فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚🍃یک ســــلام
💛🍃باعطر گلهای بهشتی
💚🍃به دوستان مهربون
💛🍃یک ســــلام
💚🍃از سر عشق و دوستی
💛🍃به همه دوستهای نازنین
💚🍃با آرزوی داشتن روزی
💛🍃زیبا و پراز خیر و برکت
💚🍃صبحتون شاد و دل انگیز
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
ای عزیزان به شما هدیه ز یزدان آمد
عید فرخندهی نورانی قربان آمد
حاجیان سعی شما شد به حقیقت مقبول
رحمت واسعهی حضرت سبحان آمد
🌹 #عید_قربان بر مسلمین جهان مبارک باد
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🍱غذاهای مناسب فصل تابستان
🍵اُجاصیّه (آش آلو)
🍵رُمانیّه (آش انار)
🍵حِصرَمیّه (آش غوره)
🍵آش زرشک
🍵سوپ جو
🍵آب دوغ خیار
🍵نان و هندوانه
👈🏻مصرف این غذاها و امثال اینها به شرطی است که فرد سوءمزاج سرد نداشته باشد.
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره مقدماتی علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#فصل_تابستان #غذاهای_مناسب_فصل_تابستان #آش_آلو #آش_انار #آش_غوره #آش_زرشک #سوپ_جو #آب_دوغ_خیار #نان_و_هندوانه
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
اطلاعیه دعوت به همکاری پژوهشی
موسسه آموزشی پژوهشی صدای حکیم، از اساتیدی که توانایی و زمان کافی برای نظارت بر تدوین مقالات علمی دارند که توسط دانشجویان نگارش میشود، دعوت به همکاری میشود.
✅️شرایط همکاری:
🔺️تحصیلات حداقل سطح ۴ یا دکتری یا دانشجوی دکتری
🔻و یا کارشناسی ارشد با حداقل یک مقاله پژوهشی چاپ شده
همچنین از دانشجویان یا فارغالتحصیلان کارشناسی ارشد یا سطح ۳ و بالاتر حوزه جهت دستیاری دعوت به همکاری میشود
💎امتیازات همکاری:
⭐️معرفی به عنوان استاد ناظر
⭐️درج نام استاد ناظر در مقالهای که در مجله و همایش پذیرفته شده
⭐️دریافت هدیه ماهانه با توجه به مقالات ارزیابی شده
علاقهمندان میتوانند از طریق آیدی زیر همکاری خود را اعلام کنند:
@pazhohesh120
🌱با تشکر _واحد مقالات علمی صدای حکیم🌱
🔰دستور تهیهی یک آش ساده که میتواند پایهی تمام آشهای تابستانی باشد:
🍲یک پیمانه برنج نیمدانهی ایرانی مخصوص آش + لپه نصف پیمانه + نصف پیمانه ماش + سبزی آش شامل: جعفری و گشنیز غالب باشد + تره، شنبلیله، نعناع، ترخون، مرزه + نمک معدنی + زردچوبه + گردن یا سینهی مرغ محلی یا راستهی گوسفند یا بلدرچین یا کبک یا جوجه خروس
🍲طرز تهیه:
حبوبات و برنج را از قبل خیس کرده، حبوبات را با کمی نمک بپزید؛ ابتدا حرارت را زیاد کرده تا جوش بیاید، کف روی آن را دور بریزید و درب قابلمه را نیمهباز بگذارید تا بخارات حاصل از طبخ غذا خارج شود. سپس روی حرارت ملایم فرآیند پخت را کامل کنید؛ گوشت را در ظرف جداگانه بپزید و ریشریش کنید و بعد از پخت، حبوبات به همراه نمک، زردچوبه، سبزیها و برنج را اضافه کنید و بگذارید تا کاملا بپزد و آش جا بیفتد.
🌹برای تهیهی آش انار در نیم ساعت آخر پخت ۳ یا ۴ پیمانه آب انار یا نصف پیمانه رب انار (گرم مزاجان ترش و سرد مزاجان شیرین) اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد. (بعد از اضافه کردن برنج مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.)
🌹برای تهیهی آش تمرهندی نصف پیمانه رب یا شیرهی تمرهندی اضافه کنید.
🌹برای تهیهی آش سماق نصف پیمانه شیرهی سماق اضافه کنید.
🌹برای تهیهی آش سکنجبین نصف پیمانه سکنجبین اضافه کنید.
🌹برای تهیهی آش زرشک نصف پیمانه شیرهی زرشک اضافه کنید.
🌹و همینطور برای تمام آشهای طبی به آش پایه چاشنی مورد نظر را اضافه کنید.
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره مقدماتی علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#دستور_تهیه_آش_ساده #آش #آشهای_تابستانی
💠@Sedayehakim
♨️طرز تهیهی شیرهی زرشک
🔺نیمکیلو زرشک مخصوص آبگیری را در ۷ لیوان آب جوش آورده، حرارت را کم کرده و بگذارید نیم ساعت ملایم بجوشد. بعد خاموش کرده، محتویات را داخل دستمال یا کیسه ریخته، شیرهکشی کنید و سپس عصارهی حاصل را بجوشانید تا به قوام شیره برسد.
🔺شیرهی تمر هندی و سماق هم به همین شکل تهیه میشود.
📚منبع: تدریس ارزشمند دکتر علی یوسفی، دوره مقدماتی علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم
#شیره_زرشک #طرز_تهیه_شیره_زرشک #شیره_تمرهندی #شیره_سماق
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim