هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨صحبتهای آیت الله العظمی #بهجت
در مورد نداهای امام زمان✨
🕋 @sebghatallaah
۲۶ آذر ۱۳۹۹
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
🔴پــــندانـــــه
✍️استادى از شاگردانش پرسید: «چرا ما وقتى عصبانى هستیم داد میزنیم؟ چرا مردم هنگامى که خشمگین هستند صدایشان را بلند میکنند و سر هم داد میکشند؟»
شاگردان فکرى کردند و یکى از آنها گفت: «چون در آن لحظه، آرامش و خونسردیمان را از دست میدهیم.»
👤استاد پرسید: «این که آرامشمان را از دست میدهیم درست است امّا چرا با وجودى که طرف مقابل کنارمان قرار دارد، داد میزنیم؟ آیا نمیتوان با صداى ملایم صحبت کرد؟ چرا هنگامى که خشمگین هستیم داد میزنیم؟»
شاگردان هر کدام جوابهایى دادند امّا پاسخهاى هیچکدام استاد را راضى نکرد. سرانجام او چنین توضیح داد: «هنگامى که دو نفر از دست یکدیگر عصبانى هستند، قلبهایشان از یکدیگر فاصله میگیرد. آنها براى این که فاصله را جبران کنند مجبورند که داد بزنند. هر چه میزان عصبانیت و خشم بیشتر باشد، این فاصله بیشتر است و آنها باید صدایشان را بلندتر کنند.»
👤سپس استاد پرسید: «هنگامى که دو نفر عاشق همدیگر باشند چه اتفاقى میافتد؟ آنها سر هم داد نمیزنند بلکه خیلى به آرامى با هم صحبت میکنند. چرا؟ چون قلبهایشان خیلى به هم نزدیک است. فاصله قلبهاشان بسیار کم است.»
👤استاد ادامه داد:
«هنگامى که عشقشان به یکدیگر بیشتر شد، چه اتفاقى میافتد؟ آنها حتى حرف معمولى هم با هم نمیزنند و فقط در گوش هم نجوا میکنند و عشقشان باز هم به یکدیگر بیشتر میشود. سرانجام، حتى از نجوا کردن هم بینیاز میشوند و فقط به یکدیگر نگاه میکنند. این هنگامى است که دیگر هیچ فاصلهاى بین قلبهاى آنها باقى نمانده باشد.»
🌹امام #رضا علیه السلام:
به دیدن یکدیگر روید تا یکدیگر را دوست داشته باشید و دست یکدیگر را بفشارید و به هم خشم نگیرید.
📚بحارالانوار، ج78، ص 34
🕋 @sebghatallaah
۲۶ آذر ۱۳۹۹
هدایت شده از قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
🔆 بستری برای زم شدن
اگر رسانه فاسد باشد، انسان فاسد تربیت میکند و اگر رسانه صالح باشد، افراد نیز صالح میشوند. فضای مجازی مخاطبین خودش را فاسد میسازد. برای مثال یکی از نتایج این فضا پدید آمدن فردی مانند روح الله زم میشود. در حقیقت در فضای مجازی دهها و صدها نفر مانند روح الله زم ، ایرج گلپور، محمدحسین رستمی ،تروریستهای فرقان، داعش ،و ... تربیت میشود.
📌 بازنشرکلیه مطالب جهت اطلاع دیگران بدون ذکر منبع مجاز است.
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
📡 #قرارگاه_پاسخ_به_شبهات_و_شایعات
@GhararGahShayeat
۲۶ آذر ۱۳۹۹
هدایت شده از تفسیر یک دقیقه ای قرآن
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
بسم الله الرحمن الرحيم
#تفسیر_یک_دقیقه_ای_قرآن_جلسه_426
🌹 آيات149و150سوره آل عمران
🌸 يَا أيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ إِنْ تُطِيعُواْ الَّذِينَ كَفَرُواْ يَرُدُّوكُمْ عَلَى أَعْقَابِكُمْ فَتَنْقَلِبُواْ خَاسِرِينَ (149) بل الله مولاكم و هو خير الناصرين (150)
🍀 ترجمه: اى كسانى كه ایمان آورده اید! اگر از كسانى كه كفر ورزیدند اطاعت كنید، شما را به آیین گذشته تان بر مى گردانند، پس به زیانكارى بازخواهید گشت. (149) بلکه خداوند ولی و سرپرست شماست و او بهترین یاری کنندگان است. (150)
🌷 #تطیعوا: اطاعت کنید
🌷 #یردوکم: شما را بر می گردانند
🌷 #أعقابکم: گذشته تان
🌷 #فتنقلبوا: به معنای متحول شدن و منقلب شدن و برگرداندن است.
🌷 #خاسرین: جمع خاسر، خاسر یعنی زیان دیده
🌷 #مولا: سرپرست ، ولی
🌷 #الناصرین: یاری کنندگان
🔴 #شأن_نزول: بعد از پایان جنگ احد که مسلمانان در این جنگ شکست خوردند، دشمنان اسلام با تبلیغات مسموم کننده در لباس نصیحت و دلسوزی قصد تفرقه میان مسلمانان داشتند و آنها را نسبت به #اسلام بدبین می کردند از طرفی تعدادی از منافقین به مؤمنين مى گفتند: به دین و آیین گذشته خود برگردید و به برادران مشرک ملحق شوید و همان بت پرستى را ادامه دهید. که این آیات نازل شد.
🌸 آیه 149 سوره آل عمران به مسلمانان هشدار می دهد که از پیروی کافران بر حذر باشند و می فرماید: یا أيها الذين ءامنوا: ای کسانی که ایمان آورده اید یعنی ای کسانی که #خدا را باور دارید و دین اسلام و پیامبر را قبول کردید و پذیرفتید که محمد صلى الله عليه و آله و سلم پیامبر خداست و شما باور دارید و مطمئن هستید که دین اسلام و #پیامبر حق است و در آن شکی ندارید. إن تطیعوا الذين کفروا یردّوكم علی أعقابكم: اگر از کسانی که کفر ورزیدند اطاعت کنید، شما را به آیین گذشته تان بر می گردانند. شما مسلمانان اگر از کافران پیروی کنید، آنها شما را به نقطه اول که نقطه کفر و فساد بود بر می گردانند و در این موقع بزرگترین زیانكارى دامنگیر شما خواهد شد.
🌸 فتنقلبوا خاسرین: پس به زیانكارى باز خواهید گشت. چه زیان و خسارتی از این بالاتر که #انسان اسلام را با کفر و سعادت و خوشبختی را با بدبختی و حقیقت را با باطل عوض کند. هر کسی کافران را اطاعت کند آنها را ولی و سرپرست و یاور خود گرفته است و آنها گرفتار شکست و نابودی می شوند پس از کافران اطاعت نکنید در حالی که #مولا و #یاور شما خداوند است که آیه 150 سوره آل عمران می فرماید: بل الله مولاكم و هو خیر الناصرین: بلکه خداوند ولی و سرپرست شماست و او بهترین یاری کنندگان است. یاوری است که هرگز شکست نمی خورد و هیچ قدرتی با قدرت خداوند برابری ندارد.
🔹 پيام های آیات149و150سوره آل عمران
✅ خطر #ارتداد و #انحراف در كمین مؤمنان است.
✅ در فراز و نشیب ها و سختی ها، مراقب تبلیغات و وسوسه هاى #دشمن باشید، مبادا كم كم به آنان گرایش پیدا كنید.
✅ #كفر پس از ایمان، ارتجاع وسقوط است.
✅ #خسارت_واقعى، به هدر دادن سرمایه هاى ایمانى، فكرى و روحى است، از دست دادن بهشت و گرفتن دوزخ است.
✅ شكست در میدان #جنگ خسارت نیست، شكست اعتقادى و ارتداد، خسارتى بس بزرگ است.
✅ ولایت و اطاعت پذیرفتن خداوند، سبب یاری خداوند می شود و در نهایت سبب پیروزی شما خواهد بود.
#تفسیر_یک_دقیقه_ای_قرآن
@tafsir_ir1
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
۲۶ آذر ۱۳۹۹
هدایت شده از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
✨🌺✨🌺✨
✅پرسش:
چگونه در دوران غيبت اقا امام عصر (عجل الله تعالی فرجه) از وجود پر برکت ايشان مي توان استفاده کرد؟
🌺پاسخ:
مي توان با امام زمان ارتباط معنوي بر قرار كرد. البته اين ارتباط با بهره گيري از تقوا، دعا و توسل به ائمه به ويژه به ساحت مقدس امام زمان(علیه السلام) امكان پذير است. شايد بر همين اساس باشد كه يكي از وظايف شيعيان در زمان غيبت، دعا براي امام و توسلات بيان شده است.(1)
🦋ارتباط معنوي بدان معنا نيست كه انسان امام را ملاقات حضوري كند، بلكه بايد با آن امام ارتباط برقرار كند. هميشه به ياد او باشد. او را در تمام اعمال ناظر بداند.
🔹 هرگاه چنين لياقت و شايستگي اي حاصل شد، حضرت به انسان عنايت نموده و به رفع مشكلات انسان مي پردازد؛ از اين رو امام در توقيعي كه براي شيخ مفيد صادر نمود فرمود:
« ما بر اخبار و احوال شما آگاهيم و هيچ چيز از اوضاع شما بر ما پوشيده نمي ماند».(2)
🌸ما در رسيدگي و سرپرستي شما كوتاهي نكرده و ياد شما را از خاطر نبردهايم. اگر جز اين بود، دشواريها و مصيبتها بر شما فرود ميآمد و دشمنان، شما را ريشه كن ميكردند».(3)
🍀ارتباط معنوي انسان با امام زمان(علیه السلام) سبب ميشود كه حضرت ميان مردم حضور پيدا كند، اگر چه مردم او را نشناسند. امام علي(علیه السلام) فرمود:
«سوگند به خدا، حجت خدا ميان آنان هست. در كوچه و بازار گام بر ميدارد. بر خانههاي آنان وارد ميشود. در شرق و غرب جهان به سياحت ميپردازد. گفتار مردمان را ميشنود. بر اجتماعات آنان وارد شده، سلام ميدهد. او مردمان را ميبيند».(4)
پي نوشت ها:
1. منتهي الآمال، ص 559و 562.
2. احتجاج طبرسي، ج 2، ص 596.
3. همان.
4. آقايي، جباري، عاشوري و حكيم، تاريخ عصر غيبت، ص 426، به نقل از الغيبه نعماني، ص 72.
🔵ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🔴ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#مهدویت
#امام_زمان
۲۷ آذر ۱۳۹۹
هدایت شده از اندیشه تشیّع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✴️ آیا #شیعه از زمان #صفویه ساخته شد؟
پاسخ محکم و جالب محمد شریف زاهدی (مولوی #اهل_سنت که شیعه شد)
🔺پینوشت: این پاسخ در مقام #مناظره و جدلی است و نظر شیعه بر اساس ادله محکم در مصادر فریقین این است که شیعه از زمان پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله تشکیل شده است آنجا که پیامبر خدا میفرمایند: «علي و شيعته هم الفائزون يوم القيامة»
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
۲۷ آذر ۱۳۹۹
هدایت شده از اندیشه تشیّع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ حدیثی بسیار زیبا درمورد کسانی که زندگی خودشان را در فضای مجازی به اشتراک میگذارند.
ببینید اسلام تا کجا برای زندگی ما برنامه دارد...
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
۲۷ آذر ۱۳۹۹
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
امام علی علیه السلام:
اندكى ادب، بهتر از [داشتن] نسب بسيار است
غررالحكم/ج4/ص498
🕋 @sebghatallaah
۲۷ آذر ۱۳۹۹
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
سنگهای حسرت
روزی گروهی از غاری نیمه تاریک عبور میکردند. صدای آب میآمد و هوا بسیار مطبوع بود، همه با هم میگفتند و میخندیدند و آواز میخواندند و خوشحال بودند،
کمی جلوتر زیر پاهایشان سنگهای مختلفی احساس میکردند که به خاطر نور کم غار قابل تشخیص نبودند در این لحظه بزرگشان گفت: «اینها سنگ حسرت هستند.»
هر که بر دارد، حسرت میخورد و هر کس برندارد، باز حسرت خواهد خورد. برخی با خود گفتند: چه کاری است؟ برداریم و بر نداریم هر دو یک نتیجه خواهد داشت، پس چرا بار خود را سنگین کنیم؟
برخی هم گفتند: ضرر که ندارد مقداری برای سوغات برمیداریم. وقتی از غار بیرون آمدند، فهمیدند که غار پُر بوده از سنگهای قیمتی…!
آنها که برنداشته بودند حسرت خوردند که چرا برنداشتهاند و بقیه هم حسرت خوردند که چرا بیشتر برنداشتهاند.
🕋 @sebghatallaah
۲۷ آذر ۱۳۹۹
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
امام رضا علیه السلام:
نزدیکترین شما به من از نظر مقام و جایگاه در روز قیامت کسی است که در مورد خانواده خود، خوش رفتار باشد.
صحیفه امام رضا، ص 67
🕋 @sebghatallaah
۲۷ آذر ۱۳۹۹
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
آیتالله مهدی #الهیقمشهای رحمه الله علیه:
شخص مهذب النفس، خدا و خلق هر دو از او خشنودند و بالنتیجه در دنیا خوش و در آخرت به آسایش و مقامات رفیع نائل گردد؛ چون که درجات بهشتی و رفیعترین مقام آن، برای نفوس قدسیه مهذب از اخلاق رذیله و متصف به صفات فاضله است؛ بلکه نفوس قدسی منور به نور علم و اخلاق، نه بس بهشتی، بلکه خلاق بهشت رضوانند.
پندهای آسمانی،/۱۱۸-۱۱۹
🕋 @sebghatallaah
۲۷ آذر ۱۳۹۹
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
💠 كمال انسان از نظر دين
خداي سبحان كمال محض و كمال آفرين است؛ هر چه از او ظهور كند كامل است. عالم و آدم از او ظهور كرده و هر دو از مظاهر كمال حقند، هم كمال نفسي دارند و هم از كمال نسبي برخوردارند: (ما تري في خلْق الرحمن من تفاوتٍ فارْجع البصر هل تري من فطور)[1]
همه ذرات عالم هستي به سوي كمال در حركتند و مسير امر الهي را طي ميكنند، خداي سبحان به آسمانها و زمين فرمود: خواسته يا ناخواسته به سوي من بياييد، گفتند ما خواهانيم و با طوع و رغبت ميآييم: (فقال لها وللأرض ائْتيا طوعاً أو كرهاً قالتا أتينا طائعين)[2]
. انسان نيز تافته اي جدا بافته از جهان خلقت نيست، از اين رو سعي ميكند با رسيدن به كمال مطلوب خود را با ساير مخلوقات وفق دهد وبا مجموعه جهان آفرينش هماهنگ سازد، راه هماهنگ شدن با نظام پيوسته جهان، در سير به سوي كمال مطلوب، كسب فضايل اخلاقي است. اخلاق اين توانايي را دارد كه انسان متخلق را در اين مسير با اين مجموعه هماهنگ كند، انسان نيز به طور طبيعي پذيراي چنين هماهنگي است و در مسير كمال مطلق در حركت است.
[1]ـ سوره ملك، آيه 3.
[2]ـ سوره فصّلت، آيه 11.
📚 مبادی اخلاق در قرآن حضرت آیت الله العظمی #جوادی_آملی مدظله العالی_ ص ۵۲
🕋 @sebghatallaah
۲۷ آذر ۱۳۹۹