⭕️ حتماً شفافیت برای عدهای ضرر دارد که در تصویب طرح شفافیت تعلل میکنند.
#خبر_تحلیلی
👤حجت الاسلام علیرضا پناهیان؛
🔹فلسفۀ #انتخابات این است که مشارکت و فعالیت مردم در ادارۀ امور، زیاد بشود. اگر مردم در تصمیمگیریها و نظارت و ادارۀ امور، واقعاً قوی شدند؛ فلسفۀ انتخابات محقق شده است.
🔸 ولی اگر انتخابات شد و مردم در این سه وجه تقویت نشدند، معلوم میشود که آن انتخابات دچار آسیب شده و باندها آمدهاند از مردم رأی میگیرند و بعد میروند سراغ پنهانکاری و کار خودشان را میکنند. یکی از شاخصههای عدم مشارکت حقیقی مردم و آسیب انتخابات، «عدم شفافیت مجلس» است.
🔹شفافیت مجلس، یکی از ارکان نظارت مردم است. مردم میخواهند بر دیدگاههای نمایندگان مجلس نظارت کنند، ولی نمیتوانند. مردم و متخصصین میخواهند در تصمیمگیریهای مجلس کمک کنند، ولی نمیتوانند، چون نمیدانند آنجا چه کسی برای هر موضوعی چه رأی و نظری میدهد؟
🔸اتفاقاً اگر شما شفاف باشید، همۀ مردم میبینند و اگر کار شما درست و منطقی باشد، آنوقت مردم مدافع کار کارشناسی شما خواهند شد و وقتی همۀ مردم در جریان باشند، دیگر گروههای فشار نمیتوانند تأثیر بگذارند، مگر اینکه بگویید «همۀ مردم گروه فشار هستند!»
🔹حتماً شفافیت برای یک عدهای ضرر دارد که -در تصویب #طرح_شفافیت دارند تعلل میکنند و طفره میروند. دربارۀ این عده میشود بیشتر صحبت کرد، ولی باز هم صبر میکنیم.
@Serat_zanjan
⭕️ استعدادشناسی حوزه
#خبر_تحلیلی
👤 حضرت آیت الله سبحانی در دیدار اعضای شورای عالی حوزههای علمیه مطرح کرد؛
🔺باید مبلغینی را تربیت کرد که بلیغ بوده و جامعه شناس باشند
🔺شورای عالی حوزه باید تلاش بیشتری برای احیای موقوفات داشته باشد
🔹 #مدیریت در حوزه کار بسیار مهم و سنگینی است و از دور دست به آتش بردن کافی نیست؛ بلکه باید در متن جریان فعالیتها قرار گرفت تا متوجه سنگینی آن شد.
🔸 طلبه امروز، طلبه پنجاه سال و صد سال قبل نیست؛ طلاب در گذشته از صرف میر شروع کرده تا به درس خارج میرسیدند و تفاوتی میان آنان نبود؛ اما امروز با کثرت بالای طلاب، باید برای آنان برنامهریزی متفاوتی داشت؛ چراکه استعدادها و ظرفیتها متفاوت است و نمیتوان برای همه این افراد، نسخه واحدی پیچید.
🔹 استعداد شناسی از ضروریات امروز حوزه است و باید از طلاب و فضلا متناسب با ظرفیت آنان استفاده کرد و بهره برد.
🔸مدیریت حوزه نمیتواند سنتی محض باشد؛ از آن طرف هم نمیتواند بی توجه به اصالتها باشد؛ بلکه باید تلفیقی از مدیریت سنتی و جدید را در حوزه پیاده کرد؛ داشتن نیروی زیاد با مدیریتهای امروزی همخوانی ندارد و باید علاجی برای این مسئله داشت.
🔹 #احیای_موقوفات هم از دیگر موضوعاتی است که شورای عالی حوزه باید تلاش بیشتری برای این مسئله داشته باشد تا از مشکلاتی که با آن دست و پنجه نرم میکنیم، بکاهیم؛ البته در کنار این مسئله، باید روح قناعت در طلاب تقویت شود.
@serat_zanjan
⭕️ دشمن شماره یک آمریکا
#خبر_تحلیلی
👤 دبیر کل جنبش اسلامی عهد الله طی سخنانی مطرح کرد؛
دشمن شماره یک آمریکا حضرت امام خامنهای و جمهوری اسلامی است
🎙سید هاشم الحیدری:
🔹اگر از نمرود میپرسیدی دشمن شماره یک تو کیست؟ جواب می داد: “ابراهیم”!
🔸اگراز یزید میپرسیدی اولین دشمن تو کیست؟میگفت: “حسین”! و همین طور ادامه بدهید تا به امروز!
➖حالا سوال این است که اگر در حال حاضر از آمریکا، اسرائیل، آل سعود، وهابیها و تکفیریهای داعش سؤال شود، چه خواهند گفت؟!
🔹اگر ما بخواهیم بدانیم آمریکا و اسرائیل که دشمنان خدا هستند با چه کسی دشمنی میکنند؟ به یک کلمه خواهیم رسید که دومی ندارد. با تمام احترام، تعظیم و اجلالی که برای تمام مراجع، علما، جریانهای سیاسی، احزاب و فرزندانمان قائل هستیم، دشمن شماره یک آمریکا فقط یک نفر است و او ولی فقیه یعنی حضرت امام خامنهای و جمهوری اسلامی است.
🔸این حقیقتی است که نه میتوانیم و نه باید از آن فرار کنیم. هنگامی که به تاریخ نگاه میکنیم همه چیز واضح است. ولی الان ما کجاییم؟ این که ما شمر و یزید و معاویه و فرعون را بشناسیم کافی نیست. درست آن است که تکلیف امروزمان را بشناسیم و عمل کنیم.
🛎درباره امروز از ما سوال خواهد شد. در قیامت از ما در مورد کربلا و سال ۶۰ هجری سوال نخواهند کرد. از اتفاقات بعد از وفات پیامبر سوال نخواهند کرد. از کربلا، از آتش ابراهیم، از زندان امام کاظم و … سوال نخواهند کرد. ما را نگه میدارند و از زمان خودمان سوال خواهند کرد. دو جبهه وجود دارد که سومی ندارد. وسط این دو جبهه قرار گرفتن ممکن نیست.
@serat_zanjan
❌ محقق داماد و تعبیر وارونه یک رویا
#نقد_اندیشه
✍جناب محقق!
رفتار "کج دار و مریز" آیت الله حائری با رضاخان در راستای خارج کردن حوزه از وضعیت ضعف بود تا با ادامه کار، روحانیت دانشمند و کارآمدی برای آینده ایران و دنیای اسلام پرورش یابند.
لطفا بنای عقیم سازی پروژه فکری ایشان را نگذارید.
🔻یادداشت #صراط_زنجان را در زمینه اندیشه سیاسی آیت الله حائری یزدی بخوانید:
https://eitaa.com/serat_zanjan/1879
❌ محقق داماد و تعبیر وارونه یک رویا
#یادداشت
▪️سیدمصطفی محقق داماد، اخیرا در نشست بررسی کتاب «صدسالگی حوزه قم و مسائل جامعه ایران» گفته است:
❌مرحوم حائری معتقد بود که اگر طلاب وارد سیاست شوند دوباره همان بدنامی های زمان مشروطه و استبداد ایجاد می شود.
بعد از این چهل سال ما درستی تحلیل ایشان را می بینیم.
🔰ظاهرا جناب محقق داماد اصرار دارند در تبعیت از برخی حوزویانی که قائل به تفکیک دین از سیاست هستند، شخصیت آیت الله حائری (موسس) را اساساً غیرسیاسی تلقی کنند.
🔻درحالیکه با بررسی دقیق مقتضیات زمانی و نوع مواجهه ایشان به این نکته پی می بریم که؛
🔹️رویۀ سیاسی شیخ عبدالکریم بر اساس مصالح و مفاسد و تدبیر دورنگرانه و با هدفی کاملاً متعالی دنبال شده است. در واقع ایشان در وهلۀ اول به دنبال حفظ اصل دین بوده و در گام بعدی به امور مسلمین اهتمام داشته اند.
🔸️در واقع آیت الله حائری بین دو موضوع اهم و مهم درگیر بود؛ موضوع اول این بود که با رضاخان درافتد که در این صورت قتل عامی نظیر مسجد گوهرشاد رخ می داد و در نتیجه، باقی ماندۀ مردم نیز صحنه را رها می کردند و روحانیت شیعه شکست می خورد و سازمان حوزۀ علمیۀ قم برچیده می شد.
🔹️موضوع دوم این بود که کج دار و مریز با رضاخان رفتار شود، تا با ادامۀ کار حوزۀ علمیۀ قم، مردان دانشمند و کارایی برای آیندۀ ایران و دنیای اسلام پرورش یابند (شعبانی، 26- 27)
🔹البته این نکته را باید به جناب محقِّق متذکر شد که کار سیاسی همیشه با ورود مستقیم به معرکۀ سیاست محقق نمیشود؛ چرا که در این صورت دیگر اکثر ائمه اطهار(ع) را نمیتوان طبق فرازهای زیارت جامعۀ کبیره "ساسه العباد" نامید.
🔹️سیاست امری است که نیازمند هوشمندی و تدبیر است؛ به همین جهت امام خمینی فرموده بود:
▪️اگر مرحوم حاج شیخ در حال حاضر بودند، کاری را انجام میدادند که من انجام دادم و تأسیس حوزۀ علمیه در آن روز، از جهت سیاسی، کمتر از تأسیس جمهوری اسلامی در ایران امروز نبود.
❗️جناب محقق! لطفا بنای عقیم سازی پروژه فکری آیت الله حائری را نگذارید.
چطور شخصی که در اعتراض مردم مبنی بر اینکه چرا قیام نمی کنید، می فرمود:
"کسی که می خواهد قیام کند باید طرف دار داشته باشد، باید همه قیام کنند و..." از ورود روحانیت در سیاست ممانعت می کند.
البته طبق توضیحات یاد شده، بعید نیست که ایشان به صورت موقت، از ورود طلاب، تا زمان استحکام حوزه ممانعت به عمل آورده باشند.کما اینکه آیت الله خاتم یزدی میگوید:
مرحوم امام، در یکی بودن راهش با مرحوم شیخ عبدالکریم فرموده بود: طریقۀ ما همان طریقه شیخ است؛ منتهی شیوۀ برخورد ما با ایشان، به جهت تغییر در اوضاع و احوال زمانه، مقداری متفاوت است.
🔹شعار «جدایی دین از سیاست» چیزی غیر از توطئه اجانب نیست، آنچنانکه امام ره فرموده اند:
اولین و مهمترین حرکت، القای شعار «جدایی دین از سیاست» است که متأسفانه این حربه در حوزه و روحانیت تا اندازهای کارگر شده است تا جایی که دخالت در سیاست، دون شأن فقیه و ورود در معرکه سیاسیون، تهمت وابستگی به اجانب را دنبال میآورد...
@serat_zanjan
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
⭕️ واکنش آیت الله فاضل لنکرانی پیرامون نسبتدادن جدایی دین از سیاست به آیت الله حائری + صوت کامل
➖ اظهار تأسف شدید من این است که برخی آقایان جلسهای تشکیل دادند بهعنوان صد سالگی حوزه و در آن بزرگترین جفا را بر حوزه کردند. نسبت به حوزه، خلاف گفتند! نسبتهایی به مرحوم آقای بروجردی و حائری دادند که خلاف واقع است.
به مرحوم آقای بروجردی نسبت دادند که ایشان دخالت در سیاست نمیکرد و آنچه را که امام در سال ۱۳۴۰ فریاد برآورد و به حوزههای علمیه، به دنیای شیعه و همه روحانیت در قم و غیر قم فرمود: آقایان بیدار باشید، این نقشه دشمن است که بگوید دین سیاست ندارد، نادیده گرفته و همین حرف جدایی دین از سیاست را به مرحوم آقای حائری و مرحوم آقای بروجردی چسباندند، و ادعا کردند از عظمت این بزرگان آن است که میگفتند: فقیه در مسائل سیاسی نباید دخالت و تصدّی کند، بلکه باید بر مسائل سیاسی نظارت کند!
این حرف را مطرح کرده و گفتند اگر روحانیت بخواهد به هویت اصلی خودش برگردد، باید به همین مشی مرحوم آقای بروجردی بازگردد!
◻️ نظر مرحوم آقای بروجردی در بحث نماز جمعه، در کتاب البدر الزاهر فی صلاۀ الجمعة و المسافر (ص ۷۸ به بعد) آمده است، ببینید ایشان راجع به ولایت فقیه چه میگوید؟ راجع به دین چه میگوید؟ چرا نسبت خلاف به مرجعی داده میشود که استوانهای در میان مراجع بوده و تاریخ مرجعیت، کمتر مانند ایشان را به خود دیده است!
◻️ امام خمینی نیز مولود و محصول مرحوم آقای بروجردی و همچنین مرحوم حائری است.
◻️ آقای بروجردی میگوید: اگر کسی به حقیقت دین توجه کند، برای اثبات ولایت فقیه نیازی به مقبولهی عمر بن حنظله ندارد.
ایشان در انتهای ص ۷۴ درباره نسبت اسلام با سیاست مدن میفرماید: سیاست از اول ممزوج با حقیقت دین و از شئون حقیقت دین است خود پیامبر اکرم متصدی بود و امور را تدبیر میکرد برای ولایات حاکم تعیین میفرمود.
◻️ مبنای سخن امام خمینی در باب «الاسلام هو الحکومة» در همین کلمات مرحوم آقای بروجردی ریشه دارد. حال، آیا این جفای بزرگی در حق آقای بروجردی نیست که گفته شود ایشان فرموده است: اسلام کاری به سیاست ندارد؟!
◻️ امام بخش عظیمی از تاریخ صد ساله گذشته حوزه است. آیا مسئله ولایت فقیه و حکومت اسلامی در این دو سه سالهی اخیر مطرح شده است؟
معنای حرف آقایان این است که ما امام و شاگردان امام را، درس امام را، از تاریخ گذشته حوزه حذف کنیم.
◻️ در زمان آقای حائری و آقای بروجردی شرایطی که در زمان امام خمینی پیش آمد، وجود نداشت. اگر این شرایط در آن زمان هم میبود، آن بزرگان نیز همان کار را میکردند که مرحوم امام انجام داد.
◻️ این تبعیتی که مردم از امام خمینی در پیروزی انقلاب داشتند، در آن زمان وجود نداشت.
در زمان مرحوم آقای حائری، رضاشاه وارد صحن حرم حضرت معصومه در قم شد و آقای بافقی را به شدّت مجروح کرد! اما کسی نتوانست حرفی بزند!
نظارت به همین معناست که طاغوت هر وقت بخواهد روحانیت و دین را خفه کند!
◻️ استنباط فقهی در توان تاریخنگار نیست و اصلاً کلمات آقای بروجردی را نمیفهمد. فقیه باید بیاید این کلمات را استخراج کند.
متن کامل + صوت:👇
https://hawzahnews.com/xbxMY
@HawzahNews| حوزهنیوز
پایگاه تحلیلی صراط
❌ محقق داماد و تعبیر وارونه یک رویا #نقد_اندیشه ✍جناب محقق! رفتار "کج دار و مریز" آیت الله حائری ب
🎙پاسخ به سوالات مخاطبان
🔻سوال: تفاوتی بین رفتار آیت الله شیخ عبدالکریم حائری وحضرت امام ره و مدرس و ... وجود نداشته؟! و آیا اختلافی بین امام ره و آیت الله بروجردی نبوده؟!
🔰پاسخ: بنظر می رسد تفاوت در رفتار بزرگان، بخاطر تفاوت در دیدگاه فقهی نبوده است، بلکه بجهت شرایط میدانی و اقتضائات زمانی و همینطور تحلیل های مختلف آنان از توانایی روحانیت آن زمان در اداره کشور و پشتیبانی مردم از آنها بود که امام(ره) از این مقوله برخلاف سایرین، برآورد مثبتی داشتند لذا امام خمینی(ره) شرایط را جهت اقدام عملی برای برپایی حکومت، مساعد می دیدند.
@serat_zanjan
هدایت شده از اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
4_453035005807952583.mp3
11.95M
🔰 چرا آیت الله حاج شیخ عبدالکریم حائری در برابر رضاخان قیام نکرد؟
🎙 بیانات حضرت استاد ابوالحسنی منذر (ره)
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
پایگاه تحلیلی صراط
❌ محقق داماد و تعبیر وارونه یک رویا #نقد_اندیشه ✍جناب محقق! رفتار "کج دار و مریز" آیت الله حائری ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سقوط روحانیت؟!
🔻 مردم، متدیناند.
#صراط_مدیا
🔹️ برخی آقایان تبلیغ میکنند بعد از تشکیل جمهوری اسلامی، روحانیت سقوط کرد!!
@serat_zanjan
⭕️نماز رئیسی در کاخ کرملین و پیام آن
#خبر_تحلیلی
🔸کاخ کرملین در چند قرن اخیر حاکمان روسی را در خود سکنی داده است.
🔸این کاخ به مدت ۷۰ سال مرکز صدور ایدئولوژی کمونیستی (که اساس آن بر ماتریالیسم یا اصالت ماده بود) به شمار میرفت و به عبارت دیگر از نظر آنان طبیعت ماورایی نداشت و در نتیجه خدا نیز وجود خارجی ندارد.
🔸نماز #رئیسی در کاخ کرملین و پخش عمدی عکس آن از سوی مسئولان جمهوری اسلامی پیام شکست تفکری است که روزگاری بر اساس خداناباوری شکل گرفته بود.
🔸البته این نکته را نیز باید یادآور شد که عمده جمعیت روسیه از مسیحیان ارتودوکس هستند ولی بیش از ۷۰ سال تحت سیطره نظام لنینیستی و دیکتاتوری پرولتاریا قرار داشتند.
🔻پ ن:
پرولتاریا به معنی مردمان پربچه و کمبهره است که در ادبیات مارکسیستی به طبقات فرودست گفته میشود./علیرضا تقوینیا
@serat_zanjan
⭕️ ممانعت از توافق ایران و چین
#خبر_تحلیلی
🔹جرزوالم پست (روزنامه صهیونیستی): اسرائیل باید تمام تلاش خود را بکند تا مانع توافق تجاری ایران و چین شود!
🔸نتیجه تلاش اسرائیل رو میتونید در حرفهای این روزهای اصلاحطلبها و سلبریتیها ببینید...
@serat_zanjan
⭕ دست قانون دانانی که قانون را دور میزنند از ذخایر بانک مرکزی کوتاه شود.
#خبرتحلیلی
👤حضرت آیت الله جوادی آملی در دیدار دکتر علی صالح آبادی رئیس بانک مرکزی:
🔹️بانکمرکزی وظیفه بسیار سنگینی دارد، از کارهای اصلی بانک مرکزی این باشد که دست قانون دانانی که قانون را دور میزنند از ذخایر بانک مرکزی کوتاه کند؛ اختلاسهای میلیاردی از افراد عادی ساخته نیست، این اختلاسها با قلم افراد صورت میگیرد نه با زور اسلحه.
⭕ از نظر فلسفه و کلام، اصول اعتقادی، اصل اول است، اما از نظر جامعه شناسی، اقتصاد حرف اول را میزند. در اسلام، از «مال» به ستون فقرات یک ملت تعبیر شده، چرا که گاهی مشکلات اقتصادی باعث میشود حتی یک حکومت بزرگ سقوط کند.
🔹️دعای پیامبر گرامی اسلام در شعب ابی طالب این است که «اَللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی اَلْخُبْزِ وَ لاَ تُفَرِّقْ بَیْنَنَا وَ بَیْنَهُ»؛ خدایا من میتوانم شعب و سختیهای آن را تحمل کنم اما ملت گرسنه را نمیشود در راه الهی نگه داشت و آن را اداره کرد.
🔸️در بیان قرآن کریم، مال عامل قیام یک ملت است، اگر ملت بخواهد بایستد باید جیبش پر باشد، فقیر به معنای ندار نیست! بلکه کسی است که ستون فقراتش شکسته است، کسی که ستون فقراتش شکسته است حرفشنوی از حکومت ندارد.
🔹️بانکمرکزی وظیفه بسیار سنگینی دارد، از کارهای اصلی بانک مرکزی این باشد که دست قانون دانانی که قانون را دور میزنند از ذخایر بانک مرکزی کوتاه کند؛ اختلاسهای میلیاردی از افراد عادی ساخته نیست، این اختلاسها با قلم افراد صورت میگیرد نه با زور اسلحه. لذا در خصوص اختلاسهای صورت گرفته نیز، بررسی و آسیب شناسی شود که چگونه افرادی توانستند حق را باطل کنند و اختلاس صورت بگیرد.
🔹️آبروی انسان، امانت الهی است و انسان امین الله است، پیامبر دست کارگری را بوسید که برای خودش کار میکرد و کنار سفره خود مینشست. بر همگان واجب است که این مملکت را با کرامت اداره کنند و راه آن رونق تولید و اشتغال است.
⭕ آنجا که رهبری معظم سال را، سال تولید و رفع موانع نامگذاری کردند، این اقدام یک حرف حکیمانه است.
📍ما به این کشور امیدواریم، شهیدان همانطور که در زنده بودن خود فکر جامعه خود هستند در آخرت و در برزخ نیز به فکر جامعه خود هستند و مرتباً برای مردم دعا میکنند، کشور چنین سرمایه معنوی عظیمی دارد. باید قدردان این سرمایههای عظیم معنوی و مادی بود و از آنها به بهترین نحو در راستای آبادانی این کشور بهره گرفت.
@serat_zanjan
هدایت شده از آنتی سکولار
29.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
🔻 سناریوی تخریب لباس روحانیت
#حتما_ببینید
❓ چه کسانی پشت پرده تخریب لباس روحانیت هستند؟
💢با ما همراه باشید در #آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
پایگاه تحلیلی صراط
❌ محقق داماد و تعبیر وارونه یک رویا #نقد_اندیشه ✍جناب محقق! رفتار "کج دار و مریز" آیت الله حائری ب
🔰 سیاست از شئون دیانت
🔻دیدگاه آیت الله #بروجردی در باب رابطه دین و سیاست
🔹️ترجمه: پوشیده نیست که اداره جامعه ها و تامین جهات اجتماعی در دین اسلام جدای از جهات روحانی و امور مربوط به تبلیغ و ارشاد مسلمانان نبود بلکه سیاست در اسلام از صدر اول با دیانت مختلط و از شئون دیانت بود...
📍ر.ک: کتاب البدرالزاهر فی صلوة الجمعة والمسافر چاپ قدیم ص۵۳
@serat_zanjan
♦️ چالش هستهای ♦️
✅ برگزاری دوره ی سلسله #روایتهای_انقلاب_اسلامی
🔻 با رویکرد #مبانی_اسلام_سیاسی
1️⃣ روایت اول: چالش هستهای
"همراه با برگزاری کلاسها، نشستها و اردوهای علمی برای طلاب سطح عالی و خارج"
📚 سرفصلها:
1️⃣ مساله هستهای
2️⃣ طرح کلی اندیشه اسلامی
3️⃣ زندگی سیاسی اهل بیت علیهم السلام
4️⃣ حوزه و انقلاب اسلامی
5️⃣ اندیشه مقاومت
6️⃣ مساله هستهای و رسانه
🔰 اساتید دوره:
- حجت الاسلام والمسلمین دکتر #نبویان
- حجت الاسلام و المسلمین #صلح_میرزایی
- حجت الاسلام و المسلمین #رمضان_پور
- حجت الاسلام و المسلمین #گنج_بخش
- دکتر #فؤاد_ایزدی
- و سایر اساتید کشوری
🎁 مزایای دوره:
1️⃣ اعطای مدرک و گواهی پایان دوره
2️⃣ ثبت امتیاز و حمایت مرکز نخبگان حوزه
3️⃣ ثبت به عنوان مبلغ تخصصی
4️⃣ حمایت از پایان نامه ها و چاپ مقالات پژوهشی مرتبط
5️⃣ حمایت مالی و معرفی برگزیدگان به مراکز آموزشی و پژوهشی
🔹🔸جهت ثبت نام اطلاعات خود را به آی دی @mohjat در پیام رسان ایتا ارسال کنید.
⏰ مهلت ثبت نام: از ۱ تا ۱۲ بهمن ماه
💠 مرکز مطالعات راهبردی حوزه و انقلاب اسلامی
@serat_zanjan
⭕️ گزارش #خبرگزاری_حوزه از یادداشت انتقادی #صراط_زنجان نسبت به ادعای اخیر حجت الاسلام محقق داماد در باب اندیشه سیاسی آیت الله حائری(موسس)
بخوانید🔻
▪️https://hawzahnews.com/xbxTj
@serat_zanajn
18006.pdf
2.62M
🔰 مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی به بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل كشور پرداخته است. این فایل نهادهای دینی-تبلیغی و بخش فرهنگ و هنر را مورد ارزیابی قرار داده است.
ضمناً در این گزارش ملاحظاتی پیرامون بازسازی ساختار بودجه فرهنگی كشور نیز طرح شده است.
@sccmedia
#صراط_زنجان
@serat_zanjan
52.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
🎥 #ماجرای_فکر_فیرحی (7)
🔷 پروژه فیرحی در تولید و ترویج علوم انسانی غربی چه بود؟
✴️ چه کسانی مخالف اسلامی سازی علوم انسانی هستند؟
کاری از #آنتی_سکولار
#داود_فیرحی
#علوم_انسانی_غربی
#آنتی_سکولار
@serat_zanjan
⭕️ زنجانی ها، جزو آخرین های کشور
#نقل_قول
🔸در عصر ارتباطات که با توسعه فرهنگی و اجتماعی جوامع همراه شده است موضوع مطالبه گری در بین نسل جدید بیش از گذشته تبدیل به گفتمان شده است. در استان زنجان نیز موضوع مطالبه گری نسبت به دهه های قبل در بین جوانان و اقشار مختلف جامعه تقویت شده و تبدیل به گفتمان بین گروه های مختلف اجتماعی شده است.
❌به گزارش #همدلی_زنجان؛ با این حال خود زنجانی ها خود را مردمان مطالبه گر نمی دانند. تقریبا قاطبه مردم و کارشناسان این موضوع را تکرار می کنند و معتقدند #زنجانی ها مردمان مطالبه گری نیستند. در استان #زنجان هیچ وقت این موضوع به عنوان یک مسئله توسط جامعه شناسان و متخصصین علوم اجتماعی مورد بررسی و توجه قرار نگرفته است.
🔸در محافل #فرهنگی و #اجتماعی استان نیز هیچ وقت این موضوع مورد بررسی قرار نگرفته است. با ظهور رسانه های جدید شاهد تقویت روحیه مطالبه گری در بین زنجانی ها بوده ایم اما این رویکرد بیشتر محافظه کارانه بوده است و ظاهرا نوعی ترس از یک مطالبه گری عملی در بین برخی از مردم وجود دارد.
🔹هیچ شاخص و مطالعه مدونی از وضعیت #مطالبه گری استان های کشور وجود ندارد و در استان زنجان نیز این موضوع صدق می کند. با این حال شاهدیم یک پلتفرم به نام کارزار که کارزارهای ملی و منطقه ای را منتشر می کند تعداد این کارزارها را ثبت کرده و که تعداد این موارد به عنوان یک شاخص مطالبه گری مورد توجه قرار گرفته و استان های کشور در آن رتبه بندی شده اند.
🔰 مردم کدام استان ها بیشترین مشارکت را در امضای کارزارهای محلی داشته اند؟