فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ بازار جذاب آفریقا
🔹 بازار آفریقا با توجه به جمعیت بالا و پتانسیل رشد اقتصادی بالا، یکی از بازارهای جذاب برای تجارت است. این قاره هر سال حدود ۵۰۰ میلیارد دلار صادرات و بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار نیز واردات دارد و به عنوان "قاره فرصتها" شناخته می شود.
🔹 در این راستا سازمان توسعه تجارت ایران خبر داده است که شبکهای از هشت مرکز تجاری در سرتاسر قاره آفریقا فعال شده و به ارائه طیف وسیعی از خدمات به شرکتهای تولیدی و صادراتی که بنای حضور در بازار آفریقا را دارند، میپردازند.
🔹 سفر دکتر رئیسی به این قاره میتواند آغازی بر پایان انفعال تجاری ایران در قاره آفریقا باشد. فرصتی که میتواند ظرفیتهای نوین و بالقوه اقتصادی این قاره را بالفعل کند.
❌ شبهه
🔻بیانیه مشترک روسیه و شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر ایرانی را دیدید؟ دیدین روسیه از پشت خنجر زد؟
✅ پاسخ
🔹 اولا ایران نیز شبه جزیره کریمه و چهار منطقه دیگر که مورد اختلاف روسیه با اوکراین است را جزء روسیه نمی داند. پس اختلاف نظرهای سیاسی طبیعی است و نمی توان انتظار داشت که همه یکسان فکر کنند.
🔹ثانیاً آنچه در بیانیه مشترک وزرای امور خارجه شورای همکاری خلیج فارس و روسیه آمده، حمایت از «تلاشهای امارات عربی متحده برای راهحل مسالمتآمیز به منظور حل مسأله جزایر سه گانه تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی از طریق گفتوگوهای دوجانبه و یا مجامع بینالمللی» است. پس روسیه صرفاً از مذاکره و راه های بین المللی برای حل مسئله حمایت کرده نه اینکه امارات را مالک جزایر ما دانسته باشد.
🔹ثالثاً با همهی اینها، ما با روسیه و هیچ کس دیگر، تعارف نداریم و در همین حد هم انتظار هم نوایی با امارات را نداریم و لذا سفیر وی امروز احضار و مراتب اعتراض ایران به این کشور ابلاغ شد. چون ایران خود را مالک قطعی این جزایر می داند و این موضوع را قابل مذاکره نمی داند. سفیر روسیه نیز احترام به تمامیت ارضی ایران را پذیرفته است. (خلاصه مثل غرب گدا ها نیستیم که چشممون را بر همه ظلمهای غرب ببندیم و برای اینکه بدشون نیاد هیچی نگیم)
🔻بارها گفته ایم که کشورهای مختلف در دنیا به دنبال منافع خود هستند و با کسی عقد اخوت ندارند. مهم این است که با دیپلماسی فعال و قدرتمند، از حقوق و منافع خود دفاع کنیم. در رابطه با روسیه نیز ایران به همین شکل عمل می کند اما پروپاگاندای رسانه ای غرب و غرب گرایان با بزرگنمایی برای اینکه تسلط خود برای ایران عزیز ما را بازیابی کنند، در فضای رسانه ای
و مجازی روسیه هراسی ایجاد می کنند
تا ایران نتواند از منافع مشترک خود با این کشور و دیگر کشورهای همسایه بهره مند گردد.
💢🔻دولت قبل، قاره آفریقا را تبعیدگاه میدانست نه سرزمین فرصتها
✍محسن مقصودی تهیه کننده مجموعه تلویزیونی آفریقا:
🔹سفرای ما باید بدانند قاره آفریقا و آمریکای لاتین یکی از مهمترین محل های ماموریت است. نباید اینطور تصور شود که این مناطق تبعیدگاه هستند. قبلا نگاه وزارت خارجه این نبود که این مناطق سکوی فرصتهای اقتصادی است بلکه این مناطق عملا به تبعیدگاه تبدیل شده بود.
🔹کشورهای آفریقایی هم به لحاظ اقتصادی و هم به لحاظ سیاسی و فرهنگی فرصت های زیادی برای کشورمان دارند.
🔹به لحاظ سیاسی این کشورها حدود یک چهارم کشوهای جهان در قاره آفریقا هستند؛ یعنی ۵۴ کشور جهان که در مجامع و رای گیریهای بین المللی جایگاه مهمی دارند و ایران میتواند از کمک این کشورها در جایی که پای حق و حقوق کشورمان بر مبنای آرای کشورها در میان است استفاده کند.
🔹از منظر مبانی انقلابی نیز این کشورها مظلوم و مستضعف محسوب میشوند و ذاتا مردم آفریقا علاقه مند به انقلاب اسلامی هستند.
🔹از نظر اقتصادی نیز قاره آفریقا بازار بکر و بی نظیری دارد. اگر در بازارهای اروپا و آسیا بازارها اشباع شده و رقابت سنگینی وجود دارد در بازار آفریقا وضعیت متفاوت است. علی رغم اینکه کشورها در این قاره حضور دارند اما همچنان فرصتها زیاد است. ممکن است ده سال دیگر این فرصت را نداشته باشیم و اگر دیر اقدام کنیم که الان هم دیر است و رقبای ما دارند به شدت کار میکنند ممکن است فرصت ها را از دست بدهیم.
🔹قاره آفریقا بازار ۶۰۰ میلیارد دلاری دارد که سهم ایران از صادرات به قاره افریقا تنها ۱.۲ میلیارد دلار است. این رقم نیز در یکی دو سال اخیر که رشد صددرصدی داشته ایم و صادرات کالای ما به این قاره افزایش دو برابری داشته بدست آمده است.
🔹کشور ترکیه ۱۹ برابر ما به قاره آفریقا صادرات دارد. رقم صادرات آنها بیش از ۲۱ میلیارد دلار بوده است؛ پس ما فاصله جدی با بسیاری از کشورها و رقبا داریم.
📝 آواربرداری در حوزه سیاستخارجی ادامه دارد
🔻احسان صالحی، دبیر شورای اطلاع رسانی دولت:
🔸تیپ تعامل دولت قبل با چند کشور غربی زیادهخواه در چارچوب سندرم استکهلم قابل تحلیل است. سندرم استکهلم بازگوی حالتی است که در آن گروگان به گروگانگیر حالت همدلی و وفاداری پیدا، و با اختیار و علاقه خودش را تسلیم او میکند.
🔹تعطیل کردن ظرفیتهای مهم همکاری با آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین و پرهیز از متنوع سازی روابط خارجی، در واقع گروگان کردن فرصتهای پرشمار به بهای دلخور نشدن چند کشور گروگانگیر بود.
‼️سفر امروز به آفریقا در حالی است که رئیس دولت قبل حتی یک بار به این قاره یعنی سرزمین فرصتها سفر نکرد.
🔸۹۶ درصد الماس، ۹۰ درصد کروم، ۸۵ درصد پلاتین، ۵۰ درصد کبالت، ۵۵ درصد منگنز، ۴۰ درصد بوکسیت، ۱۳ درصد مس، ۵۰ درصد فسفات، ۶۵ درصد طلا و ۳۰ درصد توریوم و اورانیوم جهان به صورت طبیعی در آفریقا ذخیره شده و این فقط ظرفیتهای همکاری در بخش معدنی است.
🔹متأسفانه در دوره ابتلای دولت قبل به سندرم استکهلم و مغازله با چند دولت غربی، رقبای ایران با شتاب زیاد به سمت استفاده از فرصتهای آفریقا رفتهاند به نحوی که مثلاً روابط تجاری ترکیه با آفریقا امروز بیش از ۲۰ برابر ایران است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ استعمارگری انگلیسیها پشت پرده ادعای امارات در مالکیت جزایر سهگانه ایران!
🔹 در برنامهای که قرار بود علیه ایران تمام شود سخنان مهمان برنامه علیه حامی مالی شبکه بیبیسی باعث شد که مجری برنامه نتواند واکنشی در قبال این صحبتها داشته باشد!
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
♦️ دکتر رئیسی «کامپالا» را به مقصد «هراره» ترک کرد
🔹 رئیس جمهور پس از پایان سفر به اوگاندا، با بدرقه وزیر امور خارجه این کشور «کامپالا» را به مقصد «هراره» پایتخت زیمباوه ترک کرد.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ استقبال گرم مسلمانان اوگاندایی از رئیس جمهور
🔹 مسلمانان اوگاندایی از رئیسجمهور ایران در مسجد جامع کامپالا بزرگترین مسجد شرق آفریقا استقبال کردند.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
🚨طالبان عزاداری محرم را ممنوع کرد!
🔹در آستانه ماه محرم طالبان به شیعیان افغانستان دستور داد از برافراشتن پرچمهای مذهبی، سینهزنی در معابر، عزاداری در شهرها و نصب پرچم بر در خانهها و مغازهها خودداری کنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️تلویزیون DBC ادعا کرد این نوجوان فرانسوی بوده که با گلولهی خارج شده از تفنگ پلیس فرانسه برخورد کرده!
#شبکه_DBC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هپکویی که بود؛ هپکویی که هست
🔹️اگرچه تجربه ناموفق خصوصیسازی چالشهای زیادی را رو به روی مدیران شرکت هپکو اراک قرار داد اما آمار تولیدات و عملکرد دوسال اخیر شرکت هپکو نشان دهنده رشد قابل توجهی است که نوید بازگشت به روزهای اوج شرکت را میدهد.
ابوالفضل رنجبر فعال کارگری شرکت هپکو:
🔹️دو سال گذشته بر اساس قراردادی که داشتیم ۵۰۰ دستگاه را تحویل مشتریان دادیم که اگر قرارداد جدیدی بود توان ساخت و تحویل آن را داشتیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ دختر این اسیر فلسطینی سعی دارد پدرش را بغل کند اما نمیگذارند
🔹 صحنه ای غمگین تر از این نمیشه یافت، کشورت را غصب کنند،تو را اسیر کنند و اینگونه دل دخترت را بشکنند
🔹 مدعیان حقوق بشر کدوم قبرستونی هستن
📝 کشتهسازی با دروغ!
🔻در روزهای گذشته رسانههای ضدانقلاب ادعاهایی را در مورد فردی به نام «موسی اسماعیلی» منتشر و ادعا کردند او در زندان ارومیه و زیر شکنجه کشته شده است.
🔹اما موسی اسماعیلی سال ۹۷ به اتهام عضویت در گروهک تروریستی دموکرات به زندان میفتد و پس از تحمل حبس در اسفند سال ۹۸ از زندان آزاد میشود.
🔺موسی اسماعیلی در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ درحالیکه مسلح بود با ماموران درگیر میشود و نهایتا کشته میشود. ادعای کشتهشدن این تروریست در زندان درحالی مطرحشده که او هنگام مرگ مسلح بوده و حتی در صحنهٔ درگیری بازداشت هم نشده و در همان لحظات کشته شده است.
📢 مباهله از آن تکالیف مهمی است که روی دوش اهل بیت(ع) گذاشته شد.
📢 در دعوت به توحید چه کسانی میتوانند وارد مباهله با علمای مسیحی بشوند؟ کسانی که مصداق «إِنَّما يُريدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِّرَكُمْ تَطْهيرا» هستند.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
🔹 این یک بحث پردامنهای است که اصلاً نقش مباهله در تثبیت حقیقت چیست و حضرت در این مباهلهای که کردند در عالم چه کار کردند؛ چون هر تصرفی که حضرت میکنند در مقیاس خودشان است و وقتی نبی اکرم(ص) در عالم میآیند، او که قرآن میخواند همه عالم آیه میشود، او که نماز میخواند همه عالم مصلی میشوند؛ اینطور نیست که این کار از ما هم بر بیاید! حضرت وقتی وارد مباهله شدند چه اتفاقی در عالم افتاد؟ یک نکتهای در آن است که اولاً در چه مرحلهای مباهله ممکن است و اصلاً جای مباهله کجاست؟ چرا با یهود و کفار قریش مباهله نکردند و با مسیحیهای نجران مباهله کردند؟ مسیحیهای نجران آدمهای مؤمنی بودند و آخرش هم میدانید که وقتی دیدند حضرت با این بزرگواران آمدند دیگر مباهله نکردند و عالم بزرگشان گفت این چهرههایی که من میبینم اگر با آنها مباهله کنید و دستشان بالا برود کوه را از جا میکنند و عذابی نازل میشود که یک مسیحی هم در عالم باقی نمیمانند و مباهله نکردند و حاضر شدند جزیه بدهند.
پیداست که این مباهله خیلی امر عظیمی بوده و کار سادهای نیست. یک بار سنگین و خطر عظیم است و لذا در روایات خمس آمده که: قریش مدعی هستند خمس برای آنهاست، حضرت فرمودند عجب، آن روزی که باید به جنگ برویم و درگیر بشویم یا در مباهله ما باید صف اول باشیم، منافعش باید برای آنها باشد؟ البته بحث تقسیم منافع نیست، میفرمایند این درآمد عمومی که میخواهد جامعه با آن اداره بشود و امکانات اقتصادی اداره جامعه دست آنها باشد، مباهلهاش را ما باید انجام بدهیم؟ یعنی آن کسی که در صف مباهله میآید اوست که میتواند راه را پیش ببرد و اوست که باید این امکانات را راهبری کند و جامعه را بگرداند. دعوا سر منافع شخصی نیست. در روایات باب خمس چند تا روایت در این مضمون داریم و پیداست که این امر مباهله خیلی امر عظیمی است و امر دشواری است که در کنار جنگها قرار میگیرد.
🔹 مباهله با اهل کتاب بر سر موضوع توحید بود. در داستان حضرت عیسی(ع)، حضرت میفرمود مخلوق است و آنها میگفتند نه، ثالث ثلاث است!
در دعوت به توحید چه کسی میتواند وارد مباهله با علمای مسیحی بشود؟ کسی که مصداق «إِنَّما يُريدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِّرَكُمْ تَطْهيرا» است. باید از شرک مطلق حتی شرک خفیّ پاک باشد. کسانی که از شرک، مطهر هستند و در مقام اخلاص محض هستند میتوانند در وادی توحید وارد مباهله بشوند. نبی اکرم(ص) اینها را در مباهله و در وادی توحید میبرد و با اینهاست که مباهله در وادی توحید واقع میشود. اینجاست که آیه تطهیر به آیه مباهله گره میخورد.
🔹 اگر حقیقت توحید برای اهل مباهله آشکار نباشد نمیتوانند در موضوع توحید مباهله کنند. اگر آلوده به شرک باشند حق مباهله در توحید را آن هم در این مقیاس مباهله ندارند. مقیاس مباهله اینجا معلوم میشود. پس مباهله از آن تکالیفی است که روی دوش اهل بیت(ع) گذاشته شده و لذا «نساء» میشود حضرت زهرا و «ابناء» میشوند حسنین(ع) و «أنفسنا» میشود امیرالمؤمنین(ع). و کس دیگری در مباهله حاضر نیست.
پس یک داستان اهلبیت(ع) داریم که آنها تطهیر شدهاند و ربطی به دیگران ندارد. و باری که روی دوششان گذاشته میشود بارهای عظیمی است که یکی مباهله است، یکی عاشوراست، یکی داستان صدیقه طاهره سلام الله علیهاست و بیست و پنج سال خانهنشینی امیرالمؤمنین(ع) است و...».
مباهله یعنی: احتیاط!
دلت را به خدا بسپار...
دستت را از دست
پنجتن(علیهمالسلام)
رها مکن!
وگرنه گُم میشوی!
#عید_مباهلہ✨
#عیدکم_مبروک🦋
🔻بیانیه مشترک روسیه و شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر ایرانی را دیدید؟ دیدین روسیه از پشت خنجر زد؟
✅ پاسخ
🔹 اولا ایران نیز شبه جزیره کریمه و چهار منطقه دیگر که مورد اختلاف روسیه با اوکراین است را جزء روسیه نمی داند. پس اختلاف نظرهای سیاسی طبیعی است و نمی توان انتظار داشت که همه یکسان فکر کنند.
🔹ثانیاً آنچه در بیانیه مشترک وزرای امور خارجه شورای همکاری خلیج فارس و روسیه آمده، حمایت از «تلاشهای امارات عربی متحده برای راهحل مسالمتآمیز به منظور حل مسأله جزایر سه گانه تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی از طریق گفتوگوهای دوجانبه و یا مجامع بینالمللی» است. پس روسیه صرفاً از مذاکره و راه های بین المللی برای حل مسئله حمایت کرده نه اینکه امارات را مالک جزایر ما دانسته باشد.
🔹ثالثاً با همهی اینها، ما با روسیه و هیچ کس دیگر، تعارف نداریم و در همین حد هم انتظار هم نوایی با امارات را نداریم و لذا سفیر وی امروز احضار و مراتب اعتراض ایران به این کشور ابلاغ شد. چون ایران خود را مالک قطعی این جزایر می داند و این موضوع را قابل مذاکره نمی داند. سفیر روسیه نیز احترام به تمامیت ارضی ایران را پذیرفته است. (خلاصه مثل غرب گدا ها نیستیم که چشممون را بر همه ظلمهای غرب ببندیم و برای اینکه بدشون نیاد هیچی نگیم)
🔻بارها گفته ایم که کشورهای مختلف در دنیا به دنبال منافع خود هستند و با کسی عقد اخوت ندارند. مهم این است که با دیپلماسی فعال و قدرتمند، از حقوق و منافع خود دفاع کنیم. در رابطه با روسیه نیز ایران به همین شکل عمل می کند اما پروپاگاندای رسانه ای غرب و غرب گرایان با بزرگنمایی برای اینکه تسلط خود برای ایران عزیز ما را بازیابی کنند، در
فضای رسانه ای و مجازی روسیه هراسی ایجاد می کنند تا ایران نتواند از منافع مشترک خود با این کشور و دیگر کشورهای همسایه بهره مند گردد.
هدایت شده از خبرهای فوری /مهم🔖
عکسهای دستگاه X-Ray مرز آمریکا و مکزیکه!
خبـــرهای فـــوࢪی مهم⇩⇩
☑️ @Akhbar_Fori
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣ابعاد مهم سفر رئیسی به قاره آفریقا
#روایت_پیشرفت
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️اراده ایران و زیمبابوه برای توسعه روابط
🔹رئیسجمهور:در دیداری که با رئیسجمهور زیمبابوه در نشست سالانه روسای جمهور در سازمان ملل داشتیم قرار شد روابط بین دو کشور توسعه پیدا کند.
🔹برگزاری کمیسیون مشترک بین دو کشور از مهمترین رویدادها در چند ماه گذشته است. قدردان استقبال گرم و صمیمی و حضور مردم زیمبابوه هستیم.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
♦️ ظرفیتهای صادراتی کنیا برای تجار ایرانی
🔹 ده واردات عمده کشور کنیا شامل انواع سوخت و انرژی، ماشین آالات، خودرو، آهن و فولاد،مواد پلاستیکی، مصنوعات آهنی، کاغذ و مقوا،محصولات شیمیایی و انواع کود است. که تولید کنندگان و تجار ایرانی به راحتی میتوانند آنها را تامین و صادر کنند.
🔹 با استفاده از دیپلماسی هوشمند میتوان ظرفیتهای صادراتی متعددی را برای تولید گنندگان ایرانی فراهم نمود.
♦️ سبقت در صادرات به آفریقا
🔹آمارها نشان میدهد که برخی شاخصهای کلیدی مانند نیروی کار، جمعیت و رشد اقتصادی سبب شده تا آفریقا به عنوان بازاری بزرگ و بسیار مهم در آینده شناخته شود. کشورهای دیگر از جمله همسایگان نیز به این قاره توجه کردند.
🔹صادرات ترکیه به کشورهای آفریقایی تا ۶ سال پیش مانند ایران بود، اما اکنون رقم صادراتی آنها به ۲۰ میلیارد دلار در سال رسیده است.
♦️ چراغ جبران غفلت از آفریقا روشن شد/ فرش قرمز قاره سیاه برای ایران
🔹 کشورهای توسعه یافته و حتی در حال توسعه، سالهاست رقابت بر سر گسترش روابط با آفریقا و بهره برداری از قابلیتهای معدنی، کشاورزی، صنعتی و تجاری آن کلید زدهاند و اکنون دولت سیزدهم درصدد است تا سهم خود را از تجارت با این قاره افزایش داده و عقبماندگیهای گذشته در ارتباط با آفریقا را جبران کند.
🔹 این که چرا سهم ایران با گذشت قرابتهای فرهنگی با کشورهای آفریقایی از بازار این قاره اندک است را میتوان در ریل گذاری دولتهای گذشته جست و جو کرد؛ در دکترین دولت قبل که سیاست خارجی خود را محدود به چند کشور کرده بود، آفریقا جایگاهی نداشت و دولتمردان وقت ضرورتی برای برگزاری مناسبات با این کشورها احساس نمیکردند به طوری که حتی رئیس دولت برای یک بار هم برنامه سفر به این کشورها را ترتیب نداد.
🔹 ایران در ۲۱ کشور از قاره ۵۴ کشوریِ آفریقا، سفارتخانه دارد؛ علت این امر هم ساده است؛ دیپلماسی دولت های قبل حتی سبب شده بود که پنج سفارتخانه به خاطر مشکلات اقتصادی از سطح سفیر به کاردار تنزل پیدا کند اما دولت سیزدهم در ابتدای فعالیت خود بار دیگر این سفارتخانه ها را به سفیر ارتقا داد زیرا این قاره را برای اقتصاد ایران یک فرصت میدید.
🔹 فرصتی که چراغ آن اواخر سال گذشته با برگزاری همایش اقتصادی ایران و آفریقا روشن شد و با این سفر انتظار می رود که عقد قراردادها و تفاهم نامه های اقتصادی آن را تکمیل کند تا بازاری برای صادرات دانش و فناوری و خدمات فنی و مهندسی کشورمان فراهم شود.
🔹 آفریقا قاره بکری است که دههها برای تجارت مغفول مانده بود اما اکنون زمان آن فرا رسیده است با وجود منابع طبیعی نفت، گاز و ذخایر آبی و معدنی، فرصت بسیار مناسب برای اجرای پروژه های صنعتی با حضور شرکت های فنی مهندسی ایرانی رقم خورد که به گفته کارشناسان این قاره کانالی برای حفظ روابط بینالمللی ایران، بی اثر کردن تحریم ها و مقاومت در برابر فشارهای قدرتهای رقیب است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اجرای سرود «سلام فرمانده» دختران زیمبابوهای در استقبال از رئیسجمهور
🔹رئیسجمهور پس از استقبال رسمی همتای زیمبابوهای خود، مورد استقبال مردم قرار گرفت
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️شادی مردم زیمباوه از حضور مقامات ایرانی در این کشور
#CaNt_BREATH
🔹مردم زیمبابوه با عکسهای رهبر انقلاب و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به استقبال رئیسجمهور ایران رفتند.
و چه مشتاقانه وبا بصیرت ملت آفریقا مرد سیاست و دیانت نبوی را که در روز مباهله با پیامبر و اهلبیت عهد بستند به تصویر کشیدند ، قدرت تمدن سازی اسلام ناب محمدی گفتمان و تعامل با ملتها از هر رنگ و نژادی که هستند را اسلام با آغوش باز می پذیرد و تبعیض نژادی(آپارتاید را مردود میداند بلال حبشی سیاه را به عرش اعلی منزلت میدهد،که نژاد برتر سفیدپوستان آمریکایی و نازیها نیستند،و هنوز صدای مظلومیت هزاران سیاهپوست آمریکایی #جورج_فلویداز یادمان نرفته(
#CANT_BREAD
#CANT_BREATH
#من_نمیتوانم_نفس_بکشم
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi