eitaa logo
شام چی بپزم😋 آشپزی
58.5هزار دنبال‌کننده
925 عکس
7.5هزار ویدیو
2 فایل
وای خدارو شکر با این کانال دغدغه چی بپزم رو‌دیگه ندارم😍 هر روز از آقامون میپرسیدم چی بپزم ؟ میگفت هر چی دوست داری😐 همه اقایون خسته نباشن با نظراتشون😬😊 تبلیغات کانال آشپزی https://eitaa.com/joinchat/2187526519C1fdef3f1cb کپی مطلب حرام
مشاهده در ایتا
دانلود
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگم چرا هرچی خوراکی خوشمزه داریم مضره و پرکالری؟😁 سالاد ماکارونی مواد لازم: ۱-پاستا فرمی ۴۰۰ گرم ۲-کالباس ۴۰۰ گرم ۳-خیار شور ۵۰۰ گرم ۴-کنسرو ذرت ۱ پیمانه ۵-هویج متوسط ۲ عدد ۶-فلفل دلمه ای ۱ عدد ۷-سس مایونز ۴۰۰ گرم(یا ترکیب ماست و مایونز و خامه) ۸-آبلیمو ۲ ق.غ ۹-نمک، فلفل قرمز به میزان لازم پاستا رو طبق دستور عمل پشت بسته بندی می پزیم و با آب سرد می شوریم و آبکش میکنیم که نشاسته داخل آب پاستا خارج بشه و بهم نچسبه. کف قالب رو دو عدد نایلون می زاریم که مطمئن بشیم سالاد به کف قالب نمیچسبه. قالب سالاد رو دو ساعت داخل یخچال نگه می داریم که بافت سالاد منسجم بشه و مزه ها به خورد هم بره. شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت سیب زمینی بدون گوشت 🥔 🥔 شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک ساندوییچ راحت و خوشمزه 😍 پیاز رو سرخ کنید بعد قارچ رو اضافه کنید کمی تفت بدید تا نرم بشه یکم زردچوبه و سس کچاپ اضافه کنید حالا مرغ های ریش شده رو اضافه کنید فلفل دلمه و ذرت رو هم یک تفت کوچولو بدید حالا رسیدیم به قسمت جذابش😍 پنیر پیتزا رو هم اضافه کنیدو هم بزنید تا کش دار بشه و تو ساندویچ سرو کنید با کاهو و کلم شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
شام چی بپزم😋 آشپزی
#ساندویچ_مرغ یک ساندوییچ راحت و خوشمزه 😍 پیاز رو سرخ کنید بعد قارچ رو اضافه کنید کمی تفت بدید تا نر
پاشو خانوم جان این ساندویچ خوشمزه و شیک و راحت رو درست کنید شب با خانواده برید پارک یکم ذوق داشته باش یکم انرژی مثبت به کل خانواده تزریق کن پاشو خواهرم 😊😍😍 من رفتم تا یک ساندویچ خوشمزه بسازمو با خانواده بریم بیرون 😍🙋‍♀🙋‍♀
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرمه سبزی که نیاز به تعریف و تمجید نداره😍 ، بیا درستش کنیم🥰 فقط قبلش بهم بگو برای خوشمزه شدن قرمه سبزی چیا میزنی بهش ؟😉 مواد لازم برای پنج نفر : ششصد گرم گوشت با استخون (استخون خیلی به خورشت طعم و لعاب میده) نیم کیلو سبزی قرمه پاک شده (شامل تره، شنبلیله، جعفری) لیمو عمانی دوتا پیاز متوسط یه دونه فلفل سیاه و‌زردچوبه و نمک روغن حیوانی یا روغن جامد جمعا چهار قاشق (من کمتر زدم و روغنش کم شد چون نمیخواستم خیلی چرب باشه) یک قاشق تخم گشنیز (عطرش محشره) یک قاشق شنبلیه ی خشک یک لیوان لوبیای پخته شده برای پخت گوشت حتما آب جوش اضافه کنین👌🏼 شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
1.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماست سفت یک قاشق شیر باز یک لیتر خامه یک قاشق شیر رو بذارید روی شعله متوسط گاز و مدام هم بزنید تا جوش بیاد بذارید پانزده دقیقه بجوشه و بعد زیرشو خاموش کنید و بذارید ولرم بشه. انگشتتونو داخل شیر بزنید باید دماش به گونه ای باشه که دستتونو نسوزونه و در عین حال گرمم باشه . ماستتونو با خامه و کمی شیر مخلوط کنید و داخل شیرتون بریزید و هم بزنید. دورش پارچه بپیچید و روی ظرف رو هم بپوشونید و بذارید چهار ساعت بمونه. بعد بذارید یخچال و دوازده الی بیست و چهار ساعت بعد مصرف کنید. ⛰اگه تابستون باشه و ماستتون بیشتر از چهار ساعت بیرون بمونه ترش میشه. ⛰اگه تا جوش اومدن شیر مدام هم بزنید دیگه بعد از اون نیازی به هم زدن نداره و قند و نشاسته کف ظرف ته نشین نمیشه. ⛰اگر شیرتون داغ یا سرد باشه و مایه تونو اضافه کنید ممکنه ماست خوبی بهتون نده. ⛰بهتره مایه ماستتون از ماستی باشه که خودتون قبلا زدین که سفت و خوب بشه. ⛰ حتما از شیر باز استفاده کنید اگر دسترسی نداشتید شیر اورگانیک پرچرب رو میتونید جایگزین کنید. ⛰اگر مایه ماستتون رو زیادتر کنید باعث میشه ماستتون آب بندازه و ترش بشه. شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
هدایت شده از آموزش دسر های خوشمزه🍮🍯🥞🍨
4.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
براونی رژیمی جودوسر🥮 اینجا کلی دسر خوشمزه و راحت میسازیم😍👇 https://eitaa.com/joinchat/4024238492C1783fbbd95 آموزش انواع دسر و ژله و‌نوشیدنی 🍨🍧🍰🧁🎂🍮🍮🍮🥮🍦🍰🍰🎂
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مغزدار این کرپ مغزدار تو پور فوق العادست حتما یکبار امتحانش کنید😋 مواد: سینه مرغ 500 گرم 1 عدد پیاز 2 حبه سیر فلفل قرمز 1 عدد 2 عدد فلفل سبز 300 گرم قارچ 1 ق غ رب گوجه فرنگی 150 میلی لیتر آب گرم 1 ق چ پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری آویشن 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک برای خمیر کرپ: لیوان آبی که استفاده می کنم 200 میلی لیتر است 1 لیوان آب شیر 1 لیوان 2 عدد تخم مرغ 4 ق غ روغن 1.5 فنجان آرد نمک برای سس بشامل؛ 1.5 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد شیر 400 میلی لیتر (2 فنجان) نمک، فلفل پنیر موزارلا یا چدار رنده شده تمام مواد خمیر کرپ را در ظرف مناسبی بریزید و قوام یکدستی به دست آورید. خمیر کرپ خیلی متراکم نیست! سپس تابه کرپ را خوب گرم کنید. کمی روغن بریزید و اضافه آن را با دستمال بردارید. یک ملاقه از خمیر را در تابه بریزید و بپزید. مراقب باشید پنکیک های خیلی ضخیم درست نکنید. کرپ های پخته شده را کنار بگذارید. برای بشامل؛ کره را آب کرده، آرد را اضافه کرده و تفت دهید. شیر سرد را اضافه کنید و به جوش بیاورید و مدام هم بزنید تا قوام کمی غلیظ شود. حالا نمک و ادویه را اضافه کنید و مدت کوتاهی مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. کرپ را روی یک کاسه سوپ بردارید. 1.5 قاشق غذاخوری بشامل و 2 تا 3 قاشق غذاخوری مرغ تفت داده شده به آن اضافه کنید و کناره ها را تا کنید. ✅ در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 20 دقیقه بپزید تا قهوه ای شوند. شام چی بپزم😋آشپزشو👨‍🍳🧑‍🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا