ایران معامله میکرد.
💢براساس این گزارش، از آنجایی که در این طرح، پولی جابهجا نمیشود، ناقض تحریمهای آمریکا نبود. از سوی دیگر ایران نمیتوانست از این معامله کالا با کالا منابع مالی به دست آورد که به اعتقاد ایالاتمتحده «صرف اهداف نظامی» میشود.
💢 اما این طرح در نهایت شکست خورد، چرا که ژاپن نتوانست تهران را راضی کند، از پیششرط لغو تحریمها قبل از شروع مذاکره با آمریکا صرفنظر کند.
💢 این پیشنهاد آمریکایی ها در حالی مطرح شده بود که در آن زمان آمریکا در میانه جنگ تجاری با چین بود و به دنبال مشتری برای ذرت و سویای تولیدی خود بود. کشاورزان بخش بزرگی از سبد رای ترامپ را تشکیل می دادند که نارضایتی آنها به دلیل عدم خرید ذرت و سویا از سوی چین، می توانست ضربه بزرگی به پایگاه رای ترامپ وارد کند.
💢به گزارش کیودو (خبرگزاری رسمی ژاپن) مذاکرات محرمانه بر سر طرح پیشنهادی ژاپن در تابستان گذشته ادامه پیدا کرد و ایران خواستار آن شد که دارو و تجهیزات نیز به بسته پیشنهادی توکیو اضافه شود. این مذاکرات تا پاییز گذشته و در جریان سفر رئیسجمهور ایران به توکیو نیز ادامه داشت. اما در نهایت آبه متوجه شد که نمیتواند بر اختلافات عمیق بین تهران و واشنگتن غلبه کند.