صبحانه 🍳🫖🍶☕️🍯🍽
اهمیت صبحانه و خواص صبحانه های مختلف همچون عدسی، عسل، تخم مرغ آب پز 🥚، فرنی، فرنی کدو حلوایی، ارده شیره، املت، املت اسفناج، حلیم و...
🍶🍯اهمیت صبحانه برای کودکان
┈•☆•✾•🍃🌺🍃•✾•☆•---
📚مجله سلامت و بهداشت برای زندگی🌿👇
🇮🇷https://eitaa.com/joinchat/1023411106Ce746313335
💠لایه سفید روی آبغوره
📚احتمال کپک زدگی برای ترشیجات و آبغوره وجود دارد اما تشخیص آن از لایه سفید روی آبغوره مهم است
💠آب غوره؛ سرشار از ترکیبات پلی فنلی و آنتی اکسیدانی عالی
🟣مراحل تولید آبغوره و سرکه
♦️تولید الکل با فعالیت مخمرها
♦️تولید اسید استیک و سرکه با فعالیت باکتریهای استیکی
🔵برخی باکتریها با قابلیت تولید مواد سلولزی، سبب تشکیل لایه لزج بر سطح آبغوره و سرکه می شوند که به آن «بچه سرکه» گویند
🌏این لایه کاملا بی ضرر است
⏪️در فرایند تولید سرکه میتوان این لایه را جدا و برای تولید سرکه جدید استفاده کرد زیرا سرشار از باکتریهای استیکی مفید و فعال برای تولید اسیداستیک از الکل هستند
🌏تفاوت لایه سفید لزج با لایه کپکی:
💠لایه ضخیم و ژله ای در سطح آبغوره، با گذر زمان، ضخیم تر و گاهی کمی از آن به ته بطری می رسد
💠کپک، لایه ای نازک و سفیدرنگ است که ظاهر پنبه ای و میسلیومی دارد و روی سطح ترشیها حتی آبغوره قرار می گیرد
🚫علت: آلودگی ظرف و شرایط محیطی
🔵لایه کپک با دست زدن، ترک برداشته و به راحتی نمی توان آن را جدا کرد
📚پیشگیری از تشکیل این لایه:
✅️گرچه این لایه ضرری ندارد ولی فعالیت میکروبها میتواند باعث افت کیفیت مطلوب آبغوره شده و با جذب سایر آلودگیهای محیطی سبب افت کیفیت شود
✅️بهتر است در مراحل اولیه آن را جدا کرد
✅️برای جلوگیری از تشکیل این لایه، سرکه و آبغوره را بعد از آماده شدن، داخل بطریهای شیشه ای تمیز و کوچک ریخته و بعد از دربندی، دقایقی در آب در حال جوش گذاشته و درنهایت بعد از خنک شدن در یخچال یا محل خنک نگهداری کرد
📚مجله سلامت و بهداشت برای زندگی🌿
🇮🇷@salamat4life
14.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚📊✏️🇮🇷العلم "سلطان"
🌏🧂🥄قاشق با طعم نمک🧂در ژاپن🎎🇯🇵
🥄🥄"قاشق با نمک" در زمان استفاده با ارسال یک موج الکتریک، طعم نمک غذا را روی زبان متمرکز میکند
🇯🇵این کار باعث میشود کاربر، طعمی شورتر از واقعیت غذا را بچشد، به این ترتیب نیازی به افزودن نمک به غذا وجود ندارد.
🇯🇵🌱پژوهشگران ژاپنی امیدوارند اختراع جدیدشان با کاهش مصرف نمک، میزان مخاطرات ناشی از افزایش سدیم را در بدن مشتریان کاهش دهد.
🇯🇵ویژگی قاشق پیشرفته ژاپنی:
🥄وزن ۶۰ گرمی
🥄مجهز به باتری لیتیومی قابل شارژ مجدد
🌏قرار است این قاشقها از سال آینده وارد بازار شوند.
┈•☆•✾•🍃🌺🍃•✾•☆•---
📚مجله سلامت و بهداشت برای زندگی🌿👇
🇮🇷@salamat4life
✂️روز آرایشگر✂️
🕰۲۸ آبان✂️۱۹ نوامبر
روز آرایشگر برای آرایشگران زحمت کش و مقید به قوانین بهداشتي مبارک
┈•☆•✾•🍃🌺🍃•✾•☆•---
📚مجله سلامت و بهداشت برای زندگی🌿👇
🇮🇷@salamat4life