❓دلیل استفاده از اسانس عسل در مواد غذایی چیست؟
🍯عسل طبیعی قیمت بالایی دارد که به کار بردن آن در محصولات غذایی برای تولیدکنندگان به صرفه نمیباشد. بنابراین اسانس عسل در تولید محصولات کاربرد زیادی دارد.
🍯حرارت زیاد عسل را به مادهای سمی تبدیل میکند که موجب فساد محصولات میشود.
🍯اسانس عسل چنین مشکلی در مواجهه با گرمای زیاد ندارد. به همین دلیل جایگزین مناسب برای عسل طبیعی میباشد.
🍯نکته آخر اینکه رایحه و طعم اسانس عسل، کیفیت عسل را نیز بهتر میسازد.
#اسانس_عسل #کاربرد_اسانس_عسل #رایحه_اسانس_عسل #طعم_اسانس_عسل
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹
🌸سـلام صبحتون زیبا
🌿چه شادی بخش است
🌸نگاه خندان
🌿آنگاه که دل پراز امید به
🌸فردایی روشن است.
🌿زندگی باغ تمنای خداست
🌸زندگی یعنی همین صبح ها،
🌿لبخندها، آواز ها
یکشنبه تون پر از موفقیت🌸
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
ایام البیض
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
دعای روز سیزدهم ماه رمضان
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🍱غذاهای مناسب فصل بهار
🍛خورش کنگر
🌼مواد لازم:
گوشت تکه شده، پیاز ساطوری شده، کنگر خورد شده، جعفری و نعناع ریز شده، آبغوره، نمک، فلفل و روغن
🌼طرز تهیه:
پیاز را در روغن تفت داده + گوشت تفت داده + ۳ پیمانه آب بجوشد تا زمانی که گوشت بپزد. قبل از جوش آمدن درب قابلمه باز باشد تا مواد زائد گوشت به صورت کف روی آب جمع شود و با قاشق برداشته و دور ریخته شود. سپس کنگر خرد شده را هم ۵ دقیقه به ملایمت تفت داده و به همراه نعناع و جعفری ریز شده، نمک، فلفل و آبغوره به خورش اضافه کرده، یک ربع بجوشد تا خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره مقدماتی علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم.
#فصل_بهار #غذاهای_مناسب_فصل_بهار #خورش_کنگر
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🪴گیاهان بهاری
🟢ریواس
🍃مزاج: درجه دوم سرد و خشک
🍃خواص: نشاط آور، لطیف کننده، مقوی معده، روده، دستگاه گوارش و کبد گرم، اشتها آور، رفع استفراغهای ناشی از صفرا (بعد از استفراغ دهان تلخ میشود)، رفع تشنگی و حالت تهوع.
⚠️در سرد مزاجان مصرف زیاد آن مضر سینه، قوای جنسی و اعصاب است.
✅مصلحات: انیسون و عسل
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره مقدماتی علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم.
#فصل_بهار #گیاهان_بهاری #ریواس #خواص_ریواس #نشاط_آور #تقویت_معده #اشتها_آور #حالت_تهوع
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🌸شربتهای بهاری
🥤شربت ریواس
🔹مواد لازم:
ریواس یک واحد، شکر سفید یک واحد
🔹طرز تهیه:
ریواس را پوست گرفته، مغز سفید داخلش را به تکههای کوچک ۵ تا ۸ سانتی برش زده و داخل ظرف همراه با شکر مخلوط کرده، ۲۴ ساعت در دمای محیط بماند؛ هر ۶ ساعت هم زده تا کاملا شکر به شیره و شهد تبدیل شود؛ سپس صاف کرده و مصرف شود.
👈🏻میتوان بعد از ۲۴ ساعت با کمی آب هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشت تا به قوام برسد.
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره مقدماتی علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم.
#فصل_بهار #شربتهای_بهاری #شربت_ریواس
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim