💠علامه مصباح یزدی(ره):
🔹️بارش فیض رحمت بر تشنگان عالم خاک
و تابش نور معرفت بر جان های پاک؛ نوید بخش راه یابی به درک حضور دوست و آرام گرفتن در پناه اوست.
همو که با فرستادن برترین مخلوقات خود به سوی مان لايق دعوت مان دید و تعلیم و تزکیه را هدف رسالتشان شمرد.
همانها که در این راه از هیح کوششی دریغ نکردند و همه هستی خور را بر سر آن نهادند و این رسالت را به پیشوایان امت سپردند تا همواره دستگیر ما و الگویی برای رشد و تعالی مان باشند.
🔹️درخت تعلیم و تربیت اما آنگاه میوه های شیرین خود را پیاپی به بار خواهد آورد که دارای ریشه های ستبر و استوار باشد،
ریشه هایی که از منابع تغذیه سالم و نیروبخش مایه گیرد و به شاخ و برگ های گسترده و در هم تنیده مدد رساند و طراوت و شادابی و زیبایی و شکوفایی آنها را تأمین کند و این همه جز با استفاده از موهبت های آسمانی که خدای متعال به وسیله پیامبران راستین در اختیار ما نهاده میسر نیست.
نظام تعلیم و تربیت ما نیز هنگامی مطلوب و رضایت بخش است که بر مبانی استوار اسلام بنا شود. ساختن چنین بنای عظیمی بدون شک نیازمند مهندسی دقیقی است که در پرتو فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی امکان می پذیرد.
و البته رسیدن این بنای عظیم به سرانجام مطلوب و ترمیم خرابیهای آن، نیازمند عزم و همتی دیگر است که آن را نیز از خداوند منان برای دست اندرکاران طلب می کنیم و خداوند متعال را بر همه نعمت های بی پایان ظاهر و باطن که به ما ارزانی داشته است سپاس می گوییم.
#افسران_سپاه_پیشرفت_کشور
#معلمان
@masirenokhbegi
💠 باید فلسفه آموزش و پرورش اسلامی، واضح باشد و بر اساس این فلسفه، افق آینده آموزش و پرورش روشن باشد، معلوم باشد ما دنبال چه هستیم و کجا می خواهیم برویم ...
💠افراد صاحب نظر و عميق بنشینند همین را تدوین کنند، معلوم بشود که ما می خواهیم بیاموزیم، تعلیم بدهیم و پرورش بدهیم، تا چه اتفاقی بیفتد. این فلسفه آموزش و پرورش است. این را مشخص بکنند. تدوین بکنند. آن وقت بر اساس این فلسفه، نظام مطلوب آموزش و پرورش به دست خواهد آمد.
🔹️ مقام معظم رهبری مدظله العالی
#افسران_سپاه_پیشرفت_کشور
#معلمان
@masirenokhbegi
توسل امروز
یا اَبَا الْحَسَنِ یا اَمیرَ الْمُؤْمِنینَ یا عَلِىَّ بْنَ اَبیطالِبٍ یا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ یا سَیِّدَنا وَمَوْلینا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِکَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناکَ بَیْنَ یَدَىْ حاجاتِنا یا وَجیهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
یا فاطِمَةَ الزَّهْراءُ یا بِنْتَ مُحَمَّدٍ یا قُرَّةَ عَیْنِ الرَّسُولِ یا سَیِّدَتَنا وَمَوْلاتَنا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِکِ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناکِ بَیْنَ یَدَىْ حاجاتِنا یا وَجیهَةً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعى لَنا عند الله.
"ای حسین"
"ابدیت" از آن توست
ای مسافر ابدیت
پیروزی همیشه از آن تو بوده
و خواهد بود
زیرا ارمان تو "پیروزست"
آرمانی که برای انسان مطرح کردی پیروزست و شکست ندارد
زندگی و مرگ انسان
وابسته به آن است
"که محور هستی اوست"
محور هستی تو چه بود
او که ابدیست
پس تو ابدی هستی و پیروز....
علامه جعفری ره
امام علی علیه السلام:
انصاف در برابر خداوند و مردم را نسبت به خويشتن و خاندان خود و کسانى که از رعايا مورد علاقه تواند رعايت کن زيرا اگر چنين نکنى ستم خواهى کرد و کسى که به بندگان خدا ستم کند خداوند پيش از بندگانش دشمن او خواهد بود و کسى که خداوند دشمن او باشد عذرش را نمی پذیرد.
نهج البلاغه نامه ۵۳
✨﷽✨
📖 "وَ قالَ الَّذِینَ لا یَعلَمُونَ لَولا یُکَلِّمُنَا اللهُ"
(و جاهلان [به تمسخر] گفتند؛ پس چرا خدا با ما حرف نمیزند؟!)
خداوند هر گاه که بخواهد و با هر کس که بخواهد سخن می گوید. کیست که یارای جلوگیری از متکلم بودنش را داشته باشد؟!
📌 نکته اینست که آیا همه ما گوش شنوا داریم تا سخنانش را که آن به آن در هستی جاریست، بشنویم؟
❇️ روزی در طبیعتی زیبا، برای تفهیم همین نکته، به برخی از دوستان گفتم که هر کدام تکه سنگ یا چوب و فلزی را بردارید و به هم بزنید. آنها همین کار را کردند و در میان آن سر و صداهای دلخراش، من زیباترین جمله ای که بر زبانم آمد را گفتم.
آنگاه از دوستان پرسیدم که الآن چه گفتم؟!
پاسخ معلوم بود؛ هیچکدام شان در آن غوغای صداهای ناهنجار چیزی نشنیده بودند! پس گفتم، حال مشخص شد که چرا ما نمیشنویم؟!
آن سر وصداهای برخورد چوب و سنگ و فلز، تمثیل اوضاع ذهن ماست! در سر و سینهی ما پر از صداهای ناهنجار است، پر از فکر و خیال است، پر از تضاد و درگیری است... با این وجود چگونه انتظار داریم چیز لطیفی را بشنویم؟
💠 امروزه بشر دچار بیماری ناشنوایی است. اگرچه خود بپندارد که میشنود. به واقع او جز صدای خودش را، جز برداشت خودش را، جز قضاوتها و پیش ذهنی های خودش را نمیشنود. او آمادهی شنیدن حقیقت نیست. و تا وقتی وجودش آرام و مستعد شنیدن نشود، از حقایق محروم است....
بر گرفته از مجموعه نکات قرآنی
مسعود ریاعی
🎧 بشنوید | دستورالعمل سلوکی علامه طباطبایی به آیتالله حسنزاده آملی
▫️علامه طباطبایی (رحمهاللهعلیه):
تخم سعادت، مراقبت است. مراقبت، یعنی کشیک نفس کشیدن؛ یعنی حریم دل را پاسبانی کردن؛ یعنی سر را از تصرفات شیطانی محفوظ داشتن. پاسبان حرم دل بودن. این تخم سعادت را باید در مزرعة دل کاشت و بعد به اعمال صالحه و آداب و دستورات قرآنی، این نهال سعادت را پروراند.
🌸مرورى بر كلام اميرالمؤمنين عليهالسلام در تحفالعقول
🔹قسمتى از سخنان آن جناب در بجا مصرف كردن اموال
چون در جنگ صفين برخى از اصحاب على (علیهالسلام) متوجه شدند كه معاويه (به حربۀ سيم و زر متوسل شده و) افراد بىهدف و بىايمان را با اموال (عمومى كه در بيتالمال مسلمانان گردآمده) مىخرد، و مردم جز دنيا مقصد و مقصودى ندارند، به امير المؤمنين (علیهالسلام) پيشنهاد كردند كه شما هم (از اين سلاح استفادهكن و) اين اموال را (كه در اختيار دارى) پخشكن، و به اشراف و آنها كه ممكن است بهمخالفت برخيزند، يا به دشمن پيوندند، سهمى بيشتر ده تا چون كار بر مرادت برآمد و اوضاع را قبضه كردى عدالت را از سر گير و اموال را عادلانه و مساوى تقسيم كن.
فرمود: شما از من مىخواهيد كه با بيدادگرى در حق مسلمانان زيردست بر حريف غلبه جويم؟ به خدا تا شب و روز در گردش است و ستارگان بدنبال يك ديگر روانند، گِرد اين كار نگردم. اگر اين مالها ملك شخصى من هم بود مساوات را رعايت مىكردم، چه رسد كه مال خود آنهاست (و من عاملى بيش نيستم).
📜تحفالعقول عنآلالرسول(ص)، ابنشعبهحرانی، ص ۳۸۴
#مرورىبرتحفالعقول
#دربجامصرفکردناموال
از کلمات قصار علامه طباطبایی (رحمهاللهعلیه):
« یک معصیت خدا با کل نظام آفرینش منافات دارد»,
امام علی علیه السلام:
گوش خود را به خوب شنیدن عادت ده و به آنچه که بر درستی و پاکی تو نمیافزاید، گوش مسپار.
📙 میزان الحکمه ج ۵ ص ۴۰۲
1_464981394.mp3
5.72M
#زیارت_عاشورا
در📿 کانال ذکرروزانه📿
از زیباترین اعمال برای توسل به #سیدالشهداست🥀
به کشتی نجات و چراغ هدایت پناه ببریم ...
باهم به آوای معنوی این زیارت گوش کنیم و برای حاجات ثواب مؤمنین دعاکنیم
یااباعبدالله دلتنگیم ....😭
📿🤲📿🤲📿🤲
@zekrroozane
🥀📿🥀📿🥀📿