#فرو_ریختن_آسمان
بدن های چاک چاک بند دلت را پاره می کند. طوفان سهمگین خباثت آتش دامن کودک، را شعله ور تر می نماید. کودک مویه کنان به بیابان پناهنده می شود و با هاله ای از مظلومیت فریاد بر می آورد عمه زینب(س) و تو می گویی رقیه جان! عزیزکم بایست!
این نه دامان کودک بلکه قلب توست که شعله ور است. تو در مخیله ات هم نمی گنجید که روزی گلهای گلخانه حسین(ع) شوریده حال گردند.
تو در پشت بام افق، فرو ریختن آسمان را می نگریستی و سوسوی بادی که در غروب غم انگیز آوازش را در گوش جهان می خواند .
#کوتاه_نوشت
#به_قلم_آلاله
#محرم
#شهادت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش نقاشی کودکانه
در مورد محرم و ابوالفضل (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ شهادت امام حسین(ع)
اعوذُ باللهِ مِنَ الشیطانِ الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا با صالح المهدی ادرکنی(عج)
⬛⬛
#ذکر_روز_سه_شنبه
100 مرتبه یا ارحم الراحمین
ختم صلوات امروز هدیه می شود، برای هدیه به روح امام حسین(ع) اسراء و شهدای کربلا، هدیه به روح ائمه بقیع(ع) برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)، شادی روح امام(ره)، امام شهدای مدافع حرم، شهدای گمنام، شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدا و اسرای کربلا، شهید سردار سلیمانی و همراهان،اموات، علماء، سلامتی کادر درمانی،شهدای فاجعه منا، شهید ابراهیم هادی، شهید تورجی زاده، شهد بیضائی، شهید محسن فخری زاده ، دکتر محمد حسین فرج نژاد و خانواده اش، شفای بیماران، پیروزی اسلام، نابودی کفر ، حاجت روایی و عاقبت به خیری همگی، ختم به خیر شدن حوایج دنیوی و اخروی همگی.
⬛⬛
https://eitaa.com/shamem_hoozoor
#حدیث_روز
امام رضا علیه السلام :
يَا بنَ شَبيبٍ ، إن كُنتَ باكِيا لِشَيءٍ فَابكِ لِلحُسَينِ [بنِ عليِّ ]بنِ أبي طالِبٍ عليهما السلام ؛ فإنَّهُ ذُبِحَ كَما يُذبَحُ الكَبشُ، و قُتِلَ مَعَهُ مِن أهلِ بَيتِهِ ثَمانِيَةَ عَشَرَ رَجُلاً ما لَهُم في الأرضِ شَبيهونَ .
اى پسر شبيب! اگر مى خواهى براى چيزى بگريى، براى حسين [بن على ]بن ابى طالب عليهما السلام گريه كن؛ زيرا همان گونه كه قوچ را سر مى برند آن حضرت را سر بريدند و از افراد خانواده او هيجده مرد كشته شدند، كه در روى زمين نظير نداشتند.
📚 عيون أخبار الرِّضا: ۱/۲۹۹/۵۸
https://eitaa.com/shamem_hoozoor
#اثرات_قیام_عاشورا
قیام عاشورا در شرایطی که مصلحان اجتماعی از اصلاح جامعه اسلامی نا امید شده بودند ، تحقق یافت و به بشریت سرگردان درس آزادگی ، عزت و پیامی که مرگ سرخ به از زندگی ننگین و شعوری که همواره راه خونین شهادت را در پیش گیرند داد، بنابراین اثرات قیام عاشورا مواردزیر است :
🌟 زنده نگه داشتن سنت پیامبر (صلی الله علیه وآله و سلم )
بارفتار وکردارعملی آن حضرت در جامع ابهامات ریشه کن حق و باطل شناسایی ، روش صحیح تفسیر آیات و شبهات قرآن تبیین ، معانی واقعی قرآن ، فلسفه واحکام الهی روشن وآداب ورسوم جاهلی به نام اسلام نمی تواند تقویت شود ، زیرا سنت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) سرچشمه هدایت ، راه و روش زندگی و الگوی فکری ، نظری ، عملی برای تمام افراد جامعه می باشد .
🌟 زنده نگه داشتن سنت امربه معروف ونهی ازمنکر
امر به معروف سفارش به ارزشها و نهی از منکر نهی از بدیهاست که نامه ها و سخنرانیهای امام حسین (علیه السلام) درطول سفر به کربلا و ایام عاشورا سبب زنده نگه داشتن امربه معروف و نهی از منکر شد ، امر به معروف ونهی ازمنکر حیاتی و سرنوشت ساز است که سبب شهادت سرور آزادگان و شهادت عاشقان وحماسه سازان کربلا شد .
🌟 آزادگی
آزادگی برتر از آزادی و نوع رهایی انسان از قید و بندهای ذلت آور است ، با آزادگی انسان کرامت وشرافت خویش را می شناسد ، در جریان بیعت از امام حسین(علیه السلام) برای یزید سخنان ایشان مشهود است .«لا واللهِ أعطیهُم بِیَدی اِعطاءِ الذَلیلِ ولا أقرُاقرارَالعبید ؛ بخدا سوگند نه دست ذلت به آنها می دهم ونه چون بردگان تسلیم حکومت آنها می شوم . » فرهنگ آزادگی یاران امام وشهدای کربلا جلوه نمایی می کند وهر فرهنگ انتخاب شهادت را بر زندگی با ذلت ترجیح می دهد .
🌟 تکریم انسان
یکی دیگر از اثرات قیام عاشورا تکریم انسان است در مکتبهای غیر عاشورایی برای رسیدن به خواسته ها از انسانها استفاده ابزاری می شود ؛ لکن در مکتب عاشورا و اندیشه عاشورائیان مؤمن کرامت و ارزش دارد . انسانها به لحاظ ایمانشان مورد احترام هستند ، ملاک تقوا ایمان وتعهد است نه رنگ ، زبان ، قبیله وکشور ؛ از این رو امام حسین (علیه ا لسلام) در روز عاشورا خود را بر بالین یکایک یاران شهیدش حاضر کرد و سر آنان را در آغوش گرفت ، تفاوتی میان هیچ یک از آنان قائل نشد . چون می دانست ملاک برتری تقوا است بنابر این ، اینگونه رفتار خدا پسندانه نمونه ای از تکریم ، عزت و شخصیت دادن به یاران وفادار و پاسداران حریم دین است .
📚پایان نامه کارشناسی
محمد باقر، مجلسی ، بحارالانوار ، ص7 .
عبد الرزاق ، الموسوی ، مقتل الحسین ، محمد ، سماوی ( محقق) ، دار الانوار الهداء ( مصحح) ، چاپ چهارم ، بی جا ، دارالکتب الاسلامیه ،1428 ،ه.ق ، ص249 .
https://eitaa.com/shamem_hoozoor #محرم #کربلا #امام_حسین(ع) #لبیک_یا_حسین
♠♠🌴🌴
دینوری در این باره، نوشته است: زهیر به حسین (علیهالسّلام) گفت: نزدیک ما، کنار رود فرات ، یک آبادی است که پر از خارهای (مغیلان) است، و موجب استتار و مانع نفوذ دشمن میشود و فرات آن را از سه سو احاطه کرده است. امام پرسید: نامش چیست؟ گفت: عقر فرمود: پناه میبریم به خدا از عقر، حسین (علیهالسّلام) به حر گفت: بیا تا کمی جلوتر برویم، آنگاه فرود آییم. حر و سپاهیانش با امام، به راه ادامه دادند تا آنکه به کربلا رسیدند. در آنجا حر و یارانش در برابر امام ایستادند و آنها را از رفتن بازداشتند. حر گفت: همین جا فرود آیید، فرات که به شما نزدیک است. حسین (علیهالسّلام) پرسید: اسم اینجا چیست؟ گفتند: کربلا.
فرمود: محلی که با رنج و بلا همراه است. پدرم هنگام رفتن به صفین ، از اینجا گذشت. من با او بودم، ایستاد و از نام این سرزمین پرسید. نامش را گفتند. فرمود: اینجا محل فرود آمدنشان، و مکان ریخته شدن خونشان است. پرسیدند: چه کسانی؟ فرمود: کاروانی از خاندان محمد (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) اینجا فرود میآیند. آن گاه امام حسین (علیهالسّلام) دستور داد بارها را همان جا فرود آورند.[1]
🌟 معنای کربلا
در اینکه کربلا به چه معناست و از چه ترکیب شده، نظرهای گوناگونی هست. یاقوت حموی ذیل واژه (کربلا)، اشتقاق آن را از «کربل» دانسته که دارای معانی زیر است:
۱. سست بودن خاک زیر پا: بدان جهت این نام را بر آن سرزمین گذاشتهاند که دارای خاک نرمی است که پا در آنجا فرو میرود؛ و به هر سرزمینی که این خصوصیت را دارد، «کربلا» میگویند؛
۲. «کربله» به معنای تصفیه و غربال کردن است، چنان که دربارهٔ گندمی که از شن و سنگ و دیگر چیزها پاک شود، میگویند «کربلت الحنطة»، یعنی گندم را تمیز کردم. از این رو چون سرزمین از شن و سنگلاخ و...پاک است، به آن «کربلا» گفته میشود.
۳. کربل نام گیاهی است که در این منطقه میروید و به آن «نبت الحمّاض» میگویند؛ و
چون این گیاه در این دیار فراوان است، به آن «کربلا» میگویند
۴. برخی نیز معتقدند این نام از «کور بابل» به معنای قرای بابل گرفته شده است.[2][3][4][5]
📚
1. دینوری، ابوحنیفه، الاخبارالطوال، ص۲۵۳.
2.حموی، یاقوت، معجم البلدان طبع دار احیاء التراث بیروت، ج۴، ص۴۴۵، ذیل واژهٔ کربلاء.
3.حموی، یاقوت، معجم البلدان طبع دار صادر بیروت، ج۴، ص۴۴۵، ذیل واژهٔ کربلاء.
4. ابن منظور، محمد بن مکرم، لسان العرب، ج۱۱، ص۵۸۷، ذیل مادهٔ «کربلا»).
5. ابومخنف، وقعة الطّف، تحقیق یوسفی غروی، ص۱۷۹،
ویکی فقه
https://eitaa.com/shamem_hoozoor #محرم #کربلا #عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا ابا عبدالله(ع)
اعوذُ باللهِ مِنَ الشیطانِ الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا ابا صالح المهدی ادرکنی(عج)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ذکر_روز_چهارشنبه
100 مرتبه یا حی یا قیوم
ختم صلوات امروز هدیه می شود، برای هدیه به روح امام حسین(ع) اسراء و شهدای کربلا، هدیه به روح امام موسی کاظم، امام رضا، امام جواد و امام هادی(ع)،برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)، شادی روح امام(ره)، امام شهدای مدافع حرم، شهدای گمنام، شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدا و اسرای کربلا، شهید سردار سلیمانی و همراهان،اموات، علماء، سلامتی کادر درمانی،شهدای فاجعه منا، شهید ابراهیم هادی، شهید تورجی زاده، شهد بیضائی، شهید محسن فخری زاده ، دکتر محمد حسین فرج نژاد و خانواده اش، شفای بیماران، پیروزی اسلام، نابودی کفر ، حاجت روایی و عاقبت به خیری همگی، ختم به خیر شدن حوایج دنیوی و اخروی همگی.
https://eitaa.com/shamem_hoozoor
⬛⬛
#حدیث_روز
امام رضا علیه السلام :
مَن كانَ يَومُ عاشوراءَ يَومَ مُصيبَتِهِ و حُزنِهِ و بُكائهِ ، يَجعَلِ اللّهُ عزَّ و جلَّ يَومَ القِيامَةِ يَومَ فَرَحِهِ و سُرورِهِ .
هر كه روز عاشورا روز سوگوارى و اندوه و گريه اش باشد، خداوند عزّ و جلّ روز قيامت را روز شادى و سرور او قرار دهد.
📚 علل الشرائع : ۲۲۷/۲.
⬛ مناسبتهای امروز :
تاسوعای حسینی[ قمری ]
⬛⬛
https://eitaa.com/shamem_hoozoor
اصلا تو آفریده شدی محض دلبری
ای همه عالم به فدایت یا حسین
#محرم
#شهادت
https://eitaa.com/shamem_hoozoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا ابالفضل العباس(ع)
⬛⬛
#نقش_حضرت_زینب(س)
#در_قیام_عاشورا
1.پرستاری از امام سجاد (علیه السلام )
به علت بیماری امام سجاد (علیه السلام) و لزوم توجه به ایشان در طول سفر کربلا این وظیفه به حضرت زینب( سلام الله علیها )سپرده شد ، ایشان با پرستاری از امام سجاد (علیه السلام ) نقش بسزایی در حفظ جان امام سجاد( علیه السلام) برعهده داشت .
2: کنترل امور داخل خیمه ها
تمام امور داخل خیمه ها به حضرت زینب (سلام الله علیها)سپرده شده بود حتی زمانی که امام سجاد( علیه - السلام ) از شدت ناراحتی تکیه برعصا برای حضور در میدان از خیمه خارج شده بود امام حسین (علیه - السلام) به حضرت زینب (سلام الله علیها)فرمود : «خواهرم علی را نگه دار مگذار از خیمه ها بیرون بیاید تا زمین از نسل آل محمد خالی نماند ».
3: تماس وابلاغ فرمان امام حسین( علیه السلام )با داخل حرم وخیمه ها
حضرت زینب (سلام الله علیها )این وظیفه را برعهده داشت حتی زمانی که حضرت امام حسین (علیه السلام) تصمیم به بردن حضرت علی اصغر( علیه السلام ) به میدان می گیرند خطاب به حضرت زینب (سلام - الله علیها )می کنند که :«خواهرم فرزند کوچکم را بیاور تا با او وداع کنم » حضرت زینب(سلام الله علیها) فرزند را از مادرش گرفت وبه امام سجاد (علیه السلام) داد حتی زمانی که حضرت علی اصغر (علیه السلام) شهید شد جنازه او را به حضرت زینب(سلام الله علیها) می دهد تا به داخل خیمه ها ببرد .
#در_قیام_عاشورا 4: ایجاد آرامش در کاروانیان
زمانی که عبدالله بن حسن (علیه السلام) بیش از 15 سال نداشت ، سپاه ابن زیاد برای لحظاتی جنگ را متوقف نمود ، سپس برگشتند وگرداگرد امام حسین (علیه السلام )قرار گرفتند و ایشان را محاصره نمودند در همین زمان عبدالله پسر امام حسن( علیه السلام ) که کودکی نا بالغ بود از خیمه ها خارج شد شتابان دوید تا اینکه به کنار امام حسین( علیه السلام )رسید حضرت زینب (سلام الله علیها)خود را به او رساند وتلاش کرد که او را از امام (علیه السلام )جدا کند و او را از رفتن باز دارد اما اوپافشاری کرد و می گفت : «بخدا سوگند از عمویم جدا نمی شوم ». در این حال ابحربن کعب وبه روایتی حرمله بن کاهل جلو آمد و شمشیر را بالا کشید و خواست برسر امام حسین (علیه ا لسلام ) بزند که عبدالله گفت :«ای حرامزاده آیا می خواهی عموی مرا بکشی ؟»خطاب به حضرت زینب فرمود : او را نگه دار اما اورفت ودردامن امام حسین( علیه السلام )شهید شد .
5 : روحیه بخشی
اگر انسان برای انجام کاری مهم روحیه نداشته باشد آن کار به موفقیت انجام نخواهد شد چه بسا نتیجه ای نیز نداشته باشد ، حضرت زینب(سلام الله علیها) در نهضت حسینی برای همه بویژه برادرش امام حسین (علیه السلام) اهمیت بسیار دارد ایشان اطمینان دارد که پس ازاو حضرت زینب سالار کاروان خواهد بود و بدون هیچ خطایی تا مقصد نهایی رهبری خواهد کرد حضرت علی اکبر( علیه ا لسلام )را در خون خود آغشته می بیند این حساسترین لحظه برای امام حسین (علیه ا لسلام) است گویی امام حسین (علیه السلام) خود در حال احتضار است در این حال بو دکه حضرت زینب(سلام الله علیها) از خیام خارج شد در حالی که فریاد می زد :« ای عزیزم !دلبندم ای پسر برادرم این سخنان را پیوسته می گفت تا اینکه خود را به روی کشته علی اکبر (علیه السلام ) انداخت امام حسین (علیه ا لسلام ) جلو آمد او را از روی جنازه علی اکبر( علیه السلام ) برداشت و به سوی خیام زنان برد اما با این کار برادر را متوجه خود ساخته و به این وسیله از شدت اندوه او می کاهد حضرت زینب(سلام الله علیها) پس از شهادت امام حسین (علیه السلام) همواره یاور و غمخوار مصیبت دیدگان بود .
6 : مشارکت در اصل قیام حسینی
حضرت زینب(سلام الله علیها) در اصل برپایی نهضت امام حسین (علیه السلام )مشارکت داشت ،هر چنداصل نهضت را امام حسین (علیه السلام ) برپا کرد اما در صحنه قیام و درعرصه عینیت نقش حضرت زینب(سلام الله علیها) بسیار مهم بود او در بسیاری از موارد امام حسین (علیه ا لسلام) را دلداری می داد ودر کمک به آن حضرت پیشقدم بود در صحنه های حساس حتی در دل میدان نبرد حضور می یافت و رهبرقیام را یاری می کرد و غمها و مصیبتها را از دوش امام حسین (علیه السلام ) بر می داشت سالار شهیدان به عنوان رهبرنهضت بعد از شهادتش برای سرپرستی کاروان کربلا به حضرت زینب(سلام الله علیها) امیدوار بود و سفارشهای لازم را به او می فرمود . در حقیقت آن حضرت پشتوانه عاطفی، معنوی ، انقلابی بسیار مؤثر برای امام حسین (علیه ا لسلام ) به شمار می رفت ، و در روز عاشورا با وجود حضرت زینب (سلام الله علیها) احساس تنهایی نکرد ، از نظر معنوی شخصیتی مانند امام حسین( علیه السلام ) که خود روح معنویت وعبادت بود .
📚
1.عباس ، عزیزی ، لهوف ، ص136 .
2 . همان ، ص140.
3.همان ، ص149.
4.. عباس ، عزیزی ، لهوف ، ص157 .
5. مرتضی ، مهدوی یگانه ،"کربلا درکربلا می ماند اگر زینب(سلام الله علیها) نبود" ، پیش
#فضائل_و_مناقب_حضرت_زینب(س)
حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) دارای فضائل فراوانی است این بانو را عالمه غیر معلمه ، عقیله بنی هاشم ، معصومه صغری ، امینة الله ، نائبه الزهرا ، نائبه الحسین ، عقیلةالنساء، شریکةالشهدا ، لقب داده اند علم ودانش و سخنان و خطبه های عالمانه ، همراه با استدلال به آیات قرآن درکربلا ، بازار کوفه ، مجلس عبیدالله بن زیاد ، دربین راه کوفه وشام وهمچنین در دربار یزید ، از سوی حضرت زینب (سلام الله علیها) هر کدام شاهدی برعظمت دانش این بانو می باشد . افزون برآن درس تفسیر قرآن ازسوی حضرت زینب (سلام الله علیها )برای زنهای کوفه در زمان پدرش حضرت علی (علیه السلام) بیانگر دانش اوست . آن حضرت مقام بیان روایات وحدیث را دارا بوده است چنانکه محمد بن عمرو، عطاء بن سایب ، فاطمه بنت حسین ودیگران از حضرت زینب (سلام الله علیها )نقل حدیث کرده اند . ایشان آگاهی به حوادث آینده را از پدر بزرگوار شان فرا گرفته بود همانطور که بعضی از اصحاب پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) مانند سلمان ، ابوذر وبرخی ازیاران حضرت علی (علیه السلام )مانند میثم تمار ،رشید هجری به اینگونه اسرار آگاه بودند ،که این نشانگر دانش سرشار حضرت بود .
1-2 : صبرو ثبات
مقام صبر نسبت به ایمان همانند سر برای بدن است حضرت زینب (سلام الله علیها )نمونه وتجسم عملی صبر وپایداری است ، مقاومت وشکیبایی دربرابر مصائب ومشکلات ، بویژه نهضت عاشورا در راه پاسداری از حریم دین و ولایت وکرامت انسان ازخصیصه های حضرت زینب (سلام الله علیها )می باشد . صبر و ثبات شگفت انگیز حضرت زینب (سلام الله علیها )همگان را به اعجاب واداشته است زیرا از پنج سالگی برای او مصیبتهای جانکاه یکی پس از دیگری شروع شد ولی حضرت زینب در برابر همه این مصیبتها قامت برافراشت وصبر کرد روزی حضرت زینب (سلام الله علیها) شاهد رحلت جدش رسول اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) وتأثیر آن برمسلمانان بویژه برخاندان او بود زمانی دیگر شاهد شهادت مادرش حضرت زهرا بود ، وی پس از او شاهد شهادت پدرش حضرت علی(علیه السلام ) و برادرش امام حسن (علیه السلام )بود اما آنچه در کربلا مشاهده کرد مصیبتهای وصف ناپذیری است که کوهها تحمل آن را نداشت .
حضرت زینب (سلام الله علیها )در وادی صبر واستقامت یکه تاز میدان است چنانچه درروایت آمده است :«وَهی فی ألصبروَ ألثبات وحیدة ؛ حضرت زینب (سلام الله علیها) در صبر وثبات بی نظیر و یگانه است » و همین بس هنگامی که در برابر پیکر نورانی امام حسین(علیه السلام) قرارگرفت رو به آسما ن کرد و فرمود :«اللّهم تَقَبل هذا ألقلیل مِن ألقُربان ؛ خدایا این اندک قربانی وکشته شده درراه خودت را از ماخاندان بپذیر » این سخنان از حضرت زینب (سلام الله علیها )که برادر و فرزندان خویش را از دست داده بود ، قوت ، ایمان ، ثبات ، اعتقاد ،گذشتن از خود و فنا شدن وی را درخداوند می رساند حضرت زینب( سلام الله علیها) براثر توجه و تربیت خمسه طیبه آن چنان روح او بزرگ شده بود که شهادت عزیزانش را تحمل نمود .
1-3 : پرستش وعبادت
پرستش وعبادت بزرگترین وسیله تقرب وبندگی به درگاه پروردگار و وصول به مقام قرب او است چنانچه در قرآن کریم نیز به آن اشاره شده است که هدف از خلقت راعبادت ذکر می نماید و می فرماید : «وَماخَلقتَ ألجِن وَإلانس إلالِیعبدون ؛ نیافریدم جن انس را مگربرای اینکه مرا بپرستند » عبادت صرفاً به نماز یا انجام عبادتهای بدنی ومالی نیست بلکه غایت خضوع وتسلیم در پیشگاه خدای تعالی است . حضرت زینب (سلام الله علیها ) در عبادت و بندگی مانند پدر و مادرش حضرت علی(علیه السلام)وحضرت زهرا (سلام الله علیها) بود ، حتی در روز عاشورا که تمام مصائب و مشکلات به آنها هجوم آورده بود به پیروی از امامش ، ودر پشت سرامام حسین(علیه السلام) به نماز می ایستد ، خیال برگشتن ندارد وآنگاه امام حسین(علیه السلام) جای خود را به حضرت زینب (سلام الله علیها )می دهد و می گوید خواهر جان جای مرا تو پر کن پس اکنون نوبت امامت وعبادت حضرت زینب (سلام الله علیها)رسیده بود ایشان هم که شاگرد مکتب امام است وامام مقتدای او بود پس باید چنین باشد ، تهجد وشب زنده داری حضرت زینب( سلام الله علیها )در تمام عمرش ترک نشد حتی شب یازدهم از امام سجاد(علیه السلام) روایت شده که فرمود : «در آن شب عمه ام حضرت زینب( سلام الله علیها )را دیدم در حالی که نماز را نشسته می خواند ومشغول عبادت بود »حضرت زینب (سلام الله علیها) تهجد وشب زنده داری را از پدرش حضرت علی و مادرش حضرت زهرا (سلام الله علیها) دیده بود اوبه خوبی می دید که چگونه پدر و مادرش خداوند را پرستش و عبادت می کنند پس حضرت زینب( سلام الله علیها) از چنین پدر و مادری درس آموخته و مفهوم واقعی عبادت را از پدر ومادرش به ارث برده بود .
📚
1.نورالدین ، جزایری ، خصایص الزینبیه ، ص50 .
2. محمد ، محمدی اشتهاردی ، حضرت زینب فروغ تابان کوثر ، ته