۲۹ آبان ۱۳۹۸
خدایا بحق محمد و ال محمد قسمت میدهیم و از وجود الهیت خواستاریم هر چه زودتر شر فتنه گران و طراحان انها رو در جبهه مقاومت نابود و بر طرفشان بفرما
۲۹ آبان ۱۳۹۸
۲۹ آبان ۱۳۹۸
۲۹ آبان ۱۳۹۸
4_6039532227941893334.mp3
1.04M
🔸ترتیل صفحه ۱۳۱ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : صبا
❤️یاعلی مددی کن مارا
╭━═🌼━⊰🍃💔🍃⊱━🌼═━╮
🦋 @tartilvathdir96 🦋
╰━═🌸━⊰🍃💔🍃⊱━🌸═━╯
۲۹ آبان ۱۳۹۸
4_6039532227941893335.mp3
800.8K
🔸ترتیل صفحه 131 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام صبا
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
❤️یاعلی مددی کن مارا
╭━═🌼━⊰🍃💔🍃⊱━🌼═━╮
🦋 @tartilvathdir96 🦋
╰━═🌸━⊰🍃💔🍃⊱━🌸═━╯
۲۹ آبان ۱۳۹۸
پنج شنبه بعد از ظهر ها ساعت ۳ به بعدکانال افتخا دارد میزبان شهید و شهداست ، یاد و خاطره و رهرو راهشان و سربازاشان .....
۲۹ آبان ۱۳۹۸
🔰 تحلیل وحید یامینپور دربارهی بیانات رهبر معظم انقلاب
🔸 ️ گمان میکنم مهمترین دلیل موضع رهبر انقلاب که تعجب بسیاری از منتقدان دولت را برانگیخت، "تقسیم تقصیر" بود.
🔹️ در حالیکه محبوبیت رئیس جمهور و دولت به صفر میل میکند، تحمل بار ناشی از تصمیم اخیر محال بهنظر میرسد. درست زمانیکه مجلس و برخی ارکان دیگر نظام در تدارک تجدیدنظر در رحیمی تصمیم بودند، رهبری آنرا بدون بازگشت اعلام کردند. بازگشت از این تصمیم چه به دلایل اقتصادی و چه سیاسی میتوانست بهکلی ساختار دولت را دچار فروپاشی و اضمحلال کند و ظاهرا رهبری باقی بودن دولت ضعیف و بیقواره را بهتر از فروپاشی کامل آن و در واقع بهتر از "بی دولتی" دانستهاند لذا سهم تقصیر دولت را به سران قوا تقسیم ردند. به خصوص اینکه زوال اخلاق سیاسی در برخی دولتمردان، احتمال رفتارهای پرهزینهتری را تقویت میکند.
🔸️ آیا راهی برای رهایی از چنین وضعی هست؟ استعفای دولت؟ استیضاح و اعلام عدم کفایت؟ برگزاری انتخابات زود هنگام؟ هیچکدام.
🔹️ مردمسالاری یگانه راه تغییر واقعی است. راهی که منافاتی با "ثبات" ندارد. بیست و چند میلیون نفر به ابقای همین دولت رای دادهاند و اغتشاشات ناگهانی دو روز اخیر نشان میدهد تغییر جز از طریق انتخابات آتی، گزینهی قابل اعتمادی نیست
🔰 یادداشت کمیل خجسته: حقیقت اینست که فارغ از اصل موضوع، دولت شروع خوبی نداشت.
🔸 اول اینکه بدترین نوع اطلاعرسانی را انتخاب کرد. میتوانست رییس دولت بیاید همان شب و در ساعت 00 اعلام و با مردم صحبت کند و دلایل تصمیم را بیان کند. اما مردم صبح تعطیل با یک اطلاعیه روبهرو شدند و حجم احساسی از دیده نشدن و محترم نشمردنشان.
🔸 دوم اینکه دولت کار را شروع نکرده، در مواجهه با پدیده به جای اینکه از طرح دفاع و استدلال کند شروع کرد به اینکه این مصوبه سران قواست و... دولت بیاعتمادبهنفس بود. انگار از همان اول دنبال شریک گناه میگشت.
🔸 سوم اینکه آقای دولت در هفته قبل دو سفر استانی داشت. سفری که در نقش یک رویداد رسانهای بهترین ابزار بود برای ایجاد آمادگی در افکار عمومی برای این تصمیم بزرگ اما تبدیل شد به نطقهای اختلافی و دعوای دو قوه و ایجاد التهاب در جامعه نتیجهاش شد.
🔹 نتیجه چه شد؟
مردم و نخبگان توجیه نبودند. صبح از خواب بلند شدند احساس کردند به آنها توهین شده و قدرت مالیشان کاهش پیدا کرده است. مسئولینی احساس کردند چوب نارضایتی بالاست و باید صف خود را در آستانه انتخابات از دولت جدا کنند یا دلسوزانی که نگران حال مردم بودند. مردم هم ناراضی و نگران بودند. حاکمیت هم یکپارچه در برابر این تصمیم نبود و دچار اختلال بود. این نارضایتی و این اختلال در صف مسئولین ، فرصت رخنه و انحراف از مسیر درست را میداد
🔹 چرا نگران باشیم؟
هفته پیش اردوغان خبر داد که میخواهند حوادث عراق را به ایران سرایت بدهند. رهبری قبل از این اتفاقات و در دیدار پدافند دو مرتبه به فتنه جدید هشدار داد و در کنارش ما هنوز دور نشدهایم از تجربه آشوبهای دی 96 و تابستان داغ 97.
تجربه نشان داده است رهبری در میدان است. آنجا که خلاء است شجاعانه وارد میدان میشود. دو خلا بزرگ این روزها را بر غبار فضا میافزود. اول اینکه موضع رهبری موجب شد تا صف مسئولین و نخبگان یکپارچه شود تا مسئله واقعی حل شود و رخنه از بین برود. رخنه بسیار خطرناک است. در اطراف کشورمان تجربهاش را دیدیم. فرض کنید مجلس امروز طرح سوال از رییسجمهور را پیش میکشید؟ طرح دو فوریتی لغو آن را به صحن میآورد؟ چه میشد؟ درون حاکمیت بحث و جدلهای زمانبر دوای درد مردم نبود و از آن طرف هم جماعت آشوب نقطه تمرکزی برای تجمع پیدا میکردند و تازه اول شکلگیری آشوب گسترده بود و در پی آن به خطر افتادن کسب و کارهای مردم، برهم خوردن امنیت که مقدمه هر اقدامی است.
دوم اینکه رهبری در خلا صحبت مسئولین طرح و عدم توجیه مردم وارد شد از مسئولین ضمنی تضمین گرفتند و البته هشدار دادند که مطابق وعدهشان مراقب گرانی باشند.
🔹 چه باید کرد؟
رهبری شجاعانه وارد میدان شد و حالا یکی از اهداف رسانهای دشمن روشنتر عمل میکند. اعتراضات به سمت او سوق پیدا میکند. همه میدانند که سوخت و بنزین را بالاخره باید چارهای کرد. این وضعیت نه عدالت است و نه الگوی صحیح مصرف و نیاز به یک جراحی بزرگ بوده است و حالا آن اتفاق افتاده است. اما اینکه «الان زمانش بود؟ و یا این نحوه رفتار با این جزئیات باید صورت میگرفت؟» را چه جایی بهتر از آنی که باید اجرایش کند و مردم انتخابش کردهاند. این مجوز را مجلس هم در پز کلی بودجه هر ساله به همین استدلال به دولت وامیگذارد و حالا که مستظهر به مصوبه سران قواست و یک تصمیم ملی است باید نگرانیهایش را رفع و طرح را اصلاح و تکمیل کرد.
عضویت در رسانه مردم 👇
✔️ @khat57
🔸 sapp.ir/khat57
🔹 eitaa.com/Khat57
▪️ instagram.com/khat57_ori
۳۰ آبان ۱۳۹۸
⭕️ فتنه در کمین حزبالله چیست؟
حمید رسایی: فتنه تمام افراد الزاما به یک شکل نیست. قرار نیست نیروهای حزباللهی هم بروند شیشه بشکنند و پمپ بنزین آتش بزنند تا خود را فتنهگر بنامند.
نیروهای انقلابی، ولایتی و حزب اللهی مراقب باشند، فتنه آنها همان «تردید» در تبعیت از رهبری و اما و اگر بستن نسبت به جهتگیری تعیین شده از سوی رهبر انقلاب در مواجه با یک بحران است. فتنه نیروهای ولایی، کسلی، تنبلی و بیتفاوتی و دنیاطلبی است.
یادمان نرود که حزبالله یعنی کسی که در وقتش فریاد میزند، در وقتش سکوت میکند و در وقتش دست به اقدام میزند.
عضویت در رسانه مردم 👇
✔️ @khat57
🔸 sapp.ir/khat57
🔹 eitaa.com/Khat57
▪️ instagram.com/khat57_original
۳۰ آبان ۱۳۹۸
۳۰ آبان ۱۳۹۸
@Farsna.mp3
14.17M
🎙مولودیخوانی امیدیمقدم به مناسبت عید غدیر
🎴 #اخبار_2030
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc
۳۰ آبان ۱۳۹۸
۳۰ آبان ۱۳۹۸
02.Baqara.035.mp3
2.34M
📚تفسیر سوره بقره آیه 35
✅کانال استاد قرائتی
⇨ @Gharaati_ir
۳۰ آبان ۱۳۹۸
#قرآن_موضوعی
💢بهتر بودن پاداش اخروی💢
[۷]
پاداشهای اخروی بهتر از پاداشهای دنیوی است، زیرا پاداشهای اخروی:
۱. محدودیّت ندارند. «لهم ما یشاوؤن» [۸]
۲. از بین رفتنی نیستند. «خالدین فیها» [۹]
۳. در یک مکان محدود نیستند. «نتبوّأ من الجنّة حیث نشاء» [۱۰]
۴. به محاسبه ما در نمی آیند. «اجرهم بغیر حساب» [۱۱]
۵. عوارض و آفات وامراض ندارند. «لا یصدّعون عنها» [۱۲]
۶. جاودانگی زمانی دارند: «خالدین فیها» [۱۳]
۷. وسعت مکانی دارند: «عرضها کعرض السماء و الارض» [۱۴]
۸. تنوع در خوراکی وجود دارد: «انهار من عسل» [۱۵]، «فاکهة کثیر» [۱۶]
۹. به دور از ترس و اندوه است: «آمنین» [۱۷]
۱۰. دوستان وفادار دارد: «اخواناً علی سرر متقابلین» [۱]
۱۱. همسران زیبا دارد: «کامثال اللؤلؤ المکنون» [۲]
---------------
[۷]: ۷۹۲. ذیل آیات ۵۶ تا ۵۷ سوره یوسف و ۱۶ تا ۱۹ سوره اعلی.
[۸]: ۷۹۳. زمر، ۳۴.
[۹]: ۷۹۴. فرقان، ۷۶.
[۱۰]: ۷۹۵. زمر، ۷۴.
[۱۱]: ۷۹۶. زمر، ۱۰.
[۱۲]: ۷۹۷. واقعه، ۱۹.
[۱۳]: ۷۹۸. آل عمران، ۱۵.
[۱۴]: ۷۹۹. حدید، ۲۱.
[۱۵]: ۸۰۰. محمّد، ۱۵.
[۱۶]: ۸۰۱. زخرف، ۷۳.
[۱۷]: ۸۰۲. حجر، ۴۶.
[۱]: ۸۰۳. حجر، ۴۷.
[۲]: ۸۰۴. واقعه، ۲۳.
📗کتاب ۴۰۰ نکته از تفسیر نور، قرائتی
✅ کانال استاد قرائتی
┄┄┅┅┅❅✾❅┅┅┅┄┄
http://eitaa.com/joinchat/2491154450C71ab7f9bd5
۳۰ آبان ۱۳۹۸
⁉️ سؤال:
چطور ممکن است که بعضی از امامان در کودکی به امامت برسند؟
🔊 حجت الاسلام والمسلمین قرائتی:
📝 پاسخ:
✍ بعضی از امامان ما در کودکی امام شدند. یکی از آنها امام جواد(علیهالسلام) بود، یکی هم امام زمان(علیهالسلام) است و سؤال این است که آیا بچه میتواند امام بشود، یا نه؟
این فلش کامپیوتر جواب امامت امام زمان(علیهالسلام) است.
یک سانت در یک سانت است. حالا بچهی سه ساله وجود کاملی است. این یک سانت در یک سانت است. دوم اینکه فلز است. عقل و شعور هم که ندارد. همین فلش کامپیوتر وصل به یک کامپیوتر که شد، در فاصلهی چند لحظه صدهزار صفحهی کاغذ از اون فلز به این فلز منتقل میشود. این را چه کسی ساخته است؟ انسان! یعنی بشر چیزی ساخت که در چند لحظه صدهزار صفحه از آن فلز به این فلز، از آن جماد، به این جماد منتقل میشود. وقتی انسان میتواند یک چنین کاری بکند، خدای انسان نمیتواند علم امیرالمؤمنین(علیهالسلام) را به یک بچهی سه ساله منتقل کند؟ انسان علم را از فلز به فلز منتقل میکند. خدا نمیتواند علم را از انسان به انسان منتقل کند؟ این را من برای امام زمان(علیهالسلام) گفتهام. برای امام جواد(علیهالسلام) هم همینطور است.
✅ کانال استاد قرائتی
┄┄┅┅┅❅✾❅┅┅┅┄┄
http://eitaa.com/joinchat/2491154450C71ab7f9bd5
۳۰ آبان ۱۳۹۸
۳۰ آبان ۱۳۹۸
Gonah-nabakhshoodani.mp3
3.03M
#نواهنگ مُشت محکم به
دهن #فتنه گران
@sepah_pasdaran
۳۰ آبان ۱۳۹۸
خدایا لبیرال های فاسد و نفوذی های خیانت کار رو و مدیران حامی غرب و غرب گرا رو رسوا و از سر ملتهای مسلمان و جهان تشیع بر طرفشان بفرما
۳۰ آبان ۱۳۹۸
یکی از اولین نیروهای فاطمیون بود
مردی پرتلاش و دلسوز بود👌
آخرین بار که او را دیدم
یک ماه قبل از شهادتش بود با شوخی بهش گفتم : سید جان نورانی شدی نکند شهید بشی ⁉️باحسرت گفت ما کجا وشهادت کجا😔گلویش را بغض گرفت گفت تمام دوستانم دستمزدشان را گرفتند ، رفتند😭ولی من لایق نبودم دیگه خسته شدم کاش بی بی زیـنب (س)دستمزد منو هم میداد میرفتم😢من بهش گفتم :سید جان فعلا کار داری بهت نیاز است ، گفت : بیشتراز ۳سال خدمت کردم دیگه بسه سرانجام در ایام محرم دستمزدش را گرفت و با لب خندان به جمع دوستان شهیدش پیوست.💔
راوی : همرزم شهید
#سیدعلی_حسینی_عالمی
#سالروز_شهادت🕊
@Modafeaneharaam
۳۰ آبان ۱۳۹۸
۳۰ آبان ۱۳۹۸
۳۰ آبان ۱۳۹۸
۳۰ آبان ۱۳۹۸
۳۰ آبان ۱۳۹۸
۳۰ آبان ۱۳۹۸
۳۰ آبان ۱۳۹۸