هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
اگر #سحر را از دست بدهیم، دیگر فرصتی باقی نمیماند
نباید این #سحر را از دست داد؛ #سحر فرصت خیلی خوبی است. مکرّر عرض کردهایم که اگر ماها از #سحر استفاده نکنیم، در این دنیای شلوغ، وقت دیگری نداریم برای خلوت با خودمان، با دلمان، با خدای خودمان؛ واقعاً وقتی باقی نمیماند. ما گرفتاریم؛ در این ۲۴ ساعت، چند ساعتش که خوابیم، آن ساعتهایی هم که بیدار هستیم، گرفتاریم؛ هر کسی یک مشغولیّتی دارد یا مشغولیّتهای مختلفی دارد. آن فراغتهایی که وجود داشت، امروز وجود ندارد _البتّه نقص زمانه نیست، طبیعت زمانه است_ بالاخره امروز وسایلی هست و زندگی، یک زندگی ماشینی است. امروز پدیدههایی وجود دارد که این پدیدهها در گذشته وجود نداشته؛ لذا گرفتاری زیاد است. نمیشود در ایّام روز _چرا، البتّه اوحدیّ از مردم، در حال حرکت، در حال معامله، در حال کار فنّی، در حال کار با رایانه، در همهی اوقات با خدای متعال مأنوسند و مشغول ذکرند و ذکر دائم دارند: الَّذینَ هُم عَلی صَلاتِهِم دائِمون؛ بعضیها این جور هستند که دائم در نمازند؛ حالا ما که دستمان به دامن آنها نمیرسد و از آنها دوریم، ولی کسانی آنجور هستند_ فرصت ما فقط #سحر است؛ اگر چنانچه #سحر را از دست بدهیم، دیگر واقعاً فرصتی باقی نمیماند.
#رهبر_انقلاب_اسلامی
۱۳۹۸/۲/۱۰
این #متن را چندبار بخوانید
@t_manzome_f_r
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خطر بزرگی که اسلام را تهدید میکند
📌 #امام_خمینی:
💬اگر خدای نخواسته اسلام در ایران #سیلی بخورد، بدانید که در همه دنیا سیلی خواهد خورد و بدانید که به این زودی دیگر نمیتواند سرش را بلند کند.
💬حفظ اسلام در ایران تکلیفی است که از همه تکالیف بالاتر است.
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
توصیههای #رهبر_معظم_انقلاب درباره تشکیل و حفظ خانواده
#خانوادهی_سالم_جامعهی_سالم🔻
اگر در جامعهای خانواده مستحکم شد و زن و شوهر حقوق یکدیگر را رعایت کردند و با هم اخلاق خوش داشته و سازگاری نمودند و با همکاری هم مشکلات را بر طرف نموده و فرزندان را تربیت کردند، جامعهای که این طور خانوادهها را داشته باشد، به صلاح خواهد رسید و نجات پیدا خواهد کرد و اگر مصلحی در جامعه باشد میتواند این طور جوامع را اصلاح نماید. اگر خانوادهای نبود، بزرگترین مصلحین هم بیایند نمیتوانند جامعه را اصلاح کنند.
۱۳۷۲/۶/۱۴
#تبیین
@t_manzome_f_r
🍀🌾🌸🏝💥
ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات
بدینوسیله به اطلاع می رساند سازمان فرهنگی خانواده سپاه در نظر دارد در طول ماه مبارک رمضان دومین مرحله جشنواره سراسری کتابخوانی اینترنتی را در سطح شهرکهای سپاه ویژه پاسداران شاغل و بازنشسته و خانواده محترم آنها (متولدین سال ۱۳۹۰ به قبل ) برگزار نماید. لذا از علاقمندان به شرکت در مسابقه دعوت می شود جهت دریافت فایل صوتی و off و شرکت در مسابقه به سایت shamiim.ir و یا basirat.ir مراجعه نمایند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره
۳۶۵۰۱۳۹۹ تماس حاصل نمایید.
جشنواره فرهنگي ورزشي شميم خانواده ويژه (همسران و فرزندان دختر پاسداران و بازنشستگان سپاه) در سنين 14سال به بالا در 6 رشته :واليبال، تكواندو،شنا،تيراندازي،آمادگي جسماني،دارت برگزار مي گردد. علاقه مندان جهت ثبت نام با شماره تلفن 31125562تماس حاصل نمايند.مهلت98/2/29
به یاد
افتخار حزب الله
بسیجی دلاور و شجاع
عارف دلسوخته
فدایی حضرت رقیه(سلام الله علیها)
مداح اهل بیت(ع)
#شهید_مسعود_ملا
دستنوشتهٔ زیبای شهید مسعود ملا درباره ماه مبارک رمضان:
«با سلام بر ایام الله
با سلام بر کسانی که ایام الله را به وجود آوردند
با سلام بر امام زمان(عج)
سلام بر امام عزیزمان که جانم فدایش باد
سلام بر #شهدا که در این ماه جایشان بر سر سفره های افطار خالی است
سلام بر جانبازان و مجروحینی که سحر و افطارشان را روی تخت های بیمارستان می گذرانند
سلام بر مادران شهدایی که جای خالی فرزندانشان را در سر سفره افطار می بینند...
عجب صفایی دارد ماه رمضان
ماهی که همه به میهمانی خدا می روند
ماهی که در رحمت، بر روی تمام بندگان خدا باز می شود
ماهی که خدا در دل ها نفوذ می کند
در ماه رمضان خدا در چشم های بصیرت مردمان پاکدل نفوذ می کند سعی کنید از این ماه به حول و قوه الهی بیشترین استفاده ها را ببرید در این ماه دل ها همه جلا پیدا می کند و دلی که به یاد خدا پاک شود نگرانی هم ندارد»
•┈••✾❀🕊🕊❀✾••┈••
⚘ نثار ارواح طیبه شهداء . امام شهداء و اموات صلوات⚘
•┈••✾❀🕊🕊❀✾••┈••
هدایت شده از مرکز مشاوره ماوا
✅همراهان گرامی مأوا
شما می توانید برای استفاده از مقالات عمومی و یا تخصصی مباحث روان شناختی به سایت مرکز مشاوره مأوا به آدرس mava.iki.ac.ir مراجعه نمایید.
@moshaveremava
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
برشی از کتاب #عهد_مشترک
یکی از علل پیروزی این انقلابِ مبارک در ایران اسلامی این بود که مردم به مساجد اقبال پیدا کردند، جوانان مساجد را پُر کردند و علمای اعلام، مساجد را بهعنوان مرکزی برای تعلیم، تربیت، روشنگری افکار و اذهان، مورد استفاده قرار دادند و مسجد، مرکزی برای حرکت، آگاهی، نهضت و افشای اسرار زمامداران فاسد و خودفروختهی رژیم طاغوت شد.
کتاب عهد مشترک، صفحه ۲۰۵
#یازدهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
توصیههای #رهبر_معظم_انقلاب درباره تشکیل و حفظ خانواده
#مختصّات_خانوادهی_خوب🔻
خانوادهی خوب یعنی، زن و شوهری که با هم مهربان باشند، با وفا و صمیمی باشند و به یکدیگر محبت و عشق بورزند، رعایت همدیگر را بکنند، مصالح همدیگر را گرامی و مهم بدارند، این در درجه اول.
بعد، اولادی که در آن خانواده به وجود میآید، نسبت به او احساس مسئولیت کنند، بخواهند او را از لحاظ مادی و معنوی سالم بزرگ کنند. بخواهند از لحاظ مادی و معنوی او را به سلامت برسانند، چیزهایی به او یاد بدهند؛ به چیزهایی او را وادار کنند، از چیزهایی او را بازدارند و صفات خوبی را در او تزریق کنند. یک چنین خانوادهای اساس همه اصلاحات واقعی در یک کشور است. چون انسانها در چنین خانوادهای خوب تربیت میشوند، با صفات خوب بزرگ میشوند. با شجاعت، با استقلال عقل، با فکر، با احساس مسئولیت، با احساس محبت، با جرئت، جرئت تصمیم گیری، با خیرخواهی - نه بدخواهی – با نجابت، خب وقتی مردم جامعهای این خصوصیات را داشته باشد، این جامعه دیگر روی بدبختی را نخواهد دید.
۱۳۷۷/۹/۱۲
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از سَـربـٰازِ آقـٰـا
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 باعرض سلام وقبولی طاعات و عبادات باطلاع خواهران دبیرستانی وراهنمایی میرسانم که روزهای یکشنبه ساعت ۱۸٫۳۰ سه تن از استادان گرامی که بسیجی هستند برای رفع اشکالات درسی دانش آموزان در رشته فیزیک وشیمی وریاضی ( راهنمایی ودبیرستان )حاضر به همکاری هستند از عموم خواهران پایه های دبیرستانی دعوت میشود در صورت نیاز شرکت کنند اعم از بسیجی وغیره بسیجی پذیرفته میشود در ضمن این خواهران فی سبیل الله کار میکنند به پایگاه عقیله بنی هاشم مسجد حضرت زینب ( س) مراجعه شود التماس دعا
🔴🔴🔴چه زمانی مراجعه به روان شناس ضروری می شود؟
1-تغییر در میزان خواب (پرخوابی و کم خوابی)، تغییر در اشتها (پرخوری و نداشتن اشتها) و تغییر در میل جنسی از جمله علایمی است که باید جدی گرفته شود.
2-اگر از خستگی مزمن در رنج هستید، توان شروع فعالیت های جدید را ندارید یا تنها به اجبار اطرافیان کارهای خود را انجام می دهید.
3-احساس ناامیدی و تنهایی در شما قوی است و در عین حال بیش از یک ماه است که شدت آن برای شما آزاردهنده شده است.
4-اگر ارتباطات دوستانه شما این اواخر به شدت کاهش پیدا کرده، انگیزه چندانی برای حضور در مهمانی ندارید و دوستان و نزدیکان، شما را متهم به گوشه گیری می کنند.
5-برخی رفتارها، نشانه های خطر محسوب می شوند، نزاع، پرخاشگری (چه فیزیکی و چه کلامی)، مصرف مواد مخدر، تجربه نداشتن تعادل در نتیجه نوشیدنی های الکلی و سیگار کشیدن افراطی، از جمله مواردی است که باید جدی گرفته شود و درباره آن ها با متخصص مشورت شود.
6-تمرکز در محیط کار و فعالیت های روزمره برای شما دشوار است.
وسایل تان را در تاکسی و اتوبوس جا می گذارید و مسائل ساده را مکرر فراموش می کنید.
7-در تحصیل یا محیط کار، دچار افت در عملکرد شده اید.
احساس می کنید انرژی زیادی صرف این موضوعات می کنید اما در نهایت پیشرفتی حاصل نمی شود.
8-داشتن بگو، مگو با والدین و اطرافیان شاید تا حدی طبیعی باشد اما اگر تمایل به رفتن به خانه ندارید، آخرین باری را که صحبت دوستانه با این عضو خانواده داشته اید به یاد نمی آورید و افکار خشن و تمایل به آسیب زدن به آن فرد خاص را تجربه می کنید، بهتر است به مشاور مراجعه کنید.
9-اگر بیش از یک ماه از فوت یکی از نزدیکان شما می گذرد و هنوز احساس می کنید نتوانسته اید با آن کنار بیایید.
البته توجه داشته باشید که کمی احساس دلتنگی یا گریه در این شرایط طبیعی است اما در مقابل آرزوی مرگ، سیاه دیدن همه چیز، ناتوانی از تصور آینده، نشانه هایی است که باید جدی گرفته شود.
10-دریافت بازخورد از اطرافیان مبنی بر دشواری در گفت وگو.
اگر یکی، دو نفر از شما شکایت دارند، شاید بتوان آن را نادیده گرفت اما اگر تعداد افرادی که شکایت از برخوردهای شما و نحوه صحبت تان دارند، زیاد است، بهتر است تعارف با خودتان را کنار بگذارید و به دنبال کمک گرفتن از متخصص باشید.
11-اگر بیش از یک ماه از تجربه سانحه ای مانند تصادف رانندگی، زورگیری در خیابان یا قربانی خشونت شدن می گذرد و هنوز از افکار مزاحم درباره سانحه در رنجید یا یادآوری سانحه شما را به هم می ریزد.
12-شنیدن صداها و تصاویر با منشأ نامشخص را باید در هر حالی جدی گرفت.
پس حتی اگر در موقعیت های انگشت شماری صداهایی می شنوید که بقیه متوجه آن نیستند، برای پیگیری موضوع به روان شناس یا روان پزشک مراجعه کنید.
13-بدبینی شدید راجع به اطرافیان یکی دیگر از مواردی است که باید جدی گرفته شود.
تمایل به کنترل روزانه تلفن نزدیکان، اتهام زدن به آن ها بدون این که شواهدی وجود داشته باشد یا احساس ناامنی شدید کردن کنار افرادی که پیش از این مشکلی با آن ها نداشته اید، از مواردی هستند که باید جدی گرفته شوند.
14-و در آخر این که اگر فکر خودکشی به ذهن تان خطور کرده است، بدانید که شما در چنین تجربه ای تنها نیستید.
جدای از کمک روان شناسان و مشاوران به شکل حضوری، می توانید با تلفن 1480، خط مشاوره بهزیستی تماس بگیرید یا از متخصصان خط تلفنی 123، اورژانس اجتماعی کمک بخواهید.
@moshaveremava
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
حرف های من و خدا_6.mp3
7.06M
#حرفهای_من_و_خدا
#سحر ششم
این سحر وقت تمرین است !
تا کمی شبیه تو باشم !
تا سایه ی مهرم را، کم نکنم
از آنانی که، اندازه ی مهرم را، هیچ می دانند ....
@ostad_shojae
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#رهبر_انقلاب_اسلامی :
صدسال قبل از این، همه شنیدید که یکی از نخستوزیرهای انگلیس به نام گِلدِستون که یکی از رجال سیاسی انگلیس است، یک وقتی در مجلس عوام انگلستان، #قرآن را بلند کرد سرِ دستش، گفت: تا این در بین مسلمانها هست، تسلط و نفوذ کامل بر جوامع اسلامی، امکانناپذیر است.
کتاب عهد مشترک، ص۶۴
#ماه_خدا
#بهار_قرآن
@t_manzome_f_r