🔸دیوان محاسبات؛ مهرداد بذرپاش و پاسخ به چند شبهه
🔹قانون استخدام کشوری که جناب آقای توکلی برای زیرسوال بردن مصوبه کمیته دیوان محاسبات و کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس و انتخاب نمایندگان ملت به آن استناد کردهاند اساسا در سال ۱۳۸۶ با تصویب قانون مدیریت خدمات کشوری توسط مجلس که خود آقای توکلی بعنوان نماینده عضویت داشتند، «منسوخ و ملغی» شده است. لذا استناد آقای توکلی به مواد مختلف «قانون ملغی شده» استخدام کشوری، کاملا نادرست و «فاقد اعتبار حقوقی و قانونی» است.
🔹درخصوص آقای بذرپاش نیز بخاطر همین حساسیتها، موضوع با دقت و وسواس بیشتری مورد بررسی قرار گرفت.
سوابق و مدارک ۲۰ سال سابقه کار از ایشان خواسته شد و آقای بذرپاش هم کلیه مستندات سابقه کار خود را که «از ابتدای سال ۱۳۷۹» بود ارائه نمود و این موضوع توسط شخصیت امین و مورد وثوق، آقای مهندس منصور رحیمی فرمانده گردان تخریب لشگر ۲۷ محمد رسولالله (ص)، جانباز و فارغالتحصیل دانشگاه شریف و رئیس پژوهشکدهای که طی سالهای ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۲ آقای بذرپاش در آن مشغول بکار بودند موردتایید قرار گرفت. سایر سوابق کاری و مسئولیتی و مدیریتی ایشان ازجمله مسئولیت در پژوهشکده سامانههای هوشمند صنعتی شهید رضایی طی سالهای ۷۹-۸۲، مشاور شهردار تهران از سال ۸۲-۸۴، مشاور رییسجمهور از سال ۸۴-۸۶، مدیرعامل پارس خودرو و سایپا از سال ۸۶-۸۸، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان ملی جوانان از سال ۸۸-۸۹، بنیاد تعاون سپاه، نماینده مجلس نهم و عضو هیات رییسه، معاون ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و ... نیز بررسی و تایید شد.
🔹درخصوص شرط مدرک تحصیلی نیز در قانون و آییننامه دارا بودن کارشناسی ارشد و بالاتر باید احراز میشد که باتوجه به اینکه مدرک تحصیلی ایشان دکترا است حتی یک سطح بالاتر از مدرک تحصیلی موردنیاز را داشتند. گرچه نوع رشته تحصیلی در قانون درج نشده بود لیکن دکترای آقای بذرپاش در رشته مدیریت است که متناسب هم میباشد گرچه الزام قانونی نیست.
علاوه بر این باتوجه به دارا بودن مناصبی همچون «معاون رئیسجمهور و نماینده مجلس»، ایشان شرط احراز مقامات ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری را نیز حتی در دو سطح بالاتر از حداقل موردنیاز که معاون وزیر بود احراز نمود.
لذا در هیچیک از سه شرط احراز ریاست دیوان محاسبات، آقای بذرپاش نه تنها کوچکترین مشکل قانونی نداشت بلکه حتی در دو شرط نیز بالاتر از نصاب قانونی موردنیاز، امتیاز کسب کرد.
🔹درخصوص تناسب رشته تحصیلی آقای بذرپاش نیز این نکته قابل توجه است درحالیکه آقای عادل آذر رییس فعلی دیوان محاسبات «دکترای مدیریت» داشت، آقای بذرپاش علاوه بر اخذ مدرک «کارشناسی ارشد و دکترا در رشته مدیریت»، مدرک کارشناسی خود را نیز در رشته مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف اخذ کرده بود. ضمن اینکه گزینه دوم یعنی آقای فروزنده نیز مدرک «دکترای مدیریت» داشت. لازم به ذکر است که اتفاقا دو رئیس دیوان محاسبات در مجالس هفتم و هشتم که جناب آقای توکلی در کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات عضویت داشتند دارای مدرک فوق لیسانس جامعهشناسی (محمدرضا رحیمی) و مدرک دکترای جغرافیای انسانی (عبدالرضا رحمانی فضلی) بودند.
🔹منتقدین محترم به این نکته عنایت نمایند که اساسا در دیوان محاسبات «دو رکن اصلی» وجود دارد. «دادستان» دیوان محاسبات و «رییس» دیوان محاسبات که هر دو مستقل از هم از نمایندگان مجلس رأی میگیرند. آنچه که بعنوان «تخصص حقوقی» مطرح میشود مربوط به دادستانی دیوان محاسبات است نه ریاست دیوان محاسبات.
🔹هیاتهای مستشاری هم معمولا ترکیبی از نخبگان امور مالی و حقوقی بوده و نهایتا «رییس دیوان محاسبات» یک «جایگاه مدیریتی» است که باید با اشراف بر دانش و تخصص «مدیریت» و سوابق شاخص مدیریتی قبلی در تراز حداقل معاون وزیر، توانایی مدیریت در جایگاه مدیریتی ریاست دیوان محاسبات که همتراز وزیر است را داشته باشد.
تبعا آقای بذرپاش هم با «دکترای مدیریت» و هم با سابقه «معاون رئیسجمهور و نماینده مجلس» (که طبق قانون مدیریت خدمات کشوری هر دو همتراز وزیر محسوب میشوند) این صلاحیت را دارا میباشد.
✏️ احسان ارکانی
نماینده نیشابور و فیروزه و زبرخان
عضو کمیته دیوان محاسبات، امور مالی و اموال مجلس
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات
عضو کمیسیون اصل ۹۰
رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی
#صبحگاهی
💢 مقام معظم رهبری:
خودِ شیخ صفی الدّین اردبیلی، برخلاف آنچه که بعضی گمان میکنند، یک صوفیمسلک از قبیل آنچه که ادّعا میشود، نبود. یک عالم، یک عارف، یک مفسّر و یک محدّث بود. آنگونه که مرحوم علاّمه مجلسی - بنا بر آنچه از او نقل کردهاند - ذکر میکند، شیخ صفیالدّین اردبیلی در ردیف سیدبنطاووس و ابنفهد حلّی - علمای فقیه و درعینحال عارف - قرار داشت و کسی بود که در کنار علاّمه حلی - در دستگاه شاه خدا بنده - توانستند جوانههای شیعه را در قرن هفتم و هشتم در این کشور بهوجود آورند و پایه فقهی و متین و استدلالی آن را در حوزههای علمیه، رایج کنند.۱۳۷۹/۰۵/۰۳
🆔 https://telegram.me/shabnamshabna
🆔 eitaa.com/shabnamshabna ایتا
🆔 sapp.ir/Shabnamshabna سروش
#همسرانه
💠 با مرد یا زنی ازدواج کنید که عاشق صحبت کردن با او هستید!
برای اینکه وقتی پیرتر میشوید؛
مهارتهای مکالمهای مثل دیگر مهارتها خیلی مهم میشوند.
🆔 @Shabnamshabna
▪️مهناز افشار هر چند روز یک بار، حادثه هواپیمای اکراینی را یادآوری میکند و هشتگ #فراموش_نمیکنیم میزند.
اما اگر تمام هواپیماهای مسافربری ایران هم توسط آمریکا هدف قرار بگیرند، نه تنها آلزایمر میگیرد، بلکه اصولا بینایی ایشان برای دیدن این وقایع هم به مشکل بر میخورد!
✍️
🆔 @Shabnamshabna
🔔از دَرهم شدن جوابها بپرهیزید❗️
#نهج_البلاغه
✨إِذَاازْدَحَمَ آلْجَوَابُ خَفِیَ الصَّوَابُ.
💠هنگامى که جوابها زیاد (و دَرهم) شود حق مخفى مىگردد.
✍بسیار دیدهایم که سؤالى در مجلسى مطرح مىشود و هرکس هرچیزى که به ذهنش آمد به عنوان جواب ذکر مىکند و حتى احتمالات ضعیف و پاسخهاى بى پایه نیز عنوان مىشود، در چنین مجلس و چنان شرایطى روشن است که حق براى بسیارى مخفى مىماند، زیرا جدا کردن پاسخ حقیقى از آن همه احتمالات گوناگون کار آسانى نیست.
📚 #حکمت ۲۴۳
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
به آقای جلالی بگویید پدرشان فوت کرده!
بابای شخصی فوت کرده بود.
به او گفتند: بابایت فوت کرده.
گفت: معلوم میشود که اتفاق بدی رخ داده و شما نمیخواهید خبر بد را به من بگویید!
گفتند: خبر بد همان بود که به شما گفتیم!
غرض آنکه
🔴 به آقای جلالی و امثال ایشان میبایست گفت که دقیقا چه بلای دیگری باید بر سر برجام نازل شود تا حضرات باور نمایند که کار برجام تمام شده و فوت کرده است؟!
#ابرشاگرد
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
🔴 آیا توافق با چین ناقض شعار نه شرقی نه غربی نیست؟
✍️ #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹 جریان معارض انقلاب اسلامی طی سالهای پس از پیروزی انقلاب همواره تلاش داشته اصل «نه شرقی، نه غربی» جمهوری اسلامی را به «انزواگرایی» و «عدم ارتباط با شرق و غرب عالم» تعبیر کند. در صورتی که هرگز چنین معنایی مراد این اصل نبوده و امامین انقلاب اسلامی این مفهوم را به روشنی تبیین فرمودهاند.
🔸 در دورهای که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، جهان به دو بلوک شرق و غرب تقسیم شده بود و عمده کشورها یا زیر سلطه بلوک غرب به رهبری آمریکا قرار داشتند یا زیر سلطه بلوک شرق به رهبری شوروی. جمهوری اسلامی با «شعار نه شرقی، نه غربی» قرار گرفتن زیر سلطه هر دو قطب را نفی کرد.
✅ مراد از نفی سلطه البته نفی رابطه نبود و جمهوری اسلامی با کشورهای حاضر در هر دو بلوک، روابط دیپلماتیک برقرار کرد.
🔹 «نه شرقی، نه غربی» به این معنی بود که ایران مجذوب این دو بلوک سلطهگر نشود، تحت تاثیر آنها و مطیع و منقاد آنان نباشد.
🔸 این دو بلوک برای خود سیاست، فرهنگ و نقشه راه کلانی داشتند که جمهوری اسلامی تصمیم گرفت در مسیر خواستههای آنان قرار نگیرد.
✅ سال 1991 با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، بلوک شرق از بین رفت، نظام سلطه تک قطبی شد و بلوک غرب با قدرت بیشتر در صدد هضم کشورها در نظم مطلوب خود برآمد. این سیاست در پروژههایی نظیر گسترش ناتو به شرق یا روی کار آوردن نظامهای سیاسی لیبرال دموکرات از آمریکای لاتین تا اروپای شرقی و آسیا متجلی شد.
🔹 لذا آنچه باید با قدرت در سیاست خارجی جمهوری اسلامی تدوام یابد، «نه» به سلطه غربی در عین برقراری روابطی خارج از نظام ارباب-رعیتی با کشورهای غربی است. اما اینک «بلوک شرق»ی که یک نقشه کلان برای سلطه بر جهان و تحمیل سیاست و فرهنگ خود بر دیگر کشورها داشته باشد، وجود خارجی ندارد و بر این اساس، وقتی ما از «نگاه به شرق» سخن میگوئیم، مراد «شرق جغرافیایی» است.
🔸 یعنی به دلیل تصلب ایدئولوژیک و نگاه سلطهجویانهای که بر کشورهای غربی حاکم است، نمیتوان انتظار انتفاع متقابل و بازی «برد-برد» از رابطه با آنها داشت.
💢 اما تقویت روابط با کشورهایی که درنیمکره شرقی (مشخصا در آسیا) و خارج از بلوک غرب ایدئولوژیک قرار دارند- از جمله چین- به دلایل متعدد از جمله داشتن تمدن و فرهنگ ریشهدار، مشترکات فراوان با ایران، قرار گرفتن بیش از 60 درصد جمعیت جهان در این منطقه، قرابت جغرافیایی با ما، نداشتن سیاست خارجی سلطهجویانه، و معارض نبودن با انقلاب و جمهوری اسلامی، به مراتب برای تامین منافع کشور مفیدتر است.
#بین_الملل
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
ده فرمان زندگی
ﯾﮏ: ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﺎﺵ ﺍﻣﺎ ﻣﺘﻮﻗﻒ ﻧﺒﺎﺵ،
ﺩﻭ: ﺗﺤﻤﻞ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ معطل ﻧﺒﺎﺵ،
ﺳﻪ: ﺳﺮ ﺳﺨﺖ ﺑﺎﺵ ﺍﻣﺎ ﻟﺞ ﺑﺎﺯ ﻧﺒﺎﺵ،
ﭼﻬﺎﺭ: ﺻﺮﯾﺢ ﺑﺎﺵ ﺍﻣﺎ ﮔﺴﺘﺎﺥ ﻧﺒﺎﺵ،
ﭘﻨﺞ: ﺑﮕﻮ ﺁﺭﻩ ﻧﮕﻮ ﺣﺘﻤﺎ،
ﺷﺶ: ﺑﮕﻮ ﻧﻪ ﻧﮕﻮ ﻫﺮﮔﺰ،
ﻫﻔﺖ: ﺻﺒﻮﺭ ﺑﺎﺵ ﺍﻣﺎ ﺑﯽ ﺧﯿﺎﻝ ﻧﺒﺎﺵ،
ﻫﺸﺖ: ﺷﺘﺎﺏ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺷﺘﺎﺏ ﺯﺩﻩ ﻋﻤﻞ ﻧﮑﻦ،
ﻧﻪ: ﺑﮕﻮ ﺑﺮﺍﺕ می مونم ﻧﮕﻮ ﺑﺮﺍﺕ ﻣﯿﻤﯿﺮﻡ،
ﺩﻩ: ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ
ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻧﯿﺴﺖ،
ﺑﻠﮑﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ...
💑 @shabnamshabna
این متن بسیار زیبا رو از دست ندین
🌸 پرنده هایی که روی شاخه نشستند، هرگز ترس از شکستن شاخه ندارند...
زیرا اعتماد آنها به شاخه ها نیست، بلکه به بالهایشان است...
🌸 همیشه به خودت اعتماد داشته باش، خودت را باور کن!
🌸 همیشه خودت را نقد بدان، تا دیگران تو را به نسیه نفروشند...
🌸 سعی کن استاد تغییر باشی، نه قربانی تقدیر...
🌸 "در زندگیت به کسی اعتماد کن که به او ایمان داری نه احساس"
🌸 و هرگز، به خاطر مردم تغییر نکن! این جماعت هر روز تو را جور دیگری می خواهند...
🌸 مردم شهری که همه در آن می لنگند، به کسی که راست راه می رود می خندند . . .
❣
@shabnamshabna 🌼🍃🌸