13.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک ماکارانی
شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇
🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
شام چی بپزم😋 آشپزی
خوراک ماکارانی شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇 🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘 https://eitaa.com/joinchat/5549592
بیا ببین چی آوردم براتون 😄😍 خیلی خوشمزس ولی جان من دفعه اول که خواستید امتحان کنید کم درست کنید خوشتون نیومد منو فحش ندید😁😍 من که دوست داشتم😋
راستی اگر دیدید دوست ندارید در قابلمه رو بردارید چند دقیقه زیر گاز رو روشن کنید تا اب اضافش خشک بشه و مثل ماکارانی های معمولی میشه 😍😊❤️❤️❤️
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام فوری و خوشمزه😋
نون پیتزایی
برای دیدن ادامه این نون ها و غذاهای فوری حتما تواین کانال 👇 عضو بشید😍👇
شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇
🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
شام چی بپزم😋 آشپزی
شام فوری و خوشمزه😋 نون پیتزایی برای دیدن ادامه این نون ها و غذاهای فوری حتما تواین کانال 👇 عضو بش
این نون پیتزایی معرکس اینقدر خوشمزس حرف نداره اگر درست کنی پاییه ثابت وعده های شامتون میشه .تازه من این نون پیتزایی ها رو میرم چندتا چونه خمیر از نونوایی میخرم مواد رو میریزم توش و تو ماهیتابه با دم کنی میپزم اصلا هم روغن نمیزنم در حد چرب کردن ماهیتابه فقط
#سالاد_ماکارونی_باتن_ماهی
ماکارونی شکل دار و میپزیم و بعد از آبکشی کردن با خیارشور خرد شده و تخم مرغ پخته و ریز شده و نخود فرنگی و تن ماهی ریز شده و سس و آویشن نمک و فلفل سیاه و کمی آبلیمو مخلوط میکنیم و نوش جان.
شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇
🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
3.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ران_مرغ_با_سیب_زمینی 🍗🥔
شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇
🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
🔴تفاوت بین استاک گوشت و آب گوشت :
یکی از پایه ای ترین نکات آشپزی که هر شخصی که در این رشته فعالیت میکند باید بداند تفاوت بین استاک و آب گوشت است
به طور خلاصه میتوان گفت
استاک :
مایعی است که از ساعت ها جوشانده شدن استخوان (ترجیحا از استخوان های اصلی و غضروفی) یک حیوان به همراه سبزیجات و صیفیجات معطری به دست می آید
میگو،ماهی،گوسفند،گوساله،و...
حداقل ۳ ساعت و حداکثر ۱۲ ساعت نیاز
به جوشاندن خواهند داشت(ریز جوش).
این عمل زمان کافی رو برای حل شدن کلاژن ها، املاح معدنی و چربی های محلول در آب رو میده تا به خوبی در آب در حال جوشیدن آزاد بشند. در نهایت مایعی غلیظ با لایه چربی و ژلاتینی ضخیم (در استاک های دریایی خیلی کمتر وجود داره) و رنگی کدر به دست خواهد آمد.
استاک های قهوه ای لزوما به استاک هایی گفته میشود که استخوان ها و یا قسمت مورد نظر برای دریافت استاک قبل از جوشانده شدن داخل فر حرارت دیده و اصطلاحا کمی رست شود.
آب گوشت ؛
همون طور که از اسم آن مشخص است با جوشاندن مقداری گوشت استخوان دار یا چربی دار به همراه مقادیری از صیفیجات یا سبزیجات معطر برای زمانی بین نیم الی ۲ ساعت میتوان به آبی سرشار از املاح و مواد معدنی و طعمی گوشتی دست پیدا کرد.مایعی نیمه شفاف و با چربی حداقلی و کمی با رنگ روشن خواهیم داشت.
شام چی بپزم😋آشپزشو👨🍳🧑🍳👇👇
🥙🌯🌮🥪حتما عضو بشی😍👇🍔🥘
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703