🚨 کتابهای بنیاد ابنسینا، آثار برتر و برگزیده نمایشگاه کتاب مسکو شدند.
📖 کتاب جاذبههای گردشگری ایران توسط بنیاد ابنسینا و با همکاری سفارت جمهوری اسلامی در مسکو منتشر شده است.
این کتاب با مقدمه دکتر کاظم جلالی سفیر محترم جمهوری اسلامی ایران منتشر شده است.
⬆️کتاب فوق دارای اطلاعاتی مفید در زمینه تاریخ، فرهنگ، طبیعت، آداب و رسوم و تمدن ایرانزمین، برای گردشگران است.
🔵 این کتاب دارای تصاویری زیبای رنگی از مکانهای دیدنی و شخصیتهای مهم و تأثیرگذار ایران همراه با توضیحات است.
هدف از انتشار این اثر، آشنایی مردم روسیه با جاذبههای گردشگری و فرهنگ و تمدن کشور ایران بوده است.
📖 کتاب نسخهنامه: کانونهای استنساخ، عناصر نسخهشناسی، رویههای فهرستنویسی، شناخت جعل و اصالت نسخهها، تألیف حبیبالله عظیمی به زبان روسی ترجمه و منتشر شد.
⬆️این کتاب ارزشمند با حمایت بنیاد ابنسینا توسط انتشارات صدرا منتشر شده است.
🔵 اثر فوق میتواند منبعی مفید برای پژوهشگران، استادان و دانشجویان روس در زمینه نسخهشناسی باشد.
©️ #سردبیر_سایت_ضیاءالصالحین
┘◄🌐| سایت | بله | تلگرام | ایتا |
🇮🇷 @sardabir313 🇮🇷
🚨 رسانه باکو عقبنشینی نیروهای ایران از سوریه را عامل اصلی وضعیت دشوار حکومت بشار اسد قلمداد کرد
🔻 ینیمساوات، رسانه غیررسمی اما اصلی باکو نوشت: «ایران نیروهایش را از سوریه عقب میکشد، رژیم اسد در وضعیت دشوار قرار گرفت.»
👈 ینیمساوات به نقل از نیویورکتایمز آمریکا، دو علت عقبنشینی ایران از سوریه را "سرعت زیاد وخیم شدن اوضاع در سوریه" و "رویارویی ایران با مشکلات سیاسی و اقتصادی داخلی" عنوان کرد.
🔴 همچنین رسانههای باکو در لابلای تحلیلها و خبرهای خود از اوضاع سوریه، تأکید میکنند که ترکیه در سوریه به دشمنان جمهوری آذربایجان ضربه میزند. یکی از تحلیلگران شبکه آ.ار.ب.24 با وقاحت تمام، ایران را پس از ارمنستان دومین دشمن جمهوری آذربایجان معرفی کرد!!
🔴 رسانههای باکو همچنین از اینکه ترکیه پس از تسویهحسابهایش در سوریه، به سمت جنوب ارمنستان خواهد آمد و "دالان تورانی ناتو"، به تعبیر باکو و ترکیه "دالان زنگزور" را خواهد گشود، ابراز شادی میکنند!
©️ #سردبیر_سایت_ضیاءالصالحین
┘◄🌐| سایت | بله | تلگرام | ایتا |
🇮🇷 @sardabir313 🇮🇷
🚨 آیتالله خامنهای و تولد ذهنیت فلسفی نسبت به فرهنگ
✍️ #مهدی_جمشیدی
1️⃣. رهبر انقلاب را بهدرستی، یک متفکر قرآنی میشمارند و این وجه از منبع اندیشهای ایشان را برجسته و کلیدی میدانند، اما چنین نیست که ایشان با تفکر فلسفی، بیگانه باشد. اگر جوهر فلسفه را تفلسف بدانیم که متضمن اندیشهورزی عقلانی است، روشن است که باید این روش و منطق را در گفتارهای ایشان، بسیار کانونی و پررنگ قلمداد کنیم. بهخصوص در مواجهه با مسألههای نوپدید، آیتالله خامنهای در عین اهتمام به مبادی نقلی، هرگز از اشاره به مبادی عقلی، غفلت نمیورزد و اینگونه نیست که بتوان ایشان را یک متفکر نقلی و دروندینی دانست. ایشان توانسته به ترکیب متوازنی از عقل و نقل در بافت معرفتی خویش دست یابد و این دو منبع معرفت را در آمیزهای منطقی و دلنشین به کار بگیرد. بر این اساس است که میتوان فلسفهی فرهنگ و مسألههای آن را به تفکر ایشان ارجاع داد و پاسخ طلبید. این در حالی است که نقلبسندگی و اخباریاندیشی، مانع تولد فلسفههای مضاف است و روایت ناچیز و تنگدامنه از مأخد و منابع دین دارد.
2️⃣. از جمله فضیلتهای آیتالله خامنهای در زمینهی فلسفهی فرهنگ، این است که ایشان توانسته به عقلانیت فلسفی، امتداد بدهد و به فلسفهی مضاف، نزدیک بشود. کسانی هستند که با وجود میل به فلسفهی فرهنگ، نتوانستهاند از قلمرو فلسفهی مطلق خارج بشوند و امتدادها و دنبالههای آن را در فلسفهی مضاف بیابند. چنین وضعی، سبب توقف در مبادی مطلق و بعیده و عام شده و ملالت و دلزدگی ایجاد کرده است. افزون بر این، موجب گشته که برخی معتقد شوند فلسفهی اسلامی، امکان بسط و کشش از آن ساحت عالی و عام به ساحتهای اختصاصی و مقید ندارد و در نسبت با وجودهای خاص، عقیم و علیل است. روشن است که چنین نیست و این نقصان، به اندیشهورزانی بازمیگردد که قدرت ترجمه و تبدیل فلسفهی اسلامی را ندارند؛ چراکه متفکرانی همچون مرتضی مطهری و محمدتقی مصباح نشان دادند که میتوان فلسفهی اسلامی را پی گرفت و از آن به سطوح اضافی و عینی رسید. مسأله و گره، یافتن نحوهی دلالتگری و تجویز فلسفهی اسلامی است و ما با منطق و سازوکار این اقدام معرفتی، ناآشنا هستیم.
3️⃣. یکی از زمینههایی که آیتالله خامنهای را به تفلسف معطوف به حوزهی فلسفهی فرهنگ وادشت، غوطهوری ایشان در عینیتهای حکمرانی و اجتماعی بود. ایشان بهطور خاص در دورهی پس از انقلاب، در متن تحولات عینی و چالشی قرار گرفت و با پرسشهایی روبرو گردید که برآمده از وجه عینی و بیرونی و ساختاری تفکر اسلامی بودند. ایشان باید نشان میداد که برگردان ملموس و خارجی تفکر اسلامی چیست و باید در مقابل نظم تجددی، چگونه نظم دینی را درافکند. این مواجهه و دستبهگریبانی، بسیار مولد و مؤثر بود و ایشان را به حرکت از ذهن به عین و از مبادی مطلق به مبادی مضاف سوق داد. آنان که از تجربهیزیسته، بیبهره بودند، همچنان به درسوبحثهای انتزاعی و مدرسی و کلی بسنده کردند و از اقتضاها و ضرورتهای تاریخی دورهی پساانقلابی دور افتادند. تجربهها و واقعیتهایی همچون انقلاب اسلامی، انقلاب فرهنگی، علوم انسانی اسلامی، دانشگاه اسلامی، تهاجم فرهنگی، رسانه و روایت، سیاست فرهنگی دینی، مهندسی فرهنگی، مردمسالاری دینی و ... بسیار مولد و محرک بودند و موجبات و مقدمات خلاقیت عقلی در حوزهی فرهنگ را فراهم کردند.
🔗 مرجع
©️ #سردبیر_سایت_ضیاءالصالحین
┘◄🌐| سایت | بله | تلگرام | ایتا |
🇮🇷 @sardabir313 🇮🇷
🚨 روحیه گرفتن خطرناک پانترکیستهای تجزیهطلب ضدایرانی از سقوط دولت سوریه
🔻 عناصر تجزیهطلب ضدایرانی وابسته به پانترکیسم با روحیه گرفتن از سقوط دولت سوریه، رجزخوانیهای گستاخانه و وقیحانهای را علیه جمهوری اسلامی ایران از خود به نمایش گذاشتهاند.
🔴 کانالها و گروههای متعلق به این عناصر پانترک که مشخصاً در انتشار تصاویر تحولات سوریه از منابع ترکیهای تغذیه میشوند و بهعنوان بازوهای غیررسمی رسانههای ترکیه در انتشار سریع این ویدئوها عمل میکنند، با انتشار پاره کردن عکسهای بشار اسد توسط مهاجمان مسلح مورد حمایت ترکیه در سوریه، تهدیدات و رجزخوانیهای بیشرمانهای علیه ایران منتشر میکنند.
🔴 اشتباه راهبردی حکومت بشار اسد و ائتلاف حامی سوریه در اجازه دادن به باقی ماندن عناصر تروریست وابسته به ترکیه و صهیونیسم و استکبار آمریکا در ادلب سوریه پس از شکست داعش، زمینهساز سوءاستفاده ترکیه و نظام سلطه از این نقطه استقرار فتنه در سوریه شد که نهایتاً به حمله گسترده و سریع تروریستها برای تسخیر کل سوریه منجر شد.
©️ #سردبیر_سایت_ضیاءالصالحین
┘◄🌐| سایت | بله | تلگرام | ایتا |
🇮🇷 @sardabir313 🇮🇷
🚨واکنش یک فعال سیاسی به سقوط دولت سوریه
🔻 ما از بشار حمایت نکرده بودیم بلکه از محور مقاومت و حريم آلالله دفاع کردیم اما بشار اسد در طول یکسال گذشته حاضر نشد حتی یک گلوله به سمت #اسرائیل شلیک کند
▪️ما خواستیم دنیا بداند بشار بدون مقاومت و پشتیبانی #ایران یک هفته هم دوام نخواهد آورد
▪️ده سال تمام دنیا خواستند بشار را سرنگون کنند اما ایران نخواست و نشد و همگان سقوط بشار را بدون حمایت ایران در یک هفته دیدند
نکته اول آنکه سزای خیانت چیزی جز برداشتن دست حمایت نیست
و نكته دوم آنکه به هر حال آینده سوریه را نیز ما تعیین خواهیم کرد و نگران حریم آلالله نباشید.
◦◦◉✿ #سردبیر_سایت_ضیاءالصالحین ✿◉◦◦
┘◄🌐| سایت | بله | تلگرام | ایتا |
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
🚨بهانهجویی کودکانه رسانه باکو برای تبلیغات ضد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی!
🔻 ینیمساوات، رسانه غیررسمی اما اصلی ریاستجمهوری آذربایجان با بهانه کردن یک نوشته کوچک در یک کانال تلگرامی با نام "سپاه پاسداران" در حوزه روسی تلگرام، مدعی شد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جمهوری آذربایجان را تهدید به جنگ کرد تا بر ناکامی خود در سوریه سرپوش بگذارد!!
▪️ این ادعای مضحک و دور از عقل رسانه باکو در شرایطی مطرح شد که اساساً تعلق این کانال تلگرامی به سپاه هیچ سندیتی ندارد و همچنین این سؤال مطرح میشود که آیا با چند جمله تهدیدآمیز در یک کانال تلگرامی چگونه میتوان بر بهاصطلاح ناکامی سپاه در سوریه سرپوش گذاشت؟!!
▪️ اما، ینیمساوات با کنار گذاشتن هرگونه عقلانیت و صرفاً برای نفرتپراکنی علیه سپاه و ایران نوشت: «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران پیامهایی تهدیدآمیز علیه جمهوری آذربایجان در کانال روسی زبان خود در تلگرام منتشر کرده است. سپاه اعلام کرد که زمان «جنگ مقدس» در قفقاز فرا رسیده است. این تهدیدها نشان میدهد که ایران به دنبال ماجراجوییهای جدیدی برای سرپوش گذاشتن بر شکستهای خود در سوریه و خاورمیانه است. محافل محافظه کار ایران و بهویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سوریه متحمل شکستهای بزرگی شدند و مجبور شدند نیروهای نیابتی خود را از این منطقه خارج کنند. با توجه به این ناکامیها، به نظر میرسد که سپاه جنگ اطلاعاتی جدیدی را علیه آذربایجان آغاز کرده است! در اطلاعات منتشر شده ادعا شده است که پس از سفر ریچارد مور، رئیس سرویس اطلاعاتی MI6 بریتانیا به باکو، آذربایجان ظاهراً خود را برای حمله به منطقه سونیک ارمنستان آماده میکند. بر اساس اطلاعات به دست آمده توسط Musavat (!!؟)، این ادعاها چیزی جز سناریوی تحریکآمیز ایران برای افزایش تنش در منطقه نیست. سپاه و محافل محافظه کار ایران برای منحرف کردن توجهات از ناکامیهای شرمآور خود دست به چنین تحریکاتی میزنند. همه میدانند که جمهوری آذربایجان دولتی متعهد به سیاست همسایگی و صلح است. جمهوری آذربایجان هرگز از چنین تحریکات بیارزشی اغوا نخواهد شد. به ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی میگوئیم که باید درد شکست خود در سوریه را تحمل کنند و از ایجاد تنشهای جدید در منطقه دست بردارند. آذربایجان مصمم است به ثبات و همکاری در منطقه کمک کند و همه میدانند که چنین رویکردهای ماجراجویانهای شکست خواهد خورد. Musavat همچنان به رصد تحولات ادامه میدهد و آخرین اطلاعات را در اختیار خوانندگان خود قرار میدهد!!»
🔺 گفتنی است سقوط نظام خانوادگی اسد در سوریه، زنگ خطر را برای حکومت خانوادگی علیاف - پاشایف در جمهوری آذربایجان نیز به صدا درآورده است. زیرا، حکومت طایفهای علیاف پیرتر و خیلی فاسدتر از نظام طایفهای اسد است و برای حفظ قدرت متکی به حامیان خارجی بهخصوص انگلیس و رژیم صهیونیستی و ترکیه و روسیه است.
◦◦◉✿ #سردبیر_سایت_ضیاءالصالحین ✿◉◦◦
┘◄🌐| سایت | بله | تلگرام | ایتا |
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
🚨طمعورزی نوع باکویی؛ از طریق ترکمانهای سوریه و عراق در شکلگیری نقشه جدید غرب آسیا برای باکو جایگاه کسب کنیم!!
👈 ینیمساوات، رسانه غیررسمی اما اصلی باکو به نقل از آصف نریمانلی، کارشناس سیاسی نوشت: «در خاورمیانه (منطقه غرب آسیا) عواملی وجود دارند که هر یک از کشورهای شرکتکننده (مداخلهکنندگان اجنبی) از آنها حمایت میکنند و منافع خود را تأمین میکنند. برای جمهوری آذربایجان، ترکمانهای عراق و سوریه (ینیمساوات: تعدادشان بیش از ۵.۵ میلیون نفر است!) میتوانند عامل اصلی در تغییر نقشه خاورمیانه (غرب آسیا) باشند. با وجود اینکه ترکمانها که در "جهان ترک" به دلیل نزدیکی به ما - آذربایجان از همه برجستهتر هستند، حتی پس از بازگرداندن استقلال در دهه ۹۰ میخواستند به باکو نزدیکتر شوند و از حمایتهایی برخوردار شوند، آذربایجان که تازه تأسیس شده بود و با آن مواجه شد. با اشغال، نتوانست این کار را انجام دهد. در عوض ترکیه همیشه از ترکمنها حمایت کرده است. اکنون فرصتی برای آذربایجان فراهم شده است که از ترکمنها حمایت کند و در نقشه سیاسی خاورمیانه مشارکت کند. در این زمینه، سفر ارشاد صالحی، رئیس کمیته حقوقبشر شورای نمایندگان عراق، رهبر سابق حزب جبهه ترکمان به باکو از اهمیت ویژهای برخوردار است. اگرچه صالحی بهعنوان نماینده پارلمان عراق در کنفرانس «پارلمانتاریسم: سنتها و دیدگاهها» که در باکو برگزار شد، شرکت کرد، اما اظهارات وی نشان میدهد که ترکمانها درهای خود را به روی آذربایجان باز نگه داشته و انتظارات خاصی دارند!! اگر آذربایجان کاری را که در دهه ۹۰ نتوانست انجام دهد، اکنون انجام دهد، یک دستاورد استراتژیک هم از نظر احیای روابط تاریخی و هم از لحاظ به دست آوردن یک عامل مشارکت فعال در سیاست خاورمیانه خواهد بود. با نگاهی به جغرافیا و پیوندهای فرهنگی، مذهبی، زبانی و سنتی "امپراتوری تاریخی آذربایجان" (ایران)، امروزه به نظر میرسد که سوریه و عراق از باکو دور نیستند!!»
◦◦◉✿ #سردبیر_سایت_ضیاءالصالحین ✿◉◦◦
┘◄🌐| سایت | بله | تلگرام | ایتا |
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
🚨 معاون پارلمانی دولت شهید رییسی:
↩️ همه اتفاقات منطقه از سقوط بالگرد رئیسجمهور شهید در ۳۰ اردیبهشت آغاز شد!
✍️ اگر دنبال چرایی حوادث هستیم؛ بد نیست بدانیم که؛
وقتی بجای سیاستدانها، سیاستبازها وارد عرصه قدرت کشور شوند، نتیجهاش همین میشود.
چون مشکل اینها عدم پایبندی به ملاک و مبانی اصیل اسلام و انقلاب اسلامی است و برای همین هرگز در چهارچوب دین و انقلاب اسلامی نمیگنجند و در نهایت جسارت و بیشرمی، افراد مؤمن انقلابی را هم تندرو و افراطی میخوانند.
کشور باید از وجود نحس چنین تکنوکراتهایی پاکسازی شود.
و در ارکان بنیادی «نظام جمهوری اسلامی» یک بازنگری اساسی و تجدیدنظری صورت بگیرد که هر نااهلی با یک کاغذ پارهای به نام «مدرک» بجای «تخصص و درک» با «پارتی» و «لابیگری» بجای «تعهد» وارد بدنه نظام نشوند.
جواب سؤال «تخصص بهتر است یا تعهد؟!» را در همان اوایل، به زیبایی هرچه تمامتر، شهید چمران پاسخ دادند...
بازنگری لازم است...
◦◦◉✿ #سردبیر_سایت_ضیاءالصالحین ✿◉◦◦
┘◄🌐| سایت | بله | تلگرام | ایتا |
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۴۳۵
↩️ شامل آیات ۴ تا ۱۱ سوره مبارکه #فاطر
🔻 پیامبر اعظم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) میفرمایند:
«لا یُعَذِّبُ اللهُ قَلبًا وَعَی القُرآنَ»؛
خداوند قلبی را که قرآن را در خود جای داده باشد، عذاب نمیکند.
📚 (امالی طوسی ۱/۶)
🎙 استاد پرهیزگار
🏷 #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار #سوره_فاطر
◦◦◉✿ #سردبیر_سایت_ضیاءالصالحین ✿◉◦◦
┘◄🌐| سایت | بله | ایتا | تلگرام |
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
✍️ #فرزانگان_قفقاز - [۱۶۷]
⬇️حبیب مشتاقایی بادکوبهای (۱۲۴۶/۱۲۴۵ - ۱۳۴۴ ق)
آیتالله آقا میر حبیب مشتاقایی بادکوبهای فرزند سید مصطفی در سال ۱۲۴۶/۱۲۴۵ق (۱۸۳۱/۱۸۳۰م) در قصبه مشتاقا از توابع باکو دیده به جهان گشود. تلاوت قرآن و کتابهای بوستان، گلستان، نصابالصبيان، خلاصةالحساب و دیگر کتب متداول مکتبخانههای وقت قفقاز را از مکتبداران آموخت. سپس مقدمات علوم دینی و بخشی از سطوح عالی فقه و اصول را از عالمان و روحانیون زادگاهش آموخت. آنگاه در سنین جوانی عازم حوزه علمیه نجف اشرف شد و سالیان متمادی از محضر بزرگانی همچون حضرات آیات عظام شیخ اعظم مرتضی انصاری، سید ابراهیم قزوینی، سید حسین کوه کمری و مولی محمد فاضل ایروانی کسب فیض نمود و به مقامات عالی علمی و معنوی نایل آمد.
ایشان پس از اقامت طولانی در نجف اشرف در حدود سال ۱۲۹۷ ق (۱۸۸۰م) به زادگاه خویش بازگشت و مرجع مراجعات دینی مردم منطقه شد و به اقامه جماعت، وعظ، ارشاد، تبلیغ و حلوفصل دعاوی و خصومات و نیز تدریس علوم اسلامی برای جمعی از مشتاقان علوم الهی همت گمارد. از شاگردان ایشان آقا میرزا عبدالکریم مشتاقایی و آقا میر علی اکبر مشتاقایی را می توان نام برد. سرانجام آن عالم ربانی و سید جلیلالقدر در سال ۱۳۴۴ ق (۱۹۲۶م) بدرود حیات گفت و به دیدار معبود شتافت. پیکر پاکش پس از تشییع باشکوه در قبرستان قصبه مشتاقا به خاک سپرده شد.
📖 منبع: فرزانگان قفقاز، عادل مولایی، ص ۱۷۳ - ۱۷۴.
©️ #سردبیر_سایت_ضیاءالصالحین
┘◄🌐| سایت | بله | تلگرام | ایتا |
🇮🇷 @sardabir313 🇮🇷