eitaa logo
1.4هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
185 ویدیو
24 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🍃 #سِزا : #سبک_زندگی_اسلامی 🍃 اینجا با هم سبک زندگی مان را اصلاح خواهیم کرد. ارتباط با مدیریت کانال: @kh_miadi ❌تبلیغات نداریم⛔ 🔅تبادل با کانالهای همسو با کمال افتخار داریم✅
مشاهده در ایتا
دانلود
آب خوردن بین غذا ممنوع❌ آب خوردن بین غذا به دلیل ایجاد تخلل بین مواد غذایی موجود در معده وافزایش حجم کیلوس معدی باعث نفخ و بدهضمی میشه پس بین غذا آب نخورید. ✅اگر این عادت شماست برای ترک اون ابتدا شربت سرکه انگبین رو جایگزین کنید ومقدار نوشیدن رو کاهش بدید.یعنی اگر دولیوان آب بین غذا میخوردید روز اول ترک عادت یک ونیم لیوان بخورید روز دوم یک لیوان روز سوم وچهارم نصف لیوان روزپنجم وششم یک سوم لیوان روز هفتم وهشتم یک چهارم لیوان روز نهم و دهم به کمی مزه مزه کردن بسنده کنید. ✅اگر این عادت خیلی قدیمیه هفته ای یکروز آزاد باشید وبعدش اثرات آب نوشیدن وسط غذا رو بر بدنتون رصد کنید. @seza_sabkezendegi
سزا
#گام_یازدهم #آب_و_غذا آب خوردن بین غذا ممنوع❌ آب خوردن بین غذا به دلیل ایجاد تخلل بین مواد غذایی
چون صدام به شدت گرفته چهاراصل بعدی رو به شکل پست نوشتاری ارائه میدم.
سزا
#گام_یازدهم #آب_و_غذا آب خوردن بین غذا ممنوع❌ آب خوردن بین غذا به دلیل ایجاد تخلل بین مواد غذایی
خیلی ها برای این وسط غذا میخورن که بره پایین😉😅 چندتا دلیل وجود داره: _ بزاقشون کمه _بدن دی هیدراته ست _ عادت دارن 👈اگر بزاق کم هست:غذا رو خوب بجوید خوب جویدن باعث افزایش ترشح بزاق میشه ولقمه رو نرم میکنه تا راحت پایین بره از خوردن غذاهای شور وچرب و خشک پرهیز کنید،این نوع غذاها باعث خشک شدن دهان میشن ولقمه گیر میکنه 👈اگر بدن دی هیدراته ست: نیم ساعت قبل از غذا آب ولرم بنوشید از خوردن غذاهای خشک وشور پرهیز کنید این غذاها برای هضم آب زیادی طلب میکنند و بدن دی هیدراته وخشک میشه. 👈اگر عادت به خوردن آب دارید با تکنیکی که بالا گفتم این عادت رو ترک کنید. @seza_sabkezendegi
سزا
#گام_یازدهم #آب_و_غذا آب خوردن بین غذا ممنوع❌ آب خوردن بین غذا به دلیل ایجاد تخلل بین مواد غذایی
آب خوردن وسط غذا برای دوگروه آزاد است. کودکان🧒👧 و صاحبان معده های گرم کسانیکه علامتهای معده گرم رو دارن میتونن وسط غذا جرعه جرعه آب بنوشن،در مورد بچه ها هم اصل جرعه جرعه نوشیدن رو رعایت بکنید تا براشون تبدیل به عادت غلط نشه. @seza_sabkezendegi
🌟ملایم کننده حرارت بدن مناسب بیماران گرم و خشک🌟 🌱مواد لازم برای 4 نفر 🔹سبزی خرفه ساتوری 400 گرم 🔹سبزی پیازچه ساتوری 100 گرم 🔹تخم مرغ رسمی 3 عدد 🔹گردو آسیاب شده 200 گرم 🔹روغن شحم یا زرد و روغن زیتون یا کنجد به میزان لازم و مساوی 🔹نمک دریا یا سنگ، دارچین، فلفل سیاه، زنجفیل به میزان لازم 🌀تخم مرغها را در ظرف شکسته و نمک و فلفل و دارچین و زنجفیل را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مایه یک دست شود 🌀سپس سبزی ها و گردو را اضافه میکنیم 🌀برای سرخ کردن کوکو همزمان روغن رو داخل تابه میریزیم 🌀روغن باید نیمه داغ باشد تا نسوزد 🌀سپس مایه را به قطر 1 سانتیمتر درون تابه میریزیم و سرخ میکنیم 🌀برای بهتر مغزپخت شدن کو کو میتوان از اواسط پخت درب ماهیتابه را گذاشت @seza_sabkezendegi
قصه ما به نان رسید میدونستم باید تغذیه اصلاح بشه،میدونستم اصلاح سفره مساوی اصلاح زندگیه اما نمی دونستم باید ازکجا شروع کنم برای اصلاح سفره از چی باید شروع کنم؟!! گفتم خدایا اگه این مسیر مورد پسندته خودت راهنمایی کن.. ⚜حدیث امام صادق(جانم به فداشون)اومد جلوی چشام: مفضل! بدان آب و"نان" راس معاش انسان است رسیدم به اونچه که باید می رسیدم وایستادم اونجایی که باید می ایستادم. اصلاح نان مساوی اصلاح سفره س ماجرا شروع شد... @seza_sabkezendegi
🌟مفید برای بیماریهای گرم و خشک🌟 🌱مواد لازم برای 4 نفر 🔹سبزی خرفه 500گرم 🔹برگ چقندر 500 گرم 🔹پیاز قرمز 1عدد 🔹گندم 1 پیمانه 🔹ماش 1 پیمانه 🔹جو نیم پیمانه 🔹روغن زرد گاو 🔹اگر شب میل میشود حتما با روغن گیاهی مثل زیتون تهیه شود 🔹نمک دریا یا سنگ 🔹زنجفیل ، زعفران به میزان لازم 🔹آب جوشیده 6 پیمانه 🍀پیاز رو نگینی خرد میکنیم به همراه روغن تفت میدیم 〽نکته:روغن و پیاز رو همزمان توی قابلمه بریزید تا باهم حرارت ببینند با این کار روغن کمتر میبنده 🍀گندم و ماش و جو رو که قبلا خیس کردیم رو به پیاز تفت داده شده اضافه میکنیم 🍀بعد از چند دقیقه سبزی ها و زنجفیل و نمک رو به مواد اضافه میکنیم و تفت میدیم 🍀در آخر تمام آب رو اضافه میکنیم 🍀بعد از 1 و نیم ساعت غذا آماده ست و زعفران دم کرده رو میتونید اضافه کنید @seza_sabkezendegi
سزا
وارد سالن صبحانه شدم عدسی سالاد الویه سوسیس سیب زمینی کالباس نان وپنیر وگوجه خیار و... صبحانه مهمت
حالا که گفتم صبحانه سرد نخورید چندتا پیشنهاد خوب براتون دارم برای صبحانه😍
۴عدد تخم مرغ محلی دوقاشق شیر کمی کره مواد لازم برای وسط رولت: خرما،گردو،دارچین شیر وتخم مرغ را مخلوط کنید کف ماهیتابه را با کره چرب کنید وشیر وتخم مرغ را در تمام سطح پخش کنید درب ماهیتابه را بگذارید وروی مواد را چنگال سراخ ایجاد کنید،وگرنه نمیتوانید مواد را رول کنید خرما وگردو را له کنید وبا کمی دارچین مخلوط کنی و کناره ماهیتابه نواری پهن کنید وشروع به رول کردن بفرمایید برای رول کردن از دوتا چنگال استفاده کنید. موقع سرو روی رولت کمی شیره انگور بریزید این رولت واقعا بی نظیره امتحانش کنید ونظراتتون رو باهام به اشتراک بزارید. @Docimaman👈 @seza_sabkezendegi
۳. رنگ مناسب : شیر مناسب و صالح سفید رنگ است که بر مزاج سالم پستان و کل بدن دلالت دارد. شیر سفید مایل به زرد ، سو مزاج صفراوی است . کبودی یا تیرگی رنگ شیر دلالت بر سردی و سو مزاج سوداوی می‌باشد. شیر سفید مایل به سبز دلالت بر کثرت سودا یا سردی غیر قوی دارد. رنگ سفید مایل به سرخی در شیر دلالت بر اختلال قوه و عملکرد پستان دارد زیرا نتوانسته است خون را به طور کامل به شیر تبدیل کند. @seza_sabkezendegi
بعد از غذا خوردن حرکت ممنوع است❌ ورزش،جماع،حمام مصداق حرکت درطب سنتی ست. با شکم پر حمام نروید. با شکم پر همبستری نداشته باشید. با شکم پر ورزش نکنید. حرکت بعد از غذا باعث تولید خلط فاسد میشود،اخلاط فاسد قدرت تامین انرژی ندارن وبرای بدن زحمتند. با بدنتون مهربون باشید وهواشو داشته باشید. 🖋دکی.مامان @seza_sabkezendegi