🔴 خبر خوب آقای فرماندار برای مردم اسلامشهر / میسّر شدن صدور جواز ساختمانی برای زمینهای قولنامهای
🔸سالهاست که بسیاری از مردم شهرستان اسلامشهر به ویژه در مناطق قدیمی شهرها و روستاها با مشکل جدی روبه رو هستند و آن هم مخالفت قانونی شهرداری ها و دهیاری ها با ساخت و ساز در زمین های قولنامه ای است. در شرایطی که بسیاری از این املاک به عنوان بافت فرسوده در معرض خطر هستند.
🔸فرماندار اسلامشهر در خلال جلسهای که به منظور تعیین تکلیف اراضی قولنامه ای و با حضور رئیس دادگستری شهرستان، سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرمانداری، بخشداران و شهرداران و رؤسای شورای های اسلامی اسلامشهر، احمدآباد مستوفی و چهاردانگه برگزار شد، با بیان اینکه صدور پروانه ساختمانی برای اراضی قولنامه ای یکی از مشکلات بخشداری ها و شهرداری های شهرستان به شمار می رود، گفت:
با تدابیر اتخاذ شده در این باره از این پس امکان صدور پروانه ساختمانی و یا ارائه سایر خدمات به اراضی قولنامه ای میسر خواهد شد.
🔸بر اساس گزارشی که روابط عمومی فرمانداری منتشر کرده، حل مشکل زمینهای قولنامه ای با این روال امکان پذیر است:
1️⃣ صاحبان زمینهای قولنامه ای یا اراضی ارثی فاقد سند با به همراه داشتن اصل قرارداد نسبت به ارائه دادخواست «اثبات مالکیت» باید به دادگستری اسلامشهر مراجعه کنند.
2️⃣ افراد دارای اراضی قولنامه ای باید از شهرداری ها و بخشداری های مربوطه فرم مغایرت با حقوق عمومی از قبیل جهاد کشاورزی، اوقاف و امور خیریه و امور آب منطقه ای را دریافت و هنگام ارائه دادخواست اثبات مالکیت به دادگستری تحویل دهند.
🔸به گفته نماینده عالی دولت در اسلامشهر، مقدمات انجام این کار آماده شده و دفاتر خدمات قضایی اسلامشهر آماده دریافت دادخواست اثبات مالکیت برای صاحبان زمینهای قولنامه ای خواهند بود.
🔸فرماندار در این جلسه یادآوری کرد که فرم مغایرت با حقوق عمومی نیز بزودی آماده شده و در اختیار شهرداری ها و بخشداری ها قرار می گیرد.
همچنین ادارات قید شده در این فرم موظف هستند ظرف ۱۵ روز به استعلام انجام شده پاسخ دهند در غیر اینصورت پاسخ استعلام مثبت تلقی خواهد شد.
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
🔴 فرهنگی که در حال زدودن است!
لبهای سفید و خشک دختر خواهرم را دیدم و با لبخند گفتم: ریحانه جان روزهات قبول باشه.
ریحانه گفت: خاله روزههام دوساله شد، اما یه چیزی بگم؟! امروز ما رو از طرف مدرسه برای اردوی علمی بردن شرکت میهن اسلامشهر.
پرسیدم: خوش گذشت؟
گفت: آره خاله اما...
گفتم: بگو خاله چی شده؟ دلت بستنی خواست؟
گفت: خاله اونا به ما بستنی دادن اما من گفتم روزهام، ولی همکلاسیام خوردن! تازه مسخره هم کردن و با خنده گفتن چرا بستنی مفت نخوریم!
گفتم: مگه همکلاسیات روزه نبودن؟
گفت: خانم معلم به ما گفت بخورید عیبی نداره! اما من و محدثه سادات نخوریدم.
با تعجب گفتم: معلمتون این حرف رو زد ریحانه؟! گفت: آره، امروز هم خستهام هم گرسنه. بچهها راست میگن ما نباید روزه بگیریم، کوچیکیم.
نگاش کردم و گفتم: ریحانه جون تو کلاستون همه ممتازند؟
گفت: نه خاله،
گفتم: فقط به شاگرد ممتاز مدرسه جایزه میدن؟
گفت: خاله آره دیگه معلومه فقط بچه ممتازا جایزه میگیرن.
گفتم: خدا هم فقط به شاگرد ممتازا جایزه میده.
تلفن زنگ خورد رفتم سمت تلفن...
و اما مدیر و معلم گرامی!
این رفتار و این برنامه در ماه مبارک رمضان ناشی از چیست؟ خدای نکرده اجرای سند 2030 به باغنرده، محله سنتی ما هم رسیده؟!
یا دختران سوم و چهارم شرایط روزه گرفتن را ندارن و یا قصه روزه کله گنجشکی است؟!
مدیران ارشد اسلامشهر، دختران ابتدایی امروز که قرار است فردا مادران و زنان جامعه اسلامی باشند را اینگونه تربیت میکنند؟ ارزشهای دینیمان را اینگونه آموزش میدهند؟ جشن تکلیف گرفتنتان را قبول کنیم یا این دم خروس را؟!
مطمئنم پیگیری این قصه با چند جواب رد خواهد شد از جمله بچهاند واجب نیست. اسلام را سخت نکنید. فقط یک اتوبوس بوده. بچه ها تازه سوم بودند و چهارم!
امااااااااا... مینویسم و میگویم حتی اگر نتیجه ای ندهد.
اینجا اسلامشهر است، شهر حافظان قرآن و شهری که کوچههایش هنوز مزین بنام شهداست. اینجا اسلامشهر است.
میپرسیم: آقای فرماندار، مدیر محترم آموزش و پرورش، چگونه قدم برخواهید داشت روی پل صراط؟
چگونه جواب شهدا را خواهید داد؟
دختران کوچک شهرمان چگونه مادران مسلمان فردا شوند وقتی مربیانشان چیزی برای تعلیم و تربیت دینی ندارند؟
وقتی اخلاق و فرهنگ اسلامی را با بهانههای واهی از مدارس گرفتهاند و اولویت علمی بدون عمل مبنای کارشان شده است!
متاسفم برای مدرسه دولتی شاید باید بگویم متاسفم برای آموزش و پرورش با انتخاب این مدیران!
✍ الف. باصری/ اسلامشهر
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
#فکر_کردن_درد_دارد
🔴 عدالتِ خداوند کجاست؟!
اگر ما باشیم و فقط این دنیا ، با اینهمه کودککُشی و جنایتهای باور نکردنی فقط میتوان گفت ناعدالتی موج میزند و تقریبا هیچ چیزش عادلانه به نظر نمیرسد...
✅ از خانوادهای که در آن زندگی میکنیم تا محل جغرافیایی، شرایط فیزیکی، قیافه، استعداد و ثروت و همه چیز ناعادلانه پخش شده است!
✅ اما به نظر شما قرار است انسان با دخالت مستقیم خدا، ظلم نکند؟ مثلا اگر انسان با اختیار خود بمب بیاندازد و خدا به خاطر این کودکان تمام بمبها را معدوم کند، یا هر شوهری که دست به روی همسرش بلند کند، بلافاصله دستش خشک شود! یا هرکس رابطه نامشروع داشته باشد مثلا سنگی بیوفتد روی سرش...
✅ آیا سلب اختیار به طوری که اصلا انسان نتواند به خودش یا دیگران ظلم کند، انسان را از انسان بودنش خارج نمیکند؟ اینکه پولدار به صورت اتوماتیک و ذاتا انفاق کند تا فقیری نباشد، هنر است؟ اصلا اینجور خدایی که نگذارد انسان کار بد کند و به زور مجبورش کند کار خوب کند، چه هنری کرده است که انسان را آفریده؟ ملائک که بودند.
✅ یا مثلا اگر همه قدرتها یکی بود، آیا دستگیری از زیر دست معنا داشت؟ آیا صبر بر مصیبت و خیلی از چیزهایی که عیار انسان را مشخص میکند وجود داشت؟ سنت خدا این است که جوری خدایی کند که #اختیار انسانها از بین نرود.
✅ اگر آخرتی نباشد و همه چیز همینجا باشد، خدایش عادل نیست... اما اگر آخرتی باشد و بر اساس توانایی ها و رنجها در آنجا #قضاوت شود، خدایش عادل است! و از اینجاست که اصل معاد بعد از پذیرش خدا، یک امر عقلی و بدیهی است. 👌
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
#حرف_حساب
مقامات ارشد کشورِ پیشرفتهٔ اتریش بدلیل فساد مالی کنار رفتند، شرکت سامسونگ بدلیل فساد مالی مدیر خود را کنار گذاشت، دولت کانادا بدلیل رانت خواری وزیران تحت فشار است.
پس فساد در همه جای دنیا وجود دارد. مهم این است که با فساد چگونه برخورد شود...
رسانهها برخورد با فساد در اروپا را با تعریف و تمجید اعلام میکنند!
اما نسبت به برخورد قوهقضاییه با مفاسد سکوت می کنند!
قوهقضاییه با قدرت و بیتعارف در حال برخورد با داماد آقای وزیر است.
اجرای عدالت در هر سطحی موجب افزایش اعتماد مردم خواهد شد.
بی رحمانه #عدالت را اجرا کنید و افکار عمومی باید از این برخوردها حمایت کند تا شرّ این آقازادهها از بیتالمال کم شود.
✍علیرضا زادبر
@seraj1397
.