⭕️ #دانش_حقوقی؛
🔴 حضانت فرزند
سوال : آیا مادر بعد طلاق میتواند تقاضای حضانت فرزند پسر یا دختر خود را که بیشتر از ۷ سال سن دارد و ادامه حضانتش با پدر است از دادگاه خانواده نماید؟
🔻چکیده:
در تعیین حضانت اطفال، مصلحت طفل مورد توجه قرار میگیرد نه عسروحرج پدر و مادر بنابراین دادگاه به اقتضای مصلحت میتواند حضانت طفل قبل از سن هفت سالگـی را به پدر واگذار کند و یا بعد از سن هفت سالگی مجدداً مادر را صالح به حضانت بداند.
✅ پاسخ:
🔸اگر مادر به خواستهی صدور حکم مبنی بر حضانت فرزند مشترک که پسر دوازده ساله و یا دختر ۷ ساله میباشد را از دادگاه بخواهد و زوجین درحال حاضر جدا از یکدیگر زندگی کنند و یا حکم طلاق صادر شده باشد و فرزند مشترک نزد پدرش باشد و سپس مادر درخواست صدور حکم حضانت را از دادگاه خانواده نماید، دادگاه بهمنظــور رعایــت مصلحت طفل جهت حضــانت موضوع را به واحد مشاوره و روانشناسی ارجاع میدهد.
🔸و اگر کارشناس اظهارنظر نماید که با پدر، مادر و فرزند مصاحبه شده و با توجه به رابطه عاطفی شدید فرزند با مادر به صلاح فرزند است نزد مادر زندگی کند و اینکه با مضی بیش از هفت سال که از سن کودک میگذرد و اینکه مادر درخواست حضانت را نموده است و دادگاه با مداقه در قانون مدنی ملاحظه مینماید که حضانت بیش از هفت سال فرزندان اعم از اناث ذکور را به پدر واگذار نموده است
🔸بنابراین اگر دادگاه مصلحت بداند که طفل قبل از سنین مربوطه نزد پدر باشد و یا بعد از سنین مذکور نزد مادر باشد یعنی پدر را صالح نداند میتواند تصمیم مقتضی اتخاذ نماید و احراز صلاحیــت خواهــان مستنداً به مواد ۱۱۶۸ و ۱۱۶۹ قانون مدنی حکم به حضانت و سرپرستی فرزند صغیر به نام مادرش صادر و اعلام مینماید.
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
⭕️ #دانش_حقوقی؛
🔴 ارث زن
⁉️سوال:
زن چه اموالی را به ارث میبرد؟
✅ پاسخ :
🔸زن بعنوان همسر متوفی مستحق یک چهارم یا یک هشتم از اموال مرد است.
حال این که چه مالی را میتواند به ارث ببرد بسیار مهم است، زیرا که در مقدار سهم زن موثر است.
🔸زوجه در صورت فرزند دار بودن زوج، یک هشتم از عین اموال منقول (مثل ماشین، موتور و...) و یک هشتم از قیمت اموال غیرمنقول (مثل خانه، باغ، مغازه و...) اعم از عرصه(زمین) و اعیان(ساختمان) ارث میبرد.
در صورتی که زوج هیچ فرزندی نداشته باشد سهم زن یک چهارم از کلیه اموال است.
🔸پس لازم است بعد از مرگِ شوهر، علاوه بر اموال منقول که تقسیم میشود، اموال غیر منقول قیمتگذاری شده و یک چهارم یا یکهشتم از این قیمت به زن داده شود.
در مواقعی امکان دارد که ورثه دیگر متوفی از قیمت گذاری مال غیرمنقول امتناع بکنند.
🔸ماده 948 قانون مدنی این امکان را به زن داده است که حق خود را از عین اموال استیفا کند، پس وی می تواند در مرحله اول، ورثه را از طریق دادگاه اجبار به قیمت گذاری و دریافت سهم خود کرده، در غیر اینصورت و ادامه امتناع ورثه، براساس رویه قضایی موجود، زن میتواند سهم مشاع خود را از عین یعنی خود زمین و خانه تملک کند.
🔴 ازدواج موقت بدون هیچ ارثی:
🔸شرط اصلی برای ارث بردن زن از همسرش وجود زوجیت دائمی بین آنها است.
🔸از مفهوم ماده 940 قانون مدنی که قید زوجیت دائمی را ذکر کرده می توان چنین فهمید که در نکاح منقطع (متعه یا صیغه) هیچ ارثی برای زن راه ندارد.
حتی زن مثل مورد نفقه که میتوانست آن را در عقد شرط کند، دیگر نمیتواند شرط توارث را در نکاح منقطع (موقت) بگنجاند و اگر چنین شود شرط باطل است.
🔴 ارث بردن زن حتی در طلاق :
🔸اگر شوهر، زن خود را به صورت رجعی مطلقه کرده و در زمان عده فوت کند، زن از اموال شوهر ارث میبرد.
🔸ولی اگر فوت شوهر بعد از انقضای مدت عده بوده یا طلاق بائن باشد (طلاقی که قبل از نزدیکی بوده یا طلاق زن یائسه،طلاق خلع و مبارات) دیگر زن از مرد در صورت فوت،هیچ ارثی نمیبرد.
🔸ماده 943 قانون مدنی این امر را ابراز داشته است.
🔸البته در ماده 944 همین قانون آمده که اگر شوهر در حالی که به مرضی مبتلا است زن را طلاق دهد و در ظرف یک سال از تاریخ طلاق به علت همان مریضی بمیرد، زن از او ارث میبرد حتی اگر طلاق به صورت بائن باشد به شرط آنکه زن در طول این یک سال ازدواج نکرده باشد.
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
#فرقه_شناسی
🔴 فرقه #شیرازیها را بشناسیم؛
🔸"سیدصادق حسینی شیرازی" رئیس فرقه شیرازیها، در ۱۸دی ۱۳۲۰ در کربلا متولد شد. او از سن ده سالگی در کربلا زیرنظر پدر خود سیدمهدی حسینی شیرازی، مراحل مقدمات تحصیلات دینی خود را آغاز کرد و سپس وارد حوزه علمیه شد.
🔸صادق شیرازی از خاندان شیرازی است. "میرزای شیرازی" صاحب فتوای تحریم تنباکو و از مراجع تقلید شیعه (جدّ مادریِ صادقشیرازی) میباشد.
🔸سیدصادق شیرازی به همراه برادرش پس از افزایش فشارهای صدام، به ایران و به شهر قم بازگشت.
🔸بیش از ۱۸ شبکهٔ ماهوارهای و ۳ شبکهٔ رادیویی، توسط مقلدان شیرازی اداره میشوند، که با حمایت مالیِ ملکه انگلیس و با هدایت سرویسهای جاسوسی راهاندازی شدهاند!
شبکه ماهوارهای "مرجعیّت" تنها شبکهٔ رسمی وابسته به دفتر اوست که آراء وی را نیز انعکاس میدهد.
🔻برای شناخت بیشتر، پُستهای بعدی را بخوانید... 👇👇
@seraj1397
.
#فرقه_شناسی
#فرقه_شیرازی
🔴 سوال میکنند که فرقه شیرازی چه فرقهای است و چه عقایدی دارد؟
🔻چکیده افکار این فرقه، خلاصه کردن #اسلام در ۴ چیز است:👇👇
1️⃣ ثواب داشتن «قمهزنی»!
(نتیجه: معرفی مذهب شیعه بعنوان مذهب خشونت و خونریزی در شبکههای جهانی و ذهن غیرمسلمانان)!
2️⃣ عزاداری پیدرپی و افراطی و دائمی ایام محسنیه و کاظمیه و...
(نتیجه: معرفی شیعه بعنوان مذهب عزا و ایجاد دلزدگی در جامعه)!
3️⃣ توهین و لعن به مقدسات اهلسنّت (برای شعلهور نگهداشتن جنگ شیعه و سنی و فتنههای مذهبی)!
4️⃣ مخالفت با جمهوریاسلامی و گروههای مقاومتِ ضداسرائیلی (لیدر این فرقه که یک "آیتالله قلابی به اسم سیدصادق شیرازی است" حتی یک جمله علیه جنایات اسرائیل ندارد! و جالب است بدانید در عربستانی که همهٔ شیعیان خود را میکشد، فعالیت این فرقه آزاد است!)
👈 از اینرو، این فرقه، شیعهٔ انگلیسی یا شیعهٔ اسرائیلی خوانده میشود.
@seraj1397
.
#فرقه_شناسی
#تشیع_لندنی / بخش اول؛
🔴 در حسینیهٔ یهودیهای لندن چه میگذرد؟!
⏪ «ما تشیّعی را که مرکز و پایگاه تبلیغاتش لندن است قبول نداریم؛ این تشیّعی نیست که ائمه(ع) آن را ترویج کردند و آن را خواستند. تشیعی که بر پایه ایجاد اختلاف، بر پایه تمهید و صافکردن جاده برای حضور دشمنهای اسلام است، این تشیّع، تشیّع نیست؛ این انحراف است.»
(بیانات رهبر انقلاب/ ۲۶مرداد۹۴)
🔸در ماه اکتبر سال ۲۰۱۷، موضوع حمایت جنبش صهیونیستی «تبلیغ اسرائیل» از ساخت یک مسجد و حسینیه در گُلدرز گرین (golders green ) لندن در رسانههای بریتانیا بسیار برجسته شد.
یهودیان محله گولدرز گرین لندن با جمع آوری امضا مخالفت خود را با ساخت یک حسینیه (الرسول الاعظم) در این منطقه اعلام کرده بودند.
🔸جوزف کوهن به ۶۰۰۰ یهودی مخالف ساخت حسینیه گفته است:
"این مکان متعلق به آیتالله خمینی نیست، متعلق به آیتالله شیرازی است، بنابراین ارتباطی با روز قدس ندارد، افرادی که با آنها (شیرازیها) دیدار کردیم بسیار مهربان و خونگرم بودند و از ما استقبال کردند."
🔸و نکته، درست در همین جملهٔ جوزف کوهن است که «شیعه لندنی» چون «شیعه خمینی» نیست، پس باید به آن آزادی عمل داد! در واقع برنامه روشن است: آلترناتیوسازی در برابر ایدئولوژی شیعی جمهوری اسلامی! و چه هدفی استراتژیکتر از این می تواند برای صهیونیستها وجود داشته باشد؟
🔸شهرک فدکالصغریٰ، منطقهای خوش آب و هوا و سرسبز در شهر لندن است که توسط شیخ یاسرالحبیب، داماد سید مجتبی شیرازی، برادر سیدصادق شیرازی در لندن خریداری شده است.
این شهرک پس از آمادهسازی و ساخت یک مسجد در داخل آن درسال ۱۳۹۱ افتتاح شد و پرچم گروه یاسر الحبیب یعنی "هیئة خدّامالمَهدی" در یکی از تپههای آن و طی مراسمی که اعضای این گروه یونیفورمهای سبز نظامی بر تن کرده بودند برافراشته شد. یک حوزه علمیه و مدرسه نیز در آن ساخته شده است.
به گفته یاسرالحبیب قرار است این شهرک پس از خرید زمینهای اطراف به یک دهکدهٔ اسلامی شیعی تبدیل شود و ساکنان انگلیسی نیز به تشیّع هدایت شوند.
زمین حسینیه توسط یکی از مراکز وابسته به سیدصادق شیرازی در انگلستان به مبلغ بیش از ۵ میلیون پوند (۲۸ میلیارد تومان) خریداری شده است.
🔻ادامه دارد...
@seraj1397
.