💠سه وصیت حضرت خدیجه سلام الله علیها
🔻 حضرت خدیجه (س) سه سال قبل از هجرت بیمار شد. پیغمبر (ص) به عیادت وی رفت و فرمود: ای خدیجه، اما علمت ان الله قد زوجنی معک فی الجنه: آیا می دانی که خداوند تو را دربهشت نیز همسرم ساخته است!؟
آنگاه از خدیجه دل جویی و تفقد کرد؛ او را وعده بهشت داد ودرجات عالی بهشت را به شکرانه خدمات او توصیف فرمود.
1⃣چون بیماری خدیجه شدت یافت، عرض کرد: یا رسول الله! چند وصیت دارم: من در حق تو کوتاهی کردم، مرا عفو کن!
پیامبر (ص) فرمود: هرگز از تو تقصیری ندیدم و نهایت تلاش خود را به کار بردی. در خانه ام بسیار خسته شدی و اموالت را درراه خدا مصرف کردی.
2⃣عرض کرد: یا رسول الله! وصیت دوم من این است که مواظب این دختر باشید؛ و به فاطمه زهرا (س) اشاره کرد. چون او بعد ازمن یتیم و غریب خواهد شد. پس مبادا کسی از زنان قریش به اوآزار برساند. مبادا کسی به صورتش سیلی بزند. مبادا کسی بر اوفریاد بکشد. مبادا کسی با او برخورد غیر ملایم و زننده ای داشته باشد!
3⃣اما وصیت سوم را شرم می کنم برایت بگویم. آن را به فاطمه عرض می کنم تا او برایت بازگو کند. سپس فاطمه را فراخواند و به وی فرمود: نور چشمم! به پدرت رسول الله بگو: مادرم می گوید: من از قبر در هراسم؛ از تو می خواهم مرا درلباسی که هنگام نزول وحی به تن داشتی، کفن کنی.
پس فاطمه زهرا (س) از اتاق بیرون آمد و مطلب را به پیامبر (ص) عرض کرد. پیامبر اکرم (ص) آن پیراهن را برای خدیجه فرستاد و او بسیار خوشحال شد. هنگام وفات حضرت خدیجه، پیامبراکرم (ص) غسل و کفن وی را به عهده گرفت.
ناگهان جبرئیل درحالی که کفن از بهشت همراه داشت، نازل شد و عرض کرد: یا رسول الله، خداوند به تو سلام می رساند و می فرماید: ایشان اموالش را در راه ما صرف کرد و ما سزاوارتریم که کفنش را به عهده بگیریم !
منبع : بحارالانوار،ج9،ص14
@shamimemalakut
16.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یا_امام_رضا_دخیلم
خادمان امام رضا ع ، کارگران را به بهانه ی کار سوار می کنند و ناگهان ...!
@shamimemalakut
#المراقبه
قرار بود وقتی حاج آقا حیدری از قم آمد کرج منزل اقوامشان ، به ما هم سری بزند. روحانی و سید دوست داشتنی است. وقتی ایشان زنگ زد که من کرج هستم ، ما هم خانه را آب و جارو کردیم و اسباب پذیرایی را فراهم کردیم.
هنوز حاج آقا تهرانی نیامده بود که منیر خانوم اینا سرزده از راه رسیدند، اصلا هول نکردیم ، همه اسباب پذیرایی آماده بود، خودشان هم متعجب شدند که چطور همه چیز آماده است !! چون آماده پذیرایی بودیم ، از آمدن مهمان ابایی نداشتیم.
و همینطور ،
کسانی از مرگ نمی ترسند ، که خودشان را برای سفر آخرت آماده کرده اند ، اینجا اعمال خوبی جا گذاشته اند و آن طرف خدا و اهل بیت و اولیاء الهی وملائکه منتظر ملاقاتش هستند پس چرا باید از مرگ بترسند.
ترس مال امثال کسانی است که آباد کردند دنیایی که قرار است از آن کوچ کنند و خراب کردند آخرتی را که بسوی آن روانند!
#طرید
#زلزله
@shamimemalakut
#المراقبه
فرقی نمی کنه آیرپال باشه یا آرکوپال،
مارک LG باشه یا samsung ،
لوییس ویتون باشه یا شانل،
بوش باشه یا زیمنس ،
ژاپنی باشه یا آلمانی ،
وقتی زلزله بیاد از همه چیز فاکتور می گیریم و فقط نان و پتو و آب بر می داریم و آن همه زندگی را رها می کنیم.
شیوه زندگی اولیا الهی همینطور است، سبکبار زندگی می کنند ، با تجملات و تعلقات دست و پای خودشان را نمی بندند.
امام علی ع فرمود : تَخَفَّفُوا تَلْحَقُوا ، سبکبار باشید تا برسید !
#طرید
#زلزله
@shamimemalakut
با پول دادن به نانوایی های مناطق محروم به هر مقدار که مقدور است ، نان صلواتی به دست مردم نیازمند برسانیم .
در میان ملکوتیان ، نان احترام ویژه ای دارد .
@shamimemalakut
#ولادت_امام_مجتبی_تهنیت_باد
امام حسن مجتبی علیه السلام می فرمایند :
« اَنَا الضّامِنُ لِمَنْ لَمْ يَهْجُسْ فى قَلْبِهِ اِلاَّ الرِّضا اَنْ يَدْعُوَ اللّهَ فَيُسْتَجابَ لَهُ؛»
كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضمانت می كنم كه خداوند دعايش را مستجاب كند.
كافى : ج 2، ص 62، ح 11
@shamimemalakut
#ولادت_امام_مجتبی_تهنیت_باد
امام حسن مجتبی علیه السلام می فرمایند :
«وَ اعْمَلْ لِدُنْیاكَ كَأَنـَّكَ تَعیشُ أَبَدًا، وَ اعْمَلْ لاِخِرَتِكَ كَأَنـَّكَ تَمُوتُ غَدًا، وَ إِذا أَرَدْتَ عِزًّا بِلا عَشیرَة، وَ هَیبَةً بِلا سُلْطان فَاخْرُجْ مِنْ ذُلِّ مَعْصِیةِ اللّهِ إِلى عِزِّ طاعَةِ اللّهِ عَزَّ وَ جَلَّ.»
براى دنیایت چنان كار كن كه گویا همیشه زندگى مى كنى، و براى آخرتت به گونه اى كاركن كه گویا فردا خواهى مُرد، و اگر عزّتى بدون بستگان و شكوهى بدون سلطنت می خواهى، از معصیت و نافرمانى خدا به طاعت و فرمانبرى خداوند عزّوجلَّ درآى.
بحار الانوار ، ج 44، ص 139
@shamimemalakut
#ولادت_امام_مجتبی_تهنیت_باد
امام حسن مجتبی(علیهالسلام) میفرمایند:
«يَا ابْنَ آدَمَ إِنَّكَ لَمْ تَزَلْ فِي هَدْمِ عُمُرِكَ مُنْذُ سَقَطْتَ مِنْ بَطْنِ أُمِّكَ فَخُذْ مِمَّا فِي يَدَيْكَ لِمَا بَيْنَ يَدَيْكَ فَإِنَّ الْمُؤْمِنَ يَتَزَوَّدُ وَ الْكَافِرَ يَتَمَتَّعُ»
اى فرزند آدم! تو از همان زمان که زاده شدی، پيوسته مشغول ويران كردن عمرت هستى! پس، از آنچه در دست دارى براى آنچه در پيش دارى بهره گير؛ زيرا مؤمن توشه برمیدارد و كافر خوش میگذراند.
بحارالأنوار، جلد ۷۵، صفحۀ ۱۱۲
@shamimemalakut