eitaa logo
" سراج "
2.6هزار دنبال‌کننده
16.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‼️مجالس خلاف وحدت 🔷 سوال: اگر شخصی خلاف وحدت شیعه و تسنن صحبت کند نسبت به حضور در آن مجلس چه تکلیفی داریم؟ ✅ جواب: هرگونه گفتار یا کردار و رفتاری که در زمان حاضر سوژه و بهانه به دست دشمن بدهد یا موجب اختلاف و تفرقه بین مسلمین گردد شرعاً حرام اکید است و شرکت در آن مجلس اگر تأیید و ترویج آن باشد جایز نیست. 📕منبع: khamenei.ir @seraj1397 .
‼️دیدن مانع در اعضای وضو، پس از نماز 🔷 سوال: اگر بعد از نماز متوجه شویم #روی_ناخن یکی از انگشتان مقدار کمی مانع وجود دارد، وضو و نماز خوانده شده صحیح است؟ ✅ جواب: اگر نمی‌دانید مانع هنگام وضو موجود بوده يا نه، در صورتی که احتمال بدهید هنگام وضو نسبت به وجود یا عدم وجود مانع و رساندن آب توجه داشته اید، وضو صحيح است، ولى اگر بدانید هنگام وضو التفات و توجه نداشته اید، احتياط واجب آن است كه دوباره وضو بگيرید و نماز را اعاده کنید. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ ؛ 🔴 حضانت فرزند سوال : آیا مادر بعد طلاق میتواند تقاضای حضانت فرزند پسر یا دختر خود را که بیشتر از ۷ سال سن دارد و ادامه حضانتش با پدر است از دادگاه خانواده نماید؟ 🔻چکیده: در تعیین حضانت اطفال، مصلحت طفل مورد توجه قرار می‌گیرد نه عسروحرج پدر و مادر بنابراین دادگاه به اقتضای مصلحت می‌تواند حضانت طفل قبل از سن هفت سالگـی را به پدر واگذار کند و یا بعد از سن هفت سالگی مجدداً مادر را صالح به حضانت بداند. ✅ پاسخ: 🔸اگر مادر به‌ خواسته‌ی صدور حکم مبنی بر حضانت فرزند مشترک که پسر دوازده ساله و یا دختر ۷ ساله می‌باشد را از دادگاه بخواهد و زوجین درحال حاضر جدا از یکدیگر زندگی کنند و یا حکم‌ طلاق صادر شده باشد و فرزند مشترک نزد پدرش ‌باشد و سپس مادر درخواست صدور حکم حضانت را از دادگاه خانواده نماید، دادگاه به‌منظــور رعایــت مصلحت طفل جهت حضــانت موضوع را به واحد مشاوره و روانشناسی ارجاع ‌میدهد. 🔸و اگر کارشناس اظهارنظر نماید که با پدر، مادر و فرزند مصاحبه شده و با توجه به رابطه عاطفی شدید فرزند با مادر به صلاح فرزند است نزد مادر زندگی کند و اینکه با مضی بیش از هفت سال که از سن کودک می‌گذرد و اینکه مادر درخواست حضانت را نموده است و دادگاه با مداقه در قانون مدنی ملاحظه می‌نماید که حضانت بیش از هفت سال فرزندان اعم از اناث ذکور را به پدر واگذار نموده است 🔸بنابراین اگر دادگاه مصلحت بداند که طفل قبل از سنین مربوطه نزد پدر باشد و یا بعد از سنین مذکور نزد مادر باشد یعنی پدر را صالح نداند می‌تواند تصمیم مقتضی اتخاذ نماید و احراز صلاحیــت خواهــان مستنداً به ‌مواد ۱۱۶۸ و ۱۱۶۹ قانون مدنی حکم به حضانت و سرپرستی فرزند صغیر به‌ نام مادرش صادر و اعلام می‌نماید. کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
🍂🍂🍂🍂🍂
⭕️ ؛ 🔴 ارث زن ⁉️سوال: زن چه اموالی را به ارث می‌برد؟ ✅ پاسخ : 🔸زن بعنوان همسر متوفی مستحق یک چهارم یا یک هشتم از اموال مرد است. حال این که چه مالی را می‌تواند به ارث ببرد بسیار مهم است، زیرا که در مقدار سهم زن موثر است. 🔸زوجه در صورت فرزند دار بودن زوج، یک هشتم از عین اموال منقول (مثل ماشین، موتور و...) و یک هشتم از قیمت اموال غیرمنقول (مثل خانه، باغ، مغازه و...) اعم از عرصه(زمین) و اعیان(ساختمان) ارث می‌برد. در صورتی که زوج هیچ فرزندی نداشته باشد سهم زن یک چهارم از کلیه اموال است. 🔸پس لازم است بعد از مرگِ شوهر، علاوه بر اموال منقول که تقسیم می‌شود، اموال غیر منقول قیمت‌گذاری شده و یک چهارم یا یک‌هشتم از این قیمت به زن داده شود. در مواقعی امکان دارد که ورثه دیگر متوفی از قیمت گذاری مال غیرمنقول امتناع بکنند. 🔸ماده 948 قانون مدنی این امکان را به زن داده است که حق خود را از عین اموال استیفا کند، پس وی می تواند در مرحله اول، ورثه را از طریق دادگاه اجبار به قیمت گذاری و دریافت سهم خود کرده، در غیر اینصورت و ادامه امتناع ورثه، براساس رویه قضایی موجود، زن می‌تواند سهم مشاع خود را از عین یعنی خود زمین و خانه تملک کند. 🔴 ازدواج موقت بدون هیچ ارثی: 🔸شرط اصلی برای ارث بردن زن از همسرش وجود زوجیت دائمی بین آنها است. 🔸از مفهوم ماده 940 قانون مدنی که قید زوجیت دائمی را ذکر کرده می توان چنین فهمید که در نکاح منقطع (متعه یا صیغه) هیچ ارثی برای زن راه ندارد. حتی زن مثل مورد نفقه که می‌توانست آن را در عقد شرط کند، دیگر نمی‌تواند شرط توارث را در نکاح منقطع (موقت) بگنجاند و اگر چنین شود شرط باطل است. 🔴 ارث بردن زن حتی در طلاق : 🔸اگر شوهر، زن خود را به صورت رجعی مطلقه کرده و در زمان عده فوت کند، زن از اموال شوهر ارث می‌برد. 🔸ولی اگر فوت شوهر بعد از انقضای مدت عده بوده یا طلاق بائن باشد (طلاقی که قبل از نزدیکی بوده یا طلاق زن یائسه،طلاق خلع و مبارات) دیگر زن از مرد در صورت فوت،هیچ ارثی نمی‌برد. 🔸ماده 943 قانون مدنی این امر را ابراز داشته است. 🔸البته در ماده 944 همین قانون آمده که اگر شوهر در حالی که به مرضی مبتلا است زن را طلاق دهد و در ظرف یک سال از تاریخ طلاق به علت همان مریضی بمیرد، زن از او ارث می‌برد حتی اگر طلاق به صورت بائن باشد به شرط آنکه زن در طول این یک سال ازدواج نکرده باشد. کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🔴 #آمار شهدای ۴۰ سال مبارزه با موادمخدر @seraj1397 .
. 🔴 #آمار/ توان موشکی فعلی ایران از دیدگاه غرب @seraj1397 .
. 🔴 #آمار/ سردترین کشورهای دنیا ‏ @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا