💠 امیرالمؤمنین عليه السلام:
🔰 إنَّ أحسَنَ النّاسِ عَيشا مَن حَسُنَ عَيشُ النّاسِ في عَيشِهِ
🌺 بهترين زندگى را كسى دارد، كه مردم در زندگى او خوب زندگى كنند.🌺
📗غررالحكم حدیث ۳۶۳۶
بلحاظ روان شناختی، یکی از نشانه های شخصیت سالم این است دیگران در کنار او آرامش دارند ، دیگران از بودن با او در امنیت هستند.
@mmhozehh 🌷🌸🌷
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷🌸🌷
#خانواده سیستمی
#آخوندی_طلبه_روانشناس
🌷محیط خانه و زندگی ما همانند زمین فوتبال است و خانواده همانند یک تیم فوتبال🏟 . همانطور که در یک تیم هر بازیکن پست مشخصی دارد و وظایفی برعهده اش هست،همه ما درون خانواده، مسئولیت و نقشهای متفاوتی در قالب همسر، فرزند، پدر یا مادر بودن داریم . در بازی فوتبال⛹⛹ وقتی تیمی گل میخورد🚶 دروازبان گل نخورده ، بلکه کل تیم گل خورده است.
🌷در خانواده هم وقتی برای یکی از اعضا مشکلی پیش می آید یعنی این مشکل برای همه پیش آمده .یا مثلا اگر یکی تحقیر بشود کل خانواده تحقیر شده اند.
یا برعکس اگر یکی از افراد خانواده موفقیتی کسب کند💪 افتخارش برای همه خانواده است نه فقط یک نفر . هر تیم فوتبال در زمین بازی تماشاچی دارد و هر خانواده هم در زمین زندگی تماشاچی هایی مثل اقوام و دوستان خانوادگی که از بیرون رفتارهای اعضای خانواده را نظاره گر هستند دارد .
🌷گاهی هم تماشاچی نماهایی پیدا میشوند که با حرف یا رفتار نابجا ممکن است نظم و تعادل خانواده را نشانه🏹 گرفته باشند که در اینجا باید مرزهای بیرونی خانواده مستحکم باشد تا آسیب نبیند . هر تیم فوتبال یک مربی و هدایت گر دارد که باید تیم را به نحو احسن چینش و هدایت کند و بازیکنان تابع او باشند.
خانواده هم نیاز به مربی دارد این مربی می تواند یک مشاور متعهد و متخصص😇 باشد یا یک کتاب آموزشی خوب. که بتواند راه و رسم خوب زندگی را آموزش بدهد و آن را اداره کند.
🌷بهترین کتاب هدایت گر و راهنمای خانواده قرآن کریم است که با آیه های پر معنی و روشنش آموزه های مفیدی برای هدایت و برقراری سیستم خانواده در دل خود جای داده است.
@mmhozehh 🌷🌸🌷
🌷🌸🌷
#پرسش_از_شما
#پاسخ_از_مشاور
✅پرسش:
سلام. 4 ساله ازدواج کردم از همون اول مادر شوهرم با من روابط خوبی ندارد. به رابطه من و شوهرم خیلی حسودی می کند. هیچ بدی در حقش نکردم هیچ بی احترامی نکردم. اما تا تونسته بهم بی احترامی کرده. چشم دیدن پدر مادرم رو نداره. انتظار داره پا نذاریم خونشون. خیلی خودخواهه و بی محبته، خودش رو از من بالاتر میبینه خیلی و دائم بی ارزشم میکنه، من چیکار کنم؟
✅پاسخ:
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما مراجع محترم!
🌱پاسخ شما را در قالب سه نکته بیان می نماییم:
👈نکته اولیه و مهمی که در رابطه شما با مادر شوهر و کلا خانواده شوهرتان بسیار مهم و حیاتی است رعایت میزان و حد این رابطه است. متأسفانه شما علاوه بر اینکه مشکلات زیادی با مادر شوهرتان دارید ولی رابطه خود را حفظ کرده اید البته این خوب است ولی وقتی شما از این کار بازخورد منفی می گیرید پس باید آن را به حداقل ممکن برسانید. البته بی احترامی ممنوع است ولی در هر صورت باید قدری به خودتان ارزش دهید تا مادر شوهرتان نیز قدردان شما باشد.
👈بهترين نوع تعامل عروس با خانواده شوهر حفظ احترام و فاصلههاست، احترام گذاشتن به اصول ارتباطي و پرهيز از صميمي شدن بيش از اندازه است تا از دخالت خانواده شوهر و كينه كدورتهاي احتمالي جلوگيري شود. اگر آنها رفتار نادرستي با شما دارند، طبيعتاً شما نمي توانيد مقابله به مثل كنيد و يا شما تا ابد نميتوانيد با خانواده شوهرتان به دشمني برخيزيد.
👈اين نكته را بدانيد اخلاقاً هر چقدر شما به خانواده شوهرتان نيكي كنيد و ارتباط تان را همچنان با آنها ادامه دهيد، مأجور خواهيد بود و در حقيقت نيكي به خانواده شوهر نوعي نيكي به خود شوهرتان تلقي مي شود كه در افزايش صفا و صميميت بين شما نقش دارد.
اين را بدانيد عروس و مادر شوهر حرف هاي مشترك ندارند چون سن هر دو آنها متفاوت است و اين كاملا قابل درك است. مخصوصا که مادر شوهر شما حس حسادت دارد. پس تا می توانید این حس را تحریک نکنید و اجازه دهید او خودش به اشتباهاتش پی ببرد.
موفق و خوشبخت باشید.🙏
🍃❤️ @mmhozehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷🌸🌷
#کودک
#تنبیه_غلط
شیوه های تنبیهی غلط، کودکان را دچار #اضطراب، #روان_بنه و #خودپنداره_منفی
میکند
@mmhozehh 🌷🌸🌷
🌷🌸🌷
#نوجوان
#اضطراب
#اخوی_طلبه_روانشناس
♦️آشنایی با اضطراب
روانشناسان، اضطراب را به دو شکل خوب و بد مطرح میشناسند. وجود کمی نگرانی سبب میشود تا برای رسیدن به اهداف و برداشتن موانع موفقیت خود تلاش کنیم.
تصور کنید اگر شما هیچ دغدغهای نسبت به موفقیت در کار هایتان نداشته باشید، تلاشی هم برای تحقق آن ها نمیکنید و زمان خود را به بیهودگی سپری میکنید.
وجود کمی اضطراب باعث میشود ما برای چیره شدن بر آن قدمی برداریم و پس از موفقیت از لذت آرامش برخوردار شویم. اما در طرف مقابل هم اضطراب و نگرانی زیاد میتواند مشکل ساز شود. میزان بالای نگرانی، حس آزاردهندهای که ما را از زندگی طبیعی دور میسازد.
@mmhozehh 🌷🌸🌷
🌷🌸🌷
🏷 #برنامه هفتگی کانال مرکز مشاوره حوزههای علمیه
#کودک_و_نوجوان
#روانشناختی
#تحصیلی
#خانواده
#معرفی_کتاب
#ازدواج
#پرسش_و_پاسخ
#کلام_بزرگان
@mmhozehh
🌷🌸🌷
#پرسش_از_شما
#پاسخ_از_مشاور
✅پرسش:
با سلام خدمت مشاور محترم
همسر بنده مبتلا به وسواس در وضو و خواندن نماز است. مدت زیادی هست که دارو مصرف می کند ولی تغییر چندانی نکرده است. لطفا راهنمایی فرمایید.
✅پاسخ:
🌱با سلام و احترام خدمت شما مراجع محترم
💠بعضی از موارد وسواس با روان درمانی در 15 الی 30 جلسه درمان می شوند (بشرط اینکه اختلال شخصیت نباشد)،🤫برخی از موارد وسواس ابتدا روان درمانی جواب نمی دهد و باید مدتی پیش روان پزشک دارو مصرف کنند و بعد از یک ماه یا بیشتر روان درمانی شروع شود .
💠بعضی افراد فقط دارو مصرف می کنند و پیش روان درمانگر نمی روند لذا همینکه دارو را کنار بذارند وسواس عود میکند. در مورد وسواس همسرتان با توجه به اقدامات دارویی ناموفق،توصیه می کنیم حتما به مشاور و روان درمانگر متبحر مراجعه نموده و وسواس را اساسی درمان نماید. پس همسرتان را تشویق به مراجعه کنید.
🌷در نهایت سعی کنید حساسیت زیاد نشان ندهید و بیشتر با او همدلی نمایید تا اضطراب کمتری را متحمل شود.
🍃❤️ @mmhozehh
🌷🌸🌷
#تحصیلی
#روش_مطالعه
🎯🎯 قدرتمندترین روش برای مطالعه دروس حفظیاتی.
💢💢روش اجراء:
1⃣پیش خوانی: 📖
درسی را که می خواهید بخوانید، ابتدا پیش خوانی کنید. سعی کنید برای پیش خوانی از روش زیر استفاده نمایید:
🌷- نگاهی سریع و گذرا به متن بیاندازید.
🌷- نکات مهم و کلیدی را بیابید.
🌷- سؤالات و تمرینهای آخر درس را مرور کنید.
🌷- پاراگراف اول و آخر و خلاصه درس را به شیوه ای گذرا بخوانید.
2⃣سؤال سازی: 🤔
در ذهن خود سؤالاتی راجع به موضوع درس بسازید. برای این کار می توانید:
🌸- عناوین و تیترها را بصورت سؤال درآورید.
🌸- از خود بپرسید: "راجع به این موضوع چه می دانم؟"، "معلم راجع به این موضوع چه چیزهایی می گفت؟" و سؤالاتی از این قبیل.
3⃣خواندن:🤓
متن درس را بطور کامل بخوانید. در هنگام خواندن:
🌷- به دنبال جواب سؤالاتی باشید که در ذهن خود ساخته بودید.
🌷- به سؤالات آخر درس جواب بدهید.
🌷- زیر نکات مهم خط بکشید.
🌷- اگر مطلبی را درست نفهمیدهاید، دوباره آن را بخوانید.
4⃣بازگویی و تعریف مطالب: 📖
بعد از آنکه خواندن یک بخش به پایان رسید، به بازگویی مطالب آن بپردازید.
🌸- مطالب درسی را از حفظ برای خود تکرار کنید و یا خلاصه نویسی کنید.
🌸- در تکرار مطالب از روشی که متناسب با تکنیک یادگیریتان است، استفاده کنید و به خاطر داشته باشید که هر چه بیشتر از حواس پنجگانه خود استفاده کنید، مطالب بهتر در حافظهتان جای می گیرد.
5⃣مرور مطالب: 🔎
بعد از آنکه مطالب را بطور کامل خواندید و برای خود بازگو کردید، نوبت به مرور مطالب می رسد.
✅ روز اول: بلافاصله بعد از مرحله تعریف و بازگویی، 5 دقیقه سریع مطالب را مرور کنید.
✅ 24 ساعت بعد: کتاب را ورق بزنید و به نکات مهم نگاهی بیاندازید، به مدت 5 دقیقه این کار را انجام دهید.
✅ یک هفته بعد: به مدت 5 دقیقه مطالب درسی را مرور کنید. برای مطالبی که به نظرتان سخت تر است بیشتر وقت بگذارید.
✅ و به همین ترتیب هر چند وقت یک بار مطالب را مرور کنید تا هنگام امتحان به مشکلی نخورید.
@mmhozehh 🌷🌸🌷