eitaa logo
شادی های کوچک «بیدقی»
3.3هزار دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
564 ویدیو
5 فایل
خوشبختی دیدن معجزه های کوچک است …🌱🐣🍭🪤 آدرس کانال ما👇 https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d تبلیغات 👇 @beydaghi_tahereh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای دل بستن باید دلت را به دلش گره بزنی یکی زیر، یکی رو مادر بزرگم می گفت: قالی دستباف، مرگ ندارد! https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
🌴 قلعه باقرآباد(بوم قلعه آريز) اين مكان از ابتدا قلعه نبوده بلكه مانند بقيه ي فضاها خانه هاي عادي مردم در كنار يكديگر بوده است اما با گذشت زمان يعني چيزي حدود دويست و هفتاد سال قبل بدليل حفظ امنيت مردم و جلوگيري از حمله و غارت دور تا دور خانه ها توسط خان منطقه با ديوار عظيمي محافظت ميشه و تبديل به قلعه اي ميشه این فضا که در نخلستان های شهر بافق در استان یزد قرار دارد در معرض تخریب بوده توسط بخش خصوصی مرمت و بعنوان اقامتگاه بومگردی مورد بهره برداری قرار میگیرد که پس از تلاش های فراوان جهت بقا متاسفانه جمع آوری شد... • . . 🌱❤️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ یزد _ بافق _ بوم قلعه آریز 📍
🧄 سیر و دفع امراض 🧄 از خواصِ بینظیر سیر چی میدونید؟! بیخودی نیست خیلیا چشم دیدن این کانال رو ندارن چون اونقدر رو بالا میبره که بی نیاز از مصرفِ نقل و نباتیه و میکنه. بفرمایید👇 https://eitaa.com/joinchat/740032838C4e1d436812 فقط بیا ببین چقدر دارو مصرف میکردیم😱
. 💢راه درمان همه ی بیماری ها به زبان ساده داخل این کانال گفته شده من که خودمم عضو شدم و کلی چیز یاد گرفتم☺️👇 https://eitaa.com/joinchat/740032838C4e1d436812
به کجاها برد این امید مارا… امیدوارم ته همه ی نا امیدی ها و تلاش ها نور سپیدی از پس تاریکی باشد و آمین شود آنچه در دل داری…!🌱🌱 https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
قورمه سبزی مال کجاست؟ این پرسش که قورمه سبزی برای اولین بار چه زمانی و چگونه و در کدوم نقطه از این مرز و بوم، قدم به هستی گذاشت، بسیار قابل تأمل است ، ولی خورشت قورمه سبزی یک غذای ایرانی و ملی در بین تمام مردم این سرزمین است . غذایی است که بر سر تمام سفره‌های ایرانی جای دارد و در هر شهر و دیاری پخته می‌شود. پس به نظر می‌رسد خورشت محبوب قورمه سبزی می‌تواند علاوه بر عنوان غذای ملی، به عنوان نماد همدلی و یگانگی و وحدت ملی ایرانی نیز به شمار رود. قورمه سبزی متعلق به همه ی ایران است،هرچند در مهمانی‌ها و مجالس رسمی کمتر مورد توجه قرار میگیرد اما بدون شک به عنوان ملاک ارزش‌گذاری هنر آشپزی برای هر سرآشپز قابلی شناخته می‌شود. شاید جالب باشد بدانید که تاریخچه قورمه سبزی در ایران به قدری از اهمیت برخوردار است که روز اول آذر ماه به عنوان روز جهانی قورمه سبزی نام‌گذاری شده است. اما استاد نجف دریابندری در کتاب «مستطاب آشپزی، از سیر تا پیاز» قورمه سبزی را جزو خورش‌های بی نظیر ایرانی قرار داده و از آنجایی که قورمه سبزی یک غذای اصیل و ملی به شمار می‌رود میفرمایند: شاید بهتر باشد بگویم خاستگاه و جایگاه اصلی این غذای ملی باید پایتخت ایران و تهران زییبا است. هرچند قورمه‌ی سیب و به هم در طهران طبخ میشود ولی قورمه سبزی اصلی ترین قورمه ی طهران است. قورمه های معروف ایرانی هم البته جایگاه خاص و ویژه ایی دارند. قورمه هایی مثل: قورمه سبزی بوشهری قورما شورباسی آذری قورمه سبزی آذربایجان قورمه سبزی خراسانی قورمه سبزی دامغانی قورمه سبزی گیلکی قورمه سبزی سبزواری قورمه ‌سبزی خوزستان قورمه سبزی شیرازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 ‎یه حیاط خونه قدیمی، با یه آفتابی که افتاده رو دیوار خونه ‎زیرزمینی که پایین پله‌هاست و باید برای رفتن داخلش سرت رو کمی خم کنی، ‎یه حوض نقاشی آبی رنگ که دورش پر شده از گلدونای قد و نیم قد ‎و یه فواره کوچولو که میگه هر اوجی فرودی داره، ‎یه درخت پیر ‎چند تا اتاق با پشتی‌های قدیمی لاکی رنگ ‎و طاقچه‌‌ای که آینه شمعدون قدیمی روشون خونه کرده ‎و اتاق‌های تو در تو که آماده بودن میزبان کلی مهمون باشن تو شبای سرد زمستون ‎بوفه‌های بزرگ که پر بودن از ظرف‌های گل سرخی ‎که هممون تو خونه یادگاری از جهیزیه مامان بزرگامون داریمشون ‎یه ساعت قدیمی شماطه دار که بهمون میگه ‎گذشت اون زمان و میگذره زمان ما هم... ‎همه اینا خیال آدم رو میبرن به حدود ۶۰ ، ۷۰ سال قبل ‎همه اینا به آدم میگن این بود زندگی نسل‌های مادربزرگا و پدربزرگامون ‎که هنوزم بوی سرزندگی از خونه میاد ‎هنوزم خونه گرمه ‎هنوزم چراغاش روشنه ‎انگار هنوزم چایی خانوم خونه‌ش تازه دمه... ‌ ‎✍🏻 علیرضا علیشاه ‌ ‌ اینجا خانه‌ی زیبای جواهری - بویین میاندشت اصفهان
Alireza Ghorbani - Mara Bebakhsh.mp3
11.36M
قربانی صدای قلب من چرا غمت نمیکشد مرا چرا هنوز ادامه داری......... https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
🍁🍂 خانه بوی نارنگی می دهد
نارنگی های نارس روزهای اول پاییز؛
نوستالژی سال های کودکی در من بیدار می شود. هوا بوی پاییز کودکی ام را می دهد، پاییزهایی که هر روزش باران می آمد و زمین پر می شد از برگ های نارنجی و خرمالوهای نارس که زیر پا له می شدند….🍁🍂 https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
. اتفاق خاصی نیفتاده، همین‌طور بی‌دلیل حالم خوب است، اصلا نیازی به دلیل نیست، همین که نفس می‌کشم، در لحظه‌ی حال زندگی می‌کنم و عزیزانی دارم که حواسشان به من باشد، کافی‌ست. همین که دارم در مسیر آرزوهایم تلاش می‌کنم حتی اگر نرسم، کافی‌ست، همین که روحیه‌ام خوب است، بلدم با چیزهای کوچک و جزئیات ریز زندگی‌ام دلخوش باشم، کافی‌ست. برای من همین‌ها کافی‌ست تا حالم خوب باشد، حتی اگر کمی آن‌طرف‌تر، دیو مشکلاتم را پشت سبزیِ خوش‌باوری‌ام پنهان کرده‌باشم. برای من همین‌ چیزهای ساده و معمولی کافی‌ست و لازم نیست داشته‌هایی عجیب و دست‌نیافتنی داشته‌باشم، لازم نیست هر روز چیز تازه‌ای به‌دست بیاورم و آدم تازه‌ای دوستم داشته باشد، من آدم تنوع‌طلبی نیستم و به داشته‌های ساده و معمولی و آدم‌های قدیمی و ناب زندگی‌ام قانعم. همین که دارمشان و همین که لبخندشان را می‌بینم -از نگاه خودم- خوشبخت‌ترین آدم روی زمین، منم! https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
🍃 دلم کمی صبح‌های بچگیمو میخواد... صدای جیرینگ جیرینگ استکان نعلبکی و اختلاط پدر و مادر و هورت کشیدن و قورت دادن پرسروصدای چایی شون بیاد. قل قل " زندگی" توی سماور بجوشه و تندتند، تو نعلبکی سر بکشن لحافو تا زیر گلوت بکشی روت و به شیرینی رویات فرو بری. بوی شلغم و لبو پیچیده باشه تو خونه شیشه‌های بخار گرفته... درهای چوبی و یه دنیا حس "امنِ" زندگی....امنِ امن... بی هیچ شتاب و دلهره‌ای. بعد مامان، عشق رو توی بقچه نون بابا گره بزنه و تا دم در ببره بده دستش. یا کریم‌ها لب بوم بق بقو کنند و مدرسه‌ت دیر بشه... https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
سلام یه خورش بی نظیر مازندرانی👍🏼❤️ طرز تهیه : کافیه یه پیاز بزرگ و خلال کنیبن. با روغن حسابی تفت بدین. زردچوبه و فلفل و اضافه کنیبن. قطعات مرغ یا گوشت و با پیاز و ادویه حسابی تفت بدین، ۶ تا گوجه فرنگی و بِلند کنیبن. به پیاز و مرغ سرخ شده اضافه کنیین و بزارین تا بپزه و کم بشه. تو این فاصله بادمجون ها رو نمک زده و آبکشی کنیبن و خشک کنیبن و سرخ کنیبن. نیم ساعت پایانی ،آب غوره و نمک و اضافه کنیبن. چندتا گوجه فرنگی و با نمک و زردچوبه سرخ کنیین و همراه بادمجونهای سرخ شده نوش جان کنیبن. https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
. دلم می‌خواست باشد باران باشد من باشم و تو و خیابانی که از آن سفارش بدهیم و زیر بارانش شانه به شانه هم قدم بزنیم، لباس گرم نپوشیم، به دست نگیریم و بگذاریم سرما تا زیر گلویمان رخنه کند. آن وقت خود را به گرمای دستان هم دعوت کنیم.. کسی نمی‌داند که چند پاییز دیگر می‌تواند دستش را میان بازوان کسی که دوستش دارد قلاب کند و یک خیابان طولانی با او بخواند.. https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا محل عبور فرشتگان است،زمین را آلوده نکنید🏕 این جمله روی تابلو به سمت قله درفک در روستای "استخرگاه" نوشته شده😍 اینجا گیلان،رودبار،روستای رویایی استخرگاه😍 https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂پَنجَرِه... . تنهایی شاخه‌ی خشکیده‌ایست پشت پنجره‌ام گاهی لباس برگ می‌پوشید، گاهی لباس برف، اما همیشه هست.. https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
🌼🌼🌼 پرسید که دیوانه ، چرا عاشق اویی؟ گفتم که سوال تو خودش عین جواب است سیدتقی سیدی https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
سلام یا یه خوراک ساده،فوری فوتی و البته بسیار خوشمزه👍🏼 می دونم عاشقش میشین❤️ در دانشنامه ی این غذا آمده: این یک غذای روسی است، و البته مشترک میان اقوامی از بالکان، و همچنین سایر نقاط اروپا مانند فنلاند و سوئد. در اروپا این غذا را بر پایه گوشتهایی نظیر گوشت گاو، گوشت گوسفند یا گوشت خوک، به همراه چاشنی‌هایی مانند سیر، پیاز و ادویه و سیزیجات خشک مثل : پونه و نعنا و مرزه و ترخون تهیه می‌کنند. علاوه بر آن از غلاتی مانند برنج و جو، تخم‌مرغ، قارچ هم استفاده می‌شود. برای تهیه این غذا در زمستان که کلم تازه وجود نداشت، به ویژه در جنوب شرقی اروپا، از برگ کلم ترشی استفاده می کردند. مواد لازم : کلم پیچ پیاز سیر گوشت چرخ کرده پوره ی گوجه فرنگی پونه ی خشکِ کف ساب نمک و فلفل و زردچوبه اگه دوس داشتین دو ق غ خ سرکه ی قرمز من استفاده نکردم طرز تهیه: پیاز و خرد کنیبن. با کمی روغن تفت بدین. سیر و اضافه کنیبن . گوشت چرخ کرده و اد کنیین و تفت بدین. پوره ی گوجه فرنگی و اضافه کنیین،یه ق غ خ پونه ی خشک اضافه کنیبن و بزارین گوشت با پوره و سیر و پیاز بپزه. در تابه ی دیگه ایی کلم برگ خرد شده رو با نمک و فلفل و زردچوبه و کمی روغن سرخ کنیبن. گوشت و به کلم اضافه کنیبن و بزارین ده دقیقه حسابی پخته بشه این خوراک با نون سیاه روسی ،نون چاودار روسی ونون بولکی روسی سرو میشه نگم از عطر و بوی و طعم بی نظیرش https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
🪙👧🏻 دلبسته به سکه‌های قلک بودیم دنبال بهانه‌های کوچک بودیم رؤیای بزرگ‌تر شدن خوب نبود ای‌کاش تمام عمر کودک بودیم... . . . . پ ن:یادش بخیر پول توجیبی مون رو می‌انداختیم تو قلک پس‌انداز شه که هرچه دوست داشتیم باهاش بخریم.کاش الان هم مثل قبل بود...🥺 . . ◗شُمآ بَچِه بودید قُلَک دآشتید؟ جواب من که مشخصه دیگه همین الان هم دارم😅🌿 https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🌼🌼 چه سعادتی از این بالاتر، من تـو را مهمان می کنم به فنجان چای و تو مرا مهمان کنی به هم کلامی به عطر نَفَسِ مبارکت .💗
🌼🌼🌼 نُه سالم که بود ،چهارتا خواهر برادر بعد از خودم داشتم ...آقا جون تازه توی کارخونه ترفیع گرفته بود و روز به روز وضع مالی ش بهتر می شد ،یه روز با شوق و ذوق اومد خونه و گفت دیگه از این به بعد قرارِ ماشین دار بشیم، ماشین رو هم دیده بود و پسندیده بود ...خانم جون با چشم های گرد شده گفت مگه شما تصدیق داری؟! اقا جون با هیجان گفت خوب میگیریم ، کاری نداره . روزی که آقا جون قرار بود برای امتحان بره ، از زیر قرآن خانم جون رد شد و با خوشحالی رو به ما گفت اگر بعد از ظهر با جعبه ی شیرینی برگشتم بدونید که قبول شدم . تا وقتی آقا جون برگرده دل توی دلم نبود وقتی کلید انداخت و با جعبه شیرینی وارد حیاط شد، با خوشحالی دور آقا جون رو گرفتیم و خانم جون با خوشحالی گفت مبارک باشه آقا جون ولی با خونسردی گفت قبول نشدم خانم ولی دلم نیومد برای بچه ها شیرینی نخرم ... خلاصه شیرینی اون شب خیلی چسبید واین داستان چندین بار دیگه تکرار و شد و آخر ما نفهمیدیم بعد از چندمین جعبهٔ شیرینی، آقا جون بالاخره قبول شد فقط اینو می دونم که این شیرین‌ترین و خوشمزه ترین گواهینامه ی عالم بود ... https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱💙 آرامش آسمان شب سهم قلبتان و خداوند روشنی بی خاموش تمام لحظه هایتان باشد در این ساعات پایانی شب آرزو دارم غیر از خدا محتاج کسی نشوی شبتون پراز آرامش طبیعت ❤️ https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
ما را از سادگی ترسانده اند ... هیچ کس نگفت سادگی چیزِ خوبیست ... هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی ، ساده شاد میشوی ، ساده ذوق می کنی، ساده می بخشی ... و ساده تر دل می بندی ... ! . جوری ما را از سادگی ترساندند ، که ناچار شدیم نقاب هایی از جنسِ هفت خطی و سیاست ، روی خودمان بکشیم ... . وگرنه من که می دانم همه مان شبیه به همیم ؛ یک مشت آدمِ ساده و بی غَل و غش ... . با این تفاوت که بعضی هایمان بدجور تویِ نقشِ نقاب هایمان فرو رفته ایم ... بدجور ! https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d
سلام سلام خوبین؟؟ بامیه رو فراموش نکنیبن. چه بصورت خوراک،چه خورش،چه سوخاری و چه بصورت بخار پز بعنوان دورچین!!! از اون خورش دلبراست که الان دقیقا وقتشه!!! تند و ترش و خوشمزه😍 چون هم بامیه های گوشتی به بازار اومده و هم غوره های ترش و باحال😍😍 سبزی خوردن و تربچه هم به لطف خدا هست🙏🏻 کته رو بزارین و با یه کاسه سالاد شیرازی پر از آب غوره و نعناء ی خوش عطر و بو نووش جان کنیبن🙏🏻 صفا باشه🙏🏻 عکس خدمت شما تا دستور🙏🏻🙏🏻 مواد لازم: گوشت گوسفند قیمه ایی پیاز بامیه خورشی رب گوجه پوره ی گوجه فرنگی لپه ی خیس کرده نمک و فلفل و زردچوبه،دارچین آب غوره طرز تهیه: پیاز و خرد کنیبن. تفت بدین، گوشت و اضافه کنیبن، تفت بدین با زردچوبه و فلفل سیاه تا رنگ گوشت عوض بشه. لپه ی خیس کرده و اضافه کنیبن و حسابی تفت بدبن. پوره ی گوجه فرنگی و اضافه کنیبن. و به تناوب رب و اد کنیبن و به تفت دادن ادامه بدبن. رب که رنگ باز کرد،اب جوش اضافه کنیبن و بزارین تا گوشت و لپه بپزه. حالا بامیه ها رو پاک کنیبن. سر اونها رو بگیرین(قسمت دم بامیه. طوری که مایه ی لزج بامیه بیرون نیاد). داخل آب جوش ۵دقیقه بجوشونیبن و بلافاصله بزارین داخل آب سرد تا حسابی سبز بمونه، حالا با روغن کم تفتش بدین. نیم ساعت آخر بامیه ها بلانچ شده و تفت داده رو اضافه کنیبن. آب غوره و نمک و دارچین خورش و اندازه کنیبن و بزارین جابیفته👍🏼👍🏼 نوووش جان🙏🏻🙏🏻 https://eitaa.com/joinchat/3202613567C4556fdbc7d