🔰 مصلای کرج گرمخانه بیپناهان میشود
#خبر_تحلیلی
👤حجتالاسلاموالمسلمین حسینی همدانی،نماینده ولی فقیه در استان البرز:
🔹گاهی بعضیها به بعضی مسائل اعتراض میکنند که ظاهر این اعتراض خوب است اما نمیدانند مفسدهای را همان کار از بین برده است. در همین مسئله #فوتبال و صعود به جام جهانی که جای تبریک دارد، قصد داشتند با بهانهتراشیهایی جلوی صعود را بگیرند که موفق نشدند که باتدبیری که شد این اتفاق افتاد. باید مواظب بود که خداینکرده در زمین دشمن حرکت نشود
🔸با توجه به فصل سرما و گرفتاریهایی که سرما در بین مردم ایجاد میکند که بعضی از افراد توان ندارند و گرمخانههایی هم که در سطح شهر وجود دارد شاید کفاف ندهد، آن قسمتی که در مصلی برای کرونا در نظر گرفتهشده بود و الآن قسمت بانوان هست برای نماز، در روزهای دیگر از دوستان مصلی و کسانی که در مصلی مشغول کار هستند تقاضا میکنیم که انشاءالله آنجا را فراهم کنند و بهصورت گرمخانه درآورند. در طول شبانهروز آن مقداری که مقدور هست را فراهم کنند و آخر هفته هم که نماز است در اختیار نماز باشد تا فصل سرما تمام شود.
@serat_zanjan
🔰فرهنگ سازی، ترویج فرهنگ عامه نیست.
#خبر_تحلیلی
👤آیتالله #اراکی امروز در نشست هم اندیشی مدیران مردمی #اعتکاف سراسر کشور:
🔸 دولتها هم برای پاک نگه داشتن #جامعه_اسلامی وظایف مهمی دارند که از جمله آن تلاش برای حل #مشکلات_اقتصادی و فراهم کردن زمینه پاکی جامعه است.
🔹 آنچه که مسئولین #فرهنگ باید به آن بپردازند نشان دادن خوبی و عادی سازی خوبی است.
❌ اینکه تصور شود، #فرهنگ_سازی به معنای آن است که ما #فرهنگ_عامه را ترویج کنیم، این غلطترین چیزی است که میتوان ارائه داد.
🔸#اعتکاف از آن مواردی است که میتواند جامعه پاک را بسازد، لذا باید اعتکاف در مکان پاک باشد. اعتکاف گوشه نشینی نیست، بلکه در #مسجد_جامع با حضور همه #مردم است.
▪️http://hawzahnews.com/xbypt
@serat_zanajn
⭕️ توصیه مهم استاندار به شهردار زنجان
#خبر_تحلیلی
👤محسن افشارچی، استاندار زنجان در جلسه معارفه فیروزفر، #شهردار_زنجان:
🔹من فکر می کنم شما باید مسیر حرکتی #شهرداری را از نگاه #پروژه_محور به #برنامه_محور تغییر دهید. خودتان را موردی و پروژه های درگیر نکنید. بعضاً گفته میشه شما دوتا پروژه انجام بدید تا بعداً بگویند فلانی اینها را انجام داده.
🔸️به شاخصهای عددی در #توسعه شهر دقت کنید. ۵۰ درصد #جمعیت استان در شهر #زنجان است بنابراین از جهت عدالت هم بخواهیم صحبت کنیم باید حواسمان بیشتر در شهر زنجان باشد.
@serat_zanjan
⭕️گروکشی سیاسی، از حضور زنان در ورزشگاه
#رسوایی
👤سینا کلهر، معاون فرهنگی و ورزش همگانی وزارت #ورزش و #جوانان مطرح کرد؛
⁉️چرا در دولت روحانی، زیرساخت های لازم برای حضور زنان در ورزشگاه ها فراهم نشد؟!
🔹ظاهر ماجرای #ورود_زنان_به_ورزشگاه ها، مخالفت علما و جریان مذهبی و متدین است، اما باطن ماجرا چیز دیگری است.
❌همان جریان #سیاسی که مدعی دفاع از حضور زنان در اجتماع و ورزشگاه هاست خود بزرگترین مانع حضور #زنان بوده و حالا با بررسی وضعیت زیر ساخت های حضور بانوان در #ورزشگاه ها می توان با اطمینان بیشتری این جمله را گفت که " حضور زنان در ورزشگاه به عنوان گرو کشی سیاسی توسط یک جریان سیاسی مورد استفاده قرار گرفته است."
🔹البته روشن است که چرا نباید زیر ساخت لازم برای حضور زنان در ورزشگاه در جریان ۸ سال دولت مدعی دفاع از #حقوق_زنان به وجود آید.
❌#سود_سیاسی حل نشدن این مساله برای این جریان بیشتر از سود حل شدن آن است. اگر از موضوع دفاع حقوق زنان استفاده ابزاری و گرو کشی سیاسی نشده بود، شرایط بسیار بهتر بود.
🔹حضور #بانوان در ورزشگاهها نیازمند تدارک زمینه های حداقلی از قبیل پارکینگ مناسب، مسیر با شرایط ایمنی مناسب، مکان استقرار مناسب، سرویس های بهداشتی و خدمات مناسب و همچنین تدارک لازم برای سکوها از جهت بهداشتی و ایمنی بوده است.
▫️به شکل غم انگیزی این موارد همواره در وضعیت نامناسبی قرار داشته و تلاش های چند ماه گذشته برای مناسب سازی و ایجاد شرایط مناسب با نقطه مطلوب همچنان فاصله دارد در حالی که انجام آن ها با حداقل اعتبارات، امکان پذیر بوده است./کانال صدای حوزه
#صراط_زنجان
@serat_zanajn
⭕️حوزه و ورود زنان به ورزشگاه
✍️ علی مهدیان
🔻ابتدای کار دولت احمدی نژاد بود، بعد از دولت فقر و فساد و تبعیض خاتمی، بخشی از حوزه علمیه درباره تصمیم دولت جدید برای حضور زنان در ورزشگاه برآشفت. تحصن کرد. بیانیه داد. مراجعش خط و نشان کشیدند. در جلسه ای از جناب مرتضی آقا تهرانی شنیدم که میگفت: «سه ساعت با احمدی نژاد جلسه دو نفره داشتم که به او توضیح دهم دیدن بخشی از پای مردان توسط زنان حاضر در ورزشگاه حرام است.»
🔻من آن زمان به این رفتار برخی حوزویان از صدر تا ذیل، اعتراض داشتم. برایم مسخره بود. نه چون نسبت به یک حکم شرعی اینطور رگ گردنشان بیرون میزند، که این مایه مباهات و افتخار است که اینجا کانون غیرت دینی باشد، اما از این جهت که احساس میکردم، این جا در حوزه، عاقله ای لازم داریم که مسائل را اصلی فرعی کند. اهم و مهم کند. این درد را رهبری سال هشتاد و نه در دیدار با جامعه مدرسین به آنها گوشزد کرد. و انصافا از این درد در بخشی از بدنه حوزویان و به تبع متدینین ضربه ها خوردیم.
🔻بدون وجود چنین عاقله ای نمیتوان به آن مرجع فقهی حوزوی اعتماد کرد، که چه زمان در تزاحم عناوین فقهی، جانب اهم را بگیرد و نه مهم. نمیتوان به آن مرجع فقهی اعتماد کرد که اساسا آن مساله اجتماعی عینی خارجی را آنالیز کند و ابعاد و عناوین ثانویه را کشف کند. نمیتوان به آن مرجع فقهی اعتماد کرد که بتواند تشخیص مصالح نظام بدهد. مرجع فقهی اگر صلاحیت رهبری نداشته باشد مرجع فقهی نیست و شرعا نمیتواند مرجع باشد.
🔻عاقله کل نظام دینی ما البته این مقدار عقب ماندگی ندارد. اصل و فرع احکام را در پیشرفت اراده جبهه حق و شکست اراده جبهه طاغوت و انسجام عمومی حول این جهت، میشناسد. این «عقلانیت» در کنار «غیرت دینی» را در دوران انقلاب و قبل آن زمان مرحوم بروجردی و شیخ عبدالکریم و عقب تر در کل تاریخ شیعه دیده ایم و البته اخیرا نیز در کرونا و در مذاکرات و در خیلی امور دیگر شاهد بوده ایم، حضور زنان در ورزشگاه ها هم یکی مثل ما بقی. اما این وسط نمره آن برخی از بدنه حوزه چند است؟
🔻برخی که میگویم، یک عده محدود نیستند بلکه یک جماعت معتنابه هستند. آقایانی که برای اشکال و سوال یک جوان به یک مرجع تقلید رگ گردنشان بیرون زد، بیانیه رسمی دادند، تک به تک موضع گرفتند، خانه اش رفتند یکی یکی و عذرخواهی کردند، خط و نشان کشیدند و چه و چه، بعد دقیقا بعد از سخنان رهبری در نوزده دی درباره اهمیت فقه سیاسی و حاکمیتی
🔻دیدند که یک جریان مشخص در داخل و خارج حوزه به دروغ مرحوم شیخ عبدالکریم و مرحوم بروجردی را متهم به اختگی سیاسی اجتماعی میکند، لام تا کام حرفی نزدند و سکوت اندر سکوت اندر سکوت. خوب انصافا معلوم است که یک جای کار میلنگد.
🔻عجیب نیست در مقابل این حجم فشار به دولت انقلابی و مردم مظلوم، آقایان سکوت کنند بعد ناگهان برای بحث حضور زنان در ورزشگاه موضع رسمی بگیرند؟ انصافا عجیب است.
🔻چاره نیست. باید گفت. نمیشود ببینیم که این پادشاه برهنه است و از ترس تهمت این و آن سکوت کنیم. این واقعیتی دردناک و دهشتناک است که نشان میدهد بخشی از بدنه حوزه علمیه ما عاقله ندارد و این درد را باید خود حوزویان چاره اندیشی کنند.
@serat_zanjan
هدایت شده از آنتی سکولار
🔰دعوای پشتپرده روحانی و خاتمی🔰
🔸روحانی: برخی از اصلاحطلبان قصد زمین زدن دولتم را داشتند
🔸خاتمی: به پیشنهاداتمان گوش ندادی
📝در نگاه اول،گویا حسن روحانی خیلی در انظار عمومی ظاهر نمیشود و به چهره امنیتی و پشتپردهنشینِ سابق خود بازگشته است؛ اما چراغخاموش، مشغول جعل تاریخ 8سال عبرت است و همزمان جلسات مشترکی با سران اصلاحات و اعتدال دارد.
🍁از طرفی اصلاحطلبان که در ایده وعمل، دستاورد ملموسی برای کشور نداشته اند اکنون بهدنبال فرار رو به جلو هستند و علت سرخوردگی اجتماعی خود را حسن روحانی میدانند و سعی میکنند از افتضاحات روحانی و میراث اقتصادی او خود را تبرئه کنند.
🔻غافل از اینکه بیش از نیمی از کابینه روحانی از اصلاحطلبان بودهاند.
🔺 لجاجت این طیف، سبب شده تحمل رویارویی با واقعیت را نداشته باشند. با اینکه مردم در انتخابات مجلس1398 و ریاست جمهوری1400 این طیف را از عرصه مدیریت کلان کشور کنار گذاشتند اما این طیف لجوج هرگاه در قدرت نباشد به صورت نظام چنگ میکشد و یک روز شورای نگهبان و روزی دیگر ، نهاد دیگر را دلیل حذف خود معرفی می کنند.
🔸در دیدار 4 جانبه ناطقنوری، حسن روحانی، محمدخاتمی و حسن خمینی در هفته نخست دی ماه، محمد خاتمی از کم توجهی و بیتوجهی حسن روحانی به انتقادات و پیشنهادات اصلاحطلبان انتقاد کرده و از آن طرف روحانی نیز برخی صلاحطلبان را متهم کرده که قصد زمین زدن دولت وی را داشتهاند.( منبع: برنا)
✍#محمدرضا_جعفری
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
❌القای جدایی دین از سیاست در پوشش شعار استقلال حوزه
#نقد_اندیشه
🔸فرد مجهولی به نام احمد حیدری در دفاع از جدایی حوزه از سیاست در سایت انصاف نیوز چنین نوشته است:
《آیا سخن از استقلال حوزه و روحانیت و جدایی حوزه از حکومت یعنی دفاع از نظریه جدایی دین از سیاست؟ مگر امام در ابتدای انقلاب طرفدار عدم ورود روحانیت در شئون اجرایی و حکومتی نبود؟ مگر خودش برای انجام وظیفه طلبگی و نظارتی به قم نیامد؟ مگر به جز به ضرورت به این امر تن داد؟.. آیا اگر کسی امروز بگوید دیگر آن ضرورت وجود ندارد و روحانیت باید به نظارت بر حکومت اهتمام ورزد، شعار جدایی دین از حکومت داده؟》
🔹جدایی دین از سیاست در کلام آقایان صرفا با عنوانی جدید مطرح شده است.
جدایی حوزه از سیاست، که جناب #محقق_داماد به آن پرداخت، به این معنا که فقها صرفا ناظر بر رفتار حاکمان و ناصح متولیان امور باشند و نه قادر به اعمال نفوذ قانونی؛ (در حد توان موسس حوزه) به جدایی دین از سیاست منتهی میشود. در عمل، این، لازمه آن است.
بخوانید
▪️https://eitaa.com/tange_ohod/5731
@serat_zanjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بخشی از سخنان حاج قاسم خطاب به آمریکا درباره سازمان منافقین
🔹شما به این زبالههای بیرون ریخته ملت ایران و به این زن ولگرد دل بستهاید و در تلویزیونها میچرخانید؟
@serat_zanjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شکلییم حوزیه یوز رنگیده روحانی سی وار
#صراط_مدیا
جان او روحانیه قربان ائده تبیین مرام
لعن او روحانیه گلسین اولا بدخواه امام
مکر و تزویریله خلقی ائده بدبین نظام
بولارا سیلی ویرار مهدی ائدن وقتده قیام
🎙انتقاد استاد کلامی از روحانیت بی بصیرت و غیرانقلابی
@serat_zanjan
⭕️ نظام اسلامی آسیب ببیند، دیگر حوزه ای نیست که از آن حفاظت کنند.
#خبر_تحلیلی
👤 آیت الله فقیهی، عضو جامعه مدرسین:
🔹 ظاهرا برخی متوجه این نیستند که اگر به این نظام آسیبی برسد دیگر حوزه ای هم نخواهد بود که بخواهند به دنبال حفظ آن باشند./رسا
@serat_zanjan
⭕️ کیفیت خودرو خوب نیست!
#خبر_تحلیلی
🔰 رهبر انقلاب در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی:
🔹ما در برخی از محصولات داخلی متأسفانه شاهد این هستیم که به کیفیت توجه نمیشود، این خیلی بد است، این همه حمایت در طول این سالها از صنعت خودرو در کشور شده خب کیفیت خودرو خوب نیست، مردم ناراضیاند درست هم میگویند، حق با مردم است، یعنی اعتراض مردم به جا است، این صنعت نتوانسته رضایت مشتری را جلب کند. ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
#بسته_خبری
@serat_zanjan
⭕️ گلایه امروز رهبر انقلاب از افزایش قیمت لوازم خانگی
#خبر_تحلیلی
🔰حضرت آیت الله خامنهای در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی:
🔹 من گلایه میکنم از دوستانی که مسئولان کالاهای خانگی و #لوازم_خانگی هستند. ما از اینها حمایت کردیم، اسم آوردیم، شنیدم بعضی از اقلام دو برابر ارتقاء قیمت پیدا کرده، چرا؟ نبایستی اینجور برخورد بشود با حمایتها.
🔺 خب اگر اینجور ما کیفیت را بالا نبریم، چطور انتظار داریم که بازارهای خارجی را فتح کنیم؟ ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
#بسته_خبری
@serat_zanjan
⭕️ هدف دشمن از جنگ اقتصادی فروپاشی اقتصاد ایران بود.
#خبر_تحلیلی
🔰 رهبر انقلاب در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی:
🔹هدف دشمنان از این جنگ فروپاشی اقتصاد ایران بود، قصدشان این بود. حالا فروپاشی اقتصاد البته یک مقدمه بود، برای اینکه با نابودکردن اقتصاد ایران مردم را در مقابل نظام جمهوری اسلامی قرار بدهند و مقاصد سیاسی خباثتآمیز خودشان را از این طریق عمل کنند.
🔹 سنگر تولید و اقتصاد کشور بحمدالله زنده است، پابرجا است، آن لشکری که در مقابل دشمن ایستاد شماها بودید، افسران این دفاع مقدس کارآفرینان و مدیران شایستهی اقتصادی بودند، رزمندگانش هم کارگران بودند، کارگران، رزمندگان با اخلاص و با صفای این میدان بودند همهی شماها و همهی فعالان اقتصادی در این افتخار شریکند، افتخار حفظ اقتصاد کشور.
🔺 به نظر من اگر در این سالها مسئولان دولتی همراهی بیشتری میکردند، رعایت بیشتری میکردند ما افتخارات بیشتری بدست میآوردیم، وضعمان از اینی که امروز هست قطعاً بهتر بود. ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
#بسته_خبری
@serat_zanjan
پایگاه تحلیلی صراط
⭕️ کیفیت خودرو خوب نیست! #خبر_تحلیلی 🔰 رهبر انقلاب در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی: 🔹ما در
🔰 دو کار ویژهای که رهبر انقلاب برای مسئولان اقتصادی کشور مشخص کردند؛ تهیه نقشه راهبردی صنعت، مدیریت و هدایت متمرکز
🔹رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی:
🔸یکی از مهمترین فوائد این جلسه این است که مسئولین کشور از زبان فعالان اقتصادی، مشکلات و موانع راه را بدون واسطه بشنوند.
🔸دو کار اصلی بر عهدهی مسئولین است:
🔹اول، مسئلهی ایجاد یک نقشهی راهبردی برای مجموع صنعت کشور و به خصوص بعضی از صنایع؛
🔹دوم، مدیریت متمرکز، مدیریت و هدایت.
🔹من با دخالت مسئولین دولت و دستگاههای دولتی در فعالیتهای اقتصادی موافق نیستم، اما با هدایت، نظارت و کمکشان موافقم. این کار باید حتماً انجام بگیرد/کانال شبکه خبر
@serat_zanjan
⭕ استوری سرکار خانم ابوبصیر، عضو شورای شهر زنجان و مطالبه از دادستانی بابت رسیدگی به ترک فعل مسئولین زنجانی در بحران برف.
#صراط_زنجان
@serat_zanjan
⭕️حوزه ذوعینین، فقاهت و سیاست
#مطالبه
🔰تاسیس حوزه علمیه قم در سال ۱۳۰۱ هجری شمسی توسط آیتالله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی اکنون عمر این حوزه را به ۱۰۰ سالگی رسانده است. یک قرنه شدن عمر حوزه علمیه قم سبب شد افرادی درصدد برگزاری همایشی برای بررسی کارنامه روحانیت در این حوزه طی یک قرن برآیند.
🔘افرادی در این همایش صحبت و نقطهنظرهای خود را مطرح کردند.درباره این موضوع، لازم است به چند نکته توجه شود:
🔹اصل برگزاری همایش به مناسبت یکصد سال عمر حوزه علمیه قم، اقدام قابل تمجیدی است. بانیان این همایش احتمالاً درصدد بررسی نقاط قوت و ضعف حوزه علمیه قم و عملکرد روحانیت برخاسته از این حوزه بودند که امر لازمی است اما اینکه چه مقدار در انجام این کار موفق بودهاند، قابل بررسی است.
🔸در همایشی که به نام حوزه علمیه قم برگزار میشود، باید قبل از هر چیز به اخلاق نقد توجه شود. مقتضای اخلاق نقد اینست که همهجانبهنگری شود و موضوع همایش با پرهیز از یکجانبهگرائی مورد بررسی قرار گیرد و سخنرانان در خیابان یکطرفه به پیش نروند.
🔻ادامه مطلب
▪️https://eitaa.com/serat_zanjan/-219017
🔻 حوزه ذوعینین، فقاهت و سیاست
[صفحه 2 از 2]
🔹بعضی از سخنرانان همایش صدسالگی حوزه علمیه قم، به حضرات آیات حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی موسس حوزه و سیدمحمدحسین طباطبائی بروجردی مرجع بزرگ نسبت دادند که با ورود حوزه و روحانیت به سیاست مخالف بودند.
❌این نسبت، قطعاً خلاف واقع است. آیتالله حائری یزدی برای حفاظت از حوزه علمیه تازهتاسیس در برابر فشارهای رضاخان قلدر چارهای غیر از پرهیز از ورود عملی به سیاست نداشت و آیتالله بروجردی نیز در شرایط خاص تاخت و تاز تودهایها در ایران، روش مدارای موقت با حکومت را در پیش گرفته بود.
این هر دو بزرگوار در نگاه فقهی معتقد به ورود حوزه و روحانیت به سیاست بودند کمااینکه شاگردانشان نیز بر همین عقیده بودند و هنگامی که زمینه برای ورود به سیاست فراهم شد، به این طرز تفکر عمل کردند. بطوری که مراجع آن زمان هم با نهضت امام خمینی همراه بودند و این، عمل کردن به سیره پیامبر و ائمه علیهمالسلام است.
🔸خوشبختانه آیتالله حاج شیخ محمدجواد فاضل لنکرانی سخنان مبسوطی در نقد مطالب نادرستِ مطرح شده در این همایش داشتند که مورد استقبال حقطلبان قرار گرفت. اما این یک اقدام فردی بود که موجب رفع تکلیف نهادهای مسئول حوزوی نمیشود.
💢از نهادهای رسمی حوزه علمیه قم همچون شورای عالی، جامعه مدرسین یا مدیریت حوزه انتظار میرفت که قبل از سایر نهادها و افراد، اقدام به نقد مطالب نادرست این همایش با منطق علمی همراه با اخلاق نقد کنند. این تشکیلات عریض و طویل با امکاناتی که در اختیار دارد اگر در چنین مواقعی اقدام نکند، چه وقت میخواهد به رسالت خود در پاسداری از کیان حوزه عمل کند؟
🔹جفای دیگری که در همایش صدسالگی حوزه صورت گرفت این بود که نظر و عمل امام خمینی در موضوع ورود حوزه و روحانیت به سیاست نادیده گرفته شد. عیبی ندارد که سخنرانان همایش معتقد به جدائی دین از سیاست باشند ولی برخورداری این عقیده نباید منجر به نادیده گرفتن واقعیت بزرگ و انکارناشدنی نقش بسیار مهم فقهای بزرگی همچون امام خمینی در عمر صدساله حوزه علمیه قم و نظریهپردازیها و عملکردهای روشن آنان در این عرصه شود.
❗️این روش، به جای آنکه تبیین کارنامه صدساله حوزه باشد، تحریف آنست و نمیتواند مقبول اصحاب فکر و علم و منطق و اهل تحقیق باشد.
❇️لذا اکنون از شورای عالی حوزه و یا دیگر نهادهای بلند پایه حوزه انتظار میرود که حداقل با تشکیل همایشی درخور و ارائه مستندات آرای آیتالله بروجردی و آیتالله حائری در باب "رابطه دین و سیاست" از ایشان و از هویت علمی-اجتماعی-سیاسی حوزه علمیه دفاع کنند.
@serat_zajan
ارسالی از مخاطبان🔻
#مطالبه
✍️محمدنقی یارمحمدی
🔹چند روز پیش ،شهردار زنجان هم مشخص و شروع به کار کرد.امیدواریم شهردار و شورای شهر بتوانند در کنارهم اثرات ماندگاری برای شهر برجا بگذارند.
🔸از اقدامات مهم بانیان امور، می توان به ،تبیین وضعیت فعلی شهر برای مردم اشاره کرد..تشریح نقاط قوت و ضعف مبلمان شهری و مسأله ها و کم و کاستی های بخشهای مختلف.این توضیحات ، به شهروندان کمک می کند تا با ذهنیت و اولویت سنجی مسئولین امر آشنا شوند.
🔹متاسفانه برای زنجانی ها تصویر زیادی از آینده شهر وجود ندارد.اینکه به کجا خواهیم رسید و شهر چه راههایی را در پیش دارد..لازم است با حضور متخصصین امر،وضعیت مطلوب و افق حرکت ها ،ترسیم و به اطلاع شهروندان برسد.با زبان آمار و ارقام مشخص شود که هرساله چه اندازه و به چه صورت به سمت هدف مطلوب قدم برداشته خواهد شد.مطمئنا برای شهروندان، شمارش گام ها با توجه به نقشه راه ، امید آفرین است .هرچند حرکت به سمت قله ،کم و محدود باشد.
🔸شهرداری از جمله دستگاههایی است که باید شفافیت سازی بالایی را برای امور خود داشته باشد.شفافیت در رابطه با دخل و خرج و منابع و پروژه ها و ... در این رابطه حضور موثر خبرنگاران و رسانه، ثمره خوبی حتی برای خود مجموعه شهرداری دارد.
🔹در هفته های اخیر از مطالبه گری ضعیف شهروندان زنجانی گلایه شده است .این عدم مطالبه گری که به نوعی به فرهنگ زیستی بخشی از جامعه تبدیل شده به یکباره به وجود نیامده و علل مختلفی دارد .یکی از این علتها،عدم شناخت کافی با وظایف و اختیارات مجموعه های خدمت رسان است. اکثر مردم با حدود و ثغور فعالیتهای شهرداری و شورا و مرزشان با دیگر دستگاهها آشنا نیستند.ارتباط با عموم مردم با استفاده از فضای مجازی از جمله لایو اینستاگرامی و ...در کنار حضور میدانی می تواند به قرابت ذهنی و همدلی جامعه با مدیران و مسئولین بینجامد.
🔻آخر الامر، امیدواریم از تخصص سلایق مختلف جامعه در توسعه و پیشرفت شهر استفاده شده و صدای همه مردم شنیده شود خصوصا صدای بی صدایان و قشر ضعیف جامعه.
۱۰بهمن۱۴۰۰
#شهرداری_زنجان
#شورای_شهر_زنجان
@serat_zanjan
⭕️ اکثر زنان بدحجاب، حجاب را قبول دارند اما..
#خبر_تحلیلی
👤 حریزاوی، قائم مقام سازمان تبلیغات
🔹ما به شدت در زمینه باورها مورد هجوم دشمن قرار داریم زیرا می خواهد که با جنگ تبلیغاتی، افراد را دچار خطا کرده و آنچه واقعیت ندارد را به واقعیت در ذهن مخاطب تبدیل کند.
🔹 بعنوان مثال در پژوهشی که درباره حجاب صورت گرفته از حدود یکهزار زن بدحجاب در تهران درباره قبول داشتن حجاب پرسش شده بود که ۸۷۰ نفر آنها پاسخ دادند که حجاب را قبول دارند و برای افراد با حجاب احترام قائل هستند اما بدلایلی مانند اینکه همسر، پدر، دوست یا مادر آنها مانع می شوند نمی توانند حجاب داشته باشند.
🔹نگاه این قبیل افراد بدلیل هجوم تبلیغاتی تغییر می کند و در نتیجه سرعت اُفت فرهنگی بالا می رود. دلیل اصلی خطای شناختی مخاطبان، مبانی است زیرا اگر مبانی به خوبی تبیین نشود، مبانی متزلزل انسان پایه و انسان مدارانه (اومانیسم) جایگزین مبانی سترگ و اندیشه اسلامی می شود./ایرنا
@serat_zanjan