eitaa logo
" سراج "
2.7هزار دنبال‌کننده
16.4هزار عکس
4هزار ویدیو
553 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
مجازات‌ها و جریمه‌ها در قانون حجاب 3⃣- اعتراض، توهین و تمسخر زنان محجبه: 👈بازداشت توسط ضابطان عام و خاص دادگستری + حبس + ۷۴ ضربه شلاق 💥توهین یا پرخاش به آمران به معروف به حجاب: 👈 ۸۰ تا ۱۶۵ میلیون تومان جزای نقدی. 💥تمرض، تمرد، مزاحمت یا اختلال در اجرای قانون حجاب: 👈توقیف ابزار و تجهیزات مربوط+ ۶ ماه حبس یا ۸۰ تا ۱۶۵ میلیون تومان جزای نقدی 💥عدم ارائه فیلم دوربین مجتمع‌های خانگی، اداری، تجاری، بانک‌ها و… به نیروی انتظامی: 👈کارمندان نهادهای دولتی و عمومی: ۶ماه تا ۲سال انفصال از خدمات دولتی و عمومی 👈صاحبان مشاغل و کسب و کارها و…: ۹۲۰ میلیون تومان جزای نقدی یا ۱تا ۳ ماه سود درآمد سالانه (هرکدام که بیشتر بود) 👈سایر افراد: ۱۶۵ تا ۳۳۰ میلیون تومان جزای نقدی. ➖➖➖➖➖➖➖➖ @seraj1397 .
مجازات‌ها و جریمه‌ها در قانون حجاب 4⃣- مجازات بی‌حجابی کودکان ۹ تا ۱۵ سال 🔹ماده ۶۶ «قانون عفاف و حجاب» تاکید کرده که اگر کودکان 9 تا 15 سال مرتکب جرائم موضوع این قانون از «بی‌حجابی» و «بدپوششی» گرفته تا «ارسال فیلم و عکس به رسانه‌های خارج از کشور» شوند، تمام جرائم نقدی ذکر شده در این قانون شامل حال آنان خواهد شد. با اینحال اگر کودکان 9 تا 15 سال مرتکب جرائمی نظیر «برهنگی در منظر نامحرم در فضای مجازی یا غیرمجازی» شوند که در این قانون برای آنان مجازات حبس در نظر گرفته شده، ماده 88 قانون مجازات درباره آنان اعمال خواهد شد. 🔹اگر کودک بین 9 تا 12 سال سن داشته باشد و مرتکب جرمی شود که برای آن مجازات حبس در نظر گرفته شده، طفل یا باید به «تسلیم اولیا یا سرپرست قانونی» شود یا «فرد یا افرادی شود که به حکم دادگاه، مصلحت طفل را بدانند» و یا طفل توسط «قاضی دادگاه نصیحت خواهد شد». در واقع اگر کودک بین 9 تا 12 سال مرتکب جرمی شود که در قانون «عفاف و حجاب» برای آن مجازات نقدی در نظر گرفته شده، اولیای او نسبت به پرداخت مبلغ اقدام خواهند کرد ولی اگر مجازات حبس داشته باشد، یکی از 3 مورد یاد شده اعمال خواهد شد. 🔹اما اگر کودک بین 12 تا 15 سال تمام سن داشته باشد و مرتکب یکی از مواردی شود که در قانون «عفاف و حجاب» برای آن حداقل 2 سال و حداکثر 25 سال حبس در نظر گرفته شده، 3 ماه تا 1سال در کانون اصلاح و تربیت نگهداری خواهد شد. بعنوان نمونه اگر کودکی 13 ساله، دو مرتبه یا بیشتر مرتکب «توهین و تمسخر حجاب در فضای مجازی» شود، حداقل 3ماه و حداکثر یکسال در کانون اصلاح و تربیت نگهداری خواهد شد. @seraj1397 .
مجازات‌ها و جریمه‌ها در قانون حجاب 5⃣- مجازات بی‌حجابی نوجوانان ۱۵ تا ۱۸ سال 🔹به حکم ماده ۶۶ «قانون عفاف و حجاب»، تمام جرائم نقدی ذکر شده در این قانون شامل حال نوجوانان ۱۵ تا ۱۸ سالی که مرتکب آن شوند هم خواهد شد. اما اگر عمل ارتکابی توسط نوجوان در این قانون، شامل مجازات حبس هم باشد، اوضاع بسته به عمل ارتکابی، متفاوت خواهد بود. 🔹به عنوان نمونه، اگر نوجوانی مرتکب «برهنگی در منظر نامحرم در فضای مجازی یا غیرمجازی» شود، از آنجا که برای این اقدام در این قانون، در مرتبه اول، ۵ تا ۱۰ سال حبس در نظر گرفته شده، به حکم بند (ب) ماده ۸۹ قانون مجازات، باید یک تا ۳ سال در کانون اصلاح و تربیت نگهداری شود اما اگر همین نوجوان برای بار دوم، مرتکب این اقدام شود، از آنجا که عمل ارتکابی‌اش در این قانون دارای ۱۰ تا ۱۵ سال حبس است، به حکم بند (الف) ماده ۸۹ قانون مجازات، باید ۳ تا ۵ سال در کانون اصلاح و تربیت نگهداری شود. ➖➖➖➖➖➖➖➖ @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📕 کتاب صوتی "خار و میخک" اثـــــر: شهید یحیـی سنـوار 🔸 ترجمه: اسماء خواجه زاد 🔹تولیــــــد: ایران صدا 🔹با صدای: حسن همایی 🔻بخــش دوم؛ 👇👇 @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‼️بازی با آلات قمار از طریق کامپیوتر 🔻بازی­‌های کامپیوتری که با آلات قمار تصویری انجام می‌گیرد، به دو صورت است: ۱. اگر بازی بین دو طرف یا بیشتر است، مثلاً دو نفر پهلوی هم نشسته‌اند، یا از طریق اینترنت در خانه خود مشغول بازی قمار هستند قمار محسوب می­‌شود و حرام است. ۲. اگر این بازی طرفی ندارد و شخص با کامپیوتر بازی می‌کند، مثلاً نرم‌افزاری است که شخص با آن بازی نرد یا پاسور می­‌کند که البته در آن برد و باخت نیست اگرچه بازی با آلات قمار بدون برد و باخت هم حرام است، ولی چون باید حداقل دو نفر با هم بازی کنند، نه اینکه شخص با خودش بازی کند، این بازی اشکالی ندارد. 📕منبع: leader.ir @seraj1397 .
‼️سقـط جنیــن 🔻از بین بردن نطفه بعد از استقرار آن در رحم و همچنین سقط جنین در هیچ یک از مراحل رشد جنین، جایز نیست. به محض انعقاد نطفه:  الف) قبل از دمیده شدن روح  در صورت مشقت فوق‌­العاده و غیر قابل تحمل در نگه­داری یا بزرگ کردن طفل ناقص‌­الخلقه برای والدین یا خوف مرگ مادر، جایز است. ب) پس از دمیده شدن روح  مطلقاً حرام است. مگر با استمرار بارداری، حیات مادر و جنین هر دو تهدید ‌شود و نجات زندگی طفل به هیچ وجه ممکن نباشد، ولی نجات زندگی مادر فقط با سقط جنین ممکن باشد. در این حالت واجب است به گونه‌ای عمل شود که قتل طفل عرفاً مستند به کسی نشود. 📕منبع: leader.ir @seraj1397 .
‼️ توصیه‌ای برای برآورده شدن حاجات 💠 سوال: برای برآورده شدن حوائج مهم چه عملی را سفارش می‌فرمایید؟ ✅ جواب: توصیه می‌شود به خواندن نماز جناب جعفرطیار (علیه‌السلام) که سندی معتبر دارد و مجرب است و همچنین خواندن نماز امام زمان (علیه الصلاة و السلام) با کیفیتی که در مفاتیح الجنانِ محدث قمی (رحمةالله) در بخش نمازهای ائمه معصومین (علیهم‌السلام) آمده است. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ 🔴 پرداخت حق‌الثبت برای مهریه الزامی می‌شود/ مهریه بالای ۲۰۰ سکه شامل ۱۵ درصد حق‌الثبـت می‌شود نائب رئیس کمیسیون قضایی مجلس: در طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی اهرم بازدارنده‌ای را پیش‌بینی کردیم که از مسابقه افزایش تعداد سکه مهریه در بین مردم جلوگیری کنیم؛ در همین راستا یکی از تدابیر صورت گرفته، افزودن حق الثبت مهریه به قانون و الزام زوجین برای پرداخت آن در زمان عقد است که خود این حق الثبت هر چقدر مهریه بالاتر باشد، سنگین‌تر خواهد بود. طبق این طرح تا سقف ۱۴ سکه، حق ثبت به مهریه تعلق نمی‌گیرد. میزان هزینه، برای مهریه‌ های بین ۱۴ تا ۱۰۰ سکه، چهار دهم درصد قیمت سکه‌‌ها، است. میزان هزینه، برای مهریه‌‌های بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ سکه، ۲ درصد است. از مهریه‌‌های ۲۰۰ سکه به بالا ، ۱۵درصد، به عنوان حق ثبت، اخذ می‌ شود. @seraj1397 .
؛ ✅ مستاجر می‌تواند تا زمانی که موجر، مبلغ ودیعـه را پرداخت نکرده، از تخلیه منزل مسکونی خودداری کند. 🔸در صورتی که‌ مؤجر، مبلغی به عنوان ودیعه از مستأجر دریافت کرده باشد، تخلیه و‌ تحویل مِلک به موجر، موکول به استرداد ودیعه به مستأجر و یا سپردن آن به دایره اجراست. 🔸چنانچه موجر، مدعی باشد که مستاجر خسارتی به ملک وارد کرده یا اجاره بها را پرداخت نکرده، تکلیف چیست؟ 🔸چنانچه موجر مدعی ورود خسارت به‌ ملک از طرف مستأجر و یا عدم پرداخت اجاره بها یا بدهی بابت قبوض تلفن، آب، برق و گاز بوده و تقاضا کند که جبران خسارات وارد شده‌ یا پرداخت بدهی‌های فوق، از محل مبلغ ودیعه انجام شود، موظف است ادعای خود را طبق دادخواستی در شورای حل اختلاف یا دادگاه مطرح کند و گواهی آن را مبنی بر تسلیم‌ دادخواستِ مطالبه ضرر و زیان به میزان مورد ادعا، به دایره اجرا که در حال اجرای حکم تخلیه است، تحویل نماید. 🔸در این صورت، دایره اجرا از تسلیم وجه یا سند به مستأجر، به‌‌ همان میزان‌ خودداری می کند و پس از صدور رأی دادگاه و کسر مطالبات موجر، اقدام به پرداخت مابقی ودیعه به مستأجر خواهد کرد. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا