اعلام برندگان اسکار نود و یکم
🔹نود و یکمین مراسم اسکار، در شهر لس آنجلس در حال برگزاری است.
👕 «پلنگ سیاه» جایزه «بهترین طراحی لباس» و «بهترین طراحی تولید»
🤕 «معاون» جایزه «بهترین چهرهپردازی»
🎥 «رُما» جایزه «بهترین فیلمبرداری»
📽 «فری سولو»(سقوط آزاد) جایزه «بهترین فیلم مستند بلند»
🔉 «راپسودی بوهِمی» دو جایزه «بهترین تدوین صدا» و «بهترین میکس صدا»
📼 «رُما» جایزه «بهترین فیلم زبان خارجی» اسکار
💻 «مرد عنکبوتی» اسکار بهترین فیلم انیمیشنی بلند
🕵 بهترین هنرپیشه نقش مکمل مرد، «ماهرشالا علی» برای بازی در فیلم «کتاب سبز»
👸بهترین هنرپیشه نقش مکمل زن، «رجینا کینگ» برای بازی در فیلم «اگر خیابان بیل میتوانست حرف بزند»
⌨ بهترین فیلم کوتاه انیمیشن، برای فیلم «بائو»
🖥 بهترین فیلم مستندکوتاه، برای فیلم «پایان دوره محکومیّت»
💻 بهترین فیلم مستند برای «فری سولو»(صعود ناامن)
📺بهترین جلوههای بصری، برای فیلم «اولین انسان» پل لمبرت
📝 بهترین فیلمنامه اقتباسی برای «بلکککلنزمن»، نوشته چارلی واچل و دیوید رابینوویتز و کوین ویلمُت و اسپایک لی
🖌 بهترین فیلمنامه غیراقتباسی برای «کتاب سبز»، نوشته نیک والِلونگا و برایان کاری به همراه پیتر فارِلی
#اسکار
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
انجمن سواد رسانه طلاب
#مرکز_فرهنگی_هنری دفتر تبلیغات اسلامی و مجتمع بنت الهدی برگزار می کنند: ✅ جلسه پنجم کارگاه قرآن و
بررسی قرآنستیزی در سینمای غرب
🔹کارگاه «قرآنستیزی در سینمای غرب» از سلسله کارگاه های قرآن و سینما در مجتمع آموزش عالی بنتالهدی برگزار شد.
🔸به گزارش خبرگزاری «حوزه»، کارگاه «قرآنستیزی در سینمای غرب» از سلسله کارگاههای «قرآن و سینما» با همکاری معاونت پژوهش مجتمع بنت الهدی و انجمن سواد رسانه مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی و با حضور استاد مستغاثی برگزار شد.
🔹مستغاثی با اشاره به این که قرآنستیزی، فرایند ماهیتی است، دو فرض شاخصه یا خصوصیت ماهیتی بودن یا مقطعی و وابسته بودن به یک برهه خاص زمانی را مطرح کرد و افزود: هدف ما از بیان این دو فرض این است که آیا قرآنستیزی در سینمای غرب و هالیوود در فیلمها یا توسط اشخاص به خصوصی دنبال میشود یا بحث ماهیتی است و سینمای هالیوود با هدف اسلامستیزی پا به عرصه وجود گذاشته است.
📽 وی با بررسی تاریخی تأسیس هالیوود و تبارشناسی مؤسسان آن، که جمعی از یهودیان مهاجر از اروپای شرقی بودند و مهاجران اولیه فرقه پیوریتن (یکی از انشعابات پروتستانها و کاشف قاره امریکا) بودند، هدف و بنیان آن را اسلامستیزانه و قرآنستیزانه دانست.
🔺مستغاثی به بررسی فیلمهای ساختهشده در سینمای هالیوودی از ابتدای پیدایش آن تاکنون و ارائه بخشهایی از فیلمهای ساختهشده در این باره پرداخت.
نقد و بررسی این فیلمها یکی از فعالیتهایی بود که در این کارگاه، با هدف آگاهسازی طلاب حاضر در جلسه صورت پذیرفت.
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
📢 بایسته های دهه پنجم انقلاب:
🔹 عضو هیئت علمی جامعه المصطفی(ص):نیازمند انقلابی در عرصه فرهنگ و هنر در دهه پنجم انقلاب هستیم.
🔹 استاد انجمن سواد رسانه طلاب تصریح کرد: در دهه پنجم انقلاب ، نیازمند انقلابی دیگر در عرصه فرهنگ و هنر برای تحقق اهداف و آرمان های متعالی این ملت هستیم.
🔹 حجت الاسلام و المسلمین سعید ارجمندفر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، با بیان این که به برکت انقلاب اسلامی، کشور ما در عرصه هنر و فرهنگ، تحولات اساسی در طول این چهار دهه داشته است، اظهار داشت: متاسفانه در رژیم طاغوت، عمدتاً هنر به گونه ای تعریف می شد که در خدمت دنیا و مادیات و غالباً به سمت هوای نفس باشد، اما به لطف الهی بعد از انقلاب در عرصه های فرهنگی و هنری همچون سینما، موسیقی ، کتاب و عرصه های دیگر شاهد رشد و شکوفایی چشم گیر بودیم.
🔹 وی افزود: از سویی در همان دهه اول انقلاب، جریان دفاع مقدس بهانه ای خوبی بود برای رشد و تحول در این عرصه که ما به خصوص در ژانر سینمای دفاع مقدس در آن ایام و نیز سال های پس از آن تا به امروز شاهد آثار خوب و درخشان و تاثیرگذاری بوده ایم.
مشاهده مصاحبه کامل در:
http://hawzahnews.com/detail/News/480498
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
⭕️ نقد و تحلیل فیلمهای جشنواره فیلم فجر
🔘 نشست نقد و تحلیل فیلم های سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر به همت مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با حضور سعید مستغاثی کارشناس سینما و رییس سابق انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران در نگارستان اشراق برگزار شد.
🔘 مستغاثی: در چهلمین سال انقلاب جشنواره فیلم فجر که سی و هفتمین سال خود را طی می کند، مهم ترین جشنواره کشور است و بخش بین الملل آن یکی دو سال است که جدا شده و تا اندازه ای توانسته خود را به عنوان مهم ترین جشنواره حفظ کند.
🔘 با توجه به این که سینمای ما به لحاظ تکنیکی بسیار پیشرفت کرده اما این فیلم ها کمترین اعتبار را از این پیشرفت ها می گیرند، همچنان که به پیشرفت های این مملکت اعتنایی ندارند، به پیشرفت های خود سینما هم اعتنایی نمی کنند و جشنواره فجر امسال نیز چنین حال و هوایی داشت.
📝 rasanews.ir/002VlB
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
📢 عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانه:
🔹فضای مجازی نباید به ابزار نفوذ و سلطه فرهنگی دشمنان تبدیل شود.
🔹حجت الاسلام کهوند گفت: از دلایل مهم اوضاع نامناسب کشور در فضای مجازی قرار گرفتن تحت سلطه دشمن و رها نمودن مبانی عقلی و شرعی در این فضا است.
🔹به گزارش خبرگزاری«حوزه» از اصفهان، حجت الاسلام محمد کهوند، در کارگاه آموزشی فضای مجازی و سواد رسانه که در خوانسار برگزار شد، با اشاره به علل و عوامل برخورد منفعلانه با فضای مجازی در کشور اظهار کرد: از دهه هفتاد با ورود اینترنت به کشور و پس از آن در دوره ای که شبکه های اجتماعی رونق یافت، موضع ما نسبت به این محصولات و تکنولوژی ها منفعلانه بوده است.
🔹وی افزود: از زمان همه گیر شدن این ابزار، با آسیب ها و چالش هایی رو به رو شده ایم و علت عمده این انفعال نیز عدم شناسایی موضوع و عدم شناخت مبانی دینی در مواجه با موضوع بوده است.
مشاهده متن کامل سخنرانی در:
http://hawzahnews.com/detail/News/480758
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
✅ پنجمین جلسه از سلسله کارگاه های #قرآن و #سینما با موضوع «قرآن ستیزی در سینمای غرب»با حضور استاد سعید مستغاثی و به همت #مرکز_فرهنگی_هنری دفتر تبلیغات اسلامی و مجتمع آموزش عالی بنت الهدی برگزار شد.
🔸دریافت صوت 👇👇
بخش اول:
http://hoda.miu.ac.ir/uploads/qoraan_va_siama_1_-5.lite.mp3
بخش دوم:
http://hoda.miu.ac.ir/uploads/qoraan_va_siama_2_-5.lite.mp3
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
استاد انجمن سواد رسانه؛
✅ دیدگاه ها نسبت به شبکههای اجتماعی تصحیح شود
🔸 حجتالاسلام اسماعیلی با تأکید بر لزوم تصحیح دیدگاه نسبت به شبکههای مجازی، گفت: کنشگر واقعی در فضای مجازی، کسی است که فعالیتهایش هدفمند، مطابق با نقش و جایگاه حقیقی فرد و اثرگذار در ساحت حقیقی جامعه باشد.
🔹 به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، حجتالاسلام مصطفی اسماعیلی، کارشناس رسانه و فضای مجازی، در دوره آموزشی تبلیغ در فضای مجازی که به همت مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، در خصوص لزوم تغییر نگاه به شبکههای اجتماعی و تعریف صحیح و دقیق آن سخن گفت و این مهم را نیازمند درک دقیق از واژگانی مانند قدرت نرم و اقسام آن در شبکههای اجتماعی دانست.
🔺 این فعال عرصه مجازی، تأکید کرد: باید بدانیم شبکههای اجتماعی مجازی داخلی و خارجی، تنها بخشی از شبکههای اجتماعی هستند و قدرت نرم مؤثر در جامعه، منحصر به چند نرم افزار رسانه محور داخلی و خارجی نیست.
مشروح سخنرانی در:
http://hawzahnews.com/detail/News/481230
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
#خوزستان
#هنر_و_رسانه
#شبکه_های_اجتماعی
✅ @savad_rasaneh
وحید یامین پور:
✅ لزوم تربیت شهروندان کنشگر در مواجهه با هجمههای اعتقادی-فکری دشمنان
🔸 استاد سواد رسانه، با بیان اینکه آموزش مفهوم سواد رسانهای مهمترین کار امروز جریان رسانهای جبهه انقلاب است، گفت: امروز نیازمند مبلغینی هستیم که برای جامعه شبکه جهانی، یاغی رسانهای تربیت کنند.
🔹 به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، وحید یامین پور، در کارگاه «اصول و شیوههای کنش گری در فضای مجازی» که به همت مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی در محل سالن اجتماعات دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان برگزار شد، پیرامون شناخت نقش شبکه جامعه جهانی برای «در دست گرفتن افکار جامعه» و «تضعیف سنجه های مشروعیت بخشی حکومتها» مطالبی بیان کرد.
🔺 وی اظهارداشت: با وجود شناخت از تهدید در بسترهای شبکه جهانی، قطع کردن ارتباط با این شبکه همچون کره شمالی مطرح نبوده و امکان بهرهمندی از شبکه ملی اطلاعات مانند چین و برخی کشورها نیز هنوز فراهم نشده است؛ با این وجود معتقدیم میتوان در این عرصه حضور مؤثر و فعال داشت و بر علیه نظام لیبرال سرمایهداری فعالیت کرد.
مشروح سخنرانی در:
http://hawzahnews.com/detail/News/481602
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
#خوزستان
#هنر_و_رسانه
#فضای_مجازی
#یامین_پور
✅ @savad_rasaneh
سردبیر خبرگزاری «حوزه» در دوره آموزشی «اشراق» اهواز؛
✅روزنامهنگاری آنلاین یکی از تأثیرگذارترین شغلها در جامعه است
🔸 استاد انجمن سواد رسانه، با بیان اینکه روزنامهنگاری آنلاین یکی از تأثیرگذارترین شغلها در جامعه است، گفت: روزنامهنگاری آنلاین یکی از عرصه های مهم جبهه انقلاب است که باید جوانان انقلابی آشنا به فضای رسانهای، در آن عرصه مهم، ورودی جدی داشته باشند.
🔹 به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، حسن صدرایی عارف، سردبیر خبرگزاری «حوزه»، در کارگاه آموزشی «آشنایی با روزنامهنگاری آنلاین»، که به همت مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه در مطبوعات ایران 2 جریان غالب وجود دارد، اظهارداشت: «روشنفکری» و «انقلابی»، دو جریان حاکم بر مطبوعات ایران است که حول محور موضوعات مختلف جریان سازی می کنند.
🔸 وی با بیان اینکه عرصه اطلاع رسانی امروز بر عهده دو جریان غالب است، گفت: «خبرگزاری ها» و «شبکه های مجازی» دو جریان غالب در فضای جامعه بین المللی است که روز به روز دستخوش تغییرات جدیدی می شوند.
🔹 صدرایی عارف، با اشاره به اینکه روزنامهنگاری آنلاین یکی از تأثیرگذارترین شغلها در جامعه است، پیرامون ویژگیهای روزنامهنگاری آنلاین، گفت: قابلیت پخش همزمان، چندرسانهای و تعاملی بودن بخشی از ویژگیهای روزنامهنگاری آنلاین است که لازم است هر جوانان جریان انقلابی به این عرصه ورود کند.
مشروح سخنرانی در:
http://hawzahnews.com/detail/News/481618
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
#خوزستان
#هنر_و_رسانه
#فضای_مجازی
#روزنامه_نگاری
✅ @savad_rasaneh
استعمار مجازي امريکا.pdf
755.4K
#معرفی_کتاب:
📝 "مطالعات انتقادی استعمار مجازی آمریکا" "قدرت نرم و امپراتوریهای مجازی"
سید سعیدرضا عاملی
موسسه انتشارات امیرکبیر
✅ این کتاب به دنبال ایجاد یک #تفکر_انتقادی در مطالعات #رسانه_ها بخصوص رسانه های نوین و #فضای_مجازی است.
دکتر عاملی، تفکر انتقادی را تفکری می داند که نگاه را فراتر از روندها و واقعیتهای عادی یک پدیده میبرد. تلاشی است فکری برای دیدن "فرا متغیرها" و غرق نشدن در متغیرهای نزدیک به یک واقعیت و در عین حال فهم دقیق معانی موجود در واقعیت اجتماعی.
🔺 نویسنده همچنین در تعریف #قدرت_نرم می گوید: قدرت نرم، جذب دیگران با ساز و کارهایی است فراتر از محرکات صرفاً مادی که بیشتر بر همکاری با اجبار مبتنی بود. این جذب با ابزار ملموس یا غیر ملموس اعمال میشود. قدرت نرم یک نوع چرخش جامعه به سمت خواست نظام قدرت است.
🔹 این کتاب شامل هشت فصل است که عنوان برخی از آنها عبارتند از مطالعات انتقادی #یاهو، مطالعات انتقادی #گوگل، مطالعه انتقادی #فیس_بوک و مطالعه انتقادی #یوتیوب.
🔸 در این کتاب میخوانیم: نیروی دفاع #اسرائیل در یوتیوب کانال اختصاصی دارد و میلیونها #ویدئو را در توجیه جنایات جنگی و بازسازی تصویر تخریب شده ارتش اسرائیل در یوتیوب قرار داده است.
در موقعیتی که سومین #وبگاه جهان در خدمت اسرائیل است، بازنمایی شهروندان اسرائیل به عنوان افرادی تحت هجوم مکرر دشمنی با قابلیت انجام عملیات ترور در سراسر جهان در دستور کار آن قرار میگیرد.
#کتاب_بخوانیم
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
✅ چیستی فرم و محتوا؛
💠 نشستی با موضوع "فرم، محتوا، و مضمون" با حضور مسعود فراستی و شهاب اسفندیاری در سال 93 در دانشگاه سوره برگزار شد.
🔶 به مناسبت کلاس مبانی فرم در فیلم (در دوره سواد رسانه) صوت این نشست را در آدرس های زیر دریافت نمایید:
بخش اول:
http://yon.ir/6jMli
بخش دوم:
http://yon.ir/yPP2T
#فرم
#محتوا
#سینما
#فیلم
🎥📽📹🎞
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh