فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 سمفونی نهم فیلمی به کارگردانی و نویسندگی محمدرضا هنرمند و به تهیه کنندگی زینب تقوایی محصول سال ۱۳۹۷ میباشد. این فیلم در سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر اکران خواهد شد.
💢 سمفونی نهم تازهترین فیلم محمدرضا هنرمند در مقام کارگردان بعد از فیلم عزیزم من کوک نیستم که ۱۷ سال قبل ساخته شدهاست.
#جشنواره_فیلم_فجر
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
⛔️ القای ناکارآمدی نظام اسلامی توسط بی بی سی فارسی
🔷 علی علیزاده تحلیلگر سابق این شبکه در توییتر خود می نویسد:
🔷 مرتب میگوید ما بیطرف هستیم. اما روی عکس شکست ایران نوشته: چهار دهه ناکامی. چهاردهه یعنی سن انقلاب. یعنی سن جمهوری اسلامی. نوشته چهاردهه تا مخاطب در ناخودآگاهش، نظام سیاسی حاکم را مقصر شکست فوتبالی بداند. بیطرف؟ بیبیسی فارسی رسما بنگاه جنگ روانی است. یک مقر پروپاگاندای ایرانستیز
•علی علیزادهAliz•
✅ @savad_rasaneh
◾️ عصر ارتباطات جهان را به دهکده تبدیل کرده است
▪️ عصر ارتباطات در جهان توانسته مرزها را بشکند و یک دهکده جهانی ایجاد کند که در این دهکده کدخدایی به نام آمریکا به دنبال حاکمیت بر روی سبک زندگی بشریت است.
▪️ تمدن لیبرال دموکراسی به عنوان تمدن پایانی بشریت در حال فراگیر شدن بود و مدعی است که همه عالم مبتنی بر آرمانها و سبک زندگی «من» باید اداره شود، برای همین حتی سازمان ملل، شرکتها و فعالیتهایی که در جهان و منطقه انجام میشد، همه و همه در راستای هژمونی دنیای مدرن و جریان تجدد در عالم است.
#فضای_مجازی
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
برنامه کلاس دوره #تربیت_مربی #سواد_رسانه:
پنجشنبه 97/11/11 - ساعت 14
باحضور دکتر اسماعیلی (ویژه برادران)
و سرکار خانم مهدیان (ویژه خواهران)
با موضوع روشهای #تحلیل پیام های #ارتباطی
و حجت الاسلام والمسلمین پیشاهنگ
با موضوع #تلویزیون و #ماهواره
(کلاس ویژه اعضایی است که ثبت نام کرده اند)
انجمن #سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
📽/ برنامه اکران #فیلم_سینمایی #درباره_الی (۱۳۸۷)
📌 به همراه نقد و تحلیل با حضور جناب آقای عسگری
ویژه #برادران دوره #تربیت_مربی #سواد_رسانه
پنجشنبه 11 بهمن بعد از نماز مغرب و عشاء
آدرس: صفائیه، ک ۲۱، #مرکز_فرهنگی_هنری دفتر تبلیغات اسلامی، سالن سینما
✅ @savad_rasaneh
🔶همزمان با سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر؛
🔻فراخوان دریافت طرحهای پژوهشی سینمایی و حمایت از پایان نامههای طلاب
طلاب میتوانند طرح های پژوهشی سینمایی خود را در محور های فقه و سینما، حکمت سینما، قرآن و سینما، دین، سینما و ژانر، دین سینما و جامعه، آسیب شناسی آثار سینمای ایران از منظر دینی، سینمای ایران عرصه بین الملل را تا ۳۰ بهمن ماه سال جاری ارسال نمایند
🌏جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به وب سایت مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی به نشانی www.eshragh.ir مراجعه نمایید.
#مرکزفرهنگیهنریدفترتبلیغاتاسلامی
@eshragh_mfh
✅ @savad_rasaneh
🚩مجری شبکه پرس تی وی در شبکه افق
مرضیه هاشمی در قاب تلویزیون از ماجرای بازداشت خود میگوید
📺برنامه تلویزیونی "عصر" با حضور مرضیه هاشمی امشب از ساعت 22 به صورت زنده روی آنتن شبکه افق میرود.
✅ @savad_rasaneh
▪️ دیدن این فیلم برای مسئولین قطعا جرم است!
سیدمحمود رضوی تهیهکننده سینما که امسال با فیلم #ماجرای_نیمروز_ردخون در جشنواره حضور دارد، با انتشار پستی نوشت:
موفق به دیدن فیلم #دیدن_این_فیلم_جرم_است شدم؛ فیلمی سراسر التهاب و پر هیجان، البته که نقاط دراماتیک هم کم نبود.
بعد از چندسال حضور محافظه کارانه ی سازمان سینمایی سوره،که منجر به مشارکت در فیلمهایی باحاشیه امن بود،این بار از باشگاه فیلم سوره فیلمی جسورانه به نمایش درآمده که حرفهای مهمی میزند و مخاطب را با خود همراه می نماید.
فیلم راباید در دنیای فیلم دید نه با محیط ذهنی ما از بیرون،مردم فیلم رادر دنیای فیلم میبینند و مسئولین در دنیای ذهنی خودشان که #خودبینی است و بس،
پس به یقین خوشایند مسئولین و میزپرستان این دوران نیست و بهتر است آنها فیلم را نبینند چون خود واقعی آنها در فیلم نمایان میشود و از دیدن خود در آینه عصبی و چاره ای جز شکستن آینه ندارند،اما مردم از دیدن فیلم لذت خواهند برد.
بعد از چند ساعت که از فیلم گذشته،هنوز دیالوگی از فیلم در ذهنم راه میرود:
"امیرجون میدونم حق با توئه اما من جیگرشو ندارم"!
این واقعیت هر روز خیلی از ماست،همه ی ما میدانم که حق با امیرهای جامعه است ولی آنقدر محافظه کار و ترسو شده ایم که جگر همراهی با امیرها را نداریم.
در دنیای فیلم،یقیه سفیدان در فیلم کل کشورشان را به گروگان گرفته اند و به هرجایی که میخواهند میبرند و همه آنها آمده اند و در مقابل امیر که برای دفاع از ناموس و حق خود در مقابل یک متعرض بالاجبار دست به یک اقدام جسورانه زده،صف بسته اند و او را محکوم به مرگ میدانند و مخاطب در ساختار فیلم انتظاری غیر از آن چیزی که از امیر میبینیم ندارد و به او حق میدهد و این نقطه ی برد فیلم است، مخاطب از امیر فیلم جدا نیست.
باید خسته نباشید بگویم به آقای محسن مومنی شریف ریاست محترم حوزه هنری و آقای محمد حمزه زاده ریاست سازمان سینمایی سوره،به خاطر اعتماد به جوانان و اجازه ی به ساخت یک فیلم جسورانه در حوزه ی هنری،امیدوارم تا پایان هم اینگونه پشت اثر خود باشند تافیلم را به سلامت به دست مخاطبان برسانند.
فیلم اگر توسط بخش خصوصی و به دور از محافظه کاری و نگرانی از میزها و رابطه ها ، معرفی و اکران گردد،میتواند از فیلم های موفق اکران در سال آینده باشد،که این مهم در بخش دولتی یا حاکمیتی به علت روابط و رودربایستی های موجود نشدنی است،البته بنده آرزو میکنم این اتفاق پیش آید ودر این راه از هیچ کمکی دریغ نخواهم کرد...
#جشنواره_فیلم_فجر
✅ @savad_rasaneh
☑️تخفیف ٣٠ درصدی بلیط فیلم های جشنواره فیلم فجر ویژه طلاب، دانشجویان و دانش آموزان در قم
🔸کاظم رضوانی (رئیس اداره امور سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد قم) گفت: برای استقبال هر چه پرشورتر طلاب، دانشجویان و دانش آموزان از فیلم های جشنواره فجر استان قم تخفیف ٣٠ درصدی برای تهیه بلیط در نظر گرفته شده است.
🔸طلاب، دانشجویان و دانش آموزان می توانند برای تهیه بلیط فیلم های جشنواره و بهره مندی از این تخفیف از پنجشنبه یازدهم بهمن ماه به همراه کارت شناسایی به سینما تربیت واقع در خیابان دورشهر مراجعه کنند.
#جشنواره_فیلم_فجر
✅ @savad_rasaneh
🔺استوری سردبیر روزنامه «جام جام» در اعتراض به فیلم "بنفشه آفریقایی"
🔸این فیلم دیروز در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمده است.
#جشنواره_فیلم_فجر
✅ @savad_rasaneh
🔻منتقد و پژوهشگر سینما:
☑️ژانر درخشان #دفاع_مقدس، زاییده انقلاب اسلامی است
دکتر فرج نژاد عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای طلاب در گفتگو با خبرگزاری حوزه:
🎬 به اذعان برخی، #سینمای_ایران در جهان جایگاه ششم تا هشتم را دارد. البته باید توجه داشت که این رتبه بندی بیشتر ناظر به مقوله کیفی و میزان تاثیرگذاری فیلم ها است.
➖ پایه گذاران سینمای قبل از انقلاب، جریان سالمی نبوده اند
اگر ما به تاریخچه سینمای ایران به خصوص در رژیم طاغوت توجه کنیم، درمییابیم که پایهگذاران سینما در آن زمان در کشور ما، بازمانده ها و دست اندرکاران کمپانی #هندشرقی بودند که در هند هم همینها با اهداف خاص خود سینما را رقم زدند.
به همین خاطر اولین فیلمهای سینما در ایران، عموماً دارای گرایشهای ضداخلاقی و حتی ضداسلامی بودند.
🎬 البته در همان دوران طاغوت نیز جریان سینمای روشنفکری که سینمای پاکیزه تری بود به فعالیت می پرداخت که نمونه بارزش فیلم گاو ساخته داریوش مهرجویی است اما این سینما در قیاس با سینمای فیلم فارسی، بسیار کم رونق بود.
🎬 ژانر درخشان #دفاع_مقدس، زاییده انقلاب اسلامی است که تفکر و اندیشه مقاومت و اساساً ژانر سینمای مقاومت را در جهان پایه گذاری کرد.
🔹شاید برای شما جالب باشد که بدانید امروز بخش مهمی از سینمای سوریه، مصر، لبنان و حتی برخی فیلم های هندی، به طور مستقیم و یا غیرمستقیم، متاثر از سینمای دفاع مقدس ما هستند.
حتی برخی سینماگران مطرح آمریکایی صراحتاً از تاثیرپذیری از سینمای دفاع مقدس ایران سخن گفته اند.
🎬 دستاورد مهم دیگر ناظر به سینمای #تاریخ_مقدس است که با فیلم ها و سریال هایی چون مردان آنجلس ، مریم مقدس ، یوسف پیامبر و همچنین محمد رسول الله (ص) جلوه گری کرد و حقیقتاً و به دور از هر گونه شعار و غلوگویی، تراز سینمای ایران را چند پله بالاتر آورد.
🔹بنده به جرأت می گویم که در زمینه سینمای تاریخ مقدس، ما واقعاً از حیث استراتژیک و روایت تاریخی حتی از سینمای آمریکا هم جلوتر هستیم.
🎬 کیفیت بالای #انیمیشن_ایرانی در مقیاس جهانی
در این سالها میتوان بابت تولید و نمایش آثاری چون فهرست مقدس، فیلشاه، شاهزاده روم با کیفیت بالا و قابل قبولی که داشته اند، بر خود بالید، کما این که برخی منتقدین خارجی نیز به این مساله اذعان داشته اند.
مشاهده مطلب درخبرگزاری حوزه:👈👈
http://hawzahnews.com/detail/News/477765
✅ @savad_rasaneh