eitaa logo
🌹پایگاه سیدة النساء جوجیل🌹
76 دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
6.1هزار ویدیو
341 فایل
🌹محبان حضرت زهرا(س)🌹 سر و سامان بدهی یا سر و سامان ببری دل ما سوی شما میل تپیدن دارد.... #یا صاحب الزمان عج❤
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بادمجان قالبی مواد داخلش کاملا سلیقه ایه. فقط اینو بگم این غذا این مقدارش خیییلی زیاده و خیلی زود سیر میکنه ادمو پس میتونید توی ظرف کوچیک تر یا هر ظرف دیگه ای درستش کنید.با مواد کمتر یا حتی چیزای دیگه پرش کنید. (لازم نیست روش طلایی بشه پس فقط حرارت لازم داره تا پنیر داخلش کامل آب بشه) من برای داخلش یه دونه سیب زمینی متوسط آب پز شده فلفل دلمه ای گوشت چرخ کرده پیاز قارچ و ادویه(نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،اویشن) پنیر پیتزا پنیر چدار ورقه ای استفاده کردم. برای تنوع غذایی خیییلی عالیه.
‌ 🍃🌸مواد لازم برای بورک؛🌸🍃 -6 عدد یوفکا (یوفکای ترکی ۶ تا ایرانی ۱۲ تا) -نصف پیمانه شیر -۱/۴ پیمانه روغن ‌ 🍃🌸 مواد لازم برای رومال؛ 🌸🍃 -1 عدد تخم مرغ ‌ 🍃🌸 مواد میانی؛ 🌸🍃 -200 گرم گوشت گوساله -4 عدد بادمجان متوسط -1 عدد پیاز -2 عدد گوجه فرنگی -2 عدد فلفل سبز -1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی -نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ‌ 🍃🌸 طرز تهیه؛ 🌸🍃 اول از همه پیازها رو خرد میکنیم و تفت میدیم. فلفل و گوشت چرخ کرده رو اضافه و خوب تفت میدیم. بادمجان ها و گوجه فرنگی رنده شده رو اضافه و مخلوط میکنیم. رب گوجه فرنگی و بقیه ادویه ها رو اضافه و در قابلمه رو میبندیم. میپزیم تا گوجه ها کاملا آب شه بعد حرارتو خاموش میکنیم میزاریم از دما بیفته. خمیر یوفکا ها رو پهن میکنیم و روغن و شیر رو مخلوط میکنیم و روی خمیر میمالیم . خمیر رو با توجه به اندازش به 6-8 قطعه مثلثی تقسیم میکنیم. داخل هر قطعه مقداری از مواد میانی میریزیم و طبق فیلم میپیچیم. بعد روی سینی فر میزاریمشون با چاقو روشو برش میدیم روش تخم مرغ میمالیم و داخل فر با دمای 190 درجه میپزیم تا طلایی شه. نوش جان.‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا