❓چرا حق طلاق به مرد واگذار شده است
✅ باتوجه به تفاوتهای تکوینی و ذاتی زن و مرد و غلبه بعد احساسات و عواطف در زنان، دادن اختیار طلاق به زنان با توجه به ویژگی های روحی ایشان چندان به مصلحت نیست ,
🚨 بنابراین سپردن اختیار طلاق به دست مرد, به خصوص با توجه به غلبه بعد عقلانی و حزم و دوراندیشی و نیز مسئولیت های عمده اش در خانواده , تنها راه منحصر به فرد باقی مانده است . البته مرد در استفاده از اختیار طلاق مطلق العنان نیست بلکه باید با رعایت عدالت و حفظ حقوق زن - حتی پس از جدایی و طلاق - از این اختیار استفاده کند.
✅از سوی دیگر اسلام برای جلوگیری از طلاق ظالمانه مرد موانعی را پیش روی مرد قرار میدهد.
۱_موظف به دادن مهریه
۲_حضور دو شاهد عادل
۳_حق حضانت فرزندان و تامین هزینه های ایشان
۴_قرار دادن زمان پاکی و عده برای طلاق
🔺همه اینها موانعی هست که اسلام برای پیشگیری از طلاق مرد قرار داده است
🚨علاوه بر اینها یک سری توصیه هایی هم قبل از طلاق دارد .
1⃣راهکارهای حل اختلاف درون خانوادگی که در سوره نساء آیه ۳۴ مطرح شده
2⃣حضور بستگان دلسوز زن و مرد برای حل اختلافات که در سوره نساء آیه ۳۵ مطرح شده است.
3⃣ اگر باز هم چاره ساز نشد یک سفارش دیگر هم شده که اگر زنان یا مردان متوجه شدند که گاهی برای حفظ خانواده لازم است که از حق و حقوق خود بگذرند لازم است که این کار را انجام بدهند #صلح و آشتی بهتر هست .(نساء۱۲۸)
4⃣در پایان اگر بازهم مشکل از هیچ طریقی حل نشد . اگر زوجین خواهان طلاق باشند. تاکید اسلام در این موارد هم رعایت انصاف و دادن حق و حقوق و پرهیز از ظلم به همدیگر میباشد.
🚨 ازسوی دیگر طلاق , حق قابل واگذاری و انتقال است , بنابراین زن می تواند در هنگام وقوع عقد ازدواج به صورت شرط ضمن عقد این حق و اختیار را به صورت وکالتی به خود منتقل کند تا بتواند - مثلا - در صورتی که شوهر او معتاد یا بیمار لاعلاج شد خود را رها سازد.
افزون بر آنچه گفته شد اگر در زندگی خانوادگی مردی به همسر خود ستم کند و نه حاضر و یا قادر به اصلاح رفتار خویش باشد و نه حاضر به طلاق در این صورت زن می تواند به دادگاه اسلامی مراجعه کند تا قاضی حتی علی رغم مخالفت مرد, زن را طلاق داده و او را آزاد نماید
🔺ازاین رو ؛ اگر چه بر پایه قانون اسلام و حقوق ایران، طلاق از اختیارات مرد است ولى زن نیز در صورت عدم رعایت حقوق وى از طرف شوهر بویژه آنگاه که ادامه زندگى زناشویى موجب عسر و حرج او گردد، حق درخواست طلاق از قاضى را خواهد داشت و دادگاه نیز در صورت احراز شرایط، به منظور تحقق عدالت، اقدام به صدور حکم طلاق خواهد نمود.
🚨 اصولا مطابق حکم شرع و تصریح ماده ۱۱۳۳ قانون مدنى جمهورى اسلامى ایران، حق طلاق از حقوق قانونى شوهر است ولى با این وجود،
🔺 در بعضى موارد، زنان نیز مى توانند از دادگاه درخواست طلاق نمایند;
این موارد عبارتند از: استنکاف شوهر از پرداخت نفقه و عدم امکان الزام وى به انفاق، ناتوانى و عجز شوهر از پرداخت نفقه، غایب مفقودالاثر بودن شوهر و نیز در عسر و حرج بودن زوجه در صورت ادامه زندگى زناشویى.
🔺 اگر زنان ضمن عقد نکاح اگر شرط کنند که وکیل باشند در طلاق (مطلق یا مشروط) میتوانند خود طلاق بگیرند.
🔺 یا هنگامى که مرد توانایى عمل زناشویى ندارد، مفقود الاثر شده، به زنش نسبت ناروا داده یا دوام زوجیت موجب عُسر و حرج زوجه است، دادگاه، مرد را احضار مى کند تا زنش را طلاق دهد. اگر مرد از این کارسر باز زند، دادگاه(حاکم شرع) او را طلاق مى دهد]
🔺یا زنى که به دلیل اخلاق و خصوصیات بد مردش به دلایل عقلایی مایل نیست با شوهرش زندگى کند مى تواند مهر خود، یا مال دیگرى را به او ببخشد که طلاقش دهد. این طلاق را « طلاق خلع» مى نامند دراین نوع طلاق چون اقدام کننده زن است ؛ مرد ملزم به پرداخت نفقه ایام عده و دادن مهریه نمی باشد
🔺و اگر زن و شوهر یکدیگر را نخواهند و زن مهر خود یا مال دیگرى را به مرد ببخشد که او را طلاق دهد، آن را «طلاق مبارات» مى نامند.
🚨بنابراین آنطور که تبلیغات میشود همیشه هم اختیار طلاق در دست مرد نیست . منتها علت اینکه کلا اختیار طلاق در دست زن هم نیست به دلیل وجود احساسات و عواطف در ایشان است .
🔺ان شاءالله با انتخابهای درست در ازدواج، و یادگیری مهارتهای سازگاری در زندگی و کمی صبر و تحمل و بردباری و مهمتر از همه وجود عشق و محبت در زندگی ها، شاهد کاهش آمار طلاق در جامعه باشیم.
➖➖
📝گردآوری و تنظیم و اضافه کردن بخشهایی به مطالب توسط محمدلو
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🚨 علل و راهکارهای پیشگیری از طلاق:
باتوجه به اینکه در دین مبین اسلام طلاق آخرین راه در مشکلات خانوادگی محسوب میشود و به عباتی مبغوض ترین حلال به حساب می آید.
بنابراین برای پیشگیری از این آسیب اجتماعی یک سری بررسی هایی درباره علت ها و عوامل طلاق و بعد هم راههای پیشگیری از طلاق و استحکام خانواده هارابا هم مرور میکنیم .
🚨ریشه های طلاق در جامعه
1⃣عادی سازی طلاق در جامعه
مقایسه زمان قدیم و جدید میرساند
در قدیم طلاق امر منفوری در خانواده ها به حساب می آمد اما امروزه طلاق گرفتن و امر طلاق عادی شده و همین مسئله یکی از عوامل افزایش طلاق هست . 👈👈 علت عادی سازی امروزه هم برمیگردد به عملکرد رسانه ها و به ویژه سینما و فضای مجازی و سلبریتی ها و الگوهای کاذب هم بر عادی سازی طلاق در جامعه می افزایند.
2⃣عدم شناخت درست زوجین و خانواده هایشان در ازدواج و ازدواجهای ناموفق به خاطر عدم کفویت
👈 و یا ازدواجهای اجباری به دلیل عدم محبت بین زوجین
🔺علت برخی طلاقها برمیگردد به ناسازگاریهایی که بر اثر تفاوتها ایجاد میشود.
3⃣ عدم داشتن مهارتهای زندگی در زوجین
اگر انتخاب درستی هم در ازدواج باشد، عدم داشتن مهارتهای همسرداری باعث اختلاف میشود.
4⃣ اخلاقیات نادرست به ویژه پرخاشگری و عصبانیت و کینه ورزی در زندگی ها را جهنم میکند.
🚨این ۴ مورد ریشه های طلاق در خانواده هاست که ذکر شد.
🚨خصلتها و اخلاقیات نادرستی که باعث طلاق میشود
🔺۱_عدم مسئولیت پذیری زوجین
یکی از علل طلاق برمیگردد به دختر و پسری که قبل از ازدواج در خانواده هیچ مسئولیتی نداشتند و بیکار میگشتند و الان در خانواده به دلیل بی مسئولیتی دچار مشکل میشوند.
🔺۲_یکی از علت طلاقها برمیگردد به عصبانیت و پرخاشگری، عدم صداقت، پنهان کاری ،بی وفایی، کینه ، عدم گذشت ، خساست ، و ..
🔺۳_خیانت
یکی از علتهای طلاقها، خیانت ها و وارد شدن زن یا مرد دوم مخفی به زندگی هاست که فضای مجازی بی درو پیکر و عدم رعایت تقوا در آن یکی از علتهای آن هست
🔺۴_اعتیاد هم یکی از علت های طلاق هاست که بی مسئولیتی و بیکاری و دوستان ناب باعث و بانی آن هست
🔺۵_بیکاری و مسائل مالی مرد هم یکی از علتهای طلاق هست
🔺۶_بی ارادگی زوجین و دخالت اطرافیان در زندگی هم یکی از علل طلاق هست
✅✅راهکارهای پیشگیری از طلاق
۱_ محوریت تقوا و اخلاق حسنه در زندگی؛ که بسیار تاثیر گذار است
اینکه زوجین باور داشته باشند به اینکه خدا هست واعمال ایشان می بیند (الم یعلم بان الله یری) در انجام وظایف جلوگیری از ظلم به همدیگر موثر است
(در روایتی داریم که امام علیه السلام به شخصی میفرمایند : دخترت را به فرد باتقوا بده اگر او را دوست داشته باشد احترام کند اگر دوست نداشته باشد به او ظلم نکند)
این روایت اهمیت تقوا در زندگی مشترک را نشان میدهد
۲_محبت بین زوجین که بسیار تاثیرگذار است
عشق و محبّت را در زندگی باید با #زبان و #عمل و #رفتار ابراز کرد و نشان داد.
محبت و عشق را میتوان در کلام و سخن گفتن محبت آمیز ، در نگاه کردن محبت آمیز، در بدرقه و استقبال کردن ، در هدیه دادن به همدیگر ، در کمک کردن به همدیگر ، در کنار هم بودن و #وقت گذاشتن با همدیگر و قدردانی از زحمات دیگر و...میتوان نشان داد.
۳_مدارا و سازش با همدیگر .
۴_ بدی را به نیکی دفع کردن همانطور که قرآن میفرمایند.
۵_بخشش و گذشت و دوری از کینه
۶_صبر و خویشتن داری
۷_به یادآوردن خصلتهای خوب و لطف و محبت های یکدیگر و ابراز آن ها به هم،
و از بابت خصلتهای خوب ابراز افتخار کردن و تشکر و قدردانی بابت نیکی ها به همدیگر
۷_عذرخواهی و عذر پذیری که بسیار لازم است در زندگی
۸_حل مشکلات درون خانواده
۹_صداقت و صمیمیت و دوری از پنهان کاری
۱۰_تواضع و پرهیز از منیّت و خودخواهی و تکبر
۱۱_داشتن انتظارات معقول از همدیگر
۱۲_توجه به نیازها وعلایق همسر
۱۳_توجه به آراستگی و زیبایی ظاهر خود و زندگی خود
۱۴_از همه مهمتر برقراری رابطه با خداو دعا و توسل در زندگی برای استحکام زندگی ها لازم است
📝محمدلو
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🚨پاسخ به شبهه عقل زن در روایات
✅بررسی عقل زن در خطبه۸۰ نهج البلاغه
۱ ) خطبه ۸۰ : از خطبههاى آن حضرت است پس از پايان جنگ جمل در مذمّت زنان
مَعَاشِرَ النَّاسِ إِنَّ النِّسَاءَ نَوَاقِصُ الْإِيمَانِ نَوَاقِصُ الْحُظُوظِ نَوَاقِصُ الْعُقُولِ فَأَمَّا نُقْصَانُ إِيمَانِهِنَّ فَقُعُودُهُنَّ عَنِ الصَّلَاةِ وَ الصِّيَامِ فِي أَيَّامِ حَيْضِهِنَّ وَ أَمَّا نُقْصَانُ عُقُولِهِنَّ فَشَهَادَةُ امْرَأَتَيْنِ كَشَهَادَةِ الرَّجُلِ الْوَاحِدِ وَ أَمَّا نُقْصَانُ حُظُوظِهِنَّ فَمَوَارِيثُهُنَّ عَلَى الْأَنْصَافِ مِنْ مَوَارِيثِ الرِّجَالِ
ترجمه:
اى مردم، زنان از نظر ايمان و ارث و عقل ناقصند. اما نقصان ايمانشان به اعتبار معاف بودن از نماز و روزه در ايام قاعدگى است. اما نقصان ارثشان به اعتبار اينكه سهم ارث آنان نصف سهم ارث مردان است. اما نقصان عقلشان، به اعتبار اينكه شهادت دو زن برابر شهادت با يك مرد است.
۲ ) امالی صدوق، شیخ صدوق: ص ۶۱۸؛ علل الشرایع، شیخ صدوق: ج۱ ص ۱۴۶
✅امام خامنه ای عزیز در یکی از سخنرانی هایشان به این روایت و مسئله عقل زن اشاره کردند و فرمودند:
((اما آنی که گفتند زن ناقصالعقل است، این نخواستند بگویند که زن خدای نکرده قوهی ادراک ندارد، هرگز. بسیاری از زنان از بسیاری از مردان سطح شعور و درکشان به مراتب بالاتر است؛ نه یک ذره دو ذره. من در تفسیر این جمله در نهجالبلاغه یک بیانی کردم که این بعد هم منتشر شده. شاید هم شماها بعضیتان دیده باشید. دو احتمال دربارهی این هست که یکی از این دو احتمال را من اینجا ذکر میکنم و آن این است که نظر امیرالمؤمنین در «هن ناقصات العقول[ان النساء نواقص الایمان نواقص الحظوظ نواقص العقول/۱۲۸نهجالبلاغه/ خطبه ۸۰]» به طبیعت زن نیست، بلکه به زنی است که تحت تأثیر فرهنگ ستمآلود تمام طول تاریخ که نسبت به زنان این فرهنگ، همیشه توأم با ظلم و ستم بوده، ناقص بار آمده. در زمان امیرالمؤمنین زن در همهی جوامع بشری، نه فقط در میان عربها، مظلوم بود. نه میگذاشتند درس بخواند، نه میگذاشتند در اجتماع وارد بشود و در مسائل سیاسی تبحر پیدا کند. ۱۳۶۰/۰۴/۰۶))
بنابراین با جمع بندی این مطلب درباره عقل زن میتوان گفت :
1⃣اولا زن و مرد از لحاظ حصول و رسیدن به درجات معنوی و پاداش آنها یکسان هستند همچنانکه در آیات قرآن شاهد این مطلب هستیم. علاوه بر این خود زنان تاریخ ساز اسلام از جمله وجود نازنین حضرت زهرا سلام الله علیها شاهد این قضیه است .
2⃣بعد اینکه فضای روایت خطبه ۸۰ نهج البلاغه که درباره عقل زن بحث شده درباره عایشه و جنگ جمل بوده است
3⃣بعد هم اینکه عقل ۳ جور است : عقل نظری، عقل عملی، عقل ابزاری
👈که اگه تفاوتی هم بین زن ومرد باشد در عقل نظری و عقل ابزاری است که برای اداره امورات دنیا به کار می آید و وظیفه تامین نفقه هم بر همین اساس بر دوش مرد نهاده شده
4⃣عقل زن کم نیست بلکه غلبه احساساتش بیشتر است .
در مورد آقایان هم غلبه عقل مطرح است وگرنه خشک نیستند
5⃣بعد هم اینکه اگر زن در عقل عملی ناقص باشد که این طور نیست چرا که در این صورت بهشت و جهنم معنا ندارد
چون در صورت نقص در عقل عملی ،
👈شناخت خوب و بد و تشخیص خیر و شر برای زن ناممکن شده در نتیجه در توزیع بهشت و جهنم عدالتی نخواهدبود
6⃣واقعیت این است که خداوند در خلقت زنان و مردان را براساس تفاوتهای تکوینی خلق کرده که این تفاوتها لازمه خلقت است و برای هدف خاصی هر یک از زن و مرد خلق شده اند .
✅امام علی علیه السلام در نهج البلاغه فرمودند:
✨فَإِنَّ الْمَرْأَةَ رَیْحَانَةٌ وَ لَیْسَتْ بِقَهْرَمَانَةٍ»؛ «زیرا زن مانند گل ظریف است، نه پهلوان خشن». (نامه ۳۱ نهج البلاغة)
✅رهبر انقلاب : در اين حديث ميگويد: خيال نكن زن كارگزار تو داخل خانه است كه بايد كارهاي خانه را [انجام دهد]؛ اينجوري نيست. خب ببينيد، اين خودش يك فصلي است كه از آن چندين فصل گشوده ميشود:
👈مسئله احترام كار زن در خانه
👈 و عدم الزام او، مجبور نبودن او،
👈 قابل خريداري شدن اين كار يعني قابل مبادله با پول؛ اين است. اينها چيزهايي است كه خب در اسلام هست، در فقه اسلام هست»۹۳/۱/۳۰
✅در داخل خانواده، از نظر اسلام مرد موظّف است که زن را مانند گلی مراقبت کند. میفرماید: «المرأة ریحانة»؛ زن گل است. این مربوط به داخل #خانواده است. «المرأة ریحانة و لیست بقهرمانة»؛
این چشم و دید خطابینی را که گمان میکرد زن در داخل خانه موظّف به انجام خدمات است، پیغمبر با این بیان تخطئه کرده است.
👈زن مانند گلی است که باید او را مراقبت کرد. با این چشم باید به این موجود دارای #لطافتهای_روحی و #جسمی نگاه کرد.
🌹 این، آن نگاه اسلامی است. ۸۹/۲/۱
🚨اما مشکل اینجاست که همیشه بایک دید ناقص دنبال عمل کردن به قوانین اسلام هستیم برای همین گاهی برخی زندگی ها لنگ میزند متاسفانه ..
📝محمدلو
https://eitaa.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 برای زندگیمون وقت بگذاریم!
🔻خداوند فرموده شما هر چقدر آدم مهمی شدید، مریض شدید، سرتان شلوغ بود، باید پنج وعده را خالی کنید، زمان بگذارید و با من حرف بزنید. ما اولا همین زمان را باید برای خودمان بگذاریم، چرا که بسیاری از مشکلاتی که الان در خانوادهها ایجاد شده است به این دلیل است که پدر و مادر، خودشان را فراموش کردهاند. دوم اینکه یک زمانی را برای همسرمان بگذاریم. مثلا شبی ده دقیقه در مورد یکدیگر با هم صحبت کنیم؛ نه در مورد مشغلهها، در مورد احساسات و علایق هم، در مورد اینکه چه آرزوهایی داریم و حتی در مورد چهره یکدیگر؛ به هم خوب نگاه کنیم و با هم حرف بزنیم و سوم اینکه برای بچههایمان وقت خالی کنیم. به خصوص برای بچههای سوم- چهارم ابتدایی لازم است والد جنس موافق زمان بگذارد، حرفهای بچه را خوب بشنود و کمک کند که خوب فکر کند. باید توجه کنیم فقط موقع خرابکاری بچهها وارد صحبت نشویم و مچ آنها را نگیریم! قبل از حادثه باید گفتگو کرد تا بین ما و بچهها ارتباط برقرار شود تا در بحرانهای دوران بلوغ، نوجوان پدر و مادر خود را بشناسد و احساس غریبگی با آنها نکند.
حجت الاسلام اعلایی.
نقش بازی در آموزش و تربیت کودکان.
#تربیت_فرزند
#استاد_اعلایی
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
#السلام_ایها_غریب
#سلام
#یابنالحســـــن💚
🍁چشم هامان
سبد نور خدا میخواهنــد...
🍁بهر دیدار خدا
مهر و صفا میخواهند...
🍁یڪ ڪلام یابنالحســـن
در دو جهـــان...
🍁دیدن روی تــو را
رویتــورامیخواهنـــد...✋
#اللهـمعجـللولیڪالفـرج
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
✨ بسم الله الرحمن الرحیم ✨
💚 امروز یکشنبه
۱۲ آذر ۱۴۰۰
۲۸ جمادی الاولی ۱۴۴۳
۲ ژانویه ۲۰۲۲
#ذکر_روز:
یا ذالجلال والاکرام
#حدیث_روز
💚💠پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند:
«… یا فاطمه ابشری فلک عندالله مقام محمود تشفعین فیه لمحبیک وشیعتک؛
ای فاطمه علیه السلام مژده باد! که در پیشگاه خدا مقامی شایسته داری که در آن مقام برای دوستان و شیعیانت شفاعت می کنی .»
بحارالانوار، ج 76، ص 359
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
✨💚 الهی
عاقبت چه خواهد شد و با ابد چه باید کرد؟!
#علامه_حسن_زاده_آملی قدّسسرّه
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🔴 جمله ای طلایی از مرحوم آیت حائری شیرازی :
🔵 امام زمان(عج) اگر غايب مىشود ابتدا در دلها غايب مىشود و بعد از آن، در جامعه
🌕 و اگر ظاهر میشود
ابتدا بر دلها ظاهر مىشود و بعد از آن بر جامعه.
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
✨💚 خدایا مرا بپذیر
آنچنان که شایسته تو باشم.
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️#توحیدصمدی ۱۳♦️
🌷#فضیلت_اشک بر #اهلبیت علیهم السّلام
🔸چرا اشک بریزیم؟ برای اینکه این اشک برای ما حشر میآورد، ما محشور میشویم،
🔹با چه کسی محشور میشویم؟ با آن مقتول، با مقتول و با آن قتیل محشور میشویم؛ روح آن قتیل، به منزله صادر اوّل و رَقّ منشوری است که در سراسر نظام هستی بإذن الله ،این رقّ منشور آویخته شده است که وقتی با گریه با او حشر پیدا کردهایم؛ اِنشاءالله میشویم یکی از کلمات مُنتَقَش روی رقّ منشور حسینی، روی صادر اوّل حسینی
🔸گریه در صورتی از چشم میریزد که به صورت ریزش در میآورد که دل میشکند، در همه چیز شکسته شدن موجب نقص آن شیء است؛ جز دل که وقتی شکسته شد ، موجب کمال اوست، خدا در او متجلّی میشود.
✳️ #استادصمدی_آملی
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
مادری از عرش 5.mp3
12.45M
#مادری_از_عرش ۵
#استاد_شجاعی
#حاج_مهدی_رسولی
✦مقام حضرت زهرا سلاماللهعلیها،
مقام تدبیرِ عالَم است!
تدبیر و مدیریت عالَم، بسمتِ آیندهای معلوم که قرآن وعده داده است!
✦در چنین مقامی که ایشان قرار دارند؛
چه کسانی در نزدیک شدن، شبیه شدن و مَحْرم شدن، از دیگران پیشی خواهند گرفت؟
#من_و_خانواده_آسمانی
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
📝 #یادمون_باشه
اگر زیر سایهی کسی قد کشیدیم و چیزی آموختیم،
اگر در زمینهی خاصی، صاحب هنر، علم، مهارت و ... شدیم ، و به اسم و رسمی رسیدیم؛ 👇
💥 اونایی که قبل از ما، صاحبنام بودند،
یا اونایی که زیر سایهشون قدمون بلند شد و حالا ازشون موفقتر شدیم،
یا اونایی که در اون محور، هنوز صاحبِ حرف هستند رو، وظیفه داریم که "قلباً بزرگ بداریم"❗️ این رمز نیکنامیِ و جاودانگی هر صاحبنامی هست.
تفاوت انرژیِ تواضع قلبی (اخبات)، با تواضع ظاهری و کلامی رو، طفلِ شیرخوار هم حس میکنه! 😅
پس خودمونو با الفاظ گول نزنیم.
چو خواهی که نامَت بود جاودان ؛
مکن نام نیک بزرگان نهان !
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
⚠️تلنگر
💢روزی لقمان به فرزندش گفت:
«از فردا یک کیسه با خودت بیاور و در آن به تعداد آدمهایی که دوست نداری و از آنان بدت میآید پیاز قرار بده❗️»
روز بعد فرزند همین کار را انجام داد و لقمان گفت:
«هرجا که میروی این کیسه را با خود حمل کن❗️»
فرزنش بعد از چند روز خسته شد و به او شکایت برد که پیازها گندیده و بوی تعفن گرفته است و این بوی تعفن مرا را اذیت میکند.
لقمان پاسخ داد :
«این شبیه وضعیتی است که تو کینه دیگران را در دل نگه داری. این کینه، قلب و دلت را فاسد میکند و بیشتر از همه خودت را اذیت خواهد کرد…❗️»
#تلنگر
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
﷽
#حضرت_زهرا
ما از دعای فاطمه در بند حیدریم
این ذره ای از آن همه الطاف مادر است☝️
#یکشنبه_های_علوی_فاطمی🏴
سلام🤚
#صبحتون_علوی
#سبک_زندگی_کریمانه https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🌷بصیرت در عصر غیبت🌷
◀️راهکار مهم قرآنی
🔺قسمت اول
🔶همه میدانند که نباید در مقابل #حق، از #باطل طرفداری کرد و این دیگر #بصیرت نمیخواهد بلکه داشتن مقداری #تقوا کافی است.
🔶مشکل اینجاست که در مواقعی(فردی- خانوادگی- اجتماعی و...)، حرف حقی در جایگاه باطل قرار گرفته و با حرف حق دیگری که منطقاً در جایگاه حق است، درگیر میشود،این همان #فتنه است.
🔶در این حال باید چشمان تیز #عقل را به کار انداخت و حقی را که الان دیگر در جایگاه باطل نشسته است را #شناخت.
🔶این یعنی #بصیرت به معنی تیزبینی در تشخیص حق و باطل( که البته با خود اقدام و عمل را به دنبال دارد.)
🔶همه مؤمنان و #منتظران در عصر #غیبت که غبار فتنهها بلند است به این بصیرت- در حوزههای گوناگون اعتقادی، اجتماعی و...- محتاج هستند.
❓سؤال این است که چطور جایگاهها را باید شناخت تا فریب سخن حقی که حالا به عنوان ابزاری در جایگاه باطل قرار گرفته است را نخورد؟
🔶همانی که حضرت علی علیه السلام درباره فتنه خوارج فرمود:«کلمة حق یُرادُ بِها باطل؛ سخن حقی که قصد باطلی از آن شده است»(نهج البلاغة صبحي صالح، ص: ۸۲)
ادامه دارد...
#استاد_ملایی
#وظایف_منتظران
#مهدیاران
#بصیرت
#حاج_قاسم
#امام_زمان
#لبیک_یا_امام_خامنهای
https://eitaa.com/joinchat/2459762699Cc611d08e98
#پیام_صبحگاهی
🔰 قهرمان
رهبر معظم انقلاب:
🔹شهادت سلیمانی در تاریخ ثبت شد به عنوان یک نقطهی روشن. و شهید سلیمانی، هم قهرمان ملّت ایران شد و هم قهرمان امّت اسلامی شد. ۱۳۹۹/۰۹/۲۶
#ذکر_یافاطمه_سربند_سلیمانیهاست
#نسل_سلیمانیها
#اللهمعجللولیڪالفرج
#لبیک_یا_امام_خامنهای
https://eitaa.com/joinchat/2459762699Cc611d08e98
🥀 افسوس از عدم تقرب به امام زمان
💠 مرحوم شیخ حسنعلی نخوکی اصفهانی:
◀️ کاش به جای ریاضت، عمرم را در راه تقرب به امام زمان ارواحنا فداه صرف کرده بودم.
📚صحیفه مهدیه؛ ص ۵۰
#امام_زمان
#محبت_مهدوی
#معرفت_امام
#حاج_قاسم
#لبیک_یا_امام_خامنهای
https://eitaa.com/joinchat/2459762699Cc611d08e98
#شایستگی_اجتماعی ۲۹
*لزوم تلاش و پشتکار*
☘️ امیرالمؤمنین علیهالسلام میفرمایند:
🔆 «أَیهَا النَّاسُ تَوَلَّوْا مِنْ أَنْفُسِكُمْ تَأْدِیبَهَا…»
🔆 «اى مردم كار تربیت خود را خود بر عهده گیرید…»
📗 نهج البلاغه(مرحوم فیض الاسلام)، حکمت ۳۵۱
💠 شایستگی اجتماعی امری نیست که بر اثر حسن تصادف و اتفاق به دست آید و یا از نیاکان فرد به او منتقل شود بلکه اکتسابی بوده و برای به دست آوردن آن باید تلاش نمود.
🍃 حضرت امیرالمؤمنین به همه افراد توصیه میفرمایند که خود، متولی شایستگی و آراستگی اخلاق و رفتار خود شوند.
🔹 با توجه به عبارت «ایُّهَا النّاس» درمییابیم که عموم افراد توانایی کسب شایستگی اجتماعی را دارند و امر غیرقابل دسترس یا دور از دسترس نیست.
🔸 فعل «تَولّوا» از باب تفعّل میباشد که یکی از معنای این باب تکلف است بنابراین رسیدن به شایستگی اجتماعی مستلزم رنج و زحمت و پرداخت هزینه میباشد.
🔹 کلمه «تأدیب» از باب تفعیل، معنای تدریج را در خود دارد؛ پس رسیدن به این جایگاه امر زمانبریست و یکباره حاصل نمیشود.
📚 استاد بروجردی»
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضور زائران ۴۳ کشور دنیا در کرمان
مسئول مواکب مردمی ستاد ترویج مکتب حاج قاسم:
🔹۱۰۷ موکب از ۱۱ استان کشور به صورت ۲۴ساعته در کرمان به زائران سید الشهدای مقاومت خدمات رسانی انجام می دهند.
🔹از ۴۳ کشور جهان برای زیارت قبر مطهر سردار سلیمانی حضور پیدا کرده حتی از کشور آمریکا هم زائرانی در کرمان حضور پیدا کردند.
tn.ai/2636261
#لبیک_یا_امام_خامنهای
https://eitaa.com/joinchat/2459762699Cc611d08e98
🔰اینکه چگونه با خود صحبت می کنید و رویدادها و اتفاقات پیرامون خود را مثبت یا منفی تعبیر و تفسیر می کنید، احساسات شما را شکل می دهد و همین فرآیند باعث می شود که شما انگیزه و انرژی در خود ایجاد کنید و یا باعث تحلیل و تضعیف انرژی و انگیزه های خود شوید.
پس دست به کار شوید و با یک اراده ی تمام عیار یک خوشبین باشید، که به عمل ها و عکس العمل های افراد و شرایط پیرامون خود به گونه ای نگاه می کند که بتواند از آن برای پیشرفت و برنامه ریزی قدم های بعدی خود موضوع را مثبت و درس آموز نگاه کند و روحیه خود را قوی نگه دارد.
این قدرت درونی شماست که موفقیت را ترسیم می کند نه شرایط بیرونی. پس نگاهت را زیبا کن تا مسیر را بیابی.
سوره یونس ایه ۵۸: بگو به فضل و رحمت خداست كه [مومنان] باید شاد شوند و این از هر چه گرد می آورند بهتر است
#انگیزشی_انسانی
#انسان_موفق
#گامی_به_سوی_موفقیت
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🔰 امیرالمومنین علی علیه السلام:
💠 جانمایه آدمی خرد اوست و کسی که خرد ندارد دین ندارد.
📚 کنزالفوائد ج۲ ص۳۱
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🔰مغز شما دو ساز و کار شکست و موفقیت را دارد:
_ ساز و کار شکست وسوسه پیروی از راه کمترین پایداری است.انجام کارهای ساده و سرگرم کننده به جای کارهای سخت و ضروری.
_ مکانیسم موفقیت با داشتن هدف شکل می گیرد. داشتن هدف مکانیسم شکست را تحت شعاع قرار می دهد و می تواند جهت زندگی را تغییر دهد.
پس رمز موفقیت خودرا به کار ببندید:
۱. داشتن اهداف مکتوب
۲.پایداری و تحمل بر انجام کارهای ضروری
امام باقر (ع) :چون روز رستاخیز شود ندا دهنده اى فریاد برآورد: کجایند بردباران؟ پس گروهى از مردم بایستند پس آنگاه ندا دهنده اى ندا دهد: کجایند تحمل کنندگان؟ پس گروهى از مردم به پا خیزند. عرض کردم [راوى]: فدایت گردم بردباران و تحمل کنندگان چه کسانى هستند؟ پس امام علیه السّلام فرمود: بردباران بر انجام واجبات و تحمل کنندگان بر دورى از گناهان
#انگیزشی_انسانی
#انسان_موفق
#گامی_به_سوی_موفقیت
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🔰انسان هدفمند آفریده شده است. انسان یک موجود غایی است (ارسطو).
برای این شما تنها زمانی احساس شادی می کنید و کنترل زندگی را به دست میگیرید که هدف واضح داشته باشید و هر روز به سمتش حرکت کنید.
توانایی تبدیل شدن به یک تعیین کننده ی اهداف، یکی از مهمترین انضباط هایی است که همیشه در حال گسترش آنها خواهید بود.
نیاز به دانستن چگونگی دستیابی به آن هدف نیست، بلکه تنها می بایست به وضوح بدانید که خواسته تان چیست. مکانیسم تلاش به سوی هدف در مغز، شما را بدون لغزش و خطا به سوی مقصدتان راهنمایی می کند.
امام علی علیه السلام: کسی که به کارهای مختلف بپردازد، نقشهها [و پیشبینی هایش] به جایی نمیرسد.
#انگیزشی_انسانی
#انسان_موفق
#گامی_به_سوی_موفقیت
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
❤️🩹شکست میتواند همه را، دست کم به طور موقتی، درمانده کند.
مثل این است که کسی مشتی به شکم ما بکوبد.
درد می آورد، اما دردش موقتی است.
✅بعضیها تقریبا بلافاصله درد را فراموش میکنند.
✍🏼مارتین سلیگمن
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane