فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 تصاویر متفاوت از تشییع پیکر شهید آیتالله عباسعلی سلیمانی در قم
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تشریح جزئیاتی از حادثه امروز قم توسط حجتالاسلام رفیعی مسئول امور طلاب و دانشآموختگان حوزههای علمیه؛
📽 قوه قضائیه مجدانه پیگیری و برخورد کند
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 حضور بهنگام آیت الله اعرافی در بیمارستان و هشیاری مختصر طلبه حادثه دیده امروز قم
✍ بابت کیفیت پایین و کج سلیقگی در نوع فیلمبرداری از این عیادت، توضیحی در دسترس نیست!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
روایتی شیرین از حادثه ای تلخ در صبح دیروز قم؛
🔻جزئیات مهمی که دوست ندارم بهشان فکر کنم!
▫️همیشه جزئیات مهم هستند. سرنوشت همه داستانها در دست جزییات است و پروندههای مهم را جزئیات راز گشایی میکنند.
من پشت در ICU بودم فکر میکردم ماشین وقتی به کسی میزند و چند متر پرتش میکند آن طرف، واکنش دفاعی بدن این هست که اعصاب را از کار بیاندازد یا نه؟
🔹عکسها را توی ایتا نگاه میکنم. یک تیباست که همان اولهای خیابان صفائیه قم، جدولکشی جوب را رد کرده و آمده وسط پیادهرو ایستاده. عکس بعدی یک عمامه است روی زمین و یک کیف سیاه طرح چرم هم کنارش. عکس بعدی توی آمبولانس است و کسی که صورتش زیر دستگاه اکسیژن و لباسش خونی است.
▫️جزئیات البته بیشتر از چیزهایی است که توی عکسها دست به دست میشود. من پشت در ICU میفهمم. چاقو رگ گردن را بریده، مری را هم بریده، پهلو را هم دریده، به ششها هم آسیب زده.
توی تلفن به پدرش میگویم عمل خوب بوده، سطح هشیاری پایین است، سجاد بیهوش است، منتظریم تا ببینیم چه میشود. این «منتظریم» را تا غروب به صد نفر دیگر میگویم.
🔹توی ICU راهمان نمیدهند، دکترش را ولی در رفت و آمدهای بین سالنها گیر میآورم و از حال سجاد میپرسم. میگوید عمل خوب بوده، الان توی مرحله بحرانی هستیم، باید ببینیم بدن چه جوابی میدهد.
▫️این بدنی که میگوید، منظورش همان سجادی است که تازه از مشهد آمده قم و همین تازگیها خانه ما بود و من بهش میگفتم همان مشهد میماندی قم مگر چه خبر است که آمدی؟
دکتر جزئیات بیشتری را نمیگوید. دیگران اما وقتی به من زنگ میزنند جزئیات بیشتری میخواهند. جزئیاتی که امید بدهد به پایان خوشِ خبر سخت امروز.
🔹میگویم کسی که حمله کرده را گرفتهاند، توی همین بیمارستان بستری است. میگویم وقتی پلیس میخواسته دستگیرش کند، خودزنی کرده. فکر میکنم ضارب چقدر خودش را آماده کرده، از کی چاقو را کنار دستش گذاشته، چطور تصمیم گرفته به یک طلبه جوان ساده کنار خیابان حمله کند. فکر میکنم آدم عادی نبوده، آدمهای عادی وقت تصادف دستپاچه میشوند، این آدم اما دستپاچه نشده، برای بعد از تصادف برنامه داشته، چاقو را برای همین دم دستش گذاشته. من فکر میکنم آدمهای عادی هیچ وقت بعد از حادثه خودزنی نمیکنند، میکنند؟
🔸سجاد دو تا بچه کوچک دارد، توی قم به جز من، فقط دو سه تا فامیل دیگر دارد و چندتا دوست و همکار، باقی دوستان و بستگانش مشهد هستند.
▫️ماجرا حتما جزئیات بیشتری هم دارد، جزئیاتی که دوست ندارم بهشان فکر کنم، جزئیاتی درباره یک طلبه جوان وقتی تنها و بیدفاع روی زمین بوده و مردی ناشناس چاقو به دست بالای سرش بوده.
.
پ.ن: الحمدلله وسط نوشتن این متن، سجاد به هوش آمد.
.
✍ حجت الاسلام محمدرضا جوان آراسته
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
🔺 جنگ روایت ها ادامه دارد...
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 دقت های عجیب شهید حجت الاسلام سید محسن روحانی: من اینجوری راحت ترم!
▫️ سی و هفتمین سالگرد شهادت شهید حجت الاسلام والمسلمین سید محسن روحانی، مسئول عقیدتی _ سیاسی لشکر ۱۷ علی بن ابی طالب (ع) قم
#شهدای_روحانی
🔹 این شهید روحانی در سن ۲۵ سالگی در تاریخ دهم اردیبهشت ماه ۱۳۶۵ در جزیره مجنون به درجه رفیع شهادت نائل گردید.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
🔺پیشنهاد من، روحانی تهاجمی و خانوادۀ تهاجمی است!
مرحوم آیت الله حائری شیرازی خطاب به طلاب:
▫️زندگی روحانی باید ساده اما با نشاط باشد. باید بانشاطتر از تمام زندگیها باشد. زندگی خانوادۀ اهلبیت را در حدیث کساء بینید. چقدر بانشاط با هم حرف میزنند! چقدر با محبت با هم صحبت میکنند؟
🔹اینکه مثل مردم زندگی نمیکنیم، خوب نیست. مثل اینکه ما از کرۀ مریخ آمدهایم و چیز دیگری هستیم! «پردهنشینی» برای حفظ قداست خوب نیست. باید «شاهد بازاری» و مثل همۀ مردم بود.
▫️همانطور که مردم به تفریح میروند، ما هم برویم. همانطور که مردم با مترو میروند، ما هم برویم. مردم با اتوبوس میروند، ما هم برویم. مردم به پارک میروند، ما هم برویم. باید سینمای اسلامی خوب داشته باشیم. مثل مردم که به سینما میروند، طلبهها هم بروند. اگر طلبهها اهل سینما بودند، سینما اصلاح میشد.
🔹شما نگاه کنید رهبری میگوید: «فلان خانم برای این مسابقه تا آنجا با حجاب میرود!» با حجابش در آنجا حالت تهاجمی گرفته است تا با حجاب، مسابقهها را فتح کند. این برای ما الگو است.
▫️پیشنهاد من، روحانی تهاجمی و خانوادۀ تهاجمی است. بروید بین مردم زندگی کنید. حجاب را به بطن زندگیها ببرید. حجاب را مخفی نکنید.
🔹بهطور طبیعی و عادی زندگی کنید. سر خود را هم بالا بگیرید و مثل مردم بروید خرید کنید. با آنها رفتوآمد کنید و معاشرت داشته باشید. همه امورتان اینطور باشد. حجاب را به همهجا تسرّی دهید.
🔸تدافع مربوط به گذشته است. تاریخ مصرف آن پایان یافته است. دوره، دورۀ تهاجم است. حجاب را باید به وسط عالَم ببرید.
🆔 @sedayehowzeh
با وجود ارتکاب خشونتی آشکار علیه طلبه ای مظلوم و مهذب؛
🔺چرا صدایی از سکولارهای حوزوی در محکومیت خشونت و دفاع از قربانیان خشونت به گوش نمی رسد؟!
#صدای_طلاب
▫️گویا شهادت آیت الله سلیمانی و همچنین سوء قصد به طلبه ای بی دفاع و مظلوم، برای ابراز تنفر از خشونت در میان اصلاح طلبان حوزوی و همچنین سکولارهای عمامه به سر کافی نبوده که صدایی از آنان به گوش نمی رسد!
🔹این سکوت در حالیست که در ماجرای مهسا امینی به کرات شاهد ناله وااسفا و عزاعزای این طیف از حوزویان دگراندیش بودیم، به نظر می رسد هر حادثه ای برای آنان زمانی می تواند مهم و لایق عکس العمل باشد که بتواند لگدی حواله نظام کند و بنیان های معرفتی یا روانشناختی انقلاب را به لرزه دربیاورد؛ البته در این مورد هم احتمالا یکی دو روز دیگر و از تراس خانه ویلایی و وسیع خود افاضه خواهند کرد که: این است عاقبت دخالت دین و حوزه در سیاست!
▫️وقتی طلبه ای مهذب و پاکدست این چنین مورد ضرب و جرح قرار می گیرد می تواند هر دل پاک و بی غل و غشی را بیدار کند تا هر نوعی که می تواند از ضارب و ضاربانی این چنینی اعلام برائت و تنفر کند.
🔹 آیا مدافعان جدایی دین از سیاست و برخی جریان های سنتی حوزه حواسشان هست که امثال این طلبه مظلوم (سجاد جهانگیری) نه پست سیاسی داشته اند و نه مسئولیت دولتی؟ اینجا چرا ساکت شده اند...؟! به نظر می رسد اینها حتی تعصب حوزوی و صنفی هم ندارند تا چه رسد به تعصب هایی مهمتر و اساسی تر!
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی #صدای_حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 شما صدای شهید علی خلیلی را میشنوید!
#شهید_غیرت
#شهید_حمیدرضا_الداغی
مادر شهید حمیدرضا الداغی:
▫️بچه ام خیلی ساده رفت، با چاقو به قلب و پشتش زدند ولی باز هم از دختر مردم دفاع می کرد؛ کجاست آن دختر که ببیند من چه می کشم؛ خدای من...
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
جای خالی آموزه های رسانه ای دینی در فرهنگ عمومی؛
🔻قاتل شهید الداغی، آیت الله سلیمانی، سرهنگ شهرکی و... کیست؟
در روایتی از امام باقر علیهالسلام میخوانیم:
«بندهای در روز قیامت محشور شود و [با اینکه در دنیا] دستش به خونی آلوده نشده، اما یک ظرف شیشهای خون و یا بیشتر از آن به دست او دهند و بگویند: این سهم تو است از خون فلان شخص؟!
او عرضه میدارد:
پروردگارا! تو خود میدانی که جان مرا گرفتی [و تا آن لحظه] من خون کسی را نریخته بودم!
خداوند فرماید:
آری! تو خبرهای مختلفی از فلانی شنیده بودی و برای دیگران بازگو کردی، پس این خبر زبان به زبان به فلان ستمکار رسید و با استناد به همین خبر، او را کُشت، و این بهره تو از خون اوست»
(کافی، کلینی، ص 370 – 371)
🔹وای بر ما اگر در تولید و انتشار دروغ و نفرت و کوتاهی در دین و تقویت نقشهی شیاطین برای از بین بردن عفت و حیا و اخلاق نقشی داشته باشیم. گاهی با یک جمله در تقویت طرح دشمنان شریک میشویم و آن وقت از آخرتمان چه میماند؟! / وحید یامین پور
🔺 پایگاه خبری، تحلیلی صدای حوزه؛ #صدای_طلاب بدون سانسور
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
🔺از مضاربه تا ربا و دستگاه های نظارتی که دیر رسیدند!
دیروز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه حضرت آیت الله مکارم شیرازی در دیدار با رئیس دادگستری قم نکات مهمی را پیرامون مشکلات اقتصادی بیان کرده اند که طی چند بند به اهم آنها اشاره می کنیم:
1️⃣ لزوم نگاه علی و درمان ریشه جرائم
"ریشه یابی حوادث سبب می شود که از تکرار آن در آینده جلوگیری شود. پرونده ای که منجر به صدور حکم می شود باید علل و منشأ آن بررسی گردد."
✍️ براستی در عمل و راهروهای دادگاه های مختلف، چقدر شاهد زنده بودن چنین نگاهی هستیم؟ اساسا قوه قضائیه به عنوان یک قوه به چه میزان از قدرت و جایگاه خود به نفع حل ریشه جرائم استفاده کرده است؟
➖در ماجرای شرکت های مضاربه ای در قم که با نزدیک به 20 شرکت برخورد شد، حتی در حد اطلاع رسانی هم به مردم چیزی گفته نشده بود و بعد از ورشکست شدن یا بازداشت مدیران این شرکت ها تازه اعلام شد که این شرکت ها مشکل دارند!! (لینک)
2️⃣ اقتصاد عامل اصلی نه فرعی
"باید مدام پیامدهای مشکلات اقتصادی به مسئولین تذکر داده شود تا نسبت به حل آن اقدام کنند و هر اندازه که مشکلات اقتصادی کم شود و مردم بتوانند یک زندگی سالم داشته باشند، به همان نسبت جرائم نیز کم می شود."
✍️ دیگر نباید سر گزاره های بدیهی بحث کنیم، باید همه بپذیرند که مشکلات اقتصادی دلیل شماره یک حرکت به سمت سبک زندگی های آلوده به گناه هستند و رسانه و فرهنگ، کاتالیزور یا ترمز این ماجرا می توانند باشند.
3️⃣ انجام فعالیت های اقتصادی نامشروع تحت عنوان مضاربه
"بعضی کارهای نامشروع تحت عنوان فعالیت های اقتصادی سالم مثل مضاربه صورت می گیرد که چیزی جز رباخواری نیست. پول های مردم را با وعدۀ سودهای بالا می گیرند و در آخر با انبوهی از مال های مردم متواری می شوند. البته باید مردم را نسبت به خطرات این گونه سرمایه گذاری ها آگاه کرد که دچار طمع نشده و تسلیم این گونه افراد نشوند و دستگاه قضایی هم موظف است که جلوی فعالیت این گونه مؤسسات و افراد را بگیرد."
✍️ نگرانی ایشان وقتی اهمیت مضاعف پیدا می کند که بدانیم متأسفانه جلودار برخی از همین شرکت های مضاربه ای که برای هزاران خانواده، مایه مصیبت و دردسر شده اند از میان طلابی هستند که بدون تجربه و تخصص کافی وارد کارزار اقتصاد و بازار های دیجیتال شده بودند.
➖بازه زمانی تأخیر در بررسی این قبیل فعالیت های اقتصادی عدد 15 سال را به ما نشان می دهد، به عبارتی سابقه این شرکت های مضاربه ای طبق حافظه شفاهی طلاب، به بیش از 15 سال می رسد و چهره هایی نظیر "ز...پور" و "خ...ی" و در سالهای اخیر، "گوهرناز" و"آ.م" میدان دار اصلی این ماجراها بوده اند؛ آیا این بازه زمانی برای بررسی و اعلام نتایج توسط مراکز نظارتی حوزه و نظام کافی نبوده است که حالا و بعد از بین رفتن سرمایه هزاران خانواده، برخوردهای قانونی قوت گرفته است؟!
⬅️ بخوانید: شرکت های مضاربه ای توقیف شده با مدیران روحانی و چند هزار خانواده گرفتار و منتظر!
▫️در پایان باید بگوییم دلیل روی آوردن طلاب و روحانیون به این شرکت های مضاربه ای در بسیاری از موارد فشار اقتصادی و اقساط ماهانه و اجاره خانه و ... بوده نه لزوما حرص و طمع؛ آنها به دلیل اشتغالات علمی و حوزوی عملا فرصتی برای کار اقتصادی نداشته اند و از طرفی در پی درآمدی حلال و حداقل هم وزن با تورم، گرفتار این شرکت ها شده اند.
🔹"صندوق سرمایه گذاری طلاب" با مدیریت حوزه و با استفاده از ذهن های اقتصادی و متخصصین امر می تواند یکی از اقدامات ریشه ای برای حل مشکلات عدیده اقتصادی طلاب باشد تا آنها با سرمایه گذاری در صندوقی امن و حلال، از قطار شتاب گرفته تورم عقب نمانند و با فروش خانه و ماشین و ...مجبور به ورود به ریسک های خانمان برانداز اقتصادی نیز نشوند!
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی #صدای_حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
🔺شهید الداغی را چگونه روایت کنیم؟!
▫️خاستگاه اصلی تحقق امر به معروف در جامعه، #ولاء_طرفینی زن و مرد جامعه است؛ هر طرحی که از آن ارتزاق نکند یا بدان نیانجامد، نه خودی است و نه شدنی!
ولاء متقابل اجتماعی در اسلام دو رو دارد:
1️⃣ پناه دادن و حمایت از هم کردن (۷۲انفال)
2️⃣ امر به معروف و نهی از منکر کردن همگانی و متقابل (۷۱توبه)
▫️اگر برای بخشی از جامعه (مثلا بی حجابها) به هرعلت (ساخت سیاسی یا برساخت رسانه ای) این ذهنیت ساخته شد که: تو فقط امر و نهی میشوی اما نه حمایت میشوی! و نه حق امر و نهی متشرعان و حاکمان را داری، گسست و گسل اجتماعی شکل می گیرد؛ ولاء طرفینی از کار می افتد و نهی از بی حجابی هم به مقاومت مدنی آنها اصابت می کند!
🔹 #شهید_الداغی تمثال زیبای روی دیگر سکه ولاء متقابل است، مصداق روشن "والذین آوَوْا ونصروا اولئک بعضهم اولیاء بعض" است.
➖او دختر کم حجاب را نهی از منکر نکرد، او را یاری داد و مأوای او شد، چاقو خورد اما دختر ایران را تنها نگذاشت!
🔸جامعه آسیب دیده از بی حجابی، به این روی سکه ولاء مومنانه نیازمند است؛ تا گاردش را بشکند و نصحیت برادرانه و خواهرانه را بپذیرد.
➖این شهید عزیز را اگر همین گونه -که بود- روایت کنیم، به امر به معروف هم کمک می کنیم.
▫️اما اگر بعکس، مسبب خونش را بی حجابی و کم حجابی خواندیم (که بی سبب هم نیست!) و مایه شعار مرگ بر بی حجابش ساختیم؛ باز بجای التیامِ گسل و موثر کردن روی دیگر سکه ولاء اجتماعی (امر و نهی)، بر شکاف و گسست افزوده، امر و نهی ها را بی اثرتر می کنیم./ حجت الاسلام قنبریان
✍️ ارسال #نقد و #نظر به:
🆔 @vohadmin
🆔 @sedayehowzeh
📸 نامزد عکس بد هفته!
▫️تصویر بدفرمی از خوشحالی احد آزادیخواه (نماینده ملایر) با لباده ای کنار رفته، در جلسه استیضاح وزیر صمت که توسط خبرگزاری فارس(!) منتشر شده، در فضای مجازی وایرال شده و استعداد خوبی برای تصویرسازی منفی از روحانیت دارد!!
🔹گفتنی است دیروز نمایندگان با 162رأی موافق، 102رأی مخالف و ... از مجموع 274 رأی ماخوذه، با استیضاح فاطمی امین موافقت کرده و وی از وزارت صمت برکنار شد.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 دستور سریع رئیس عدلیه در خصوص جنایات اخیر در سراوان و سبزوار و ضرب و جرح چند طلبه در قم و تهران
حجتالاسلام محسنی اژهای:
🔹پروندههای شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان، شهادت جوان سبزواری و ضربوشتم چند طلبه در #قم و تهران نباید به تاخیر بیفتند.
🔺 پایگاه خبری، تحلیلی صدای حوزه؛ #صدای_طلاب بدون سانسور
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
⭕️ پویش "آماده شهادتم" آغاز به کار کرد
💢 در پی اقدامات کور و غیر انسانی روزهای اخیر علیه مردم، طلاب و روحانیون و خادمان دین، «پویش آماده شهادتم» آغاز به کار کرده است.
👈 برای شرکت در این پویش به صفحه نخست خبرگزاری حوزه مراجعه نموده و یا بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
https://hawzahnews.com/xcdxG
#آماده_شهادتم
سوء استفاده سیاسی از زخمی اجتماعی؛
🔺صدایی برای دیگران!
⬅️ چرا صدایی از سکولارهای حوزوی در محکومیت خشونت و دفاع از قربانیان خشونت به گوش نمی رسد؟!
🔺 پایگاه خبری، تحلیلی صدای حوزه؛ #صدای_طلاب بدون سانسور
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشه ای از مراسم تشییع پیکر شهید حمیدرضا الداغی در مشهد مقدس؛
📽 تشییع جوانمرد ایرانی
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نشست بررسی وضعیت دینداری ایرانیان در پایگاه خبری صدای حوزه (۳)
📽 چرخش بزرگ به سمت دینداری زنانه!
حجت الاسلام رسول حسن زاده، مسئول گروه حوزه و روحانیت پژوهشکده مطالعات راهبردی حوزه علمیه:
🔺پروژه زمستان دینداری مرجعیت گرا و بهار دینداری فردگرا + نتایجی عجیب از رشد دینداری در انگلیس
🔹دینداری جایگزین، یک دینداری هماهنگ با لیبرالیسم است و جنسی زنانه دارد؛ آنها می گویند بعد از گذر از دوران خدای پدر و خدای پسر، وارد عصر طلایی دینداری زنانه شده ایم!
🔸جنبش هایی مثل "نیو ایج" قبلا وعده ظهور معنویت زنانه را داده بودند، یک نوع دینداری مبتنی بر شادی و شفقت و رهایی...
⬅️ مشاهده بخش نخست این نشست
⬅️ مشاهده بخش دوم این نشست
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب امروز در دیدار معلمان:
📽 تقویت مدارس دولتی مهم است، نباید جوری باشد در کشور که وقتی گفته میشود مدرسه دولتی اولین چیزی که مقابل انسان نقش میبندد، ضعف مدرسه است!
▫️وقتی به مدرسه دولتی کم اعتنایی کنیم، معنایش این است که اگر کسی بنیه مالیاش آنقدر نبود که بتواند در مدرسهای که شهریه میگیرد ثبت نام کند، ناچار است که تن به ضعف بدهد؛ یعنی کسی که بنیه مالی ندارد، بنیه علمی هم نداشته باشد؛ این بیعدالتی محض است و به هیچ وجه قابل قبول نیست.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب هماکنون در دیدار معلمان:
📽 چرا در آموزش و پرورش بیثباتی در مدیریت وجود دارد؟
▫️ده سال اخیر، پنج وزیر و چهار سرپرست سر کار آمدند؛ این چیز عجیبی است...
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
رهبر معظم انقلاب، امروز:
🔻دستشان درد نکند، این برای نابودکردن کشور فکر خوبی است!
▫️این فکر در بعضی از مسئولان کشور در گذشته وجود داشت که ما بیاییم آموزش و پرورش را از دولت جدا کنیم. بدهیم دست بخشهای خصوصی بروند. این خرج سنگین و این بودجۀ سنگین را از دوش آموزش و پرورش برداریم.
🔹دستشان درد نکند این برای نابودکردن کشور فکر خوبی است. شأن تعلیم و تربیت شأن دولتی است. هیچ نظامی نمیتواند این شأن را از خودش دور کند. تربیت و تعلیم کشور به عهدۀ نظام حاکم بر این کشور است.
🔸در دنیا همینجور است. یک استثناهایی دارد مثل همین مدارس به اصطلاح غیرانتفاعی که حالا در کشور وجود دارد. قانون اساسی ما هم که این را بهصراحت بیان کرده؛ بنابراین مسئلۀ برونسپاری معنی ندارد. این شأن دستگاه حاکم قابل واگذاری نیست.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار معلمان؛
🔻کار پرورشی در مدارس باید جذاب باشد؛ کار پرورشی طوری نباشد که بچهها از آن فراری باشند؛ بسیاری از مدارس معاون و مسئول پرورشی ندارند!
▫️برنامههای پرورشی باید در مدرسه دیده بشود، در مدارس خبر چندانی نیست. باید امور پرورشی امتداد داشته باشد تا داخل مدارس. بسیاری از مدارس معاون پرورشی ندارند، مسئول پرورشی ندارند. باید حتماً تأمین بشود.
🔹 باید کار پرورشی جذّاب باشد. بچهها را فراری نباید داد. باید جوری باشد که بچهها به طرف او جذب بشوند. تقویت و هویت ملی، تقویت عشق به میهن، تقویت پرچم ملی، تعلیم سبک زندگی اسلامی و ایرانی اینها در شمار اصلیترین کارهایی است که بایستی انجام بدهیم.
🔺 پایگاه خبری، تحلیلی صدای حوزه؛ #صدای_طلاب بدون سانسور
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57