eitaa logo
مجله سلامت و بهداشت برای🌱زندگی🌿
1.9هزار دنبال‌کننده
719 عکس
114 ویدیو
11 فایل
هدف: 📌افزایش آگاهی بهداشتی 📌ارتقا دانش سلامت اعضا 📌حفظ سلامت جامعه 🍃لینک جوین https://eitaa.com/joinchat/1023411106Ce746313335 💼ادمین 🍃🍃 ✏️ادمین مسابقات/ پیشنهادات @JournalHealth
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبحانه 🍳🫖🍶☕️🍯🍽 اهمیت صبحانه و خواص صبحانه های مختلف همچون عدسی، عسل، تخم مرغ آب پز 🥚، فرنی، فرنی کدو حلوایی، ارده شیره، املت، املت اسفناج، حلیم و... 🍶🍯اهمیت صبحانه برای کودکان ┈•☆•✾•🍃🌺🍃•✾•☆•--- 📚مجله سلامت و بهداشت برای زندگی🌿👇 🇮🇷https://eitaa.com/joinchat/1023411106Ce746313335
💠لایه سفید روی آبغوره 📚احتمال کپک زدگی برای ترشیجات و آبغوره وجود دارد اما تشخیص آن از لایه سفید روی آبغوره مهم است 💠آب غوره؛ سرشار از ترکیبات پلی فنلی و آنتی اکسیدانی عالی 🟣مراحل تولید آبغوره و سرکه ♦️تولید الکل با فعالیت مخمرها ♦️تولید اسید استیک و سرکه با فعالیت باکتری‌های استیکی 🔵برخی باکتری‌ها با قابلیت تولید مواد سلولزی، سبب تشکیل لایه لزج بر سطح آبغوره و سرکه می شوند که به آن «بچه سرکه» گویند 🌏این لایه کاملا بی ضرر است ⏪️در فرایند تولید سرکه می‌توان این لایه را جدا و برای تولید سرکه جدید استفاده کرد زیرا سرشار از باکتری‌های استیکی مفید و فعال برای تولید اسیداستیک از الکل هستند 🌏تفاوت لایه سفید لزج با لایه کپکی: 💠لایه ضخیم و ژله ای در سطح آبغوره، با گذر زمان، ضخیم تر و گاهی کمی از آن به ته بطری می رسد 💠کپک، لایه ای نازک و سفیدرنگ است که ظاهر پنبه ای و میسلیومی دارد و روی سطح ترشی‌ها حتی آبغوره قرار می گیرد 🚫علت: آلودگی ظرف و شرایط محیطی 🔵لایه کپک با دست زدن، ترک برداشته و به راحتی نمی توان آن را جدا کرد 📚پیشگیری از تشکیل این لایه: ✅️گرچه این لایه ضرری ندارد ولی فعالیت میکروب‌ها می‌تواند باعث افت کیفیت مطلوب آبغوره شده و با جذب سایر آلودگی‌های محیطی سبب افت کیفیت شود ✅️بهتر است در مراحل اولیه آن را جدا کرد ✅️برای جلوگیری از تشکیل این لایه، سرکه و آبغوره را بعد از آماده شدن، داخل بطری‌های شیشه ای تمیز و کوچک ریخته و بعد از دربندی، دقایقی در آب در حال جوش گذاشته و درنهایت بعد از خنک شدن در یخچال یا محل خنک نگهداری کرد 📚مجله سلامت و بهداشت برای زندگی🌿 🇮🇷@salamat4life
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚📊✏️🇮🇷العلم "سلطان" 🌏🧂🥄قاشق با طعم نمک🧂در ژاپن🎎🇯🇵 🥄🥄"قاشق با نمک" در زمان استفاده با ارسال یک موج الکتریک، طعم نمک غذا را روی زبان متمرکز می‌کند 🇯🇵این کار باعث می‌شود کاربر، طعمی شورتر از واقعیت غذا را بچشد، به این ترتیب نیازی به افزودن نمک به غذا وجود ندارد. 🇯🇵🌱پژوهشگران ژاپنی امیدوارند اختراع جدیدشان با کاهش مصرف نمک، میزان مخاطرات ناشی از افزایش سدیم را در بدن مشتریان کاهش دهد. 🇯🇵ویژگی قاشق پیشرفته ژاپنی: 🥄وزن ۶۰ گرمی 🥄مجهز به باتری لیتیومی قابل شارژ مجدد 🌏قرار است این قاشق‌ها از سال آینده وارد بازار شوند. ┈•☆•✾•🍃🌺🍃•✾•☆•--- 📚مجله سلامت و بهداشت برای زندگی🌿👇 🇮🇷@salamat4life
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✂️روز آرایشگر✂️ 🕰۲۸ آبان✂️۱۹ نوامبر روز آرایشگر برای آرایشگران زحمت کش و مقید به قوانین بهداشتي مبارک ┈•☆•✾•🍃🌺🍃•✾•☆•--- 📚مجله سلامت و بهداشت برای زندگی🌿👇 🇮🇷@salamat4life