⭕️ندای اسلام و انقلاب را به صورت پاک به گوش ملت ایران و جهانیان برسانید.
#خبر_تحلیلی
👤حضرت آیت الله سبحانی در دیدار با رئیس رسانه ملی:
🔹در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، صدا و سیما رکنی از ارکان کشور است که از نظر اهمیت، همسان دیگر ارکان نظام جمهوری اسلامی است.
🔸استاد درس خارج حوزه علمیه افزود: رسانه های جمعی و صداوسیما می توانند ندای اسلام و انقلاب را به صورت پاک به گوش ملت ایران و جهانیان برسانند.
🔹آیت الله سبحانی اظهار کرد: هنر انسان و وسایل ارتباط جمعی باید این باشد که بتواند اکثریت را جذب کند چون جذب همه ملت امکان ندارد اما اکثریت قابل جذب هستند و این لطافت خاصی در انتخاب کلمات، بیان و جملات می طلبد.
🔸️ باید خوراک خوبی برای شیعیانی که در مناطق دوردست جهان هستند در نظر گرفت بویژه که در بین آنها مبلغ دین کم است و صداوسیما می تواند نقش مبلغ را برای آنها داشته باشد
📥 دسترسی به مجموعه #محصول_گرافیکی از بیانات مراجع در دیدار با رئیس رسانه ملی👇
https://eitaa.com/serat_zanjan/1383
هدایت شده از تاملات
▪️ وقتی رهبر عزیز انقلاب از تولید آنتی تز انقلاب اسلامی در خود #قم نکاتی را متذکر شدند، به سمت #حوزه_سکولار، #تشیع_انگلیسی و ... باورمند شدیم که این باور هم درست بود.
▪️ اما تکمیل کننده اصلی این پازل، شبهات سنگینی است که بسیاری از بچههای انقلابی در دل #بسیج و نهادهای دیگر یا خودجوش و آتش به اختیار از ماجرای #هواپیمای_اوکراینی، #آبان_98 ، #واکسن و ... دارند.
▪️ نهضت روشنگری را باید دوباره روشن نمود یا در میان مردم با چراغ بگردند و به دنبال اقناع بچههای انقلابی باشند. هیچ کسی متولی این موضوع نمیشود و جلسات بصیرتی دهه شصت و هفتاد را به کلی فراموش کردند.
⚜ @Taammolat74
⚜ @ponezs
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️بسیج جمع فداکاری از مردم برای مردم
@serat_zanjan
🎬 داستان «سرجوخه» خیالی نیست
💢 آرش آصفی؛ بازیگر سریال سرجوخه در گفتوگو با حوزه:
داستان این سریال خیالی نیست، چون به نوعی دیگر در #زنجان در ابتدای دهه ۹۰ رخ داده است./خبرگزاریحوزه
@serat_zanjan
⭕️ انتشار کتاب «سکولاريسم پنهان» و پاسخ به برخي ايرادات
🔺 پس از انتشار کتاب «سکولاريسم پنهان: بررسي انتقادي انديشههاي دکتر داود فيرحي»، برخي دوستان و همفکران دکتر فيرحي به نقد کتاب پرداخته، چنين نوشتند:
🔹«جمعي از ناآشنايان به اسلام و انديشه سياسي، دکتر فيرحي عزيز را متهم به سکولاريسم پنهان کردهاند. من نميفهمم کسي که فقه سياسي را معتبر ميداند، چگونه سکولار (به تعبير ايشان) است!»
▪️در مباحث کتاب، از جمله مقدمه و بويژه مقاله پاياني، پاسخ اين ايراد آمده است. در ذيل، بخشي از مطالب مقدمه ذکر ميشود:
🔸«... دکتر فيرحي در تلاشي ظاهراً دغدغهمندانه نسبتبه اسلام، بهدنبال سازگار کردن گزارههاي اسلامي ـ شيعي با عناصر مدرن، بهويژه اصل آزادي بود؛ اما تفسير رسمي و رايج از گزارههاي اسلامي که تفاوتها و تضادهايي با مؤلفههاي مدرن، از جمله اصل آزادي داشت، مانعي مهم در مقابل رويکرد او بود. بر اين اساس بايد اين مانع برداشته ميشد. راهکار فيرحي، پذيرش نظرية «تقدم اراده بر علم» بود که نسبيتگرايي معرفتي از لوازم آن است. او با اخذ اين نظريه از انديشمندان غربي، بهويژه ميشل فوکو، و تلاش براي نسبت دادن آن به معدودي از انديشمندان اسلامي، آن را مبناي اصلي خود قرار داد.
🔸فيرحي، که به آزادي مدرن (Freedom / Liberty) باور داشت و طالب آن بود تا «آزادي» در «مركز معنا»ي كاوشها در باب سياست قرار گيرد تا نظريه و سپس نظام سياسي ـ اجتماعي «آزادمنش، فردگرا و مردمسالار»ی شکل گيرد و «اقتدارگرايي» به حاشيه رانده شود، اينک با اتخاذ مبناي «تقدم اراده بر علم» ميتوانست بگويد: همانگونهکه قدرت و ارادة منبعث از وضعيت مسلمانان در قرون اوليه موجب شکلگيري تفسير «اقتدارگرايانه» و ضد آزادي از تعاليم ديني شد، وضعيتِ جهانِ اسلام در عصر حاضر اقتضا ميکند تا تفسير «آزاديمحور» و ضداقتدارگرايي از نصوص اسلامي ارائه گردد.
🔸طبعاً با اين رويکرد ـ که «تحميل نظريه بر نص» در آن صراحت دارد و فيرحي خود با تعبير «تقدم نظريه بر نص» از آن ياد کرده بود ـ بايد روشها و راهکارهايي چون «گزينش برخي تعاليم و ناديده گرفتن برخي ديگر»، «برجستهسازي بخشي از گزارهها و بهحاشيهراني بخشي ديگر» و «توسل به متشابهات و متشابه نمودن محکمات» مورد توجه قرار گيرد. دکتر فيرحي نيز در پروژة فکري خويش از چنين راهکارهايي استفاده کرده است: گزارههايي از تعاليم اسلام و آثار و انديشههايي از متفکران و فقهاي شيعه را که بهنوعي در آنها سخن از حقوق و آزادي مردم به ميان آمده است يا اين ظرفيت را از نظر وي دارد، گزينش و برجسته کرده و در مواردي تفسيرهاي غيرعقلايي ارائه نموده است؛ و متقابلاً موارد فراوان ديگر با مضمون لزوم اطاعت از قوانين و حاکمان الهي و نداشتن اختيار در حوزة تشريع و انتخاب حاکمان را ناديده گرفته يا بهصورت حاشيهاي طرح کرده و بعضاً برداشتهاي ناصواب از آنها ارائه نموده است.
روشن است که با اين رويکرد، بسياري از احکام سياسي اسلام که در تضاد با ليبراليسم هستند، مانند لزوم پذيرش و اطاعت از حاکمان الهي، جهاد، اجراي حدود، امربهمعروف و نهيازمنکر، جلوگيري از فعاليت و ترويج فرقهها و کتب ضالّه و...، کنار گذاشته يا به حاشيه رانده میشوند و بهصورت کمرنگ تحقق مييابند؛ و اين امر، معنايي جز سکولاريسم نميتواند داشته باشد. بر اين اساس، براي انتساب يک فرد به سکولاريسم، لازم نيست خود فرد بدان تصريح کند يا به انکار گزارههاي سياسي اسلام بپردازد؛ بلکه اين انتساب، حتي با پرداختن به فقه سياسي نيز ميتواند سازگار باشد.
🔸بااينحال، از ويژگيهاي شخصيتي و علمي دکتر فيرحي در کنار استعداد و نبوغ بالا، تلاش براي طرح مباحث علمي بدون ايجاد حساسيت منفي و تنشآفريني بود؛ ازهمينرو، با توجه به اينکه انتساب به سکولاريسم ميتوانست تأثير منفي بر وي و انديشههايش بگذارد، او سعي وافر داشت تا عبارات و جملاتي را به کار نبرد که دلالتِ صريح و مستقيم بر سکولار بودن وي داشته باشد. با توجه به آنچه ذکر شد، ميتوان سکولاريسم موجود در آثار دکتر فيرحي را «سکولاريسم پنهان» دانست»./کانال سیاست ودیانت|حجتالاسلام ابوطالبی
@serat_zanjan
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ تغییر رویکرد جدی صداو سیما در پوشش اخبار
✍️حسین رجایی
🔹احسنت بر این صدا و سیما
پوشش دادنش یکطرف
ببینید حتی از واژه های مثل «آشوبگر» هم استفاده نمیکنه، بلکه میگه: «مردم، افراد» و قضاوت را برعهده مخاطب میگذاره.
اگه این صدا و سیماست، اونی که قبلا داشتیم چی بود!!؟
آیا ممکنه نهاد نماز جمعه مون هم اینجوری متحول بشه؟!
@serat_zanjan
#استوری
✍️سید مصطفی موسوی؛
🔹اولین نقد جدی به روحانیت در اصفهان هست! همونطور که خط اول راهپیمایی 22 بهمن هستن، باید خط اول اعتراضات هم قرار بگیرن! اما نیستن...
🔸نیستن و میدون رو تحویل ضد انقلاب میدن...
#نقد_روحانیت
@serat_zanjan
#استوری
✍️ابوالفضل طاهری؛
🔹مردم اصفهان اگر قرار بود اغتشاش بکنند، هفته پیش که چند صد هزار نفر بودن این کار رو میکردن، نه اینکه منتظر این چهارتا بمونند...
🔸به فرهنگ مردم و کشاورز های نجیب استان توهین نکنید...
@serat_zanjan🔸
#توئیت
✍️محسن مهدیان؛
مرحبا.همین خط رو ادامه دهید.
❌بی بی سی و سعودی نشنال و مسیح علی نژاد و دارو دسته شان رسما تریبون فیلم های اوباش شدند.
🔹بین 2 هفته اعتراض نجیبانه کشاورزان با جنگ خیابانی اوباش حتما تفاوت است.
طبیعی است که مواجهه ناجا نیز متفاوت است.
آبان98 نیز دقیقا همین شد.
@serat_zanjan