eitaa logo
صدای حکیم، دانشگاه سبک زندگی (دوره‌های طب و روانشناسی)
12.3هزار دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
787 ویدیو
11 فایل
اینجا دانشگاه سبک زندگی است؛ (با همکاری دانشگاه علامه) 🔹تربیت مشاور و مربی سبک زندگی 🔹دوره‌های تخصصی خانواده و توسعه فردی 🔹کارگاه‌های کاربردی طب سنتی و روانشناسی همراه ۱۰۰ استاد دانشگاه ادمین آموزش وثبت نام: @amozesh300 لینک دعوت به کانال:
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
دلیل استفاده از اسانس عسل در مواد غذایی چیست؟ 🍯عسل طبیعی قیمت بالایی دارد که به کار بردن آن در محصولات غذایی برای تولیدکنندگان به صرفه نمی‌باشد. بنابراین اسانس عسل در تولید محصولات کاربرد زیادی دارد. 🍯حرارت زیاد عسل را به ماده‌ای سمی تبدیل می‌کند که موجب فساد محصولات می‌شود. 🍯اسانس عسل چنین مشکلی در مواجهه با گرمای زیاد ندارد. به همین دلیل جایگزین مناسب برای عسل طبیعی می‌باشد. 🍯نکته آخر اینکه رایحه و طعم اسانس عسل، کیفیت عسل را نیز بهتر می‌سازد. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 🌸سـلام صبحتون زیبا 🌿چه شادی بخش است 🌸نگاه خندان 🌿آنگاه که دل پراز امید به 🌸فردایی روشن است. 🌿زندگی باغ تمنای خداست 🌸زندگی یعنی همین صبح ها، 🌿لبخندها، آواز ها یکشنبه تون پر از موفقیت🌸 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
دعای روز سیزدهم ماه رمضان @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍱غذاهای مناسب فصل بهار 🍛خورش کنگر 🌼مواد لازم: گوشت تکه شده، پیاز ساطوری شده، کنگر خورد شده، جعفری و نعناع ریز شده، آبغوره، نمک، فلفل و روغن 🌼طرز تهیه: پیاز را در روغن تفت داده + گوشت تفت داده + ۳ پیمانه آب بجوشد تا زمانی که گوشت بپزد. قبل از جوش آمدن درب قابلمه باز باشد تا مواد زائد گوشت به صورت کف روی آب جمع شود و با قاشق برداشته و دور ریخته شود. سپس کنگر خرد شده را هم ۵ دقیقه به ملایمت تفت داده و به همراه نعناع و جعفری ریز شده، نمک، فلفل و آبغوره به خورش اضافه کرده، یک ربع بجوشد تا خورش جا افتاده و به روغن بیفتد. 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره مقدماتی علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🪴گیاهان بهاری 🟢ریواس 🍃مزاج: درجه دوم سرد و خشک 🍃خواص: نشاط آور، لطیف کننده، مقوی معده، روده، دستگاه گوارش و کبد گرم، اشتها آور، رفع استفراغ‌های ناشی از صفرا (بعد از استفراغ دهان تلخ می‌شود)، رفع تشنگی و حالت تهوع. ⚠️در سرد مزاجان مصرف زیاد آن مضر سینه، قوای جنسی و اعصاب است. ✅مصلحات: انیسون و عسل 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره مقدماتی علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🌸شربت‌های بهاری 🥤شربت ریواس 🔹مواد لازم: ریواس یک واحد، شکر سفید یک واحد 🔹طرز تهیه: ریواس را پوست گرفته، مغز سفید داخلش را به تکه‌های کوچک ۵ تا ۸ سانتی برش زده و داخل ظرف همراه با شکر مخلوط کرده، ۲۴ ساعت در دمای محیط بماند؛ هر ۶ ساعت هم زده تا کاملا شکر به شیره و شهد تبدیل شود؛ سپس صاف کرده و مصرف شود. 👈🏻می‌توان بعد از ۲۴ ساعت با کمی آب هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشت تا به قوام برسد. 📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره مقدماتی علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim