فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🎥 #استوری_موشن | روز شمار هفته بسیج
❌ بسیج، علم و پژوهش
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍀
#های_بای_بدون_فر 🥯 😋
آرد210 گرم (تقریبا یک و نیم پیمانه)/پودر شکر100 گرم (حدودا 3/4پیمانه)/نشاسته ذرت3 ق غ/ کره 150 گرم/ پودر کاکائو 1 ق غ /وانیل 1چهارم ق چ /بکیم پودر 1 چهارم ق چ/ تخم مرغ 1عدد/شکلات چیپسی به میزان لازم
🔸کره به دمای محیط رسیده روبا همه مواد مخلوط میکنیم با قاشق هم میزنیم زیاد ورز ندید چون باعث سفت شدن شیرینی بعد از پخت میشه. مواد دو قسمت میکنید به یکی پودر کاکائو اضافه میکنیم ازشون گلوله های کوچیک درست کنید کنار هم قرار بدید هم سفید هم کاکائویی وسطش شکلات چیپسی بزارید کف دست گرد کنیدکف قابلمه یا تابه نچسب با فاصله بچینید نیاز به چرب کردن کف ظرف نیست، دمکنی و شعله پخش کن بذارید با حرارت کم در حد دم کردن برنج بذارید بمدت 40_35دقیقه تا بپزه.داخل کیک پز :شیرینیها رو با فاصله بچینید کف کیک پز بمدت 25_20دقیقه تا بپزه.ودر فر هم با دمای 170 درجه به مدت 15 دقیقه میپزه
کلوچه کشمشی
#دسر #شیرینی # صبحانه
🔹️مواد لازم
🔸️آرد کامل (آرد سبوس دار) 1 و 1/4 پیمانه
🔸️بیکینگ پودر 2/5 قاشق چای خوری
🔸️شکر 5 قاشق غذا خوری
🔸️نمک 1/4 قاشق چای خوری
🔸️کره آب شده 2 قاشق غذا خوری
🔸️پوست پرتقال 2 قاشق چای خوری
🔸️کشمش 1/4 پیمانه
🔸️تخم مرغ درشت 1 عدد
🔸️خامه 4 یا 5 قاشق غذا خوری
♨️طرز تهیه
🔹️فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید.
🔹️در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگپودر، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و با انگشتان خود آن را ورز دهید تا خمیری شوند. پوست پرتقال و کشمش بیدانه را اضافه کنید و هم بزنید.
🔹️در یک کاسه کوچک، تخممرغ و 4 قاشق غذاخوری خامه را با یکدیگر با چنگال مخلوط کنید. آنها را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید. خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده قرار دهید و با وردنه پهن کنید.
🔹️آنها را به اندازه دلخواه برش دهید و داخل سینی فر بچینید.آنها را 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. این کلوچهها را گرم سرو کنید.
#پنکیک_صبحانه 🍪
يه دونه تخم مرغ رو با سه قاشق غذاخوري شكر سه قاشق غذاخوري روغن مايع و كمي وانيل هم بزنيد حسابي .
يك پيمونه و دو قاشق غذاخوری آرد رو با يك قاشق چايخوري بكينگ پودر و يك چهارم قاشق چايخوري نمك الك كنيد و به مخلوط تخم مرغ اضافه كنيد و در آخر هم يك پيمونه ( پیمونه شیرینی پزی یا لیوان فرانسوی دسته دار ) سر خالي شير بريزيد و مواد رو حسابي هم بزنيد تا يكدست بشه .
تابه نچسب رو بذاريد روي حرارت تا داغ بشه نیاز به چرب کردن نداره ، يك ملاقه از مايه پنيك بريزيد تو تابه وقتي حباب زد برش گردونيد تا سمت ديگه اش با حرارت ملايم سرخ بشه
با عسل یا مارمالاد میچسپه😊😊