🌷 بسم رب الشهداء و صدیقین🕊
🔴 #در_کمین_گل_سرخ
زندگینامه #سپهبد_شهید_علی_صیاد_شیرازی
قسمت 5⃣1⃣1⃣
از قضا اين اتفاق در همان عمليات افتاد. فرماندهي و هدايت عمليات را سرهنگ صياد، خود به عهده گرفت. اصرار داشت ناصر به عمليات نرود. به هر حال او علاوه بر مسؤوليت نظامي که داشت، فرماندار شهر هم بود و مِهرش چنان در دل مردم افتاده بود که حاضر بودند برايش سر ببازند و اگر اتفاقي مي افتاد، جبرانش مشكل بود.
اما ناصر نپذيرفت و گفت:
« علي آقا، من با اين معلم ها پيمان بسته ام همه جا در کنارشان باشم! »(۱)
در بخشي از عمليات، جنگ مغلوبه شد و ناصر در شياري تنها ماند و از بالاي ارتفاع خود را در محاصره ی دشمن ديد. سرهنگ از پشت بيسيم دستور برگشت داد، اما ديگر دير شده بود و ناصر تنها توانست به رمز به او بفهماند که به شدت مجروح شده است و خود را توی آب رودخانه انداخت.
سرهنگ، خود، وارد ميدان کارزار شد و بالاخره با پشتيباني توپخانه توانست دشمن را به عقب بنشاند و به عمليات سرانجامي بدهد. از سوي ديگر، سرهنگ رامتين و نيروهايش مأمور پيدا کردن ناصر بودند. ناصر با تمام زخم هايي که داشت توانسته بود خود را از رودخانه عبور دهد و به دره اي برسد، اما در همانجا افتاده بود. سرهنگ رامتين و نيروهايش او را بيهوش پيدا کردند و به زحمت توانستند از آن مهلكه نجاتش دهند و با هلي کوپتر به بيمارستان برسانند. رامتين تا از سلامتي ناصر، مطمئن نشد، بيمارستان را ترك نكرد.
روزي که علي به عيادت ناصر رفته بود، وقتي که ديد اين دو چقدر باهم صميمي و يك دل شده اند، اشك شوق در چشمهايش حلقه زد، خود را از نگاه ديگران کنار کشيد و گفت:
* « گفتم خدا را شكر! اينها تا آخري که در منطقه بودند، بسياري از کارها را مي کردند و ديگر به من هم نمي گفتند. نيازي هم نداشتند. واقعاً پايه هاي وحدت در قلوب است و نه در ظواهر. البته اگر در ظواهر به تشكيلاتي برسيم که آهنگ وحدت و مقررات، وحدت را نشان دهد، معلوم است که استمرار و پايداري آن فقط به آدم ها بستگي ندارد که يكي بخواهد وحدت داشته باشد و يكي نخواهد؛ به وحدت قلب ها نياز است. » *
صياد از امام آموخته بود که وحدت و همدلي رمز پيروزي و موفقيت است و اختلاف از زبان هر کس که باشد، از زبان شيطان است. (۲)
______________________
۱. شهید ناصر کاظمی هم پیش از اینکه به کردستان برود، در جنوب تهران معلم ورزش بود.
۲. صحیفه ی نورج۲۰ ص ۱۲ در دیدار با فرماندهان سپاه و ارتش
( دکتر عارف، متخصص قلب و رئیس تیم پرشکی حضرت امام خمینی می گوید: در طول بیش از ده سالی که هر روز ضربان قلب امام را کنترل می کردم، به تجربه فهمیده بودم چه مسائلی در به درد آوردن قلب ایشان موثر است. مسائل بزرگی مانند سقوط خرمشهر و شهادت ۷۲ تن هیچ تاثیری در قلب امام نداشت اما شنیدن خبر اختلاف امام جمعه یک شهر با استاندار آن منطقه، به شدت در ضربان قلب امام تاثیر می گذاشت و آن را به درد می آورد." دوهفته نامه ی کمان)
⬅️ ادامه دارد....
ارسال فقط با ذکر لینک کانال مجاز و شرعی است.
🌸🌸🌸🌸🕊🕊🕊🕊🌸🌸🌸🌸
@shahedaneosve
شاهدان اسوه، زندگینامه شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم
🌷 بسم رب الشهداء و صدیقین🕊
🔴 #در_کمین_گل_سرخ
زندگینامه #سپهبد_شهید_علی_صیاد_شیرازی
قسمت 6⃣1⃣1⃣
سرهنگ صيادشيرازي، به تهران آمده بود. او نگران حمله ارتش عراق به خاك ايران بود و بايد مسؤولان را از اين طوفان بلايي که در راه بود، آگاه مي کرد. او نه الان که خود فرمانده ارشد منطقه بود و به زوايای آن تسلط داشت چنين اتفاقي را حتمي مي دانست، بلكه ماه ها پيش هم که سرگرد گمنامي بيش نبود اين خطر را احساس کرده بود و اصلاً چاره جويي براي پيشگيري از چنين حادثه اي بود که او و دوستانش را به کردستان کشانده بود!
راه درازي آمده بود. از لحظه ورود به مرکز، به هر کس که از مقامات نظامي و سياسي دست يافته بود، اعلام خطر کرده بود و براي ايجاد قرارگاه هاي موقت عملياتي در منطقه کمك گرفته بود. کار زيادي را در آن روز گرم تابستاني انجام داده بود و کار زيادتري را فردا در پيشرو داشت. اکنون که شب داشت به آخر مي رسيد، وقت آن بود که براي ديدار خانواده و استراحت به منزلش سري بزند. مدتي بود خانواده اش را از اصفهان به تهران آورده بودند و او هنوز منزل جديد را نديده بود.
با ستادش در سنندج تماس گرفت ستوني که بايد به مريوان مي رفت راه افتاده بود و با چند درگيري جزئي و نيز با دادن دو شهيد، حالا در نزديكي گردنه گارانت اتراق کرده بود تا صبح به مأموريتش ادامه دهد. اين کاروان نظامي ضمن اين که براي پاکسازي مجدد جاده و برقراري پايگاه هايي در طول مسير به مريوان مي رفت، با خود مقدار زيادي آذوقه و مواد سوختي هم به شهر مي برد.
اما ناگهان در دلش آشوبي برخاست. دل مي گفت بايد شتافت درنگ جايز نيست!
و عقل هرچه مي انديشيد دليلي براي نگراني نمي ديد. کارواني با افراد توانمند و کارکشته و فرماندهاني مجرب، مأموريتي را انجام مي داد که حساسيتش هيچ به اندازه ی ماموريت هاي پيشين نبود. پس چرا بايد دلواپس شد؟
هرچه که بود او آن شب سرانجام تسليم فرمان دل شد و هراسان و شتابزده راه کردستان را در پيش گرفت. صبح علي الطلوع در سنندج بود. با فرمانده ستون تماس گرفت. سروان هاشمي گفت:
«ما حرکت کرده ايم. »
گفت: « حسام، من هم مي آيم. »
هرچه سروان اصرار کرد نيازي به او نيست و حالا که از تهران برگشته، بهتر است براي شرکت در جلسه اي به کرمانشاه برود، نپذيرفت. قرار شد در انتهاي ستون، تانك اسكورپيني منتظرش باشد هليکوپتر آمد و سوار شد و رفت به سوي آنها.
اما بشنويد از ستون:
⬅️ ادامه دارد....
ارسال فقط با ذکر لینک کانال مجاز و شرعی است.
🌸🌸🌸🌸🕊🕊🕊🕊🌸🌸🌸🌸
@shahedaneosve
شاهدان اسوه، زندگینامه شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم
🌷 بسم رب الشهداء و صدیقین🕊
🔴 #در_کمین_گل_سرخ
زندگینامه #سپهبد_شهید_علی_صیاد_شیرازی
قسمت 7⃣1⃣1⃣
برخلاف تصميم فرماندهي، نيروهاي سر ستون زودتر حرکت کرده بودند و سروان هاشمي مي کوشيد خود را به آنان برساند و جلو حرکتشان را بگيرد. قرار براين بود که ابتدا گروه هاي ضربت به فرماندهي " ستوان احمد دادبين "و " سرکار مرتضي صفوي " در دو سو از روي يال کوه ها پيش بروند و بعد از اطمينان از عدم وجود خطر، کاروان از گردنه بگذرد، اما به هر تقدير چنين نشده بود.
سروان در ميانه ی راه جانشينش، " رسول ياحي " را ديد که از ماشينش جا مانده بود و بلندگو به دست از کاميون ها مي خواست سرعتشان را کم کنند او فرمانده نيروهاي سپاه هم بود. او را سوار کرد و خود را به مرتضي صفوي رساند. پرخاش کرد که چرا راه افتاده اند. حالا آنان در کنار جاده ايستاده بودند و دنبال مقصر مي گشتند. و اما دشمن با ديدن جيپي با آنتن هاي بلند بيسيم، درنگ را جايز ندانست و ديگر منتظر رسيدن پايانه ی ستون به گردنه نماند.
گلوله ی آرپيجي اي به سوي جيپ فرماندهي روانه شد و سپس آتش گلوله بود که بر سر و روي ستون باريدن گرفت.
" فياضي " راننده ی جيب، در دم شهيد شد و فرماندهان، سراسيمه در پناه نعش ماشين او سنگر گرفتند. گلوله هاي آرپي جي و تيربار يكي پس از ديگري در کنارشان مي نشست و گرد و خاك بلند می کرد. ناگهان صداي بيسيم ماشين بلند شد:
ـ « حسام، حسام، صياد! »
سروان دست دراز کرد و گوشي را برداشت و تنها فرصت کرد بگويد:
«علي، ما کمين خورده ايم »
که گلوله اي به شصت دستش خورد و گوشي رها شد. گلوله هاي بعدي به پايش نشستند و ديد رسول ياحي و صفوي هم مجروح به زمين افتاده اند. صداي گوشي بيسيم، بيقراري مي کرد و از آنان مي خواست حرف بزنند. سروان، در آستانه ی بيهوشي پاسدار جواني را ديد که آرپيجي برشانه بلند شد، قد راست کرد و بدون توجه به رگبار گلوله ها، يكي از سنگرهای کمين را نشانه گرفت و شليك کرد. سعي کرد نام او را به خاطر بياورد.
" حسين خرازي " از بچه هاي اصفهان بود!
اما سرهنگ صياد که حالا لحظاتي بود به ته ستون رسيده بود، از آن سوي گوشي چيزي جز صداي انفجار گلوله نمي شنيد. فهميد بلايي سر حسام هاشمي و ديگر فرماندهان آمده است. سوار اسكورپين شد و خود را به محل درگيري رساند.
⬅️ ادامه دارد....
ارسال فقط با ذکر لینک کانال مجاز و شرعی است.
🌸🌸🌸🌸🕊🕊🕊🕊🌸🌸🌸🌸
@shahedaneosve
شاهدان اسوه، زندگینامه شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم
🌷 بسم رب الشهداء و صدیقین🕊
🔴 #در_کمین_گل_سرخ
زندگینامه #سپهبد_شهید_علی_صیاد_شیرازی
قسمت 8⃣1⃣1⃣
* « سريع خودم را به جلو رساندم. به محل کمينگاه که رسيدم، ديدم متأسفانه همه ی فرماندهان ستون که در جلو حرکت مي کرده اند، در کمين افتاده اند و ستون بي فرمانده شده بود. برادران رسول ياحي از بچه هاي سپاه و مرتضي صفوي ـ برادر آقاي رحيم صفوي که از درجه داران بسيار متعهد ارتش است ـ نيز در کمين بودند. به کمينگاه که رسيديم، ديدم اوضاع خيلي خراب است. دود آتش از همه جا بلند بود. هر وقت که در چنين مواردي گير کرده بوديم، مي دانستم که با استقامت و اتكا به خدا، خدا راهي در دل ما خواهد انداخت. اين تجربه اي بود که من در کردستان به دست آوردم. اولين کاري که به نظرم رسيد، ديدم عجيب است همه چيز در دم دست داريم. يك قبضه توپ ١٠٥ ،يك قبضه توپ ٢٣ و هليکوپتر کبري که ناگها ن بالاي سرمان پيدا شد. سريع با او ارتباط بيسيمي برقرار کردم و کنترل آن را به دست گرفتم همه شان را به سمت جلو ستون و کمينگاه هدايت کردم. به آنها گفتم همه ی جاهايي را که سنگربندي شده است، بزنند و تا من دستور پايان نداده ام، دست از کار نكشند. توپ ها گلوله مي زدند و کبري هم با شليك تيربار و راکت هايش عرصه را بر دشمن تنگ کرده بود.
در حين درگيري، " ستوان دادبين " را ديدم. پرسيدم: " تو اينجا چه کاره هستي؟ "
گفت: " فرمانده ی يك گروه ضربت است. "
گفتم: " سريع گروهت را بردار از آن بالا برو ودشمن را دور بزن تا آنها نتوانند فرار کنند و همه شان را به دام بياندازيم. " » *
آن روز با تدبير سرهنگ صيادشيرازي و پايداري رزمندگان اسلام، دامي را که دشمن براي فرزندان مردم ايران پهن کرده بود خود گرفتارش شد. ضدانقلاب که به محاصره افتاده بود، بعداز دادن تلفات زيادي، به زحمت توانست خود را از مهلكه نجات دهد.
* « حضور من آن روز در آنجا چيزي نبود جز لطف و خواست خداوند. چون فرمانده ستون در تماس هاي مكررش با من اصرار داشت دنبال کار خودم بروم و اطمينان مي داد که آنها بدون هيچ مشكلي مأموريتشان را انجام خواهند داد، اما من قبول نكردم و درست هنگامي که به ستون رسيدم، آن اتفاق افتاد و من توانستم ستون را هدايت کنم و از خطر نجاتشان بدهم. جالب اين بود که طرح مقابله با کمين دشمن در هنگام درگيري به ذهنم رسيد و نتيجه آن شد که دشمن با تلفات زياد عقب نشست. »*
اين يكي از معجزات دلي بود که خداوند به علي داده بود و فرماندهان دفاع مقدس معجزه ی بزرگتر اين دل را در عمليات فتح المبين هرگز فراموش نخواهند کرد! (۱)
______________________
۱. یازده شهید و سی و شش مجروح، تلفات نیروهای خودی در این درگیری بود.
⬅️ ادامه دارد....
ارسال فقط با ذکر لینک کانال مجاز و شرعی است.
🌸🌸🌸🌸🕊🕊🕊🕊🌸🌸🌸🌸
@shahedaneosve
شاهدان اسوه، زندگینامه شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم
🌷 بسم رب الشهداء و صدیقین🕊
🔴 #در_کمین_گل_سرخ
زندگینامه #سپهبد_شهید_علی_صیاد_شیرازی
قسمت 9⃣1⃣1⃣
روز ٢٤ مرداد ٥٩ براي فرماندهان و رزمندگان قرارگاه شمال غرب، روز مهمي بود و از پيش به اين روز اميدها داشتند.
ماجرا از اين قرار بود که همه چيز حكايت از حمله ی قريب الوقوع ارتش عراق به مرزهاي ايران داشت. حالا ديگر فهميدن اين ماجرا فراست و کياست زيادي نمي خواست. اگر نگوييم اغلب مردم ايران، قطعاً عموم اهالي شهرها و استان هاي مرزي نگران اين توفان خانمان سوزي بودند که در راه بود. از رجزخواني هاي گستاخانه ی حُكام عراق گرفته تا آتش بازي بي شرمانه ی ژنرال هايش که مردم بي دفاع روستاهاي مرزي ايران را گلوله باران مي کردند، ترديدي در وقوع اين تجاوز باقي نمي گذاشت؛ اما با اين همه گويا آن قدر که حذف رقباي داخلي براي فرماندهي نيروهاي مسلح ايران اهميت داشت که در برابر آن، قشون کشي دشمني را که فتح ايران را در سرداشت، ناچيز مي ديد!
سرهنگ صيادشيرازي و همرزمانش چاره را در اين ديدند تا بني صدر را که علاوه بر رياست جمهوري، فرماندهي کل قوا را هم برعهده داشت، همراه مشاورانش به منطقه دعوت کنند تا از نزديك آثار و نشاني هاي اين خطر بزرگ را ببينند.
روز ٢٤ مرداد آنها به کرمانشاه آمدند. رئيس جمهور، ابتدا براي مردم نگران اين شهر سخنراني کرد و به آنان اطمينان داد که اگر عراق يك وقتي چنين کند در مقابل آمادگي نيروهاي مسلح ما شكست چناني خواهد خورد و...
سپس او و همراهانش در قرارگاه حضور يافتند تا طول و عرض اين ماجرا را بررسي کنند. جلسه اي با حضور فرماندهان عالي رتبه ارتش و سپاه تشكيل شد. ابتدا " سرگرد ابراهيم وند " رکن دوم ستاد، اطلاعات جمع آوري شده از خاك عراق را گزارش داد. استقرار چندين لشگر در مرزها، شيوه ی مانورهاي آنان، نفوذ هواپيماهاي شناساسي و عوامل اطلاعات ارتش عراق به عمق خاك ايران و ربودن سربازان و نظاميان و... خبر از تك نظامي داشت .
سپس " سرگرد جاوداني" ، رکن سوم ستاد قرارگاه، بعد از بيان مسائل مربوط به وضعيت جبهه ی خودي، تحليلش را ارائه کرد. او در پايان سخنانش نتيجه گرفت که:
ـ« با توجه به اطلاعاتي که رکن دوم از وضعيت ارتش عراق داد و با توجه به استعداد، ترکيب و گسترش يگان هاي خودي و وضعيت و توان رزمي آنان، عراق تا چند هفته ی آينده تك خواهد کرد.»
⬅️ ادامه دارد....
ارسال فقط با ذکر لینک کانال مجاز و شرعی است.
🌸🌸🌸🌸🕊🕊🕊🕊🌸🌸🌸🌸
@shahedaneosve
شاهدان اسوه، زندگینامه شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم
﷽
⛔️شبهه
باتوجّه به آیه 89 سوره نحل، قرآن مدعی شده تبیان کننده هر چیزی است و همه علوم در آن وجود دارد. امّا در واقعیت میبینیم خیلی از مسائل و موضوعات وجود دارد که در قرآن نیست این تناقض گویی نیست؟
❇️پاسخ:
👈همه علوم در قرآن نیست، بلکه قرآن کتاب هدایت است و علوم دیگر به مناسبتهای گوناگون تنها مورد اشاره قرار گرفتهاند. بنابراین آیه شریفه که بیان میکند همه چیز در قرآن است، درست است که مربوط به همین قرآن کریم است، ولی روشن کننده هر چیزی در موضوع خودش است و موضوع قرآن هدایت بشر است نه علوم تجربی و ریاضی و فیزیک. بنابراین هر مطلبی که مربوط به هدایت باشد در قرآن آمده است.⚡️
◀️فرض کنید درکتاب شیمی، دانشمندی بنویسد من در این کتاب از هیچ مسئلهای فرو گذار نکردم، منظورچیست؟ مسلّماً مراد او مسائل مربوط به موضوع همان کتاب که عبارت از شیمی است، میباشد.
قرآن نیز کتاب هدایت و کتاب انسان سازی است و اگر گفته شود همه چیز در آن است، منظور آن اموری است که مربوط به هدایت میباشد.👌
#پاسخ_به_شبهات
🌷 بسم رب الشهداء و صدیقین🕊
🔴 #در_کمین_گل_سرخ
زندگینامه #سپهبد_شهید_علی_صیاد_شیرازی
قسمت 0⃣2⃣1⃣
اين خبر صريح افسر جوان، همه را تكان داد و لحظاتي بُهت و سكوت بر فضاي سالن حاکم شد تا اين که يكي از همراهان رئيس جمهور سكوت را شكست و با ناباوري گفت:
« آقاي سرگرد، ممكن است يك بار ديگر اين بخش آخر حرفتان را تكرار کنيد! »
سرگرد بار ديگر سخنش را تكرار کرد. تيمسار پرسيد:
« آيا دليلي هم براي اين ادعايتان دارید؟ »
او مجدداً دلايلش را شمرد اما تيمسار به سوي رئيس جمهور برگشت و با پوزخند گفت:
« قربان، آقاي صياد و دوستانش، جوانند و ماشاءالله خيلي هم شجاع هستند، اما هنوز تجربه ی لازم را براي مسؤوليت هايي که به ایشان محول شده ندارند. آنها خيال مي کنند همين که يك قرينه از تك ديدند پس تك، قطعي است در حالي که ده ها قرينه بايد وجود داشته باشد تا يك فرمانده به تحقق يك تك نظامي يقين پيدا کند! »
سرگرد جاوداني اجازه خواست و توضيح داد که نه يك قرينه بلكه قراين زيادي براي حمله عراق وجود دارد . او اشاره کرد به تبليغات راديويي طرفين عليه يكديگر، تمرکز نيروهاي عراقي در مرز و نحوه آرايش و مانور آنان، تشديد تبادل آتش طرفين، فعاليت اطلاعاتي عراق در منطقه، اسير کردن ديده بان هاي ايراني در منطقه " ريجا " براي کسب اطلاعات و افزايش فعاليت هاي هوايي و شناسايي اين کشور در منطقه و چند مورد ديگر.
اما تيمسار، نپذيرفت و توضيح داد که اين طور نيست و به بازديد دو هفته پيش خود به منطقه اشاره کرد که چيزي غير طبيعي نديده است.
رئيس جمهور با ناراحتي سخن او را قطع کرد و پرسيد:
« حالا اگر حدس اينها درست باشد، شما براي مقابله چه برنامه اي داريد؟ »
او توضيح داد که به همين منظور طرح ابوذر را براي يگانها ابلاغ کرده اند که در صورت حمله ی عراق، وظايف آنها در آن پيش بيني شده است. طبق اين طرح در منطقه شمال و غرب، چهار لشگر از نيروي زميني ارتش در اختيار قرارگاه قرار مي گرفت. وقتي که سرهنگ صياد، در باره ی وضعيت واقعي اين لشگرها توضيح داد، معلوم شد که به اميد آنها نمي توان منتظر وقوع حادثه ماند.
⬅️ ادامه دارد....
ارسال فقط با ذکر لینک کانال مجاز و شرعی است.
🌸🌸🌸🌸🕊🕊🕊🕊🌸🌸🌸🌸
@shahedaneosve
شاهدان اسوه، زندگینامه شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم
آشنایی شهید صیاد شیرازی با جاوید الاثر احمد متوسلیان
@shahedaneosve
شاهدان اسوه، زندگینامه شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم
تصویر شهیدان شیرودی، کشوری و شهرامفر
@shahedaneosve
شاهدان اسوه، زندگینامه شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم
عکس باز شود..
@shahedaneosve
شاهدان اسوه، زندگینامه شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم