هدایت شده از " ستاد احیای طب اسلامی "
🔰لاغری وچاقی با طب اسلامی
👈لاغر شدن_______
🔹دو قاشق عسل+یک لیوان آب (روزی دوبار)
🔹دم کرده دارچین وعسل
🔹مصرف زیاد ماهی
🔹گوشت قرمز 40 روز یکبار بخورد
🔹ماساژ شکم با روغن زیتون تلخ
🔹دم کرده سنا مکی هفته ای دوبار
🔹مصرف گردو وزنیان هفته ای سه بار
🔹اول واخر غذا نمک دریا استفاده شود
🔹حمام هر روز یک بار
🔹ناهار حذف شود
🔹با شکم پر نخوابد
👈چاق شدن_________
🔸شیر وگوشت هفته ای دوبار
🔸حمام کم برود
🔸سویق جو وگندم
🔸ترک ماهی
🔸کدو حلوایی وسبز بسیار بخورد
🔸استفاده از روغن زرد وخامه
🔸پودر سنجد روزی یکبار
🔸باشکم نسبتا پر بخوابد
🔸شام را زیادتر بخورد
🔸برگ چغندر مصرف شود
🔸لبنیات نسبت بیشترمصرف شود
🔸ادویه جات فلفل کم مصرف شود
🔸ازخشم وعصبانیت بپرهیزد
🔸باقلا زیاد مصرف کند
🔸بعد از غذا آب بخورد
🌺🍃 #آگاهی مقدمه #سلامتی ست
eitaa.com/joinchat/827326468C3960e9fa2f
👌 #سلامت_باشید
ستاد احیای " طب اسلامـے "
🔴 پزشکان علیه پزشکیان مصاحبه آقای پزشکیان واکنشهای تندی را میان همکاران ایشان برانگیخته است. ایش
حق با دکتر پزشکیان است
خیلی از پزشکان پول مفت میگیرند ،
حق با دکتر پزشکیان است.
حرف حق تلخ است و تحملش سخت است.
پزشکان پول بیماریهائی که خودشان به وجود آوردند را میگیرند زیرا بیماریهای فعلی مردم عوارض داروهایی است که قبلا همین پزشکان برایشان تجویز کرده اند.
برای یک ساعت کار مانند عمل جراحی ده ها میلیون پول میگیرند.
ما معتقدیم اگر پزشکان خودشان و طبشان را اصلاح نکنند حتی یک نفرشان از پل صراط عبور نخواهد کرد, چه قبول کنند چه قبول نکنند.
تلک الدار الاخره نجعلها للذین لا یریدون فی الارض علوا ولا فسادا و العاقبه للمتقین..
@setad_ehya_teb_eslami
چرا باید حجامت کنیم⁉️
بزرگترین شبکه مویرگی در بدن دقیقا بین دو کتف قرار دارد که هر چه سلول پیر و کثیف است در این شبکه تور مانند محبوس میشوند و سپس به سمت کبد و طحال و ... میروند . که با حجامت این سلولهای کثیف از بدن خارج میشوند.
این سلولها در داخل این تور مویرگی محبوسند و در اینجا جمع میشوند . با بادکش کردن تمام گلبولها به سمت پوست کشیده میشوند و پلاسما هم همینطور . و با تیغ زدن اول پلاسما که سریعتر است خارج میگردد.
با خالی کردن لیوان اول تعدادی سودا و صفرا و دم خارج میشود و قبل از قراردادن لیوان دوم خون سالم برمیگردد و با قرار دادن لیوان دوم دوباره کثیفی ها وارد میگردد .
در خون حجامت ۶۰ تا ۷۰ درصد سلولها و مواد زائد خون است؛"رسوبات" ، و ۳۰ تا ۴۰ درصد پلاسما "صفرا" است . اما در خونگیری دقیقا برعکس این است . در خون دادن پلاسمای بیشتر( یعنی آنچه که بیشتر مورد نیاز بدن هست) خارج شده و مواد زائد کمتر خارج می شود.
@setad_ehya_teb_eslami
#سلسله_احادیث_پزشکی
💫نسخه ای برای کاهش گریه کودکان
✅ در روایت آمده است : برای کودکی که بسیار گریه می کند، کسی که از خواب می پرد یا زنی که از شدت درد بی خواب شده است باید این عوذه خوانده شود :
🔆 فضَربْنا عَلَی آذانِهِمْ في الكَهفِ سِنينَ عَدَداً * ثُمَّ بَعَثْناهُمْ لِنَعْلَمَ أَیُّ الْحِزْبَيْنِ أَحْصَی لِمَا لَبِثُوا أَمَداً 🔆
📚طب الأئمة، سوره کهف، آیه 11
@setad_ehya_teb_eslami
‼️مضرات استفاده از چیپس و پفک برای کودک
🌼 مصرف چیپس و پفک کودکان را از تغذیهای سالم محروم میکند. در مراحل تهیه پفک، پودر ذرت پرس میشود و در حرارت بسیار بالا قرار میگیرد تا به صورت حجیم درآید. در چنین شرایطی روغن موجود در پفک میسوزد و تولید پراکسید میکند که در حرارت و نور، مقدار آن بیشتر است و خوردن آن سلامت کودک را تهدید میکند.
♡ همچنین، میزان بالای نمک پفک و شوری آن موجب عادت ذائقه کودکان به شوری شده و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری فشارخون را افزایش می دهد که در بزرگسالی زمینهساز بیماری های قلبی ـ عروقی و سکتههای مغزی میشود.
☝️براساس این مطالعات، پفک 9 برابر حجم خود آب جذب میکند. کودک با خوردن پفک و به دنبال آن آب احساس سیری کاذب کرده و در نتیجه از خوردن غذای سفره محروم و دچار کمبود تغذیهای میشود.
#مضرات_چیپس_و_پفک
@setad_ehya_teb_eslami
هدایت شده از " ستاد احیای طب اسلامی "
💠 #آشپزخانه
پاستای خونگی 😋
🍃مواد لازم برای۶ نفر👇👇
آرد برای نازک کردن خمیر به مقدار لازم
نمک دریا ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ محلی ۳ عدد
آرد کامل سبوسدار ۲ فنجان
🍃 طرز تهیه 👇👇
۱- آرد و نمک را در یک کاسه باهم ترکیب می کنیم . وسط آرد را گود می کنیم و تخم مرغ ها را داخل آن می ریزیم .
۲- با استفاده از یک چنگال تخم مرغها را به هم بزنید و همزمان ازاطراف آن کم کم آرد بردارید و با تخم مرغها مخلوط کنید
۳- توجه داشته باشید که می توانید این کار را روی میز کار انجام دهید اما برای جلوگیری از ریختن آرد به اطراف این بهترین روش می باشد
۴- هنگامی که آرد و تخم مرغ با هم ترکیب شدن آن را از ظرف خارج می کنیم و با کف دست خوب ورز می دهیم اگر هنوز قسمتهای از خمیر خشک هست
یعنی آرد کاملا با تخم مرغ مخلوط نشده می توانید از کمی آب استفاده کنید تا خمیر نرم و لطیف شود...
۵- خمیر را خوب ورز بدهید با دست .
۶- سپس آن را داخل نایلون پیچیده و بگذارید 30 دقیقه بماند .
۷- خمیر را با وردنه پهن و نازک کنید
۸- وقتی خمیر بخوبی نازک شد روی آن را آرد بپاشید .سپس هر دوطرف لبه های خمیر را به یک اندازه به طرف داخل تا کنید تا دو طرف خمیر به هم برسندو بگذارید 15 دقیقه بماند و روی آن را با پارچه بپوشانید...
۱۱- بنا به سلیقه و نیازتان پاستا را به اندازه نوارهای باریک ، متوسط و پهن ببرید
۱۲- نوار ها را پس از بریدن ، دانه دانه تکان دهید تا از حالت پیچیده باز شوند و بنا به رطوبت آشپزخانه اجازه دهید پاستاها به مدت 20 تا 40 دقیقه بماند تا خشک شود
۱۳- بعد از این مدت پاستا آماده است برای پخت و یا می توانید بعد از اینکه خوب خشک شد داخل یخچال تا 24 ساعت نگهداری کنید .
۱۴- لازم به ذکر است از این مواد حدود 900 گرم پاستا درست می شود...
🌺🍃 #آگاهی مقدمه #سلامتی ست
eitaa.com/joinchat/827326468C3960e9fa2f
👌 #سلامت_باشید