eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.1هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
607 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵درمان خلط سینه در طب سنتی: 🔷مصرف غذاهای لطیف و زودهضم مثل شورباها، زرده‌ی تخم‌مرغ عسلی، نخودآب، آبگوشت بدون سیب‌زمینی و گوجه، عصاره‌ی گوشت، مربای سیب، به، انجیر، شقاقل، گل گاوزبان 🔷مصرف چیزهایی که مانع عفونت اخلاط بدن می‌شوند؛ مثل دارچین، نخود، زعفران. 🔷کم‌خوری و پرهیز از بخار زاها مثل سیر خام، پیاز خام، موسیر، تره و شاهی 🔷پرهیز از دیر شام خوردن 🔷یک مشت نخود + ۲ لیوان آب ملایم بجوشد تا وقتی که رنگ آب مایل به سرخی شود، صاف کرده و نصف قاشق چای‌خوری نمک معدنی در آبش اضافه کرده و میل شود. 🔷فرنجمشک ۱ قاشق مرباخوری + تخم بالنگو ۱ قاشق مرباخوری + نصف لیوان آب جوش. یک ساعت بماند بعد نصف لیوان گلاب افزوده و جرعه جرعه میل شود. 🔷۱۰ تا ۲۰ عدد چوب دارچین به اندازه ۳ تا ۵ سانتی‌متر داخل لیوان ریخته و پر از آب جوش کنید و رویش نعلبکی بگذارید. ۶ ساعت بماند، بعد جرعه جرعه آب آن را میل کنید. مجدد آب جوش ریخته و ۸ ساعت بماند، بعد جرعه جرعه میل شود. این فرآیند تا سه روز تکرار شود. 🔷بخور یک مشت از مرزنجوش، آویشن، اسطوخودوس، اکالیپتوس، رزماری و پونه هر ۲۴ ساعت به مدت نیم ساعت بخور داده شود. 🔷استنشاق آب و نمک معدنی (خیلی شور نباشد فقط مزه‌ی شوری بدهد). 📚منبع: قسمتی از تدریس دکتر علی یوسفی دوره متوسطه مبانی علم شریف طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
📝چند توصیه برای اصلاح دستگاه گوارش: ✏️اصلاح سبک زندگی و رعایت اصول حفظ سلامتی (سته‌ی ضروریه) به خصوص خوردن و آشامیدن ✏️مصرف یک قاشق غذاخوری رب به بعد از هر وعده غذا ✏️مصرف یک قاشق غذاخوری گلقند عسلی بعد از هر وعده غذا 📚منبع: قسمتی از تدریس دکتر علی یوسفی دوره متوسطه مبانی علم شریف طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ژ🌺🍃یک ســــلام 🌷🍃باعطر گلهای بهشتی 🌺🍃به دوستان مهربون 🌺🍃یک ســــلام 🌷🍃از سر عشق و دوستی 🌺🍃به همه دوستهای نازنین 🌺🍃با آرزوی داشتن روزی 🌷🍃زیبا و پراز خیر و برکت سه شنبه تـون عالی🌺🍃 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌼توصیه‌هایی جهت کاهش تهوع و استفراغ در دوران بارداری 👈🏻بهتر است جلوی استفراغ گرفته نشود؛ چون بدن از این طریق مواد زائد بدن را دفع می‌کند اما اگر فرد دچار اذیت شد، می‌تواند از توصیه‌های زیر استفاده کند: 🔆مصرف رب به و یا رب سیب بعد از هر وعده غذا یک قاشق غذاخوری 🔆فرد سرد مزاج چای زنجبیل و فرد گرم مزاج آب انار بنوشد. 🔆ترید آب انار: چند تکه نان سنگک برشته یا خشک را در رب انار ملس زده و صبح ناشتا بعد از بیدار شدن از خواب و قبل از انجام هر کاری میل کنید. 🔆مصرف غذاهای روزانه در وعده‌های بیشتر با حجم کم 🔆پرهیز از غذاهای چرب، سرخ کرده و پر ادویه 🔆پرهیز از بوهای شدید و تحریک کننده 🔆ماساژ مداوم دست‌ها و پاها 🔆پیاده‌روی ملایم 📚منبع: قسمتی از تدریس دکتر مشهدی دوره متوسطه مبانی علم طب تدابیر بارداری، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🚫پرهیزات مهم در دوران بارداری: 📌پرهیز از غم و اندوه و غضب 📌پرهیز از ترس شدید و یکباره، ناراحتی و گریه‌ی شدید 📌پرهیز از بلند صحبت کردن و فریاد زدن 📌پرهیز از فصد، حجامت، اسهال شدید و استفراغی که خود به خود و بدون اذیت فرد ایجاد نشود. 📌جماع حرکت جسمانی و هیجانی است؛ لذا در بارداری باید با محدودیت انجام شود. 📌در مادران بارداری که دچار ضعف هستند بهتر است مقاربت انجام نشود. 📌مقاربت فقط پس از ماه سوم و تا حدود ماه پنجم ششم مجاز است. 📌بهتر است دخول کامل نباشد و از حرکت شدید و بسیار اجتناب شود. 📚منبع: قسمتی از تدریس دکتر مشهدی در تدابیر دوران بارداری دوره متوسطه مبانی علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز یک حال خوب🥰 یک آرامش پایدار و همیشگی 🌸🍃 یک دل پر از امید و اطمینان🌸🍃 آرزوی امروز من برای شماست🌸🍃 چهارشنبه تون پر از دلخوشی 🌸💞🌸 صبحتون بخیر🌸🍃🌸 @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍚برنج از نگاه طب ایرانی: قسمت اول... 🎍در افراد مستعد به دلیل لزوجت و چسبندگی که دارد، ایجاد گرفتگی در عروق و مجاری می‌نماید. برنج ایرانی از لزوجت کمتری برخوردار است و طعم و مزه‌ی بهتری نسبت به سایر برنج‌ها دارد. مصرف برنج به تنهایی ارزش غذایی کمی دارد. 🎍اگر با شیر و شکر پخته شود (شیر برنج)، دارای ارزش غذایی بسیاری است؛ بنابراین شیر برنج یکی از بهترین غذاهاست. 🎍دربعضی منابع برنج را مرکب القوی ذکر کرده‌اند؛ یعنی در هر بدنی کیفیت متناسب با مزاج آن بدن را از خود بروز می‌دهد. 🎍برنج آبکش سردی بخش است و برعکس، برنج کته گرمی بخش. پس در بیماری‌هایی که منشأ گرمی دارند، توصیه می‌شود برنج را به صورت آبکش مصرف کنند. مزاج برنج آبکش سرد و خشک و مزاج برنج کته گرم و تر می‌باشد. 🎍برنج خون خوب تولید می‌کند و موجب دیدن خواب‌های نیکو می‌شود. تشنگی را رفع می‌کند. چاق کننده‌ی بدن است. در اسهال‌های ناشی از صفرا مؤثر است. باعث تولید منی می‌شود. در درمان زخم روده و مشکلات رحمی، کلیوی و بیماری‌های مثانه مؤثر است. نیکو کننده‌ی رنگ رخسار است. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim