🔘 آغوشی که باز نشد
▫️وقتی که نام بهروز شعیبی را به عنوان کارگردان فیلم «آغوش باز» دیدم، با خود گفتم که با فیلم خوبی مواجهم. با اشتیاق به دیدن فیلم رفتم. از بهروز شعیبی بعید بود که چنین فیلمی بسازد. انتظارش را نداشتم.
▫️فیلم جدید شعیبی همانند کارهای قبلی او محوریتش خانواده و زندگی خوب بود. کارگردانی فیلم نقصی نداشت ولی ضعف فیلمنامه مشهود بود. گرچه فیلمنامه «آغوش باز» یک سروگردن نسبت به بقیه فیلمها در جشنواره جلوتر بود و شروع و پایان مشخصی داشت ولی برخی شخصیتهای داستان برایم قابل هضم نبود.
▫️یک نکته مهم در فیلم به چشم میخورد. زندگی طبقه مرفه جامعه در فیلم روایت میشد ولی لاکچری مثبت بود، از آن دست لاکچریهای تازه به دوران رسیده و کثیف نبود که از فیلم زده بشوی. داستان در یک سوم ابتدایی مشخص است ولی شعیبی میتوانست با خلق تعلیقها و موقعیتها، بیننده را تا پایان با خود همراه کند. «آغوش باز» ارزش یکبار دیدن دارد.
✍🏻 حسن مرادپور
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘رسانه و سینما؛ سلاحهای جنگ شناختی-ترکیبی برای براندازی شوروی
▪️ چگونه رسانه و سینما توانست بزرگترین حکومت دنیا را براندازی کنند؟
برشی از مستند #ماموریت_یازدهم
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘 «انقلاب آگاهی»
▪️جهان دچار #رکود_فکری شده بود، آری رکودی رنجآور و خسارتبار. ظاهر پر زرق و برق، پر حادثه و پرابتکار #تمدن_مادی این واقعیت را مخفی می کرد، ولی آگاهان بهخوبی میدانستند که حیات بشری مبتنی بر الگوهای فکری منجمدی که نه خدا را میشناخت نه با انسان مهربان بود و برای او عمقی و قداستی قائل نبود و نه با جهان طبیعت با مهر و احترام برخورد میکرد، تحلیل و تدبیر میشود.
▪️جهان گرفتار کلیشههای کهنۀ #اومانیزم بود؛ مکتب لیبرالیسم و مکتب کمونیسم که به تعبیر مقام معظم رهبری «شرق و غرب امانیزم» به شمار می رفتند. نتیجۀ سیطرۀ این دو فکر بر حیات بشری تنها و تنها به قهقرا رفتن جامعۀ بشری و بیگانه شدن بشر با خود و جهان هستی بود.
▪️#انقلاب_اسلامی سخنی دیگر داشت، نه یکی دو خط سخن جذاب، بلکه اندیشۀ کاملی که همه چیز را به گونۀ دیگری میدید و تعریف متفاوتی از سعادت بشر و راه و رسم کرامت و سعادتمندانه زیستن داشت. طبعاً این کلیشه ها را شکست و طرحی نو برای زندگی پیشنهاد کرد. جهان منتظر یک #رستاخیز_بزرگ بود. ایمان و عشق و حماسه و پای کار آمدن ملت مستعدی که همواره کارهای بزرگی کرده بود، کلید این رستاخیز بزرگ بود.
▪️پس از آن بود که هر انسان آزاده ای که به شعار «نه شرقی و نه غربی» امام ره می پیوست در واقع به کاروانی از آزادفکرانی که به رهایی بشر از تاریکیهای خودساخته می اندیشیدند، گرویده بود.
▪️اگر کسی قائل بود باید «معنویت» را با «سیاست» جمع زد و سیاست را در خدمت معنویت قرار داد، داشت به گونۀ جدیدی می اندیشید چون در واقع نهادهای حاکمیتی ریز و درشت دنیا که هیچ، عالم اندیشه و علم نیز این سخن را نمی پذیرفت و عالَمی سراسر پر از سیطره و استیلا و نحوست سیاست پدید آورده بود و این تنها حرکت امام بود که اینگونه می اندیشید و چنین نیز عمل کرد.
▪️اگر کسی قائل بود که «#مردم صاحب اصلی کشورند» نه نظام سلطه و نه نظام استبدادی، آزاداندیش بود.
▪️اگر کسی قائل بود که «ما می توانیم. نگویید ما ناتوانیم» از منطقۀ استعمارزده و غربزدۀ فکر و فرهنگ ایران آن روز بیرون زده بود و آزادفکر شده بود.
▪️امروزه هر کسی که در نقطه ای از جغرافیای فکری، فرهنگی و اجتماعی انقلاب اسلامی و ایران اسلامی ایستاده باشد، در نقطه ای از جغرافیای دگراندیشی و آزادفکری ایستاده است.
▪️بیرون از منطقۀ «انقلاب اسلامی» عملاً رهایی از تمدن مادی و ضد بشری غرب ممکن نیست.
▪️این است آن حقیقت بزرگی که چشم بسیاری از جهانیان را پر کرده است.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
#دکوپاژ
💢تحلیل و بررسی جشنواره فیلم فجر ۴۲
▪️با حضور: ناقدان و تحلیلگران سینما
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام
🆔@savad_rasaneh
🔘 فیلمهای جشنواره فجر در بوته نقد
▪️ نقد فیلم سینمایی "ظاهر"
◻️ فیلم سینمایی "ظاهر" اولین تجربه سینمایی آقای حسین عامری است که با حمایت کانون پرورش فکری ساخته شده است.
فیلم داستانش را راحت و بدون تکلف میگوید شاید این را مدیون سبکی است که از روی آن مشق کرده است. سبکی که در کارهای مجید مجیدی دیدهایم.
در فیلم ظاهر، همانند دیگر فیلم های کانون پرورش فکری، زندگی جریان دارد و مخاطب فیلم روی خوش و لایه سخت زندگی را توامان در آن میبیند. عشق بیحاشیهی دو زوج جوان رو به همراه عشق به خانواده و توجه به دفاع مقدس و سفر بیبازگشت قهرمان فیلم و حسرت و انتظار پیرمرد، پیرزنی را که با عشق، ظاهر را به فرزندی قبول کرده بودند و الان چیزی جز جانماز آن از او باقی نمانده و قابهای زیبا از طبیعت سرسبز پادگان ارتش در گستره دشت دلنواز در کنار رودخانه خروشان که همسایه مردم و نظام است ما را به یاد فیلم "رنگ خدا" می اندازد. اینها بخشی از برتری های فیلم ظاهر است.
اما ریتم کند و نگرانی از مخاطبی که گریز پاست و حوصله و گاه انتظار این آرامی را در یک ساعت و اندی بر روی پرده سینما ندارد، موضوع بازگشت سرمایه و استقبال از گیشه از نکات ضعف این فیلم و موارد مشابه است.
✍️ مهدی رادنیک
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
هدایت شده از فکرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷#کلیپ ا #۲۲بهمن
☑️ روز عظمت ملت ایران
🎙مقام معظم رهبری
✔️روز ۲۲ بهمن روز عظمت ملت ایران است. روز نشان دادن عزت ملت ایران است. هرسال در این چهل و چند سال، عظمت ملت را ۲۲بهمن نشان میدهد.۲۲ بهمن در حیات تاریخی و ملی کشور و هدایت سرنوشت ملت ایران به سوی حق و صلاح نقش بزرگی داشته است.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت
هدایت شده از KHAMENEI.IR
❤️ فراخوان انتشار عکس و فیلم از راهپیمایی ۲۲ بهمن و پرچمهای افراشته جمهوری اسلامی ایران؛
در پویش #پرچم_افتخار برای عید انقلاب 🌷
🔹️ بخش پویشهای تعاملی رسانه KHAMENEI.IR "همگام"، در دهه فجر دهه بزرگداشت عید انقلاب اسلامی، از کاربران شبکه های اجتماعی دعوت میکند که از راهپیمایی ۲۲ بهمن محل زندگی خود و پرچمهای افراشته جمهوری اسلامی ایران در مسیرهای راهپیمایی عکس و فیلم بگیرند و آن را با عنوان #پرچم_افتخار در شبکههای اجتماعی منتشر کنند.
💻 تصاویر ارسالی در حساب شبکههای اجتماعی رسانه KHAMENEI.IR تجمیع و منتشر خواهد شد.
🌷 Farsi.Khamenei.ir
🔘انقلاب اسلامی در فضای مجازی/جهاد تبیین رمز عاقبت بخیری این روزهای انقلابیها در برابر جنگ ترکیبی شناختی
✍سید علیرضا آل داود
▪️۴۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی گذشت. پنجمین سال چهل سال دوم که با نقشه راهی بسیار دقیق با اهداف ایجاد تمدن نوین اسلامی و ظهور همراه شد.همان بیانیه گام دوم انقلاب که آنگونه که شایسته بود اجرایی نشد.
▪️امام خمینی(ره) از سال 42 تا 57 با شبکه های اجتماعی و ارتباطی مسجد، حسینیه، تکیه، هیئت و با ابزارهای انتقال پیام آن روز مانند نوار کاست، اعلامیه، روزنامه ها و نشریات طراحی شده توسط شبکه مردمی، روشنگری را در برابر گلوله، ترکش، تانک، ساواک و انواع و اقسام تهدیدات نرم، سخت و نیمه سخت به جد دنبال کردند تا انقلاب اسلامی در 22 بهمن 57 با اتکال به خداوند و آگاهی جمعی قشر سفید و خاکستری جامعه با شعارهای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی به پیروزی رسید.
▪️از سال ۵۷ تا ۱۴۰۲ انواع و اقسام توطئه ها و فشارها برای ساقط کردن این نظام الهی توسط دشمنان خارجی و جریان نفوذ-تحریف داخلی طراحی شد، اما جنسِ توطئه های دو دهه اخیر کاملا متفاوت از توطئه ها و خباثتهای پیشین بود، نفوذ موریانه وار با ابزارهای تعاملی، هوشمند، ذائقه ساز، جذاب، بستر جنگ شناختی ادراکی ترکیبی به نام فضای سایبر-مجاز که در کنار فرصت های بی نظیر خود، تهدیدات بیشماری هم برای ما ساخت که نمونهاش را در شورشهای پاییز۱۴۰۱ تجربه کردیم.
▪️آمریکاییهای تحقیر شده، شکست خورده و رو به افول و از دَر توسط مردم بیرون انداخته شده با انواع و اقسام دیوانگیها در برابر ایران اسلامی قرار گرفتند، اما از پنجره فضای مجازی یله، رها و ول با کمک موریانه های نفوذی و فسیل های خسته از انقلاب به کشور بازگشتند.
▪️حال در این شرایط طبق بیانیه گام دوم انقلاب باید بستر اینترنت آمریکایی بیبند و بار، رها که بستر اخبار جعلی و مایوس کننده است و آن منتج به حصر تبلیغاتی کشور شده را بشکنیم و این نخستین و ریشه ای ترین #جهاد_امید با قدم اول یعنی استقرار انقلاب اسلامی در فضای مجازی با استقلال در حوزه های زیرساختی، سرویس و خدمات، تولید محتوای امیدوار کننده و تربیت انسان رسانههای مجهز شده به سلاح سواد، تربیت و مهارت رسانهای است.
▪️انسان رسانه هایی که با #جهاد_تبیین هدفشان با ساختن رسانه های تمدن ساز اینست که در برابر این نزاع تمدنی قرار گرفته و با عمل و پیدا کردن نقش خود در بیانیه گام دوم انقلاب، حاج قاسمهای فضای مجازی برای ایجاد تمدن نوین اسلامی شوند و استمرار و ثبات قدمشان تحت لوای ولایت مطلقه فقیه و امام خامنه ای منتج به ظهور بشود ان شاء الله...
▪️امسال ۲۲ بهمن ۲ شیرینی ویژه دارد، یکی موفقیتهای دولت انقلابی آیت الله رئیسی و دوم آمادگی برای خلق حماسهای بینظیر در انتخابات مجلس و خبرگان رهبری در اسفندماه ان شا الله
▪️همراه، همصدا، هم قدم با حاج قاسم و شهدا ایران عزیز را میسازیم به اذن الله
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔻جنگ بر پایه فرهنگ و زبان
▪️چکسلواکی در آغاز جنگ سرد یکی از پیشرفته ترین اقتصادهای شرقی و بین المللی را در اختیار داشت. بنابراین ، اتحاد جماهیر شوروی مجبور شد برای نابودی اقتصاد و تغییر افکار عمومی ، که در ابتدا ماهیت خصمانه ای نداشت ، سخت کار کند.
▪️حال چندان مهم نیست که چگونه چک ها و اسلوواکی ها بوی خاک شخم زده ، هوای تازه و نسیم خنگ تابستانه را دوست داشتهداند، آنها بایستی به شکلی تا محسوس از نظر اقتصادی ناکارآمدی مزارع کوچک خود را درک می کردند.بنابراین ، تلاش ها برای عبور از تفکرات کمونیستی در چکسلواکی جذابیت اولیه ای پیدا کرد.
▪️علاوه بر این ، زبان شهروندان چک متعلق به همان خانواده زبان روسی است (زبان اسلاوی غربی با نفوذ قوی لاتین و آلمانی) و از بعد زبان ، مخالفت های بالقوه ای به رقم تاریخ طولانی همچنان وجود داشت.
▪️از سوی دیگر ، استالین در آغاز دوران سلطنتش بر شوروی محدودیت هایی را در چکسلواکی برای بیان نگاه خود و همچنین سانسورهای شدید اعمال نمود ، که بیان فرهنگی ، تقابل اجتماعی و آزادی رسانه ها را به شدت محدود و کانالیزه کرده است .ترس از ابراز وجود و ارتباطات شهروندان به طور کلی ترس عمومی از کمونیسم را برانگیخت.
▪️رمان نویس مشهور اورول ، در رُمان "1984"خود چنین پیشنهاد می کند: "اگر می خواهید یک راز را حفظ کنید ، باید آن را نیز از خودتان پنهان نگه دارید." خانواده ها و حتی فرزندان می توانند به طور بالقوه ای "اسرار" واقعی ، یا شناخته شده درونی شما را فاش کنند.
▪️دیری نپاید، سانسور و سرکوب اجتماعی در همه سطوح به شدت موجب ترور و مخالفت تمامی کمونیسم در چکسلواکی شد. دانشجویان و جوانان، روشنفکران و رهبران افکار ، نمایشنامه نویسان - نویسندگان و فیلمسازان ، روزنامه نگاران و داستان نویسان ، همه هدف قرار گرفتند و در عین حال مخالفت پنهانی علیه نفوذ کمونیسم شکل گرفت که همه تحت نظر و دیدگاه ایدیولوژیکی ناظران کمونیست قرار گرفتند.
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/joinchat/3625648430Cad2d5cd975
🔘شکنجه خاموش در جنگ رسانهای
▫️جنگ رسانهای، یکی از روشهای جنگ ترکیبی است که در آن، از رسانهها برای دستکاری افکار عمومی و ضربه زدن به روحیه دشمن استفاده میشود. یکی از ابزارهای اصلی جنگ رسانهای، انتشار اخبار منفی و تکجانبه است.
▫️رسانههای فارسیزبان خارج از کشور در واقع یک ماشین جنگ روانی علیه مردم ایران هستند که با حمایت مالی و سیاسی کشورهای غربی و رژیم صهیونسیتی، بهطور گستردهای از این روش استفاده میکنند.
▫️آنها با انتشار اخبار منفی و تحریفشده، سعی میکنند امید و انگیزه مردم ایران را از بین ببرند.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘 نقد و بررسی سهگانه ارباب حلقهها
1️⃣ سهگانهٔ #ارباب_حلقهها، بر اساس رمانهای «جی. آر. آر. تالکین» و با کارگردانی «پیتر جکسون» ساخته شد. این سهگانه هفده جایزه اسکار را کسب کرد و توانست ده برابر بودجه سیصد میلیونی خود، در باجه بفروشد.
2️⃣ تمام قسمتهای این سهگانه، جزو فیلمهای برتر سایت «آیامدیبی» (IMDB) بوده و در ردهی بیست فیلم برتر جهان از دید مخاطبین شناخته میشوند.
3️⃣ کتاب ارباب حلقهها نیز از پرفروشترین کتابهای جهان بوده و حداقل به ۳۸زبان ترجمه شده است. تالکین در این کتاب حتی زبانهایی را برای جهان تخیلی خودش ابداع کرده است.
4️⃣ ارباب حلقهها در ابتدای هزارهٔ جدید، که #فیلمهای_آخرالزمانی هالیوود شروع به جوشش کرد، توانست مخاطبین دیندار را نیز جذب کند. چرا که تالکین در اثر خود، با استفاده از تعالیم انسانی و فطری همچون مهربانی، هدایت، الهام، عالَم غیب، جدال خیر و شرّ و خصوصاً استفاده از مضامین مسیحی، یک اثر شبهدینی نوشته است.
5️⃣ شفادادن، زندهشدنِ مردگان، انسانهای پاک و قدسی، نوید به زندگی پس از مرگ، جنگیدن در راه دفاع از حق، وسوسههای شیطانی، امید و مواردی دیگر. اما برای رسیدن به بافت فکری و ایدئولوژیک اثر، بایستی از این کلیات که در مکاتب مختلف وجود دارد، گذر کرده و نگاه عمیقتری داشته باشیم.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
هدایت شده از فکرت
🔸#عکس_نوشت ا #انتخابات
☑️ قم-تهران؛ از انقلاب فرهنگی تا انقلاب سیاسی
🖋علی اسفندیار، پژوهشگر و نویسنده
✔️مکتب انتقادی قم را میتوان کانون شکلگیری «فهم موقعیت تاریخی ایرانیان» و دستاورد پنهان و بینظیر امام را حل در سالهای پایانی طاغوت دانست؛ دستاوردی که با تنویر افکار عمومی و آغاز زدودن «ستمِ شناختی»، کارکرد اصیل علمای بیدار شیعه را به نمایش گذاشتهاست.
➕مطالعه مطلب در «وبگاه فکرت»
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی
وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی | #جشنواره_فجر
💢 شهید شیرودی در این فیلم قهرمان نشد
▪️گفت و گو با اصحاب سینما پیرامون فیلم سینمایی «آسمان غرب» در جشنواره فیلم فجر
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
هدایت شده از مدرسه تولید محتوا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هوش_مصنوعی
🦾راه حل چیه؟
شناخت هوش مصنوعی
و رو کردن فتنــــه هــایی که
قـــــــــــــــــــــــــــــــراره انجام بده.
👇به [مدرسه تولید محتوا] وارد شوید👇
@toolid_mohtava
🔘 #برشی_از_مقاله | نظریه استعمار فضای مجازی
▫️این نظریه برآمده از تحلیل ماهیت قدرت در فضای مجازی است که زیرساخت ها، ظرفیت ها و کارکردهای قدرت مجازی را تبیین میکند. عاملی معتقد است: قدرت نرم در فضای مجازی منجر به بسط امپراطوری آمریکا در این فضا شده که فرهنگ و نظام رفتاری خاص خود را به مخاطب تحمیل میکند. به عبارتی فضای مجازی ابزار قدرت نرم و قدرت نرم، مرجع تولید فضای مجازی شده است.
▪️جنگ نرم در میدانی عمل میکند که نوعی تخمیر و استعمار صورت میگیرد که این بار کاربران بیشماری در جهان فاعل اصلی تولید قدرت هستند. قدرت نرم نوعی مکانیزم نفوذ در ترجیحات اجتماعی یک جامعه است که به گفته جوزفنای بر جذب مبتنی است و از آنجایی که هیچکس دوست ندارد احساس کند افکارش دستکاری شده، قدرت نرم بدون اینکه در ظاهر مشخص باشد عمل میکند.
▫️ جوامع مجازی بر مبنای ارزشهای مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی خاص خود، مفاهیمی چون «دوست»، «ارتباط»، «خانواده» و حتی مسائلی جزئی مانند نحوه احوال پرسی کردن را بازتعریف کرده اند. هرچند کاربران در ساخت این جوامع نقش فعال،دارند اما گفتمان حاکم بر این جوامع مجازی در تأثیرگذاری و شکلدهی هویت اعضای خود نقش مهمی ایفا میکنند.
▪️تکنیکهای اقناعی شبکه اجتماعی تلگرام در مقابله با نقشهای جنسیتی زن «مطالعه موردی نقش همسری»
@r_esmaeili
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘رسانه ملی و تقویت گفتمان ارزشهای انقلاب اسلامی
▪️ تقویت گفتمان ارزشهای انقلاب، یکی از وظایف مهم رسانه ملی است. امروزه در کشور ما مخلوطی از گفتمان ارزشی انقلاب و گفتمان مادی گرا و سودانگار وجود دارد.
▪️گفتمان مادیگرا در بسیاری از موارد، آسیب های عمیقی بر پیکر جامعه وارد میکند. باید کوشید گفتمان ارزشی انقلاب بر گفتمان مدرن غربی غلبه پیدا کند. با تحقق این آرمان، شاهد خواهیم بود که برآیند رفتارهای جامعه نیز در این گفتمان، شکل ارزشی به خود خواهند گرفت.
▪️رهبر معظم انقلاب درباره ضرورت و اهمیت گفتمانسازی فرمودند: «گفتمان یک جامعه، مثل هواست؛ همه تنفسش می کنند، چه بدانند، چه ندانند؛ چه بخواهند، چه نخواهند. باید این گفتمان سازی انجام بگیرد، که البته نقش رسانه ها و... حتماً نقش بارز و مهمی است.»
▪️در جامعه ما رسانه ملی نقش بسیار مهم، تعیین کننده و اساسی در گفتمان سازی مد نظر رهبر معظم انقلاب دارد .
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سلام و احترام
ضمن عرض تبریک اعیاد شعبانیه
ولادت باسعادت کشتی نجات بشریت، حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام مبارک باد.💐🌺🌸💐🌺🌸💐
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘رسانه ملی و تقویت گفتمان ارزشهای انقلاب اسلامی
▪️ تقویت گفتمان ارزشهای انقلاب، یکی از وظایف مهم رسانه ملی است. امروزه در کشور ما مخلوطی از گفتمان ارزشی انقلاب و گفتمان مادی گرا و سودانگار وجود دارد.
▪️گفتمان مادیگرا در بسیاری از موارد، آسیب های عمیقی بر پیکر جامعه وارد میکند. باید کوشید گفتمان ارزشی انقلاب بر گفتمان مدرن غربی غلبه پیدا کند. با تحقق این آرمان، شاهد خواهیم بود که برآیند رفتارهای جامعه نیز در این گفتمان، شکل ارزشی به خود خواهند گرفت.
▪️رهبر معظم انقلاب درباره ضرورت و اهمیت گفتمانسازی فرمودند: «گفتمان یک جامعه، مثل هواست؛ همه تنفسش می کنند، چه بدانند، چه ندانند؛ چه بخواهند، چه نخواهند. باید این گفتمان سازی انجام بگیرد، که البته نقش رسانه ها و... حتماً نقش بارز و مهمی است.»
▪️در جامعه ما رسانه ملی نقش بسیار مهم، تعیین کننده و اساسی در گفتمان سازی مد نظر رهبر معظم انقلاب دارد .
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
هدایت شده از رادیو فکرت
سواد رسانه ای.mp3
715.5K
#صوت | #باز_نشر
🎧 سواد ضروری امروز
👤حجتالاسلام و المسلمین تراشیون
🔸سواد رسانه نوعی تکنیک عملی و مهارت بسیار ویژه است که در عصر حاضر یکی از مهمترین آموزشها در جهان تلقی میشود. سواد رسانه ای به فرد این توانایی را میدهد که تحلیل مناسبی از مطالب منتشر شده در انواع شبکههای رسانه ای را داشته باشد.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه | فکرت | مدرسه فکرت | رادیوفکرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی | #جشنواره_فجر
💢جشنواره فیلم فجر امسال ضعیفترین جشنواره فیلم انقلاب
▪️گفت و گو با اصحاب سینما پیرامون جشنواره فیلم فجر 1402
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘نمایشیشدن، آن روی تهیشدن
✍️ حمید احتشامکیا
▪️خادم حرم که مسئول مرتبکردن صفوف بود، مرتب فریاد میزد و میگفت: «زائران بر لبِ فرش عقب بنشینند و مُهرها را بر لبِ فرش جلو بگذارند» چنان دوشادوش هم در یک خطَّ مستقیم نشسته بودیم که اگر صف نمازِ جماعت تا ثُریا هم کِشمیآمد، کَج که نمیشد هیچ، محالبود صفهای جلو یا پشت را هم قطعکند؛ دقیقا مطابق با اصل پنجم نظام هندسه اقلیدسی!
▫️بغلدستیام به پدرش گفت: «وضو ندارم!» پدر گفت: «اَدایش را هم دربیاوری کافی است» البته فرصتی هم برای خروج از صف و تجدید وضو نبود.
▪️خلاصه هیچ خُلَلوفُرَجی در ظاهر ماجرا دیده نمیشد. دسته به دسته با نظم و ترتیب یکجا ایستاده و منتظر تکبیرةالاحرام امام جماعت بودیم.
▫️ صحنِ جامع رضوی (پیامبر اعظم) آماده میشد برای اقامه نماز مغرب به امامت آیتالله ... ببخشید حجتالاسلام و المسلمین ... نه همان حجتالاسلام فلانی که برخلاف سنوسال کمش، صوتولحنش عالی بود.
▪️ امام جماعت هر که بود چنان قواعد تجوید را بر حروف تطبیق میداد که توجهام را کاملا از معانی به بیان جلب کرده بود. واقعا زیبا میخواند!
▫️پیش خودم گفتم قبلَنا که به این چیزا اهمیت نمیدادند. مهم این بود که امام جماعت یک فقیه عارف یا نهایتا یک مجتهد پارسا باشد. معمولا ائمه جماعت، بهویژه در مضاجع شریف و بقاع متبرک، عالمان سرشناسی بودند که اقتدای نماز بهایشان بیشتر بهانهای بود برای زیارتشان. نگاهشان انسان را تربیت میکرد. نَفَسشان قلب مرده را حیات دوباره میداد.
▪️یادم است کسی به قرائت آیتالله بهجت «رحمتالله علیه» ایراد گرفت که فلان حرف را اشتباه تلفظ میکنید، و شنیدم که ایشان پاسخ دادند که بروید جای دیگر اقتدا کنید.
▫️الحمدالله در نسل جدید از ائمه جماعت، اغلب مشکلات، برطرف شده است، محاسنِ اصلاحشده، عبا و قباهای مرتب و اتوکشیده، عمامههای بزرگ و چین و واچین، خوشکلام و خوشبرخورد ...
▪️مسئله شرعی را که بخش پاسخگویی به مسائل شرعی پاسخ میدهند. مشکل روانی هم اگر دارید به بخش مشاوران و روانشناسان دینی مراجعه کنید، همه جوان و تحصیلکرده و مدرن هستند. اگر هم برای ترک جماعت دنبال بهانهای هستید که هیچ! خفتهیِ بیدار را بیدارکردن مشکل است.
▫️نمازهایمان دارد عربستانی میشود، آدم گمان میکند در مسجدالحرام نماز میخواند.
▪️امور هرچهباشد، وقتی نمایشی میشود، از تهیبودنش خبر میدهد. امر تهی، میخواهد از طریق نمایش به خودش غنا بخشد. نمایشدادن، روی دیگرش تهیبودن است.
@HOWZAVIAN
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh