eitaa logo
ستاد احیای " طب اسلامـے "
8.7هزار دنبال‌کننده
6.8هزار عکس
1.4هزار ویدیو
72 فایل
🌴طب اسلامی؛ مترقی ترین طب دنیاست طبی که ریشه و سابقه ای طولانی،به قدمت وعظمت اسلام دارد‼️ 📚تعلیم طب اسلامی تحت نظر استاد تقی نیا از شاگردان حاذق و توانمند استاد تبریزیان ✔لینک گروه http://eitaa.com/joinchat/1582759958C253cbfc777 🍃ادمین @zt_1366
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️پیشرفت آسیب های کبدی☝️☝️ ‼️سیروز کبدی ( التهاب شدید کبد یا Alcoholic liverr ) یک بیماری کبدی  است که عموما با مصرف الکل ، داروهای شیمیایی(حاوی الکل) و .. بروز پیدا می کند به نحوی که در کار کبد اختلال ایجاد کرده و کبد دیگر نمی تواند از عهده وظیفه خود، یعنی دفع ضایعات از خون، بربیاید. متاسفانه سالانه هزاران نفر در هر کشور جان خود را به دلیل بیماری سیروز کبدی از دست می‌دهند!!! 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
 💠 #کبد یکی از ارگان‌های مهم بدن است که در #تصفیه سموم و میکروبها ، نقش اساسی دارد... خون از دستگاه گوارش توسط کبد جذب می‌شود و توسط آنزیم‌ها فرآیند‌هایی عمل دفع انجام می‌شود. 🍃صفرا پاکسازی کبد را انجام می‌دهد داروها و سموم از طریق جریان صفرا به #روده می‌ریزد و به این طریق دفع می‌شود. بنابراین باید دانست بسیاری از سموم و داروهایی که به بدن وارد می‌شود بر کبد اثر دارد و در واقع کبد پاکسازی کننده خون است!!! گفتنی است، از اندام‌های پاکسازی کننده خون، در ابتدا کبد و سپس کلیه‌ها قرار دارد. 🍃طبیعی است برای سلامت کبد استفاده از غذای #سالم ضروری است. متاسفانه امروزه بسیاری از غذاها به سموم، آفت کش‌ها و مواد نگهدارنده آلوده هستند که پرهیز از این مواد توصیه  می‌شود!!! 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
ستاد احیای " طب اسلامـے "
 💠 #کبد یکی از ارگان‌های مهم بدن است که در #تصفیه سموم و میکروبها ، نقش اساسی دارد... خون از دستگاه
💠 عضو نرم و شکل است که در قسمت راست شکم قرار دارد .این عضو بزرگ است و وزن آن روی می افتد و این باعث تخلیه گازهای معده می شود... 🍃بیماری های کبدی امروز تقریباً صعب العلاج و لاعلاج هستند از جمله سیروز کبدی ، درد کبد ، هپاتیت ، یرقان ✍ علت امراض کبد : 🌀یک... بیشتر بیماریهای کبد ، معلول نحوه آب خوردن است کبد تحمل و کارهای ناگهانی را ندارد ، از این رو یا کردن آب در حلق و ناگهان آب خوردن سبب بیماری کبد میشود... 🌀 دو... ایستاده نوشیدن آب در شب است 🌀 سه... نوشیدن آب بین غذا سبب چربی کبد می شود 🌀چهار... آبی که آفتاب بر آن تابیده ، سبب بزرگی کبد و مشکلات صفرا می شود ... 🌀پنج... نوشیدن آب بین غذا و بعد غذای چرب و گوشتی خوب نیست 🍃 : اولین عضوی که غذاها و حتی زهر بر آن تاثیر می گذارند یا به آن آسیب می‌زنند کبد است . معده خیلی آسیب پذیر نیست و وقتی غذا از معده عبور کرده و به کبد رسید آنجا اثرش را می‌گذارد بنابراین اولین محل تأثیر آلودگی ها کبد است . همیشه کبد نیاز به پاک سازی دارد 🌺🍃 مقدمه ست @setad_ehya_teb_eslami 👌
🔺القصه 😄سال رونق تولید است! 🔸تولید اول و استراتژیک هر کشور ،تولید نیروی انسانی است! 👌اقتصاد و فرهنگ پایدار با رونق تولید 🌹فرزند بیشتر،رونق بهتر @setad_ehya_teb_eslami
❌ #داروهای_قاتل (1) به جرات میتوان گفت تمام داروهای شیمیایی، بدون استثناء عوارض جدی و #خطرناک برای بدن دارند. این عوارض به حدی هست که بسیاری از این داروها و عوارض کشنده آن توسط وزارت بهداشت به اطلاع پزشکان میرسد!!!! ولی همچنان این داروها در داروخانه ها و بیمارستان های کشور یافت می شود و توسط پزشکان تجویز می شود.😳😳 یکی از این داروها، #تیوریدازین هست که نوعی آرام بخش! بوده و در درمان روان پریشی و نیز ترک مواد مخدر به کار می رود😒 ⛔️ یکی از عوارض این آرام بخش! مرگ ناشی از #ایست قلبی و نامنظم شدن تپش قلب (آریتمی) هست.😱 اطلاعیه شماره 54 سازمان غذا و دارو این گزارش را داده است... 👌نتیجه تجربه جاهلانه... 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
♨️ #گوجه_فرنگی اولین بار به میوه لعنتی شهرت پیدا کرد!!! کی و چگونه رب و گوجه بعنوان وعده غذایی ایرانیان ثبات پیدا کرد؟؟؟؟ #زعفران را بعنوان جایگزین ویژه رب در دستورات غذایی خود قرار دهید 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
ستاد احیای " طب اسلامـے "
♨️ #گوجه_فرنگی اولین بار به میوه لعنتی شهرت پیدا کرد!!! کی و چگونه رب و گوجه بعنوان وعده غذایی ایرا
🍅  در زبان‌های مختلف اسامی مختلفی دارد مثلاً در آذربایجان  خودمان به آن بادمجان قرمز می گویند و افغانی‌ها به آن بادمجان رومی می گویند نام لاتین آن (Solanum Lycopersicum) است. 🍅تاریخچه: خاستگاه این گیاه از منطقه آمریکای جنوبی و مرکزی است و ابتدا در  دوره استعمار قدیم توسط به همه دنیا انتقال یافت. 🍅این گیاه که جزو سبزیجات دسته بندی می‌شود در قرن شانزدهم به انگلستان منتقل شد و برای اولین بار توسط یک پزشک به نام جان جرارد کشت داده شد و در واقع جان جرارد اولین کسی بود که به این حقیقت دست یافت که ، که بعدها مشخص شد که این ماده نوعی سم به نام است و به همین علت او در کتابی که منتشر کرد گوجه فرنگی را یک گیاه سمی اعلام نمود و در نتیجه انتشار این مطلب تا مدتها در انگلستان و آمریکای شمالی خوردن آن به علت ناسالم بودن مرسوم نبود!!!! 🍅تاریخچه ورود به ایران: این گیاه از طریق اروپائیان به ترکیه و ارمنستان و  همچنین از طریق مسافران اروپا که اغلب شاهزاده‌های بودند وارد ایران شد. در دوره قاجار خانواده معیری برای اولین بار گوجه فرنگی را در مزرعه‌ای حدود فرودگاه مهرآباد فعلی تهران کشت کردند. 🎓 گوجه فرنگی از نظر علمی: گوجه فرنگی حاوی ماده‌ای به نام که نوعی گلیوآلکالوئید سمی است، آلکالوئیدها ترکیبات پیچیده نیتروژن دار هستند که معمولاً اثرات قوی بصورت اثرات بازی، روی بدن انسان و حیوانات دارد و شاید یکی از رازهای اینکه این گیاه غذای معمولی حیوانات را تشکیل نمی‌دهد وجود همین سم آلکالوئید در آن است که بطور طبیعی به سمت آن کشیده نمی‌شوند!!!! 🎓🍅گوجه فرنگی علاوه بر آلکالوئید دارای سیتریک نیز می‌باشد که آن هم می‌تواند روی سلولی اثر داشته باشد که طبیعتاً می‌تواند عملکرد سلولی را در سوخت و ساز و تولید انرژی، دچار نماید که این موضوع می‌تواند موجب تولید انرژی در سلول‌ها شده و در تمام سلول‌های بدن کاهش برآیند فعالیت ایجاد نماید!!! 🍅آلکالوئید در گوجه فرنگی از نوع سمی می‌باشد و ساختمان آنها شبیه سیگار می‌باشد اغلب آلکالوئیدها ترکیبات متبلوری هستند و می‌توانند در گیاه بصورت آزاد یافت شوند، این ترکیبات معمولاً دارای اثرات فیزیولوژیک برجسته‌ای روی سلول‌های بدن انسان و انواع حیوانات می‌باشند. 🎓در برخی از مقالات جمله معنی داری روی تصویر گوجه فرنگی نقش بسته است که عیناً آورده می‌شود: گوجه فرنگی برای خورده شدن است یا خیر؟!! 🎓مسمومیت: برگ‌ها، ساقه و میوۀ سبز (کال) گوجه فرنگی دارای میزان سم  یا است و مصرف برگ گوجه فرنگی در چای در حداقل یک مورد موجب مرگ فرد شده است؟!! 🎓حساسیت مصرف: مصرف گوجه فرنگی خام می‌تواند منجر به بروز حساسیت شود  و حتی ممکن است موجب بروز آنافیلاکسی شدید گردد، بخصوص شاهد این موضوع در بچه‌ها و افراد مستعد به حساسیت می‌باشیم. 🎓از لحاظ طب اسلامی: گوجه فرنگی دارای طبع سرد و تر است و موجب افزایش   در فرد یا اصطلاحاً غلبه بلغم می‌گردد و همچنین به علت دارا بودن خاصیت زایی موجب بروز و و رکود بدن و در نتیجه در مرحله پس از بلغم باعث رسوب سودا در بدن و کم شدن فعالیت اعضای بدن می‌گردد. 🎓تبلیغات: شاید علت تبلیغات بسیار سنگین غرب بر روی مصرف گوجه فرنگی و  تعریف و تمجیدهای اغراق آمیز از این گیاه با اینکه خود مقالات غربی هم به وجود گلیکوآلکالوئید سمی در این گیاه اذعان دارند به علت مقاصد باشد که می‌تواند موجب پر شدن جیب شرکت‌های غول آسای دارویی جهان شود، که با ایجاد در مردم جهان و قدرت سیستم ایمنی بدن آنان موجی از بیماری‌های خود ایمنی مانند لوپوس، آتریت روماتوئید و ام اس و حتی سرطان را ایجاد نماید چیزی که امروزه در برخی کشورها متاسفانه سونامی بیماری لقب گرفته است!!! ‼️♨️همچنین گوجه فرنگی با توجه به اینکه شده چندین کیلو گرم گوجه فرنگی می‌باشد، می‌تواند سم گلیکوآلکالوئید یا توماتین را به چندین برابر افزایش دهد لذا توصیه ما مصرف زرد چوبه و فلفل سیاه و زرد چوبه به عنوان طعم دهنده و رنگ زا در غذاها می‌باشد ضمن اینکه باید بدانیم زردچوبه و فلفل سیاه هر دو به شدت ضد سرطان، ضد پوکی استخوان، ضد روماتیسم و مقوی معده و قلب هستند. ✍بنابراین سایر محصولات گوجه فرنگی مانند آب گوجه فرنگی و ترشی گوجه فرنگی و همچنین سس گوجه فرنگی نیز به علت دارا بودن گلیکوآلکالوئید توصیه نمی‌شوند. ✍در کنار کباب‌ها به جای گوجه فرنگی کبابی می‌توانید از کبابی که سیخ شده و روی زغال کباب شده و یا از ریحان و سماق استفاده نمائید. ✍ @setad_ehya_teb_eslami
🌺 #زعفران 🔻طبیعت زعفران ، گرم و خشک است . مناسب خصوصا برای #سرد مزاجها 🔹زعفران ، ضد افسردگی است . 🔸باعث هضم بهتر غذا می شود . 🔹اثر مسکن دارد. 🔸 قاعده آور است . 🔹خون ساز است 🔸گردش خون را آسان می سازد . 🔹قوای جنسی را تقویت می کند . 🔸کبد را تصفیه و قوی می سازد . 🔹و مقوی قلب و مغز است . ✒️ @setad_ehya_teb_eslami
♨️ باید ها و نبایدهای مصرف زعفران☝️☝️ مصرف 3 گرم زعفران برای هر نفر در ماه بسیار #سودمند و مصرف بیش از 5 گرم از آن #مضر است. روش تشخیص زعفران اصل👇👇👇 ♨️ @setad_ehya_teb_eslami
راه تشخیص زعفران اصل از تقلبی ✍تشخیص زعفران های اصلی از روی #سرشاخه کلاله زعفران , ساده ترین روش محسوب می شود، چراکه سرشاخه های کلاله زعفران #سه شاخه و قسمت بالای آن #شیپوری بوده که هرچه پایین تر می آید باریک تر می شود ضمن این که دارای مقداری طعم #تند است، البته چنانچه زعفران ها پودرشده باشند فقط با دستگاه های آزمایشگاهی قابل تشخیص است. با این حال روش های دیگری نیز برای این امر وجود دارد. 🍃روش اول: تفاوت ظاهری گیاهان: ریشک ذرت مستقیم، ولی #پرچم زعفران #انحنا  دارد. 🍃روش دوم: تکه های زعفران را روی شعله گاز قرار داده در این حالت زعفران  خالص به رنگ #بنفش یا #نارنجی در می آید که به #پتاسیم آن مربوط می شود. اما در مورد زعفران تقلبی رنگ #زرد ایجاد می شود. 🍃روش سوم: اگر تارهای زعفران را بین کاغذ کاهی (کاغذ روزنامه) بگذاریم و کمی  فشار دهیم نباید لکه #چربی باقی بگذارد. اگر چنین باشد به احتمال قوی آن زعفران تقلبی است. ♨️ @setad_ehya_teb_eslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 یه بازی ساده که ضرورت مسواک زدن رو به بچه ها یاد میده.. 🤓 البته با چوب اراک یا زیتون مسواک بزنید☺️ 🍃 @setad_ehya_teb_eslami
🍃تشریح دهان و لب ها☝️☝️ ✔️زیادشدن #صفرا باعث #تلخی و زردی دهان میشود. ✔️زیادشدن #دَم باعث #شیرینی وقرمزی دهان میشود. ✔️زیادشدن #بلغم باعث #ترشی وسفیدی دهان میشود. ✔️زیادشدن #سودا باعث #شوری و سیاهی دهان میشود. 🍃 @setad_ehya_teb_eslami
👀شست‌و شوی چشم با چای یک باور غلط یا درست؟ ✅ بهترین، سالم‌ ترین و مؤثرترین روش شستوشوی چشم با آب جوشیده خنک است. یا آب و عسل 🍃 @setad_ehya_teb_eslami
💠 فواید ریختن آب آسمان در چشم از دیدگاه طب اسلامی 📚 در روایت آمده است: 🍃 وَ إِن کَانَ بِهِ وَجَعُ العَینِ یَقطُرُ مِن ذَلِکَ المَاءِ فِی عَینَیهِ وَ یَشرَبُ مِنهُ وَ یَغسِلُ بِهِ عَینَیهِ یَبرَأُ بِأِذنِ اللهِ تَعَالَی.🍃 ✍️ اگر شخص مبتلا به #چشم درد، از آب #باران در چشم خود بریزد و از آن آب #بنوشد و چشمانش را با آن بشوید، چشم دردش خوب می شود، به اذن خدای متعال. 📚 مستدرک الوسائل، میرزا حسین نوری طبرسی، ج 17، ص 33 🍃 @setad_ehya_teb_eslami
💠 چند نکته مهم درباره مصرف : 🍎🍏 ها را کلا باید به یکی از سه شکل زیر میل نمود: ۱- ۲- از غذا ۳- از غذا 🍈در مصرف همه میوه ها بر خوردن آنها از غذاست حتی میوه هایی که در روایات توصیه به خوردن آن پس از غذا شده را نیز می‌توان قبل از غذا میل کرد و هیچ ضرری ندارد. اما اگر در خصوص میوه ای هیچ روایتی درباره خوردن آن بعد از غذا نداریم، هرگز آن را پس از غذا میل نکنید و طبق همان اصلش یعنی از غذا بخورید. 1⃣ میوه هایی که معصومین علیهم السلام فرمودند بخورید: آلو (برای کسانی که مشکلات مفاصل ندارند)، خرما، سیب، انار، به 2⃣میوه هایی را که فرمودند روی غذا بخورید: گلابی، انار، مرکبات (پرتقال، نارنگی، لیمو، نارنج و ...) 3⃣ما بقی میوه ها را قبل از غذا میل کنید. ولی خوردن هرگونه میوه در طول روز در فاصله بین صبحانه تا شام ممنوع است مگر در موارد استثناء. 💠موارد استثناء: ۱-قبل از حمام اسلامی ۲-خوردن انار قبل و بعد از حجامت ۳-آلو هرگاه حرارت درونی خیلی زیاد شد ⚠️ناشتا خوردن هندوانه، خربزه، طالبی و گرمک، فلجی و بیماریهای مانند آن می‌آورد!!!! ⚠️به غیر از آنچه در روایات آمده و گفته شد، هیچ میوه دیگری را ناشتا نخورید!!!! ⚠️باتوجه به قاعده امام علیه السلام در وعده کردن غذا که فرمودند : هیچ چیزی بین صبحانه تا شام نخور لذا باید میوه جزء یا شما باشد مگر اینکه در موارد استثناء قرار بگیرد. بنابراین وقتی سر سفره قرار میگیرید میوه بخورید و سپس غذا را آغاز کنید چه اینکه پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله اگر خرما بر سفره میبود همیشه با آن آغاز میکردند و در روایتی امام سجاد علیه السلام نیز افطار کرده و سپس را پیش از غذا خوردند و بعد، غذایشان را میل نمودند و همچنین امام رضا علیه السلام در رساله ذهبیه فرمودند که . ✍ این به خاطر آنست که غذای در معده قرار گرفته و بلافاصله پس از هضم از معده خارج شود ولی اگر بعد از غذای سنگین خورده شود پس از هضم در معده می‌ماند و !!! 👌مگر برخی خوراکی ها و میوه های سبکی که استثناء شده و حکمتش را جز معصومین نمی‌دانند. این نکته هم حائز اهمیت است که نباید ماکولات را پی در پی وارد معده کرد بلکه فقط در یک یا دو زمان واحد بایستی به معده، خوردنی داد زیرا به کار گرفتن چندباره‌ی معده برای هضم آن را ضعیف می‌کند و علت نهی امام صادق علیه السلام از خوردن حتی یک‌ چیز بین دو وعده نیز همین امر است. 🎓بنابراین صبح و شبتان را اینگونه آغاز کرده و به پایان برسانید: 🍃۱-ناشتا: یکی از این میوه ها: خرما، سیب، انار، به، آلو 🍃۲-پیش از غذا: همه نوع میوه ها. اگر چند میوه باهم است با خربزه طالبی یا هندوانه و گرمک آغاز کنید 🍃۳-روی غذا: گلابی، به، انار، مرکبات (پرتقال، نارنگی، لیمو و ...) البته شب ها مرکبات میل نفرمایید... 🍃 @setad_ehya_teb_eslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 📣 اطلاعیه👇👇 های طب اسلامی در استان قم 📖جهت شرکت در کلاس طب اسلامی توسط 🗣و اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.📝 ۰۹۲۱ ۳۲ ۷۷ ۶۷۱ 😍كلاسها براي همه سنین آزاد مي باشد(ویژه خواهران) 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
مثل باران #بهاری که نمی گوید کِی بی خبر در بزن و #سرزده از راه برس... 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
💠 های بهاری امام رضا علیه السلام 🌱 خصوصیات فصل 🌷فصل بهار روح زمان هاست. 1⃣اول این فصل ماه (ماه رومی) است،در این ماه شب و روز پاکیزه و معطر است،زمین نرم می شود و غلبه بلغم از میان می رود و خون به هیجان می اید. 🌱 غذای ماه آزار (تقریبافروردین) ما چه باید باشد؟ 🌷امام رضا علیه السلام:در ماه اول بهار(ازار)بیشتر غذائی که مناسب است،عبارتست:ازخوراکی های لطیف از قبیل :گوشت، تخم مرغ نیم برشت،نوشیدن شربت امام رضا علیه السلام ،پس از انکه ان شربت را با اب خالص تعدیل نموده باشیم. 🌱 پرهیزات بهاری 🌷امام رضا علیه السلام:در فصل بهار(به خصوص ماه آزار)باید از خوردن پیاز و سیر و ترشی پرهیز کرد. ✍نکته:وجه مشترک این سه مورد جلوگیری از هیجان خون است،در حالی که در فصل بهار صلاح در بخشی خون جهت رشد ونمو بدن است. 🌱 کارهای بایسته بهاری 🌷امام رضا علیه السلام:در فصل بهار(به خصوص ماه ازار)نوشیدن اشیاء مسهل(ملین و نرم کننده شکم)پسندیده است،رگ زدن و حجامت نیز مناسب است. 🔰 نکته:اگر چه از طریق فصد و حجامت حجم خون کم می شود،ولی چون فصل بهار فصل خونسازی هست،دوباره خون تازه جایگزین ان خون می شود. 2⃣ خصوصیات ماه دوم بهار 🌷 (ماه دوم رومی بهار)سی روز است،در این ماه روز بلند می شود،و مزاج فصل قوی می گردد(در تولید و هیجان خون)خون به تحرک در می اید،بادهای شرقی در این ماه می وزد،از غذاهای بریان شده استفاده می شود،و از انچه به سرکه عمل می آید و نیز گوشت های شکارمصرف می شود. 🌱 کارهای بایسته اردیبهشت 🌷امام رضا علیه السلام:در ماه نیسان،امیزش جنسی و روغن مالی بدن در حمام نیکوست.و نوشیدن اب ناشتا مفید بوده،و بوئیدن گلها و عطریات طبیعی سودمند است. 3⃣ خصوصیات ماه سوم بهار 🌷 (ماه سوم رومی بهار)سی و یک روز است،در این ماه بادها صاف بوده،وان اخرین ماه بهار است.در ان از خوردن غذاهای شور و گوشت های غلیظ از قبیل:کله پاچه،گوشت گاو منع شده ونیز مصرف شیر مفید نیست. 🌱 کارهای بایسته ماه خرداد 🌷امام رضا علیه السلام:در ماه ایار(خرداد)رفتن به حمام در صبح گاه مفید است،و قبل از غذا به کار گیری اعضای بدن در کارهای سخت پسندیده نیست. 📚 طب الرضا علیه السلام ص134 🍃 @setad_ehya_teb_eslami
🍃فواید #دارچین 🔹آرامبخش 🔹تقویت کننده معده 🔹کاهش دردکمر ومفاصل 🔹تسریع کننده جریان خون و جلوگیری از ایجادلخته 🔹تقویت حافظه 🔹رفع بوی بددهان 🔹افزایش فشارخون 🔹نیروبخش و... 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
♦️ کراهت حمام کردن با شکم خالی ♦️ ⚜️ امام حسن عسکری (ع) می فرمایند: 《لَا تَدخُلِ الحَمَّامَ إِلَّا وَ فِي جَوفِکَ شَيءٌ یُطفَأُ بِهِ عَنکَ وَهَجُ المَعِدَةِ، وَ هُوَ أَقوَی لِلبَدَنِ وَ لَا تَدخُلهُ وَ أَنتَ مُمتَلِئٌ مِنَ الطَّعَامِ.》 #حمام نکن مگر این که #غذایی #اندک در شکم تو باشد. 📚 غذا سبب می شود که گرمی معده خاموش شود. این برای بدن #مقوی تر است. 📚 در حال #سیری مفرط حمام نکن. 🍃 @setad_ehya_teb_eslami
🍃صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین «علیه السلام»🍃 🌺امام حسین ع : «هر که مؤمنی را برطرف کند،خداوند گرفتاری دنیا و آخرت او را برطرف میکند...» 👌 ✍ این حسین کیست که عالم همه دیوانه‌ی اوست... شعری در مدح حضرت سیدالشهدا(ع) با دستخط رهبر انقلاب 📿یا رب الحسین ، بحق الحسین ،اشفع صدر الحسین ، 📿 @setad_ehta_teb_eslami
🌺🌺 با سلام و ایام 🌺🌺 📣📣افتتاح اولین کانال زیر مجموعه ستاد احیای طب اسلامی در زاد روز پر برکت امام حسین «علیه السلام» مشتاقان فراگیری علوم اهل بیت علیهم السلام تشریف بیارید👇👇 http://eitaa.com/joinchat/2360147986C2499daffe1
♨️ آیا میدانید چرا هنگام طبخ غذا از #دم کنی روی ظروف استفاده می شود : ✍دم کنی وسیله ای است که کار باز بودن درب غذا و گذاشتن درب آن را بعد از پختن انجام می دهد درواقع سموم را دفع و مواد مفید را نگه داری میکند و اجازه دفع نمی دهد. دم کنی باید از جنس #حصیر ، #پارچه های پنبه ای و نخی باشد . 🔻امروزه دم کنی ها دارای #پشم_شیشه می باشد که این موجب می شود #سموم پشم شیشه وارد غذا و سپس وارد بدن ماشود !!!! که این سموم عوارضی سوء برای ما ایجاد میکند از جمله ایجاد ناراحتی های معده و سینه که شایع می باشد!!! 🆔 @setad_ehya_te_eslami