#صفحه_نخست_روزنامه_ها
🔺گزارش وطن امروز:
#یارانه علیه دلار
🔺گزارش کیهان:
#یارانه_مردمی در سفره 72 میلیون ایرانی
🔻گزارش آفتاب یزد از تاثیرات عملی شدن یارانه توسط دولت:
احتیاط کنید!
🔻گزارش آرمان ملی از رویکرد و عملکردهای اخیر دولت:
فرصت دهید؛ دولت اول راه است...
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید| علی صدری نیا، با انتشار فیلم های بالا که بخشی از صحبت های حجت الاسلام #رئیسی و خاندوزی و توضیحات آنان درمورد #یارانه_معیشتی و قیمت اقلام اساسی هستش، نوشت:
✍️یادمان نرفته که #حسن_روحانی در آن هشت سال اجرای چند طرح مهم #اقتصادی را به خاطر اینکه فشار اصلیاش بر بخش ثروتمند جامعه میآمد، به تاخیر انداخت، چون آن بخش جامعه را مهمترین حامی خود میدانست و نمیخواست حمایت و رای آنها را هم از دست بدهد؛ و یادمان نرفته که طرحهایی که تاثیرش بر دوش عامه مردم بود را چگونه اجرا کرد؛ از #گرانی_بنزین تا حتی اهدای یک سبد کالای ساده، که به بدترین و تحقیرکنندهترین شکل ممکن عملیاتی شد و بعد هم روحانی به ریشمان خندید و گفت من هم یکی مثل شما من هم صبح جمعه باخبر شدم!
🔹حالا این را بگذارید کنار صحبتهای #رئیس_جمهور و وزیر اقتصادی که از ابتدای اجرای طرح مسئولیت را به عهده میگیرند و درباره جزئیات آن توضیح میدهند و میگویند اگر قرار بر حفظ محبوبیت و فکر کردن به رایهای انتخاباتی بود باید اجرای این طرح مهم را عقب میانداختیم؛ اما حل #مشکلات_اقتصادی پس از آن هشت سال نیازمند تصمیمات سخت است. تصمیماتی که انتخاب بین خوب و بد نیست، بین سخت و سختتر است...
🔸نقدهایمان به برخی از اشکالات در اجرای این طرح بر سر جای خودش، ولی حتما تفاوت بین دولتی که مسئولانه تلاش میکند خطاهای دولت گذشته را برطرف کند، با دولت غیر مسئولیتپذیری که خودش عامل این وضعیت است، را نباید نادیده گرفت.
🆔 @sedayehowzeh
📢 برگزاری مراسم یادبود مرجع عالیقدر حضرت آیت الله #علوی_گرگانی
🔹حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها (شبستان امام خمینی)
🔸امروز ۱۴۰۱/۰۲/۲۱ بعد از نماز مغرب و عشا
🆔 @sedayehowzeh
📣دوازده سال دوره دانشآموزی بزرگترین فرصت برای نهادینه کردن ارزشها و آرمانهای انقلاب است
🎙 #رهبر_انقلاب در دیدار با معلمان:
🔹برای #جمهوری_اسلامی هیچ فرصتی بالاتر و بهتر از این دوازده سال (دوره دانشآموزی) نیست. این دوازده سال بزرگترین فرصت است برای جمهوری اسلامی که بتواند ارزشها را #آرمانهای_انقلاب را به درستی منتقل کند به این نسل و هویت اسلامی و ایرانی را در آن نهادینه کند.
🔸این دوازده سال بهترین فرصت است. خب این رسالت آموزش و پرورش است، رسالت معملین، ببینید خیلی کار بزرگی است، این خیلی کار عظیمی است، این فقط یک تعلیم عادی و معمولی نیست این #تعلیم_بنیادین است. ۱۴۰۱/۲/۲۱
🆔 @sedayehowzeh
✍️فرق می کند چه کسی رییس جمهور باشد...
🔹یارانه ای که به عنوان سرپرست یک خانواده 4 نفره در دولت #روحانی دریافت میکردم: 182000 تومان، معادل تقریبا 7 دلار
🔸یارانه ای که به عنوان سرپرست یک خانواده 4 نفره در دولت #رئیسی دریافت میکنم: 1200000تومان، معادل تقریبا 43 دلار
🖊امیرحسین ثابتی
#توئیت
#یارانه_معیشتی
🆔 @sedayehowzeh
📢باید کاری کنیم #دانشآموز ما دارای هویت ملی بشود /در مدارس نظرخواهی کنید ببینید چند درصد کاظمی آشتیانی را میشناسند چند درصد رونالدو را
🎙 #رهبر_انقلاب در دیدار با معلمان:
🔹ما بایستی کاری کنیم که دانشآموز ما دارای #هویت_ملی بشود. مهمتر از علمآموزی یا لااقل در حد علمآموزی این است که او احساس هویت بکند، یک انسان با هویت ساخته بشود، یک هویت ملی، هویت احساس اعتماد به نفس ملی پیدا بکند. از عمق جان کودک ما با افتخارات کشور آشنا بشود این چیزی است که امروز وجود ندارد.
🔸خیلی از افتخارات حالا ایشان اسم مرحوم آقای #کاظمی_آشتیانی را آوردند، شما بین بچههای مدرسهتان، مدارستان نظرخواهی کنید ببینید چند درصد کاظمی آشتیانی را با آن همه خدمات، با آن ارزش وجودی که این مرد، این جوان، جوان هم بود داشت میشناسند چند درصد، #رونالدو را چند درصد میشناسند، ما چرا افتخارات ملی خودمان را نمیشناسیم؟
🔹این خیلی مهم است یک بخش از این چیزهایی که میگوییم هویت ملی همین است که افتخارات ملی را، گذشتهی علمی را، گذشتهی سیاسی را، گذشتهی بینالمللی را بشناسند.
🔸از آقای وزیر محترم تشکر میکنم. در صحبتهای ایشان نکات خوبی بود که ذکر کردند، هم تصمیمهایی که گرفتند و هم سندهایی که تنظیم شده. منتها یک نکته را من به ایشان و همهی مجموعهی ستادیتان عرض بکنم. ما از لحاظ تصمیم خوب و قانون خوب و سند خوب هیچ کمبودی نداریم. در کشور هر چه دلتان بخواهد ما تصمیمهای خوب و سندهای خوب و مانند اینها داریم. آنی که مهم است، این است که به این تصمیمها عمل بشود. این را دنبال کنید. ایجاد قرارگاه کار آسانی است . لکن ادامهی کار این قرارگاهها و خروجی این قرارگاهها خیلی مهم است. بروید دنبال عمل جدی و مجاهدانه.
🔹ما از لحاظ کمیّت معلمان دچار مشکلیم. گزارشی که به من دادند این است که الان حدود هفتاد هزار معلم ما در شرف بازنشستگیاند، در حالیکه حدود نصف این جمعیت را میتوانیم جذب کنیم. مشکل بزرگی است. باید روی این قضیه کار کرد. کیفیت معلم هم مهم است. کیفیت سواد و درس و علم و... این جور نباشد که رتبههای پایین کنکور بروند سراغ این قضیه. ترتیبی بدهید که رتبههای بالای علمی بیایند و از لحاظ اخلاقی، تربیت اخلاقی، تربیت دینی، تدین، دینباوری قوی باشند.
🔸الان در دبیرستانهای ما و شاید در دبستانهای ما دانشهایی تدریس میشود که هیچ فایدهای به حال امروز و آیندهی این دانشآموز ندارد. یک چیزهایی است که ذهنیاتی است که یادشان هم میرود. در هیچ مسئلهی زندگی به اینها کمک نمیکند در پیشرفت علم به اینها کمک نمیکند اینها را شناسایی کنید حذف کنید.
🔹علم نافع آن علمی است که بتواند #استعداد جوان و نوجوان را شکوفا کند. استعداد او را شناسایی کند آن را در جهت استعداد خودش رشد بدهد آن #استعداد را شکوفا کند اینها علم نافع است.
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | ترتیبی بدهید که رتبههای بالای کنکور بیایند دنبال معلمی
🔹گزیده بیانات امروز رهبر انقلاب در #دیدار_معلمان
🆔 @sedayehowzeh
📢اهل بیت(ع) به شیعیان امید می دادند، تا شیعیان از #یأس و #ناامیدی حفظ شوند
🔹آیتالله سعیدی در ابتدای درس خارج فقه مکاسب محرمه طی سخنانی اظهار کرد: زمانی که دشمنی دشمنان نسبت به #اهل_بیت(ع) و شیعیان زیاد میشد اهل بیت(ع) به شیعیان #امید میدادند که خداوند به زودی دنیا و آخرت را برای ما و شیعیان ما فراهم می کند تا شیعیان از یأس و ناامیدی حفظ شوند.
🔸اینکه بدانیم افرادی که در زمان اهل بیت(ع) با ایشان دشمنی کردند و اکنون در چه جایگاهی هستند و اهل بیت(ع) نیز چه جایگاه رفیعی در میان مردم دارند فرصتی برای #عبرت_آموزی است.
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | صمیمانه از کار مضاعف معلمین در دوران #کرونا تشکر میکنیم
🔹 گزیده بیانات امروز رهبر انقلاب در #دیدار_معلمان
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | دانشهای بیفایدهای که در دبیرستانها و دبستانها #تدریس میشود را شناسایی و حذف کنید
🔹گزیده بیانات امروز رهبر انقلاب در #دیدار_معلمان
🆔 @sedayehowzeh
📣 در نشست علمی «الهیات جمعیت و کارکردهای آن در حاکمیت دینی» مطرح شد؛
🔺نظریه توسعه، معرکه برنامهریزان برای کنترل جمعیت است
🔺ناتوی فرهنگی غرب، تحدید جمعیت را بر ما تحمیل کرده است
🔺سرآغاز تحدید جمعیت در ایران مربوط به دهه ۴۰ شمسی است
🔺نظریه استخلاف شهید صدر برخلاف تنازع بقای داروین
🎙حجت الاسلام بهمنی:
🔹نقل شده که اولین بار الهیات از سوی ارسطو بیان شده و مراد او #متافیزیک بوده است
🔸برخی الهیات را محل تلاقی ایمان و عقل دانستند و فلاسفه ما نیز نخستین بار ابن سینا از الهیات به عنوان علمی مستقل سخن گفت. الهیات به این معنا واقعا مراد ما نیست چرا که درباره خداشناسی بحث نخواهیم کرد.
🔹طبق نظریه مالتوس، نوزادان در مقام مقایسه چندان ارزشی برای جامعه ندارند، چرا که دیگران بلافاصله جای آنها را خواهند گرفت. این دیدگاه مالتوس در قرن هجده میلادی، مسئله #کودک_کشی را مطرح کرد.
🎙حجت الاسلام ایزدهی:
🔹جمعیت اساسا معادل قدرت است، آن زمانی که بحث تحدید و #کنترل_جمعیت بود، چیزی می گفتند که شبیه فریب بود، میگفتند برای جامعه اسلامی نیاز به قدرت داریم.
🔸غرب، بن مایههای خود، از فرهنگ و #سرمایه و خانواده را به ما تحمیل کرده است.
🔹جمعیت خواهی نخواهی در جهان یک قدرت است، جمعیت نیروی کار است، اگر کشوری نیروی کار نداشته باشد توسعه و پیشرفت نخواهد داشت، امروزه کشورهای اروپایی که مشکل جمعیت دارند در حال وارد کردن نیروی کار هستند
مشروح نشست در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=42231
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید| دکتر #سعید_کاظمی_آشتیانی که بود که کمتر از رونالدو شناخته شده است؟
🔻در دیدار 21 اردیبهشت ماه 1401 #رهبر_انقلاب از اینکه نام کاظمی آشتیانی برای نوجوانان و دانش آموزان این مرزوبوم کمتر از کریستین #رونالدو شناخته شده است اظهار ناراحتی کردند. اما براستی کاظمی آشتیانی که بود و چه کرد؟
🔹بیش از 16 سال پیش، غروب چهاردهم دیماه خبری منتشر شد مبنی بر اینکه یکی از دانشمندان ایران به نام سعید #کاظمی_آشتیانی بر اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفته است. نام این دانشمند، چندان برای مردم آشنا نبود. همانطور که نام بسیاری از دانشمندان، تازه بعد از مرگشان بر سر زبانها میافتد یا شاید حتی بعد از مرگشان هم هیچوقت شناخته نشوند.
🔸تا زمان درگذشت کاظمی آشتیانی، جز جامعه پزشکی و علمی ایران، واقعا افراد زیادی او را نمیشناختند، اما پیام رهبر انقلاب در ۱۵ دی، اهمیت این چهره علمی را برجسته کرد و نام او بر سر زبانها افتاد.
🔹حضرت آیتالله خامنهای در پیام خود، ضمن ابراز «تأسف، تلخکامی و افسوس»، سعید کاظمی آشتیانی را «دانشمند مؤمن و جهادگر»، «شخصیت ارزشمند»، «کانون امید و ابتکار و نوآوری»، «یکی از فرزندان صالح انقلاب» و «از رویشهای مبارکی که آیندهی درخشان علمی در کشور را نوید میدهند»، توصیف کردند و «فقدان این عنصر خدوم و باارزش» را «ضایعهای دردناک» خواندند.
🆔 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
🎥ببینید| دکتر #سعید_کاظمی_آشتیانی که بود که کمتر از رونالدو شناخته شده است؟ 🔻در دیدار 21 اردیبهشت م
📣اما کاظمی آشتیانی چرا دانشمند مهمی به شمار میآمد؟
🔸اگر نام «پژوهشکده رویان»، «سلولهای بنیادین»، «درمان ناباروری»، «بانک بند ناف» و اینجور چیزها را جستوجو کنید، در نتایجی که به دست میآید، قطعا جایی نام سعید کاظمی آشتیانی را خواهید دید.
🔹وی از سال ۶۱ با همکاری دو نفر از همکارانش، جهاد گروه پزشکی را در دانشگاه علوم پزشکی ایران تأسیس کرد. این گروه، هسته اولیه #جهاد_دانشگاهی علوم پزشکی ایران بود که ۴ سال بعد شکل و سامان گرفت و سعید کاظمی تا سال ۷۰ مسئول بخش طرحها و تحقیقات آن بود.
🔸از سال ۷۱ با تغییرات ساختار مدیریتی جهاد دانشگاهی، رئیس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی ایران شد و تا آخر عمرش، در این مسئولیت باقی بود. او در همه این سالها مراکز درمانی متعددی تأسیس و گروههای مختلف پژوهشی را راهاندازی کرد، اما مهمترین جایی که راه انداخت، « #پژوهشکده_رویان جهاد دانشگاهی» در خرداد سال ۷۰ بود؛ جایی که در طول حدود ۳۰ سال گذشته، هزاران زوج نابارور را خوشحال و صاحب فرزند کرده است.
🔹او تا ۱۴ دی سال ۸۴ که در سن ۴۴ سالگی قلب و نفسش از حرکت ایستاد، در دو حوزه مدیریتی توانست گامهای اساسی و مهمی در گسترش روشهای پیشرفته درمان ناباروری، تولید و تکثیر و انجماد #سلولهای_بنیادی جنینی و همانندسازی (کلونینیگ) حیوانات رقم بزند. همه اینها، منهای تدریس در دانشگاه، برگزاری جشنوارههای بینالمللی، کارهای تئوریک، مقالهنویسی و ... است.
🔸پس از درگذشت او، هر از گاهی #مقام_معظم_رهبری در نشستهای مختلف از او یاد میکردند. مثلا ۲۵ تیر سال ۸۶ در بازدید از پژوهشکدهی رویان از علت علاقه خود به او گفتند: «علت اینکه من به مرحوم سعید کاظمی اینقدر علاقه داشتم و الان هم در دلم و در ذهنم برای آن جوان عزیز، ارزش و جایگاه قائلم، حرکت او، نحوهی کار او، مدیریت او و پیگیری اوست که یک مجموعهی کاملی بود از آن چیزی که آدم دوست میدارد و آرزو دارد.»
🔹یا مثلا ۱۳ مهر ۸۵ در دیدار اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاهها، خود را مقید به نامآوردن از او دانستند و گفتند: «ما شخصیتهایی داریم از قبیل مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی که حالا من مقیدم از این جوان پاکباختهی مؤمنِ فاضلِ کارآمد و مدیر حقیقتاً انقلابی و مؤمن اسم بیاورم.»
🔸اما برخی رسانهها به نقل از بعضی منابع اعلام کردند که در سال ۸۳ یعنی یک سال قبل از درگذشت سعید کاظمی، نام او به عنوان یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان غرب آسیا که با توسعه دانش سلولهای بنیادی دست برتر علمی را برای ایران ایجاد کرده بود، در فهرست ترور موساد قرار گرفته است.
🔹این گمانهزنی، فرضیهها درباره #ترور_بیولوژیک این دانشمند را تقویت کرد و چنین تصوری باز هم رو به فراموشی بود تا اینکه حضرت آیتالله خامنهای در سخنرانی نوروزی خود در فروردین سال ۹۵ و در جمع زائران و مجاوران حرم رضوی، برای سعید کاظمی از لفظ «شهید» استفاده کردند و با آوردن نام او در کنار نام دانشمندانی مانند شهید طهرانیمقدم گفتند: «کاری که شهدای هستهای ما در زمینههای هستهای که بسیار هم حسّاس است پیشاهنگش بودند، کاری که شهید طهرانیمقدّم پیشاهنگش بود، کاری که شهید کاظمی در زمینهی سلّولهای بنیادی پیشاهنگش بود، کارهای بسیار بزرگی است.»/ ایسنا
🆔 @sedayehowzeh