چند درخواست منطقی و غیرمنطقی از تشکلهای ایثارگری
باعرض پوزش از شما مدیران محترم تشکلها، به ویژه مدیران محترم شبکه ملی ایثارگران استدعا میشود یا به سرعت برای برکناری آقای دکتر قاضیزاده هاشمی کاری انجام بدهید یا اینکه اگر واقعا قادر به این کار نمیباشید به فکر منحل نمودن تشکلهایتان باشید...
http://fashnews.ir/fa/news-details/110242/%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82%DB%8C-%D9%88-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AB%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%DB%8C/
ایثارگران بدانند
چند درخواست منطقی و غیرمنطقی از تشکلهای ایثارگری باعرض پوزش از شما مدیران محترم تشکلها، به ویژه مد
ایثارگران بدانند
با سلام برای موضوع فوق ناچار به پاره ای توضیحات هستیم .
برابر بند ج ماده ۲۹ آیین نامه تشكلهاي مردم نهاد برگزاري اجتماعات و راهپيماييها در جهت تحقق اهداف تشكل پس از کسب مجوز از مراجع قانونی مربوط ، حق مسلم تشکلها و جامعه هدف آنها است .
با عنایت به مشکلاتی که قاضی زاده هاشمی در طول مدیریت خود به دلیل ناکارآمدی به ایثارگران تحمیل کرد ، از اواسط نیمه دوم سال ۱۴۰۱ شبکه ملی ایثارگران به فکر اتمام حجت با ایشان برآمد . به همین منظور جلسات متعددی برگزار و گامهای قانونی در صورت عدم اصلاح بنیاد به واسطه ضعف مدیریت تا برکناری ایشان به تصویب اولیه رسید و مقرر شد فقط با بهره گیری از ظرفیتهای قانونی و بر خلاف آمدن به کف خیابان که اصلا" در شان و منزلت ایثارگران نیست اقدامات لازم انجام گیرد . لکن شرایط منطقه ای و حوادث و اتفاقاتی که برای کشور و انقلاب از سوی دشمنان و بدخواهان می افتاد ، باعث می شد دوستان که ارزشمندترین سرمایه های خود را برای پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی گذاشته اند و بیم آن می رفت سوء استفاده کنندگان از این مطالبه به حق با اقدامات شیطنت آمیز ، ماهی خود را از آب گل آلود صید کنند و موجبات سوء استفاده آنان فراهم شود ، با احتیاط عمل کنند . در همان جلسات گامهای اساسی مصوب شد ، که اگر اجرایی می شد قطعا" امروز شاهد تغییرات و اصلاح در بنیاد بودیم لکن تبدیل به مذاکره با سران و انتقال این مشکل اصلی ایثارگران به مقام معظم رهبری شد و سعی شد از ایجاد فضای تندی که در جامعه ایثارگری نسبت به مدیریت ایشان وجود داشت با کمک این مذاکرات و انتقال مشکلات به راه حل اساسی دست پیدا کنیم که موفقیت های بسیار خوبی حاصل شد ، دلیل آن هم تلاش پیگیر ایشان و تیم همراهش در مجموعه های مختلف نظام برای جلوگیری از این اقدام بود . شاید تنها کسی که اکنون مانع اقدام ویژه در خصوص اصلاح مدیریتی در بنیاد باشد ، شخص آقای رئیسی است که علت این حمایت بر ما پوشیده است و باید شخص ایشان پاسخ آن را بدهد . این روند در محیط قانونی ادامه خواهد داشت و در صورت لزوم از ظرفیت بند ج ماده ۲۹ هم استفاده خواهد شد ، لکن مهمتر از برکناری قاضی زاده ، برای جامعه ایثارگری ، نظام ، رهبری و آرمانهای انقلاب اسلامی است که نباید این مسئله دستاویزی برای بدخواهان انقلاب ، کشور و سوءاستفاده آنان شود .
کانال ایثارگران بدانند
https://splus.ir/setad1395
نماینده محترم ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران پاسخ دهند
برابر بند ۳ قانون اساسنامه بنیاد شهید و امور ایثارگران تطبيق دستورالعملها و آييننامههاي داخلي با موازين شرعي و رهنمودهاي ابلاغي مقام معظم رهبري از وظایف نماینده محترم ولی فقیه است .
با توجه به این وظیفه ، حسب قوانین و مقررات از منابع مالی بنیاد جهت پرداخت پاداش ، هدیه ، اجاره و رهن منزل ... برای مدیران و کارکنان خارج از مصوبات قانونی نمی توان استفاده کرد :
۱ - آیا مجوز شرعی و قانونی برای پرداخت این موارد از بخش اقتصادی و شرکتهای تابعه آن وجود دارد یا خیر ؟
۲ - در صورت استفاده آیا دین و تعهدی بر استفاده کننده خواهد بود؟
۳ - آیا لزومی بر جبران این دین توسط استفاده کننده هست ؟
۴ - با توجه به اینکه در قانون برای صادر کننده عنوان تخلف صدق و مجازاتی تعیین شده ، آیا باید فرد را به مراجع قانونی ( هیئت تخلفات یا دستگاه قضایی ) معرفی کرد ؟
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
برابرماده ۱۰ ضوابط اجرایی پرداخت مزایای جانبی به کارکنان دستگاههای اجرایی (تصویبنامه شماره ۷۷۳۹۲/۶۱۵۹۲ مورخ ۱۴۰۲/۵/۴ شورای حقوق و دستمزد) دستگاههای اجرایی که عملکرد کلی آنها بر اساس مجموع امتیاز مکتسبه در شاخصهای عمومی و اختصاصی سال ۱۴۰۱ (موضوع بخشنامه شماره ۹۴۹۱۲ مورخ ۲۳/۱۱/۱۴۰۱) در سطح «عالی» و «خوب» ارزیابی شدهباشد، مجازند یکبار در سال، پاداشی تحت عنوان «پاداش تشویقی» تا صدمیلیون (۱۰۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال به هر یک از کارکنان خود پرداخت نمایند.
در بنیاد شهید و امور ایثارگران چرا مبالغی به عنوان تقدیر از شرکتهایی مانند بیمه دی و با سقفی بیشتر از مبلغ تعیین شده پرداخت می شود ؟ مجوز قانونی ؟
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
مرغ یک بازنده تمام عیار است. در عروسی و عزا سری که به تنش زیادی میکند، مرغ است. کار رسانه ای کردن در دفاع از حقوق مردم هم با این وضعیت اشتراکاتی دارد.
به قولی مرغ عزا و عروسی است. در نهایت کاسه کوزه سر او میشکند. اما کار به همین ضربالمثل ختم نمیشود. «چوب دو سر طلا» هم بر ما صدق میکند.
به پیام ارسالی بالا توجه کنید به هر حال محکوم فاش نیوز است هم از سوی بنیاد و هم ...
بنیاد برای انتقام از انتقاداتِ فاش نیوز بساط آن را به خیابان می ریزد و این عزیز هم فاش نیوز را شیر اطمینان می داند برای تخلیه فشار بر بنیاد
به امید هدایت بنیاد ، هدایت فاش نیوز و هدایت این برادر
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
ایثارگران بدانند
برابرماده ۱۰ ضوابط اجرایی پرداخت مزایای جانبی به کارکنان دستگاههای اجرایی (تصویبنامه شماره ۷۷۳۹۲/
یک پیام
با سلام
هر چه بکارگیری غیرقانونی بازنشستگان در شرکت های تابعه مجوز لازم داشت این مورد هم مجوز لازم دارد!
آقایان خود را بالاتر از قانون می دانند برادر حرف از قانون می زنید؟؟
معایب و محاسن فضای مجازی
نگران نباشید که فلان قاضی یا فلان ضابط قضایی یا فلان بازپرس یا مامور با آنان است. طرف فکر میکند وزیر است، معاون رئیس جمهور است، جزو مقامات است، پس هر غلطی دلش خواست میتواند بکند، نفوذ دارد. ولی نمیداند اگر هم بتواند حق را با تبانی مافیای همراهش ضایع کند، توانایی جلوگیری از افشاگری نزد مردم را ندارد.
http://fashnews.ir/fa/news-details/110231/%D9%85%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D8%A8-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B3%D9%86-%D9%81%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C/
🔺سیدباقر سیدرضایی، مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران:
🔹اقدام ارزنده و مهم در سال ۱۴۰۲ پرداخت ذخیره مرخصی شهدا دستگاهی و یگان ها بود که از سال ۱۳۹۶ با ابلاغ قانون برنامه ششم توسعه هنوز پرداخت نشده بودند.
ایثارگران بدانند ، مسئولان بخوانند
اقدام ارزنده با تاخیر شش ساله
اکثر قوانینی که در آن تعهدی برای مردم ایجاد شده است اگر مردم در اجرای آن تعهد قانونی کوتاهی کنند با انواع تنبیهات و مجازاتها مواجه میشوند. جریمه، دیرکرد، محرومیت از برخی حقوق اجتماعی، ممنوعالخروج شدن و... بخشی از مجازاتهایی است که در صورت تخطی از قانون و تأخیر در اجرای تعهدات و مسئولیتهای قانونی متوجه مردم میشود.
به عبارتی با بررسی قوانینی مثل قانون راهنمایی و رانندگی، قوانین شهرداری، قانون مالیاتهای مستقیم، قانون مالیات بر ارزش افزوده، قانون امور گمرکی، قانون پرداخت تسهیلات بانکها و... اگر فردی در پرداخت مطالبات دولتی تأخیر داشته باشد جریمه خواهد شد و باید نسبت به اصل بدهی و جریمه تأخیر آن برابر قانون اقدام کند. لکن بسیاری از ایثارگران اعم از خانواده شهدا و جانبازان بابت پاداش پایانخدمت ، مرخصی استفاده نشده از دولت و دستگاههای اجرایی مطالباتی دارند که متأسفانه با تأخیر چندساله مواجه شده ولی نسبت به پرداخت آن اقدام نشده است. حال سؤال این است: خسارتی که از بابت تأخیر در پرداخت حق قانونی آنان ایجاد شده متوجه چه کسی است؟ چرا این پرداخت ها به روز و همراه با جریمه دیرکرد پرداخت نمی شود ؟
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکان نجاستخوار و تولیدکنندگان این نجاست تقلبی باید محاکمه و به سزای عمل ننگین خود برسند .
ایثارگران بدانند
🔺سیدباقر سیدرضایی، مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران: 🔹اقدام ارزنده
یک پیام
می بایست با عذرخواهی اعلام کنند
ایثارگران بدانند
🔺سیدباقر سیدرضایی، مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران: 🔹اقدام ارزنده
یک پیام
این مطالبات حداقل باید هر سال معادل سود سالانه اوراق سپرده که اواخر سال گذشته ۳۰ درصد حساب شده ، برای ۶ سال محاسبه و پرداخت گردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکانی که با مصرف مشروبات الکی مسموم شدن میخوان برگردن سر کار، چرا حد خدا رو جاری نمیکنید!!!
آیا بنیاد شهید و امور ایثارگران گرفتار سندرم مکرر تغییر مدیران شده است ؟ ( ۱ )
سندرم تغییر مکرر یکی از معضلاتی است که می تواند گریبانگیر سازمان شده و مانع از پیشرفت آن شود، در واقع سازمانی که درگیر سندرم تغییر مکرر می شود قبل از به نتیجه رسیدن یک تغییر سراغ تغییرات جدید می رود و تمرکزش را در بهبود وظایف و خدمات از دست می دهد.
برای پویا نگه داشتن سازمان و حرکت رو به جلو باید به دنبال تغییرات مثبت بود ولی نحوه این تغییرات و فاصله زمانی و پیوستگی بین آن ها اهمیت زیادی دارد.
لکن مشکلی که امروزه مدیران عالی برخی سازمان ها با آن مواجه هستند " سندرم تغییر مکرر " ( Repetitive Change Syndrome ) است.
از نظر مدیریت عالی سازمان، تغییرات به معنی تخریب خلاقانه است یعنی برای رشد و بقا یا باید تغییر کنید یا نابود شوید.
فکر می کنید تغییرات مکرر در بنیاد ، آن را به کدام سمت و سو می برد ؟
ایجاد تغییرات در محیط کاری اگر با مطالعه و زمان بندی مناسب انجام شود می تواند به نفع سازمان باشد ولی مشکل زمانی ایجاد می شود که مدیران عالی سازمان برای تست ایده هایشان مانند ( سامانه شایسته گزینی مدیران سرآمد آینده - شمسا - سامانه انتصاب مدیران در بنیاد ) ، علاقمند به تغییرات بیش از اندازه و تخریبگر باشندکه ثبات و استحکام محیط کاری را به هم می زند .
در این موارد می توان گفت که مدیر عالی سازمان مبتلا به سندرم تغییر مکرر شده است .
گاهی اوقات مدیر عالی سازمان برای پوشش ناکارآمدی خود دست به تغییرات مکرر مدیران تحت امر خود می زند تا امنیت خود را حفظ و از برکناری خود جلوگیری کند و به این وسیله بهانه ای برای ضعف و سوء مدیریت خود برای مافوق بتراشد و تقصیر و کوتاهی را متوجه مدیران تغییر کرده ، بکند .
معمولا مدیر عالی سازمان که در گرداب سندرم تغییر مکرر گرفتار می شود سعی دارد نشان دهد بر اوضاع مسلط است و همه چیز تحت کنترل اوست ولی در اصل از آثار منفی آن بر عملکرد کلی سازمان بی اطلاع است.
زمانی که یک سازمان بیش از توان معقول کارکنان خود برای پذیرش تغییرات ، شروع به بمباران تغییر می کند ، نتیجه ای به جز به ثمر نرسیدن و اجرای ناقص تغییرات ، نخواهد گرفت. پیامد اصلی این مشکل فرسایش مدیران و کارکنان است. سازمانهایی که به طور مکرر در حال ایجاد تغییر مدیران هستند و بیش از حد روی تغییرات داخلی تمرکز دارند ، از جامعه هدف خود و تاثیر این تغییرات بر رفتار آنان غافل می شوند.
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
ایثارگران بدانند
آیا بنیاد شهید و امور ایثارگران گرفتار سندرم مکرر تغییر مدیران شده است ؟ ( ۱ ) سندرم تغییر مکرر یک
یک پیام
سازمان موقعی توسعه و اثربخش می شود که مسیر رشد و ارتقاء به شایستگی و شایسته سالاری برنامه ریزی و طی شود.... یعنی
کارشناس بعد چند سال کارشناس مسئول بعد معاون اداره و بعد رئیس اداره و بعد معاون اداره کل و بعد مدیر کل و بعد معاون سازمان و بعد رئیس سازمان می شود...
این مسیر باعث رشد و توسعه و وفاداری در فرهنگ سازمانی و اثربخشی می شود..
فردی که به دلیل سفارش از دانشگاه مستقیم به مدیرکلی می رسد!!!
به دلیل همشهری بودن و همکلاسی بودن به مناصب بالا می رسد....
به دلیل رفاقت مسیر ارتقاء بیست ساله در ۸ ماه طی می شود...
آیا این عوامل فرهنگ سازمان را تخریب نمی کند...!؟
آیا وفاداری را از بین نمی برد!؟
آیا جامعه هدف خدمات مطلوب می گیرند!؟
📹کاهش زمان بازپرداخت هزینه های مستقیم درمانی به کمتر از یک ماه توسط بیمه دی
✅رئیس بنیاد شهید با حضور در شبکه استانی مازندران:
🖋سرانه بیمه درمان در سال ۱۴۰۰، ۱۷۴ هزار تومان بوده که الان به ۹۰۰ هزار تومان رسیده است، همین باعث شده است که در طی ۲ سال عقب ماندگی خرید خدمات بیمه که مدت آن تقریباً ۶ ماه طول میکشید کاهش پیدا کند.
🖋مسئلهای که وجود دارد مسئله کسورات است که به قوانین و مقررات برمیگردد. تمامی خدمات دارای تعرفه هستند بنابراین بیمهای که وابسته به دولت است نمیتواند تعرفههای غیرقانونی را پرداخت کند.
ایثارگران بدانند
خدا را شکر که بحث کسورات بیمه ای مورد پذیرش قرار گرفت . مستمسکی که برای انحراف اذهان از آن سوءاستفاده شد .
آقای قاضی زاده نهایتا" کدام آمار درست است ؟ آیا سایر آمارهایی که می دهید همینطور است ؟ این آمارهای متناقض ظرف مدت کوتاه حاصل چیست ؟
تبدیل وضعیت نود و شش درصدی مشمولان قانون
✅رئیس بنیاد شهید با حضور در شبکه استانی مازندران ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳:
🖋طبق آخرین آماری که مربوط به انتهای سال گذشته و فروردین ماه امسال است ۱۵۸ هزار نفر تبدیل وضعیت شدند.
معاون رئیس جمهور در نشست ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۳ با تشکلهای شاهد و ایثارگری مطرح کرد؛ ۱۸۱ هزار نفر از ایثارگران در سراسر کشور تبدیل وضعیت شدند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در تاریخ ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ گفت: تا الان ۱۶۵ هزار نفر از ایثارگران تبدیل وضعیت شدهاند. تقریباً تمام دستگاههای دولتی و شرکتهای وابسته به دولت، با مقاومتهایی، تبدیل وضعیت ایثارگران را انجام دادهاند.
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
بلائی بزرگ، گناهی کبیره
اختلاف آماری که بعضا چشمگیر و غیرقابل اغماض بوده و نه تنها در سیاستگذاریها میتواند باعث گمراهی شود بلکه اعتماد عمومی نسبت به آمار ارائه شده مدیران را کمرنگ خواهد نمود.
تناقضات آماری از چنان اهمیتی برخوردار است که رهبر معظم انقلاب در دیدار خود با اعضای مرکز آمار، اختلاف در آمارها را «بلایی بزرگ» خوانده و افزودند: گاهی مراکز مختلف درخصوص نرخ بیکاری یا نرخ تورم و رشد اقتصادی، آمارهای متفاوتی بیان میکنند که این مسئله موجب ایجاد بیاعتمادی در مردم میشود.
رهبر معظم انقلاب افزودند: باید منشأ این دوگانگیها مشخص شود . . . در هر صورت، دستکاری در آمارها که در معرض قضاوت مردم فهیم نیز قرار دارد، گناهی کبیره است.
تشویش آماری علاوه بر گمراه کردن سیاستگذاران اقتصاد کشور میتواند اعتماد عمومی را نسبت به آمارها کاهش دهد، کما اینکه برخی رفتارهای مسئولان دولتی تقویتکننده ی همین روند میباشد. کارشناسان براین باورند که تناقضات و سانسورهای آماری توسط این نهادها به جهت پوشاندن وضعیت نا به سامان درون آنها و آمارسازی است . به هر حال اختلاف ۲۳ هزاری آمار تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران در یک دوره زمانی ۳ ماهه موضوعی است که سایر آمارهای ارائه شده قاضی زاده هاشمی را نیز زیر سوال می برد .
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
امکان وکالت فارغالتحصیلان حقوق برای شرکتها و موسسات حقوقی
🔰 با ابلاغ قانون تامین مالی تولید و زیرساختها، فارغالتحصیلان رشته حقوق نیز میتوانند وکالت شرکتها و موسسات خصوصی را در محاکم دادگستری بر عهده بگیرند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آثار لقمه حرام در اولاد
کانال ایثارگران بدانند
https://splus.ir/setad1395
🔴رفع بیکاری جامعه ایثارگری با همکاری دولت سیزدهم
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور به همکاری دولت سیزدهم در رفع بیکاری خانواده های شهدا، جانبازان و ایثارگران اشاره کرد و گفت:
🔹️موضوع اشتغال خانوادههای شهدا و ایثارگران در اولویت برنامهها قرار دارد.
آیا سازمان بنیاد شهید گرفتار «سندرم تغییر مدیران» شده است؟(۱)
گاهی اوقات مدیر عالی سازمان برای پوشش ناکارآمدی خود دست به تغییرات مکرر مدیران تحت امر خود میزند؛ تا امنیت خود را حفظ و از برکناری خود جلوگیری کند
http://fashnews.ir/fa/news-details/110264/%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%C2%AB%D8%B3%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%85-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%C2%BB-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9F-%DB%B1-/
ایثارگران بدانند
چند درخواست منطقی و غیرمنطقی از تشکلهای ایثارگری باعرض پوزش از شما مدیران محترم تشکلها، به ویژه مد
ایثارگران بدانند
با سلام برای موضوع فوق ناچار به پاره ای توضیحات هستیم .
برابر بند ج ماده ۲۹ آیین نامه تشكلهاي مردم نهاد برگزاري اجتماعات و راهپيماييها در جهت تحقق اهداف تشكل پس از کسب مجوز از مراجع قانونی مربوط ، حق مسلم تشکلها و جامعه هدف آنها است .
با عنایت به مشکلاتی که قاضی زاده هاشمی در طول مدیریت خود به دلیل ناکارآمدی به ایثارگران تحمیل کرد ، از اواسط نیمه دوم سال ۱۴۰۱ شبکه ملی ایثارگران به فکر اتمام حجت با ایشان برآمد . به همین منظور جلسات متعددی برگزار و گامهای قانونی در صورت عدم اصلاح بنیاد به واسطه ضعف مدیریت تا برکناری ایشان به تصویب اولیه رسید و مقرر شد فقط با بهره گیری از ظرفیتهای قانونی و بر خلاف آمدن به کف خیابان که اصلا" در شان و منزلت ایثارگران نیست اقدامات لازم انجام گیرد . لکن شرایط منطقه ای و حوادث و اتفاقاتی که برای کشور و انقلاب از سوی دشمنان و بدخواهان می افتاد ، باعث می شد دوستان که ارزشمندترین سرمایه های خود را برای پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی گذاشته اند و بیم آن می رفت سوء استفاده کنندگان از این مطالبه به حق با اقدامات شیطنت آمیز ، ماهی خود را از آب گل آلود صید کنند و موجبات سوء استفاده آنان فراهم شود ، با احتیاط عمل کنند . در همان جلسات گامهای اساسی مصوب شد ، که اگر اجرایی می شد قطعا" امروز شاهد تغییرات و اصلاح در بنیاد بودیم لکن تبدیل به مذاکره با سران و انتقال این مشکل اصلی ایثارگران به مقام معظم رهبری شد و سعی شد از ایجاد فضای تندی که در جامعه ایثارگری نسبت به مدیریت ایشان وجود داشت با کمک این مذاکرات و انتقال مشکلات به راه حل اساسی دست پیدا کنیم که موفقیت های بسیار خوبی حاصل شد ، دلیل آن هم تلاش پیگیر ایشان و تیم همراهش در مجموعه های مختلف نظام برای جلوگیری از این اقدام بود . شاید تنها کسی که اکنون مانع اقدام ویژه در خصوص اصلاح مدیریتی در بنیاد باشد ، شخص آقای رئیسی است که علت این حمایت بر ما پوشیده است و باید شخص ایشان پاسخ آن را بدهد . این روند در محیط قانونی ادامه خواهد داشت و در صورت لزوم از ظرفیت بند ج ماده ۲۹ هم استفاده خواهد شد ، لکن مهمتر از برکناری قاضی زاده ، برای جامعه ایثارگری ، نظام ، رهبری و آرمانهای انقلاب اسلامی است که نباید این مسئله دستاویزی برای بدخواهان انقلاب ، کشور و سوءاستفاده آنان شود .
کانال ایثارگران بدانند
https://splus.ir/setad1395
🔴راهکارهای اژهای برای حمایت از حقوق کارگران
اژه ای، رئیس دستگاه قضا:
🔹ما در قوه قضاییه میتوانیم از طریق دیوان عدالت اداری به عنوان مرجع تجدیدنظر مصوبات مربوط به حقوق کارگری و همچنین قاضیای که عضو کمیسیونهای کارگری است به حمایت ویژه از حقوق کارگران بپردازیم.
🔹همچنین میتوانیم شعب و مراجع قضایی تخصصی را برای حمایت از حقوق کارگران دایر کنیم. علاوه بر اینها من به عنوان رئیس قوه قضاییه از طریق جلسه سران قوا و شوراهای عالی ذیربط، اقدامات لازم را برای رفع مشکل شما کارگران انجام خواهم داد.
ایثارگران بدانند
رئیس محترم قوه قضائیه با همین دو پیشنهاد در خصوص ایثارگران موافقت کردند :
اول یکی از نمایندگان بنیاد در کمیسیون ماده ۱۶ را یک قاضی معرفی کنند تا آرای کمیسیون تا زمان اجرا بسیار کوتاهتر و قطعی تر اجرا شود .
دوم مجتمع قضائی خاص ایثارگران در سطح کشور ایجاد تا در محاکم قضائی حرمت ، منزلت و شان ایثارگران بیشتر رعایت و از تضییع حقوق آنان جلوگیری شود .
ولی افسوس؛ کسانی که نمی خواستند یا جهل داشتند و نمی دانستند مانع اجرای آن شدند.
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
.
قاضی زاده هاشمی در سفر مازندران :
۲۰ درصد بودجه دستگاه های اجرایی باید برای برنامه های فرهنگی هزینه شود و این تکلیف قانونی است.
آقای قاضی زاده هاشمی
طبق بند ز تبصره ۹ (آموزش، پژوهش و فرهنگ) ماده واحده لایحه بودجه پیشنهادی دولت، دستگاههای اجرایی مندرج در این قانون و پیوستهای آن مجازند تا دو درصد (۲%) از بودجه هزینهای ( دقت کنید بودجه هزینه ای ) خود را صرف همافزایی و ارتقای فعالیت ها و تولیدات فرهنگی از قبیل موضوعات قرآنی، نمایشی، مطبوعاتی، رسانهای نوین، نشر و کتاب و گردشگری اختصاص دهند.
۲۰ درصد بودجه دستگاههای اجرایی را از کجا آورده ای ؟ مستند قانونی چیست ؟
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
آقای قاضی زاده هاشمی در سفر مازندران از افزایش حمایت درمانی ۱۰۰ درصدی ایثارگران گفتند . البته اگر به بررسی قرارداد سال قبل بنیاد با بیمه دی و مقایسه آن با قراردادی که امسال بسته شده بپردازیم در صورتی این حرف صحیح است که کیفیت خدمات درمانی ایثارگران بهتر و بخشهایی که تاکنون در تعهد بیمه نبوده به آن افزوده شده باشد ، به عبارتی به لحاظ کمی و کیفی تعهدات بیمه ای توسعه و خدمات درمانی جدیدی اضافه شده باشد . اگر همان قرارداد باشد که خبرها گویای همان است در اصل خدمت شما به بیمه دی و سهامداران آن بوده که سرانه بیمه را افزایش داده اید . لذا ایثارگران حق دارند بدانند با افزایش سرانه بیمه آنان چه خدمات درمانی جدیدی به خدمات آن اضافه شده است . لطف کنید در این باره شفاف سازی کنید و تفاوت قرارداد سال گذشته با سالجاری را اطلاع رسانی کنید .
در غیر اینصورت این بیان مغلطه ای برای انحراف اذهان از منافعی است که به بیمه دی که یک بیمه خصوصی است خواهد رسید .