eitaa logo
ستاد احیای " طب اسلامـے "
8.8هزار دنبال‌کننده
6.9هزار عکس
1.5هزار ویدیو
72 فایل
🌴طب اسلامی؛ مترقی ترین طب دنیاست طبی که ریشه و سابقه ای طولانی،به قدمت وعظمت اسلام دارد‼️ 📚تعلیم طب اسلامی تحت نظر استاد تقی نیا از شاگردان حاذق و توانمند استاد تبریزیان ✔لینک گروه http://eitaa.com/joinchat/1582759958C253cbfc777
مشاهده در ایتا
دانلود
ستاد احیای " طب اسلامـے "
♨️ #گوجه_فرنگی اولین بار به میوه لعنتی شهرت پیدا کرد!!! کی و چگونه رب و گوجه بعنوان وعده غذایی ایرا
🍅  در زبان‌های مختلف اسامی مختلفی دارد مثلاً در آذربایجان  خودمان به آن بادمجان قرمز می گویند و افغانی‌ها به آن بادمجان رومی می گویند نام لاتین آن (Solanum Lycopersicum) است. 🍅تاریخچه: خاستگاه این گیاه از منطقه آمریکای جنوبی و مرکزی است و ابتدا در  دوره استعمار قدیم توسط به همه دنیا انتقال یافت. 🍅این گیاه که جزو سبزیجات دسته بندی می‌شود در قرن شانزدهم به انگلستان منتقل شد و برای اولین بار توسط یک پزشک به نام جان جرارد کشت داده شد و در واقع جان جرارد اولین کسی بود که به این حقیقت دست یافت که ، که بعدها مشخص شد که این ماده نوعی سم به نام است و به همین علت او در کتابی که منتشر کرد گوجه فرنگی را یک گیاه سمی اعلام نمود و در نتیجه انتشار این مطلب تا مدتها در انگلستان و آمریکای شمالی خوردن آن به علت ناسالم بودن مرسوم نبود!!!! 🍅تاریخچه ورود به ایران: این گیاه از طریق اروپائیان به ترکیه و ارمنستان و  همچنین از طریق مسافران اروپا که اغلب شاهزاده‌های بودند وارد ایران شد. در دوره قاجار خانواده معیری برای اولین بار گوجه فرنگی را در مزرعه‌ای حدود فرودگاه مهرآباد فعلی تهران کشت کردند. 🎓 گوجه فرنگی از نظر علمی: گوجه فرنگی حاوی ماده‌ای به نام که نوعی گلیوآلکالوئید سمی است، آلکالوئیدها ترکیبات پیچیده نیتروژن دار هستند که معمولاً اثرات قوی بصورت اثرات بازی، روی بدن انسان و حیوانات دارد و شاید یکی از رازهای اینکه این گیاه غذای معمولی حیوانات را تشکیل نمی‌دهد وجود همین سم آلکالوئید در آن است که بطور طبیعی به سمت آن کشیده نمی‌شوند!!!! 🎓🍅گوجه فرنگی علاوه بر آلکالوئید دارای سیتریک نیز می‌باشد که آن هم می‌تواند روی سلولی اثر داشته باشد که طبیعتاً می‌تواند عملکرد سلولی را در سوخت و ساز و تولید انرژی، دچار نماید که این موضوع می‌تواند موجب تولید انرژی در سلول‌ها شده و در تمام سلول‌های بدن کاهش برآیند فعالیت ایجاد نماید!!! 🍅آلکالوئید در گوجه فرنگی از نوع سمی می‌باشد و ساختمان آنها شبیه سیگار می‌باشد اغلب آلکالوئیدها ترکیبات متبلوری هستند و می‌توانند در گیاه بصورت آزاد یافت شوند، این ترکیبات معمولاً دارای اثرات فیزیولوژیک برجسته‌ای روی سلول‌های بدن انسان و انواع حیوانات می‌باشند. 🎓در برخی از مقالات جمله معنی داری روی تصویر گوجه فرنگی نقش بسته است که عیناً آورده می‌شود: گوجه فرنگی برای خورده شدن است یا خیر؟!! 🎓مسمومیت: برگ‌ها، ساقه و میوۀ سبز (کال) گوجه فرنگی دارای میزان سم  یا است و مصرف برگ گوجه فرنگی در چای در حداقل یک مورد موجب مرگ فرد شده است؟!! 🎓حساسیت مصرف: مصرف گوجه فرنگی خام می‌تواند منجر به بروز حساسیت شود  و حتی ممکن است موجب بروز آنافیلاکسی شدید گردد، بخصوص شاهد این موضوع در بچه‌ها و افراد مستعد به حساسیت می‌باشیم. 🎓از لحاظ طب اسلامی: گوجه فرنگی دارای طبع سرد و تر است و موجب افزایش   در فرد یا اصطلاحاً غلبه بلغم می‌گردد و همچنین به علت دارا بودن خاصیت زایی موجب بروز و و رکود بدن و در نتیجه در مرحله پس از بلغم باعث رسوب سودا در بدن و کم شدن فعالیت اعضای بدن می‌گردد. 🎓تبلیغات: شاید علت تبلیغات بسیار سنگین غرب بر روی مصرف گوجه فرنگی و  تعریف و تمجیدهای اغراق آمیز از این گیاه با اینکه خود مقالات غربی هم به وجود گلیکوآلکالوئید سمی در این گیاه اذعان دارند به علت مقاصد باشد که می‌تواند موجب پر شدن جیب شرکت‌های غول آسای دارویی جهان شود، که با ایجاد در مردم جهان و قدرت سیستم ایمنی بدن آنان موجی از بیماری‌های خود ایمنی مانند لوپوس، آتریت روماتوئید و ام اس و حتی سرطان را ایجاد نماید چیزی که امروزه در برخی کشورها متاسفانه سونامی بیماری لقب گرفته است!!! ‼️♨️همچنین گوجه فرنگی با توجه به اینکه شده چندین کیلو گرم گوجه فرنگی می‌باشد، می‌تواند سم گلیکوآلکالوئید یا توماتین را به چندین برابر افزایش دهد لذا توصیه ما مصرف زرد چوبه و فلفل سیاه و زرد چوبه به عنوان طعم دهنده و رنگ زا در غذاها می‌باشد ضمن اینکه باید بدانیم زردچوبه و فلفل سیاه هر دو به شدت ضد سرطان، ضد پوکی استخوان، ضد روماتیسم و مقوی معده و قلب هستند. ✍بنابراین سایر محصولات گوجه فرنگی مانند آب گوجه فرنگی و ترشی گوجه فرنگی و همچنین سس گوجه فرنگی نیز به علت دارا بودن گلیکوآلکالوئید توصیه نمی‌شوند. ✍در کنار کباب‌ها به جای گوجه فرنگی کبابی می‌توانید از کبابی که سیخ شده و روی زغال کباب شده و یا از ریحان و سماق استفاده نمائید. ✍ @setad_ehya_teb_eslami
🌺 #زعفران 🔻طبیعت زعفران ، گرم و خشک است . مناسب خصوصا برای #سرد مزاجها 🔹زعفران ، ضد افسردگی است . 🔸باعث هضم بهتر غذا می شود . 🔹اثر مسکن دارد. 🔸 قاعده آور است . 🔹خون ساز است 🔸گردش خون را آسان می سازد . 🔹قوای جنسی را تقویت می کند . 🔸کبد را تصفیه و قوی می سازد . 🔹و مقوی قلب و مغز است . ✒️ @setad_ehya_teb_eslami
♨️ باید ها و نبایدهای مصرف زعفران☝️☝️ مصرف 3 گرم زعفران برای هر نفر در ماه بسیار #سودمند و مصرف بیش از 5 گرم از آن #مضر است. روش تشخیص زعفران اصل👇👇👇 ♨️ @setad_ehya_teb_eslami
راه تشخیص زعفران اصل از تقلبی ✍تشخیص زعفران های اصلی از روی #سرشاخه کلاله زعفران , ساده ترین روش محسوب می شود، چراکه سرشاخه های کلاله زعفران #سه شاخه و قسمت بالای آن #شیپوری بوده که هرچه پایین تر می آید باریک تر می شود ضمن این که دارای مقداری طعم #تند است، البته چنانچه زعفران ها پودرشده باشند فقط با دستگاه های آزمایشگاهی قابل تشخیص است. با این حال روش های دیگری نیز برای این امر وجود دارد. 🍃روش اول: تفاوت ظاهری گیاهان: ریشک ذرت مستقیم، ولی #پرچم زعفران #انحنا  دارد. 🍃روش دوم: تکه های زعفران را روی شعله گاز قرار داده در این حالت زعفران  خالص به رنگ #بنفش یا #نارنجی در می آید که به #پتاسیم آن مربوط می شود. اما در مورد زعفران تقلبی رنگ #زرد ایجاد می شود. 🍃روش سوم: اگر تارهای زعفران را بین کاغذ کاهی (کاغذ روزنامه) بگذاریم و کمی  فشار دهیم نباید لکه #چربی باقی بگذارد. اگر چنین باشد به احتمال قوی آن زعفران تقلبی است. ♨️ @setad_ehya_teb_eslami
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 یه بازی ساده که ضرورت مسواک زدن رو به بچه ها یاد میده.. 🤓 البته با چوب اراک یا زیتون مسواک بزنید☺️ 🍃 @setad_ehya_teb_eslami
🍃تشریح دهان و لب ها☝️☝️ ✔️زیادشدن #صفرا باعث #تلخی و زردی دهان میشود. ✔️زیادشدن #دَم باعث #شیرینی وقرمزی دهان میشود. ✔️زیادشدن #بلغم باعث #ترشی وسفیدی دهان میشود. ✔️زیادشدن #سودا باعث #شوری و سیاهی دهان میشود. 🍃 @setad_ehya_teb_eslami
👀شست‌و شوی چشم با چای یک باور غلط یا درست؟ ✅ بهترین، سالم‌ ترین و مؤثرترین روش شستوشوی چشم با آب جوشیده خنک است. یا آب و عسل 🍃 @setad_ehya_teb_eslami
💠 فواید ریختن آب آسمان در چشم از دیدگاه طب اسلامی 📚 در روایت آمده است: 🍃 وَ إِن کَانَ بِهِ وَجَعُ العَینِ یَقطُرُ مِن ذَلِکَ المَاءِ فِی عَینَیهِ وَ یَشرَبُ مِنهُ وَ یَغسِلُ بِهِ عَینَیهِ یَبرَأُ بِأِذنِ اللهِ تَعَالَی.🍃 ✍️ اگر شخص مبتلا به #چشم درد، از آب #باران در چشم خود بریزد و از آن آب #بنوشد و چشمانش را با آن بشوید، چشم دردش خوب می شود، به اذن خدای متعال. 📚 مستدرک الوسائل، میرزا حسین نوری طبرسی، ج 17، ص 33 🍃 @setad_ehya_teb_eslami
💠 چند نکته مهم درباره مصرف : 🍎🍏 ها را کلا باید به یکی از سه شکل زیر میل نمود: ۱- ۲- از غذا ۳- از غذا 🍈در مصرف همه میوه ها بر خوردن آنها از غذاست حتی میوه هایی که در روایات توصیه به خوردن آن پس از غذا شده را نیز می‌توان قبل از غذا میل کرد و هیچ ضرری ندارد. اما اگر در خصوص میوه ای هیچ روایتی درباره خوردن آن بعد از غذا نداریم، هرگز آن را پس از غذا میل نکنید و طبق همان اصلش یعنی از غذا بخورید. 1⃣ میوه هایی که معصومین علیهم السلام فرمودند بخورید: آلو (برای کسانی که مشکلات مفاصل ندارند)، خرما، سیب، انار، به 2⃣میوه هایی را که فرمودند روی غذا بخورید: گلابی، انار، مرکبات (پرتقال، نارنگی، لیمو، نارنج و ...) 3⃣ما بقی میوه ها را قبل از غذا میل کنید. ولی خوردن هرگونه میوه در طول روز در فاصله بین صبحانه تا شام ممنوع است مگر در موارد استثناء. 💠موارد استثناء: ۱-قبل از حمام اسلامی ۲-خوردن انار قبل و بعد از حجامت ۳-آلو هرگاه حرارت درونی خیلی زیاد شد ⚠️ناشتا خوردن هندوانه، خربزه، طالبی و گرمک، فلجی و بیماریهای مانند آن می‌آورد!!!! ⚠️به غیر از آنچه در روایات آمده و گفته شد، هیچ میوه دیگری را ناشتا نخورید!!!! ⚠️باتوجه به قاعده امام علیه السلام در وعده کردن غذا که فرمودند : هیچ چیزی بین صبحانه تا شام نخور لذا باید میوه جزء یا شما باشد مگر اینکه در موارد استثناء قرار بگیرد. بنابراین وقتی سر سفره قرار میگیرید میوه بخورید و سپس غذا را آغاز کنید چه اینکه پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله اگر خرما بر سفره میبود همیشه با آن آغاز میکردند و در روایتی امام سجاد علیه السلام نیز افطار کرده و سپس را پیش از غذا خوردند و بعد، غذایشان را میل نمودند و همچنین امام رضا علیه السلام در رساله ذهبیه فرمودند که . ✍ این به خاطر آنست که غذای در معده قرار گرفته و بلافاصله پس از هضم از معده خارج شود ولی اگر بعد از غذای سنگین خورده شود پس از هضم در معده می‌ماند و !!! 👌مگر برخی خوراکی ها و میوه های سبکی که استثناء شده و حکمتش را جز معصومین نمی‌دانند. این نکته هم حائز اهمیت است که نباید ماکولات را پی در پی وارد معده کرد بلکه فقط در یک یا دو زمان واحد بایستی به معده، خوردنی داد زیرا به کار گرفتن چندباره‌ی معده برای هضم آن را ضعیف می‌کند و علت نهی امام صادق علیه السلام از خوردن حتی یک‌ چیز بین دو وعده نیز همین امر است. 🎓بنابراین صبح و شبتان را اینگونه آغاز کرده و به پایان برسانید: 🍃۱-ناشتا: یکی از این میوه ها: خرما، سیب، انار، به، آلو 🍃۲-پیش از غذا: همه نوع میوه ها. اگر چند میوه باهم است با خربزه طالبی یا هندوانه و گرمک آغاز کنید 🍃۳-روی غذا: گلابی، به، انار، مرکبات (پرتقال، نارنگی، لیمو و ...) البته شب ها مرکبات میل نفرمایید... 🍃 @setad_ehya_teb_eslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 📣 اطلاعیه👇👇 های طب اسلامی در استان قم 📖جهت شرکت در کلاس طب اسلامی توسط 🗣و اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.📝 ۰۹۲۱ ۳۲ ۷۷ ۶۷۱ 😍كلاسها براي همه سنین آزاد مي باشد(ویژه خواهران) 🆔 @setad_ehya_teb_eslami