8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_مرغ
یک ساندوییچ راحت و خوشمزه 😍
پیاز رو سرخ کنید بعد قارچ رو اضافه کنید کمی تفت بدید تا نرم بشه یکم زردچوبه و سس کچاپ اضافه کنید
حالا مرغ های ریش شده رو اضافه کنید
فلفل دلمه و ذرت رو هم یک تفت کوچولو بدید
حالا رسیدیم به قسمت جذابش😍
پنیر پیتزا رو هم اضافه کنیدو هم بزنید تا کش دار بشه و تو ساندویچ سرو کنید با کاهو و کلم
شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇
🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
شام چی بپزم😋 آشپزی
#ساندویچ_مرغ یک ساندوییچ راحت و خوشمزه 😍 پیاز رو سرخ کنید بعد قارچ رو اضافه کنید کمی تفت بدید تا نر
پاشو خانوم جان این ساندویچ خوشمزه و شیک و راحت رو درست کنید شب با خانواده برید پارک یکم ذوق داشته باش
یکم انرژی مثبت به کل خانواده تزریق کن
پاشو خواهرم 😊😍😍
من رفتم تا یک ساندویچ خوشمزه بسازمو با خانواده بریم بیرون 😍🙋♀🙋♀
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرمه سبزی که نیاز به تعریف و تمجید نداره😍 ، بیا درستش کنیم🥰
فقط قبلش بهم بگو برای خوشمزه شدن قرمه سبزی چیا میزنی بهش ؟😉
مواد لازم برای پنج نفر :
ششصد گرم گوشت با استخون (استخون خیلی به خورشت طعم و لعاب میده)
نیم کیلو سبزی قرمه پاک شده (شامل تره، شنبلیله، جعفری)
لیمو عمانی دوتا
پیاز متوسط یه دونه
فلفل سیاه وزردچوبه و نمک
روغن حیوانی یا روغن جامد جمعا چهار قاشق (من کمتر زدم و روغنش کم شد چون نمیخواستم خیلی چرب باشه)
یک قاشق تخم گشنیز (عطرش محشره)
یک قاشق شنبلیه ی خشک
یک لیوان لوبیای پخته شده
برای پخت گوشت حتما آب جوش اضافه کنین👌🏼
شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇
🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسپاگتی_ایتالیایی
شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇
🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دونات_مرغ
شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇
🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهیه_ماست_خامه_ای_خونگی
ماست سفت یک قاشق
شیر باز یک لیتر
خامه یک قاشق
شیر رو بذارید روی شعله متوسط گاز و مدام هم بزنید تا جوش بیاد
بذارید پانزده دقیقه بجوشه و بعد زیرشو خاموش کنید و بذارید ولرم بشه.
انگشتتونو داخل شیر بزنید باید دماش به گونه ای باشه که دستتونو نسوزونه و در عین حال گرمم باشه .
ماستتونو با خامه و کمی شیر مخلوط کنید و داخل شیرتون بریزید و هم بزنید.
دورش پارچه بپیچید و روی ظرف رو هم بپوشونید و بذارید چهار ساعت بمونه.
بعد بذارید یخچال و دوازده الی بیست و چهار ساعت بعد مصرف کنید.
⛰اگه تابستون باشه و ماستتون بیشتر از چهار ساعت بیرون بمونه ترش میشه.
⛰اگه تا جوش اومدن شیر مدام هم بزنید دیگه بعد از اون نیازی به هم زدن نداره و قند و نشاسته کف ظرف ته نشین نمیشه.
⛰اگر شیرتون داغ یا سرد باشه و مایه تونو اضافه کنید ممکنه ماست خوبی بهتون نده.
⛰بهتره مایه ماستتون از ماستی باشه که خودتون قبلا زدین که سفت و خوب بشه.
⛰ حتما از شیر باز استفاده کنید اگر دسترسی نداشتید شیر اورگانیک پرچرب رو میتونید جایگزین کنید.
⛰اگر مایه ماستتون رو زیادتر کنید باعث میشه ماستتون آب بندازه و ترش بشه.
شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇
🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
هدایت شده از آموزش دسر های خوشمزه🍮🍯🥞🍨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براونی رژیمی جودوسر🥮
اینجا کلی دسر خوشمزه و راحت میسازیم😍👇
https://eitaa.com/joinchat/4024238492C1783fbbd95
آموزش #رایگان انواع دسر و ژله ونوشیدنی
🍨🍧🍰🧁🎂🍮🍮🍮🥮🍦🍰🍰🎂
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرپ مغزدار
این کرپ مغزدار تو پور فوق العادست حتما یکبار امتحانش کنید😋
مواد:
سینه مرغ 500 گرم
1 عدد پیاز
2 حبه سیر فلفل قرمز 1 عدد
2 عدد فلفل سبز
300 گرم قارچ
1 ق غ رب گوجه فرنگی
150 میلی لیتر آب گرم
1 ق چ پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری آویشن 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک
برای خمیر کرپ:
لیوان آبی که استفاده می کنم 200 میلی لیتر است
1 لیوان آب
شیر 1 لیوان
2 عدد تخم مرغ
4 ق غ روغن
1.5 فنجان آرد
نمک
برای سس بشامل؛
1.5 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
شیر 400 میلی لیتر (2 فنجان)
نمک، فلفل
پنیر موزارلا یا چدار رنده شده
تمام مواد خمیر کرپ را در ظرف مناسبی بریزید و قوام یکدستی به دست آورید. خمیر کرپ خیلی متراکم نیست! سپس تابه کرپ را خوب گرم کنید. کمی روغن بریزید و اضافه آن را با دستمال بردارید.
یک ملاقه از خمیر را در تابه بریزید و بپزید. مراقب باشید پنکیک های خیلی ضخیم درست نکنید. کرپ های پخته شده را کنار بگذارید.
برای بشامل؛
کره را آب کرده، آرد را اضافه کرده و تفت دهید. شیر سرد را اضافه کنید و به جوش بیاورید و مدام هم بزنید تا قوام کمی غلیظ شود. حالا نمک و ادویه را اضافه کنید و مدت کوتاهی مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
کرپ را روی یک کاسه سوپ بردارید.
1.5 قاشق غذاخوری بشامل و 2 تا 3 قاشق غذاخوری مرغ تفت داده شده به آن اضافه کنید و کناره ها را تا کنید.
✅ در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 20 دقیقه بپزید تا قهوه ای شوند.
شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇
🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
1️⃣ اورچیت ریکوتا گوجه فرنگی با سیر، اسفناج، ریحان و عسل داغ!! با پاشیدن پارم چون به اکثر پاستاها تعلق داره!!
2️⃣ پاپاردل گل کلم با فتا، ریحان، دانه کنجد، طلای ترد سیر و روغن زیتون.
3️⃣ پاستا با کلم بروکلی، گوجه فرنگی، لیمو، سیر و پارمزان! پاستا و سبزیجات به هم تعلق دارند و عالی ترین هارمونی را ایجاد می کنند
4️⃣ رشته فرنگی بادام زمینی کنجدی با مرغ رنده شده! (می توان مرغ را کمتر درست کرد یا با توفو زیر بستر درست کرد!).
5️⃣ فوسیلی نخود با سس خامه ای هاریسا که روی آن فتا و ریحان تازه قرار گرفته است.
شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇
🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستا_کاربونارا😍😋
پاستا نواری…..۳۰۰ گرم
بیکن…..۲۰۰ گرم
خامه……۲۰۰ گرم
پیازچه…..نصف پیمانه
کره…..۲۰ گرم
زرده تخم مرغ……۲عدد
پنیر پارمسان…..۱۰۰ گرم
نمک و فلفل
ابتدا اب بزارید جوش بیاد.نمک بریزد بعد پاستا داخلش بریزد.تا کاملا نرم بشه .ابکش کنید و با اب ولرم بشورید.
داخل تابه کره بریزد.بیکن را خورد کنید و اضافه کنید ،کمی تفت دهید پیازچه را اضافه کنید.بعد خامه را بریزد.اگه سس پاستا سفت بود می تونید از اب پاستا کمی داخلش بریزد.زرده تخم مرغ اضافه کنید خوب هم بزنید تا سس نسبتا غلیظی داشته باشید.نمک و فلفل و پنیر پارمزان هم اضافه کنید.بعد پاستا ابکش شده را بریزد.روشو با جعفری خرد شده و پارمسان تزیین کنید
شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇
🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
کسادیا مرغ و فلفل چگونه درست میشه؟😍😋
💢مواد لازم
🔻ریحان تازه یا گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
🔻پیازچه خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
🔻گوجه فرنگی خرد شده نصف پیمانه
🔻روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
🔻تورتیلا شش عدد
🔻پنیر چدار یا موزارلا رنده شده یک و نیم پیمانه
🔻فلفل قرمز چیلی یک عدد
🔻فلفل سبز دو عدد
🔻سینه مرغ نیم کیلو
🍅طرز تهیه
۱. مرغ را رشته رشته خرد کنید و سرخ کنید تا کاملا بپزد.
۲. تخم های فلفل ها را بیرون بیاورید و آنها را باریک برش دهید.
۳. روغن را داخل تابه بریزید، فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود ده دقیقه تفت دهید تا وقتی که سبزیجات کمی نرم شوند.
۴. کمی از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر بگزارید تا وقتی که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. این روند حدود ده دقیقه وقت نیاز دارد.
۵. برای سرو این غذا باید کسادیا را از وسط نصف کنید و با سس سالسا تزئین نمایید .
شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇
🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703