*۳ گام برای پیشگیری از بیماری سرخک در شهرستان کاشان*
دکتر دهقانی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان با هشدار نسبت به خطر افزایش بروز بیماری سرخک و سرخجه در شهرستان به دلیل اپیدمی این بیماری در کشور همجوار، اعلام داشت: سرخک یک بیماری ویروسی است و راه انتقال آن از طریق تنفس و قطرک های تنفسی است، این بیماری مسریترین عامل عفونی شناخته شده است.
ایشان ۳ گام را برای پیشگیری از بیماری سرخک در شهرستان تشریح نمودند:
۱. پوشش کامل واکسیناسیون کودکان (کودکان زیر ۵ سالی که به هر دلیل واکسیناسیون سرخک شان به تعویق افتاده در اسرع وقت برای تکمیل برنامه واکسیناسیون به نزدیکترین مراکز بهداشتی مراجعه کنند.)
۲. شناسایی فوری بیماران علامت دار و جداسازی آن ها برای پیشگیری از شیوع بیماری (این افراد عمدتا کودکان و نوجوانانی هستند که علائم سرماخوردگی همراه با بثورات پوستی دارند که با تایید آزمایشگاهی بیماری سرخک یا سرخجه تشخیص داده می شوند.)
۳. مراجعه کلیه اتباع که اخیرا وارد کشور شده اند به خصوص در سنین ۹ ماه تا ۳۰ سال. این گروه با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت یک نوبت واکسن سرخک، سرخجه به صورت رایگان دریافت می کنند.
#هر_خانه_یک_پایگاه_سلامت
#سرخک
@safiranesalamat_kashan
🔴 توصیه های بهداشتی ویژه شب های قدر
#هر_خانه_یک_پایگاه_سلامت
#زندگی_با_کرونا
@safiranesalamat_kashan
✳️ *انجام بیش از ۱۵ هزار ویزیت و مشاوره تخصصی تغذیه به صورت رایگان*
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان، از انجام بیش از ۱۵ هزار ویزیت و مشاوره تخصصی تغذیه به صورت رایگان در سال گذشته خبر داد.
👈 به گزارش وب دا، دکتر مسعود دهقانی افزود: این اقدام توسط کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهرستان کاشان، با هدف اصلاح سبک زندگی، ارتقاء سواد تغذیه جامعه و کاهش اختلالات ناشی از تغذیه ناسالم انجام شده است.
✅ وی، با اشاره به درصد بالای اضافه و چاقی در شهرستان، از کاهش میزان اضافه وزن و چاقی بزرگسالان بالای ۱۸ سال از ۶۴.۱ درصد در سال ۱۳۹۹ به ۶۱.۴ در سال ۱۴۰۰ خبر داد.
👈 دکتر دهقانی تصریح کرد: بیماری های غیر واگیر مهمترین علت مرگ و میر در کشور به شمار می رود به طوری که ۷۶ درصد بار بیماری ها در ایران به بیماری های غیر واگیر اختصاص دارد و مهمترین عامل خطر ابتلا به بیماری های غیر واگیر تغذیه نامناسب است که می توان با پیروی از یک رژیم غذایی مناسب از بروز آن جلوگیری کرد.
🔹 وی، دﺳﺘﺮﺳﯽ ﻣﺮدم ﺑﻪﺧﺪﻣﺎت مشاوره فردی و آموزش های گروهی تغذیه در راستای پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر از دستاوردهای حضور کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت عنوان کرد.
👈 دکتر دهقانی اظهار داشت: گروه های پرخطر و حساس نیازمند ویزیت توسط کارشناسان تغذیه شامل: افراد دچار اضافه وزن و چاقی، کودکان و نوجوانان دچار لاغری و کوتاه قدی، مادران باردار با وزن گیری نامطلوب و همچنین افراد دچار بیماری هایی نظیر فشارخون بالا، دیابت و چربی خون بالا می باشند.
شایان ذکر است: همشهریان عزیز می توانند با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت نزدیک محل زندگی خود از خدمات و مشاوره تخصصی تغذیه به صورت رایگان بهره مند شوند.
جهت مشاهده آدرس مراکز خدمات جامع سلامت به آدرس ذیل مراجعه نمایید:
http://health.kaums.ac.ir/Default.aspx?PageID=620
تقریبا ۲۵ روز طول میکشه تا یک بدن کاملا سالم، عوارض ۱۰۰ گرم سوسیس و کالباس را خنثی کند.
هرگونه بیماری و استرس این مدت زمان را حتی تا ۱۰ برابر افزایش میدهد
#هر_خانه_یک_پایگاه_سلامت
#تغذیه_سالم
@safiranesalamat_kashan
خوراکیهایی برای کاهش علائم آلرژی فصل بهار !🤧
#هر_خانه_یک_پایگاه_سلامت
#آلرژی
@safiranesalamat_kashan
این نمک را هیچ وقت مصرف نکنید، توصیه های یک پزشک درباره مشخصات یک نمک خوب!
▫️زهرا شریعت پناهی، دانشیار علوم تغذیه: هنگام خرید نمک طعام، حتما محصول یددار تصفیه شده را خریداری کنید و هنگام طبخ غذا نمک را در مرحله نهایی به غذا اضافه کنید.
▫️نمک دریا دارای میزان کافی ید برا تامین نیاز روزانه افراد نیست، نمک دارای انواع ناخالصی های نامحلول نظیر گچ، سرب، جیوه، آرسینک و کادمیوم است که باعث ایجاد سرطان، کم خونی، آسیب پوستی، آسیب به استخوان ها، کبد، کلیه و طحال میشود.
▫️توجه به عبارت یددار تصفیه شده بر روی بسته بندی، تاریخ تولید و انقضا، پروانه ساخت، علامت استاندارد، میزان خلوص نمک (حداقل 99.2 درصد) را هنگام خرید نمک توصیه کرد.
#هر_خانه_یک_پایگاه_سلامت
#نمک
@safiranesalamat_kashan