eitaa logo
سلوا (طعم بهشت)
928 دنبال‌کننده
107 عکس
47 ویدیو
0 فایل
🍛کترینگ سلوا ✅ طبخ غذاها با کیفیت بالا ✅ سودحاصله صرف نشرمعارف اسلام و امورخیریه ✅ تخفیف ویژه بابت مراسمات اهل بیت علیهم السلام، مجالس خانگی و ادارات 🏫 مشهد میدان شریعتی روبروی احمدآباد ۱ ۰۵۱ ۳۴۰۰ ۱۷۰۰ ☎️
مشاهده در ایتا
دانلود
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 کباب مرغ تابه ای 🌸 عاشق طعمش میشی ☺️👌😋 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢 🆔 @salvafood
🔸سفارش مشتری خوبمون چلو مرغ مخصوص در حال آماده شدن در مجموعه غذای آماده سلوا🍴🌺 📌 کترینگ سلوا، آماده دریافت سفارش های شما مشتریان گرامی هست. 👌 🔸 با یک بار سفارش دادن، مشتری همیشگی سلوا بشین، منتظرتونیم. 🌺🌹 🆔 @salvafood
🔹سفارش یکی از مشتری های گرامی، ته چین در حال آماده شدن در مجموعه غذای آماده سلوا🍴😋 📌 کترینگ سلوا، آماده دریافت سفارش های شما مشتریان گرامی هست. 👌😌 🔹 با یک بار سفارش دادن، مشتری همیشگی سلوا بشین، منتظرتونیم. 🌺🌹 🆔 @salvafood
🔸 خواص ادویه 🔸 علاوه بر طعم دهی غذا، از خواص ادویه جات می‌توان به جلوگیری از ابتلا به بیماری‌هایی مثل: قند خون بالا، فشار خون، بیماری‌های قلبی، ضعیف شدن بدن، مشکلات پوستی، سرماخوردگی، آنفولانزا و سرطان اشاره کرد. به طور کلی ادویه جات موجب افزایش گردش خون، تقویت سیستم ایمنی بدن و از بین بردن میکروب‌ها می‌شوند.💯 🆔 @salvafood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از سلوا (طعم بهشت)
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 توجه توجه توجه 📣 ♨️ غذای آماده سلوا تخفیفات ویژه بابت مراسمات اهل بیت علیهم السلام و مجالس خانگی و ادارات به شما دوستان عزیز می دهد.✅ 🆔 @salvafood
🔸دستور پخت مسقطی زعفرانی مجلسی برای افطار 🍮😋 🔸 مسقطی زعفرانی یکی از دسرهای خوشمزه ویژه ماه رمضانه. مسقطی یه نوع شیرینی بر پایه نشاسته است. 🔹مواد لازم برای تهیه مسقطی زعفرانی :🔹 نشاسته گل (نشاسته معمولی)یک لیوان شکر دو لیوان گلاب یک لیوان آب سه لیوان زعفران غلیظ نصف استکان خلال بادام و پسته به اندازه لازم روغن مایع نصف لیوان یا کره صد گرم 🔹طرز تهیه مسقطی زعفرانی :🔹 نشاسته را در آب حل کرده و در صورت لزوم از صافی یا ارچه نازک عبور می دیم. سپس شکر و گلاب را اضافه میکنیم. روی حرارت قرار میدیم. دو سه دقیقه اول حرارت رو زیاد می کنیم تا مایه گرم بشه بعد حرارت رو ملایم می کنیم. با یک قاشق چوبی مرتب هم می زنیم تا لعاب بندازه در این مرحله روغن و زعفران رو اضافه می کنیم. همچنان می ذاریم روی گاز با حرارت ملایم بمونه تا نشاسته کاملا پخته بشه و مزه خام اون از بین بره. چند دقیقه ای یکبار هم با قاشق چوبی هم میزنیم که ته نگیره(حداقل نیم ساعت بهش زمان میدیم). وقتی غلظتش مثل فرنی شد در صورت تمایل خلال پسته و بادام اضافه می کنیم. بعد از دو سه دقیقه از روی حرارت برداشته و توی یک ظرف مستطیل شکل میریزیم و در یخچال قرار می دیم تا کاملا خنک بشه و ببنده. بعد از حدود یک ساعت برش میزنیم و سرو می کنیم. 🆔 @salvafood
شله زرد یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که به عنوان دسر هم شناخته می شود، البته امروزه بیشتر به عنوان پیش غذا تهیه می شود. نکته جالب در مورد شله زرد این است که مانند غذاهایی مثل قیمه و عدس پلو به عنوان یک غذای مناسبتی شناخته می شود و به همین دلیل معمولا در مناسبت های خاص مذهبی برای پخش کردن به صورت نذری به مقدار زیاد طبخ می شود. برای تهیه شله زرد نذری، ابتدا برنج را در آب و گلاب خیس می‌کنیم. بادام‌ها را نیز خیس کرده تا پوست آن‌ها جدا شود. سپس برنج خیس خورده را به همراه آب در قابلمه‌ای جوشانده، کف آن را گرفته و حرارت را کم می‌کنیم تا بپزد. پس از نیم‌پز شدن برنج، شکر را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا شکر حل شود و شله زرد ته نگیرد. بادام‌های خلال شده و زعفران دم کرده اضافه کرده و هم می‌زنیم تا به قوام مطلوب برسد. در صورت لزوم کره اضافه کرده و پس از خنک شدن، شله زرد را تزئین و سرو می‌کنی 😋 🆔 @salvafood
هدایت شده از سلوا (طعم بهشت)
🔸لیست قیمت های غذای آماده سلوا 🔸 منوی غذاها با برنج پاکستانی و ایرانی خدمت شما دوستان و همراهان عزیز 👆☺️🌺 لازم به ذکر است: 🔻غذاها با کیفیت بالا تهیه می شوند ولی به جهت تبلیغات قیمت ها رو با تخفیف بالا زدیم.✔️ 🔺تخفیف ویژه بابت مراسمات اهل بیت علیهم السلام و مجالس خانگی و ادارات داده میشود. ✔️ 🆔 @salvafood
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْـوَالِ با رسیدن جمعه‌ی فرج امسال حَـوِّلْ حَالَنَـا إِلَی أَحْـسَـنِ الْـحَـالِ ☘ در سال تقارن بهار طبیعت با بهار معنویت، سلامتی، شادکامی و دوام توفیق را برای شما همراهان کترینگ سلوا آرزومندیم. 🤲 ان شاءالله همیشه در جوار امام مهربانی ها، پاینده و سربلند باشید. 🆔 @salvafood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا