تو را دوست دارم
و این دوست داشتن
حقیقتی است که مرا
به زندگی دلبسته می کند.
#عشق_پاک
🌹 همه چیز برای زندگی زیبا
🌹 @sad_dar_sad_ziba
عامل #پیشرفت_تحصیلی کودکان، تنها وابسته به وضعیت اجتماعی و اقتصادی خوب و یا شهرت مدرسه نیست.
یکی از عوامل مهم در پیشرفت تحصیلی، میزان تشویق کودک به آموختن از سوی والدین و #مشارکت آنها در فرایند تحصیل است.
─┅═ঊঈ🍃🌳🍃ঊঈ═┅─
#باغچه
/خانوادگی
─┅═ঊঈ🦋🌹🦋ঊঈ═┅─
↙ دوستان خود را دعوت کنید!
💐[همه چیز برای زندگی زیبا]
@sad_dar_sad_ziba
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌨نخستین برف پاییزی
بارش رحمت خدا
#روستای_وَفس
/استان مرکزی
📸 عکاس: بهنام یوسفی
#ایرانَما
/نمایی از ایران زیبای ما 🇮🇷
@sad_dar_sad_ziba
┄┅═══✼🍃🌹🍃✼═══┅┄
🍁 #بی_ادب ، محروم شد از لطف رب!
💎 #دُرّ_گران
………………………………………
«همه چیز برای زندگی زیبا»
💐 @sad_dar_sad_ziba💐
🌸 زندگی زیباست 🌸
🍁 #بی_ادب ، محروم شد از لطف رب! 💎 #دُرّ_گران ……………………………………… «همه چیز برای زندگی زیبا» 💐 @sad_d
🌿🌿🌿
این گفته ی مردم از قدیم است
پایان دو دست و پا وخیم است
دستی که دراز، سوی دشمن
پایی که دراز از گلیم است
🌿🌿🌿
💐 «همه چیز برای زندگی زیبا»
🍃 @sad_dar_sad_ziba
صبح، تنها بهانه ی نمناک باغچه است برای عطر پاشیدن و نازیدن...
...و تو تنها بهانه ی زیبای منی برای خندیدن!
🌹 #عشق_پاک
💐 همه چیز برای زندگی زیبا
🍃 @sad_dar_sad_ziba 🍃
🌸 زندگی زیباست 🌸
🌿🌿🌿 📒 «راهبی که فِراری اش را فروخت» ⏪ بخش ۲۱: /ادامه ی فصل ۶: «دانش دگرگونی معنوی »
🌿🌿🌿
📒 «راهبی که فِراری اش را فروخت»
⏪ بخش ۲۲:
آغاز فصل ۷:
«باغ خارق العاده »
[اکثر آدمها از نظر جسمی، عقلی یا اخلاقی در دایرهای محدودتر و کوچکتر از آنچه میتوانند باشند، زندگی میکنند. همه ی ما گنجینهای از زندگی در دست داریم که میتوانیم از آن برای چیزهایی استفاده کنیم که حتی خوابشان را هم نمی بینیم.]
جولیان گفت:
«در داستان، باغ سمبل ذهن است. اگر مراقب ذهنت باشی، اگر آن را پرورش دهی و درست مثل یک باغ پربار و غنی به آن توجه کنی، بیش از انتظارت شکوفا خواهد شد. اما اگر آن را به حال خود رها کنی تا علفهای هرز در آن ریشه کنند، آرامش ابدی ذهن و هماهنگی عمیق درونی، همیشه از تو گریزان خواهد بود.»
«جان! از تو سؤال آسانی میکنم. اگر به حیاط پشتی خانهات بروم، به همان باغی که همیشه برایم تعریفش را میکردی و مقداری ضایعات سمی روی اطلسیهای زیبایت بریزم، وحشت زده نمیشوی؟»
_ «البته که میشوم.»
_ «در واقع، بهترین باغبانان مانند سربازان سربلند از باغشان محافظت میکنند تا مطمئن شوند هیچ آلودگیای به باغشان راه پیدا نخواهد کرد. حال، نگاه کن به ضایعات سمیای که مردم عادت کردهاند، هر روز، وارد باغ پربار ذهنشان کنند: نگرانیها و اضطرابها، ناراحت شدن به خاطر گذشته، غم آینده را خوردن و همه ی آن ترسهای خودساختهای که در
دنیای درونیتان، ویرانهای ایجاد میکند. نگرانی ذهن را خالی از قدرت میکند و دیر یا زود، به روح آسیب میرساند.
برای این که از زندگیات بهره ی تمام ببری، باید جلوی دروازه ی باغت، مانند نگهبان بایستی و فقط به اطلاعات خوب اجازه ی ورود بدهی.
مطمئناً از عهده ی افکار منفی برنمی آیی، حتی یک فکر. شادترین، پویاترین و راضیترین انسانهای دنیا از لحاظ ظاهری، هیچ فرقی با من و تو ندارند. همه ی ما از گوشت و استخوان هستیم. همه از مبداء کائنات آمدهایم.
کسانی که بیش از صِرفِ وجود داشتن، کاری انجام میدهند، کسانی که دنباله روی شعلههای قدرت نهانی انسانیت هستند و حقیقتاً از رقص جادویی زندگی لذت میبرند، کارهایی میکنند که با مردم عادی تفاوت دارد. در بین همه ی کارهایی که انجام میدهند، از همه مهمتر این است که الگوی مثبتی را از جهان و هرچه در او هست، میپذیرند.»
جولیان اضافه کرد:
«خردمندان به من یاد دادند که در یک روز معمولی، یک شخص معمولی حدود شصت هزار فکر در ذهن خود دارد و از همه جالبتر این که ۹۵ درصد آن افکار، مشابه افکار روز قبل هستند!»
پرسیدم:
«جدی می گویی؟»
_ «بله، کاملاً. این ظلمی است که از افکار تحلیل رفته به خود میکنیم. کسانی که هر روز فکرهای مشابه در سر دارند و اکثر آن افکار هم منفی است، عادت بدِ ذهنی پیدا کردهاند. به جای تمرکز بر چیزهای خوبی که در زندگیشان وجود دارد و فکر کردن به راههایی که همه چیز را بهتر کند، اسیر گذشتهشان شدهاند. بعضی از آنها نگران روابط شکست خورده یا مشکلات مالیشان هستند؛ بعضی دیگر از عالی نبودن دوران کودکی خود برآشفته میشوند؛ هنوز بعضیها برای موضوعهای بی اهمیت، ماتم میگیرند: رفتاری که فروشنده ی مغازه با آنها داشته؛ نظر یا بدگویی فلان همکار که از سر خصومت بوده است.
کسانی که ذهنشان را این گونه اداره میکنند، در واقع، به نگرانی مجوز میدهند تا آنها را از نیروی زندگی جدا کند. آنها قدرت عظیم پنهانی ذهنشان را مسدود میکنند، قدرتی که
برایشان جادو میکند و هر آنچه را از زندگی لازم دارند، از نظر احساسی، فیزیکی و حتی معنوی، برایشان به ارمغان میآورد. این آدمها هرگز نمیفهمند که مدیریت ذهن، جوهر مدیریت زندگی است.»
جولیان با یقین ادامه داد:
«شیوه ی فکر کردن ما از عادتهایمان ناشی میشود، به همین سادگی و سرراستی. اکثر آدمها صرفاً متوجه نیروی عظیم ذهنشان نیستند. آموختهام، حتی کسانی که در بهترین شرایط فکر میکنند، فقط از یک صدم درصد ذخیره ی ذهنیشان استفاده میکنند. در سیوانا، خردمندان با برنامه ی منظم هر روزه، جسارت این را داشتند که قسمتهای دست نخورده قدرت نهانی ذهنشان را کشف کنند. نتایج آن حیرت انگیز بود. یوگی رامان از طریق تمریناتی باقاعده و
منظم، ذهنش را شرطی کرده بود و میتوانست به خواست خودش، ضربان قلبش را آهسته کند.
⏪ ادامه دارد...
………………………………………
🌱 #حس_خوب
☘ @sad_dar_sad_ziba ☘
💎 غنی باش و بی نیاز!
💎 #دُرّ_گران
………………………………………
«همه چیز برای زندگی زیبا»
💐 @sad_dar_sad_ziba 💐
🌿🌿🌿
از خانه بیرون میزنم، اما کجا امشب؟
شاید تو میخواهی مرا در کوچهها امشب
پشت ستون سایهها روی درخت شب
میجویم، اما نیستی در هیچ جا امشب
میدانم آری نیستی، اما نمیدانم
بیهوده میگردم به دنبالت چرا امشب؟
هر شب تو را بی جستجو مییافتم، اما
نگذاشت بی خوابی به دست آرم تو را امشب
ها… سایهای دیدم شبیهت نیست، اما حیف!
ای کاش میدیدم به چشمانم خطا امشب
هر شب صدای پای تو میآمد از هر چیز
حتی ز برگی هم نمیآید صدا امشب
امشب ز پشت ابرها بیرون نیامد ماه
بشکن قرق را ماه من بیرون بیا امشب
گشتم تمام کوچهها را یک نفس هم نیست
شاید که بخشیدند دنیا را به ما امشب
طاقت نمیآرم تو که میدانی از دیشب
باید چه رنجی برده باشم بی تو تا امشب
ای ماجرای شعر و شبهای جنون من
آخر چه گونه سرکنم بی ماجرا امشب؟
«محمدعلی بهمنی»
🌺🌺🌺🌺🌺
#شور_شیرین_شعر فارسی
┏━🦋━━•••━━━━┓
eitaa.com/sad_dar_sad_ziba
┗━━━━•••━━🦋━┛
🌸 زندگی زیباست 🌸
🌿🌿🌿 از خانه بیرون میزنم، اما کجا امشب؟ شاید تو میخواهی مرا در کوچهها امشب پشت ستون سایهها روی
ماه من.ناصر عبداللهی.mp3
14.42M
🎶 #ماه_من
🎙 «زنده یاد ناصر عبداللهی»
#ترنم_ترانه
/موسیقی 🎼🌹 🎵
_____________
🗞 #مجله_ی_مجازی «صد در صد»
@sad_dar_sad_ziba
┄┅═══✼🍃🌹🍃✼═══┅┄
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
ذکرِ تو از زبانِ من، فکرِ تو از خیالِ من/
چون بِرود؟ که رفتهای در رگ و در مفاصلم
#عشق_پاک
💫 @sad_dar_sad_ziba💫
🌷 ۲۴ آبان؛ سالروز شهادت
#شهید_ادواردو_آنيلی
کسی که امام خمینی (ره) پيشانيش را بوسید.
🍀 «شهید ادواردو (مهدی) آنیلی» فرزند «جيانی آنيلی» ، سناتور و میلیاردر ایتالیایی، صاحب کارخانه ماشین سازی فیات، فراری، اوبکو، لامبورگینی، لانچیا، آلفارمو، چندین کارخانه صنعتی، بانکهای خصوصی، شرکتهای طراحی مد و لباس، روزنامههای لاستامپا، کوریره دلاسرا و باشگاه فوتبال یوونتوس، در ۶ ژوئن ۱۹۵۴ در نیویورک به دنیا آمد.
🔹 او تحصیلات مقدماتی را در ایتالیا و سپس در کالج آتلانتیک انگلستان گذراند. پس از آن در رشته ی ادیان و فلسفه ی شرق از دانشگاه پرینستون آمریکا با درجه ی دکترا فارغ التحصیل شد.
🔹 اجداد ادواردو با راهاندازی کارخانه ی فیات در ایتالیا این صنعت عظیم را در آنجا بنا گذاشتند که امروزه بستگانش سهامدار عمده ی شرکت فیات، صاحب بانکها و بیمهها، باشگاه یوونتوس و... هستند. پدر ادواردو کاتولیک و مادرش یک پرنسس یهودی است.
🔹 گفته میشود هدف اصلی يهوديان در وصلت با خانواده ی آنيلی تلاش برای تصاحب اموال میلیاردی اين خانواده بود به همين دليل بعدها خواهر ادواردو نيز به عقد يک خبرنگار یهودی به نام «الکان» در میآید، که اين ازدواج با وجود چهار فرزند به طلاق میانجامد و ازدواج مجدد خواهر ادواردو با يک مسیحی صورت میگیرد و از اینجا به بعد، یک نوع رقابت بین یهودیت و مسیحیت در مورد فرزندان خواهر ادواردو بهوجود میآید.
🔹 بی اهمیتی ثروت آنيلی برای ادواردو و تمايلش به اسلام، موجب میشود که پدرش حاضر نشود میراث خانواده را به او بسپارد؛ لذا جيانی آنيلی پسر برادرش که يک مسیحی بود را بهعنوان جانشین ادواردو تعيين میکند. اما چیزی نمیگذرد که خبر مرگ پسرعموی ادواردو بر اثر سرطان ناشناختهای میپیچد. اين مرگ نيز از مرگهای مشکوک خانواده آنيلی بود؛ چرا که اگر وی به عنوان وارث اموال آنيلی زنده میماند، مدیریت اين ثروت عظيم به یک مسیحی تعلق میگرفت و این خلاف خواسته ی يهوديان بود.
🍀 ادواردو شرح مسلمان شدنش را چنین میگوید:
«زماني که در دانشگاه نيويورک درس ميخواندم، یک روز در کتابخانه قدم میزدم و کتابها را نگاه میکردم چشمم افتاد به قرآن و کنجکاو شدم که ببینم در قرآن چه چیزی آمده است. آنرا برداشتم و شروع کردم به ورق زدن و آیاتش را به انگلیسی خواندم، احساس کردم این کلمات، کلمات نورانی است و نمیتواند گفته ی بشر باشد، اين بود که بسيار تحت تاثیر قرار گرفتم و اين شد که آن را امانت گرفتم و بیشتر مطالعه کردم و احساس کردم که آن را میفهمم و قبول دارم.»
🌱 اولین آشنایی ادواردو آنيلی با تشیّع و انقلاب اسلامی ایران از طریق یکی از مصاحبههای ؛دکتر محمدحسن قدیری ابیانه»، رایزن مطبوعاتی سفارت ایران در ایتالیا (در سالهای ۵۸ تا۶۱) بوده که از طريق تلويزيون ايتاليا پخش شده که ادواردو پس از شنيدن اين مصاحبه برای دیدار با وی به سفارت ايران در ايتاليا مراجعه کرده و همين ارتباط ها نهایتا باعث گرویدن آنيلی به تشیّع شد. ادوادو چند بار به ایران سفر کرده و زیارت حرم امام رضا(ع) مشرف شده بود. در یکی از این سفرها در هفتم فروردین ۱۳۶۰ در نماز جمعه به امامت آیتالله خامنهای شرکت میکند.
🔹 در همین سفر ادواردو با بنيانگذار جمهوری اسلامي ايران دیدار کرده و حضرت امام پیشانی ادواردو را میبوسد.
🔹 ادواردو نگران سوءقصد از سوی صهیونیستها بود و به آقای قدیری گفته بود كه آنها او را به خاطر اسلام آوردنش خواهند كشت و قتل او را به خودكشی، حادثه ی غیرمترقبه یا بیماری نسبت خواهند داد و حتی او را به زور در یک درمانگاه روانی خصوصی ویژه ی میلیاردرها در نزدیكی مرز سوئیس به طور كاملاً مخفی بستری كرده بودند و بالاخره همانطور كه خود ادواردو حدس میزد، در ۱۵ نوامبر سال ۲۰۰۰ (۲۴ آبان ۱۳۷۹) در یک واقعه ی مرموزانه در سن ۴۶ سالگی توسط ایادی صهیونیست جهانی، غریبانه به شهادت رسید.
📽 مستندی در این باره تهیه شده است که دیدن آن تا حدودی پرده از نقشه ی خبیثانه ی صهیونیسم جهانی بر می دارد!
روحش شاد و راهش پررهرو
🌹 صلوات
#یکی_از_میان_ما ...🌷...
/یاد یاران
…………………………………
@sad_dar_sad_ziba
─┅═ঊঈ🌹ঊঈ═┅─